36663
-
#8017 lehet :) -
#8016 há ez gyönyörű nah asszem tom h. mit kezdenék egy lottó ötössel:D
és még lehet h. pár játékossal is összefutnánk:DD -
#8015 hát mondjuk Berlu papa állná a cekket :D -
#8014 Ki nem?csak a fedezett kellene elég:)mert hogy itt úgy bevásárolnék:) -
de szép is volt ekkor -
#8012 ebben a boltban tudnék válogatni :) -
-
#8010 A La Repubblica szerint Marcello Lippi hamarosan megegyezik a Milan elnökével, Silvio Berlusconival. A VB győztes tréner Carlo Ancelotti helyét venné át, akit viszont a Valencia csábítgat.
A pletykák szerint Lippi már el is küldte a bevásárlólistát Berlusconinak, amelyen többek között szerepel Marco Amelia (Livorno), Massimo Oddo (Lazio), Gianluca Zambrotta, Andres Iniesta vagy Xavi (Barcelona), és a David Trezeguet (Juventus) - Fernando Torres (Atletico Madrid) kettős egyike.
Ezen felül Berlusconi terveiben szerepel az is, hogy nagy jelentőségű, pályán kívüli feladatkört szeretne adni Paolo Maldininek. A veterán hátvéd a klub alelnöki pozícióját venné át a szezon végén.
Forrás: tribalfootball.com
-------------------------------
de jó lenne ha ez nem lenne kacsa hír -
#8009 Gatta azért odavág :D
kegyetlen ember :D
Ambrosini meg felépül majd megint megsérül, nevetséges...
Abbiati jó lenne ha itt lenne jah, mert Kalács mozdulatait fájdalom látni :||| -
#8008 De azért ilyenkor jó lenne ha nálunk lenne Abbiati -
#8007 hát jellemző rá:) -
#8006 Gattusoban nem csalódtam -
#8005 Jean Pierre Meersseman a csapat orvosa a Milan Channelnek adott nyilatkozatában beszélt a sérültek állapotáról.
Kaladze: Izomfáradtságon kívül nincs komolabb problémája, a Fiorentina ellen már szinte biztosan játszhat
Kaká: Nála sincs komolyabb gond, a lábában érez egy kisebb fájdalmat rúgáskor. Ő is bevethető lesz a hétvégén
Dida: Őt csütörtökön vizsgálja meg Dr. Martens, és akkor derül ki hogy kell-e műteni.
Nesta: Nemrégiben esett át egy műtéten, most pihen és lassan elkezdheti a rehabilitációt. Előreláthatólag március közepén térhet vissza.
Serginho: Nála is sor került műtétre. Legalább egy hétig csak feküdni vagy állnia szabad. Ülnie nem.
Ambrosini: Komolyabb gond nincs nála. Két-három hét múlva lesz bevethető.
Gattuso: Minden várakozást felülmúlva sokkal hamarabb térhetett vissza, mint ahogy várták. Olyan intenzitással kezdett bele az edzésekbe, hogy az orvosi stábnak kellett letiltania a túl sok mozgástól. Vigyázni kell, nehogy túl sokat vállaljon és újra megsérüljön.
Favalli: Már majdnem teljesen egészséges, hamarosan visszatérhet.
Costacurta: Az ő esetében húzódási problémák adódtak. Kora ellenére túl sokat kellett játszani, ezért is sérült meg.
Meersseman szerint a sok sérülés legfőbb oka, hogy a csapatnak a vártnál hamarabb kellett elkezdenie a szezont és a játékosok nem pihenték ki magukat, a szervezetük nem regenerálódott megfelelően.
Forrás: acmilan.com -
laca70 #8004 Akkor bocs. -
#8003 na akkor jól tudtam:)köcce North a megerősítést:) -
North #8002 "Az AC Milan hivatalosan is bejelentette, hogy kölcsönadták Christian Abbiatit a Torino csapatának.
Forrás: acmilan.com
2006.07.18." -
#8001 Én nyáron azt olvastam hogy kölcsöben van idén is mert nem lehetett kedző.... -
#8000 Az AC Milan egy meglepő ajánlatot készít elő, amellyel megpróbálják megszerezni a Reggina csatárát, Rolando Bianchit. A fiatal játékos jó benyomást tett Ariedo Braidára, aki a Milan csatárproblémái miatt már januárban szeretné a San Siroba csábítani.
Forrás: tribalfootball.com
A játékos adatai:
Teljes név: Rolando Bianchi
Születési idő: 1983/02/15
Születési hely: Albano Sant'Alessandro
Magasság: 188 cm
Testsúly: 78 kg
Nemzetiség: olasz
Poszt: csatár
Debütálás a Serie A-ban: 2001/06/17 - JUVENTUS-ATALANTA 2-1
Karrier:
Szezon, Csapat, Liga, Mérkőzés, Gól
2000/2001, ATALANTA, Serie A, 1, 0
2001/2002, ATALANTA, Serie A, 3, 0
2002/2003, ATALANTA, Serie A, 16, 0
2003/2004, CAGLIARI, Serie B, 14, 2
2003/2004, ATALANTA, Serie B, 1, 0
2004/2005, CAGLIARI, Serie A, 25, 2
2005/2006, REGGINA, Serie A, 9, 1
2006/2007, REGGINA, Serie A, 15, 8
Forrás: gazzetta.it
-
laca70 #7999 Végleges. -
#7998 azt tom,csak azt nemtudtam,h végleges vagy csak kölcsön. -
laca70 #7997 Épp a Torinonak adtuk el. -
#7996 Abbiati még a miénk??? -
-
#7994 Az olasz bajnokság 15. fordulójában az AC Milan 0-0-ás döntetlent játszott a Torino ellen. A piros-feketék három támadóval kezdték a találkozót, de így sem sikerült feltörni az újonc védelmét. A legnagyobb lehetőség a 79. percben adódott, amikor büntetőhöz jutottak a hazaiak, de Gilardino a kapufát találta el. A következő fordulóban a Fiorentina vendégeként fognak pályára lépni a vörös ördögök.
MILAN-TORINO 0-0
San Siro - 50.422 néző
Gólszerzők: -
Sárga lap:, Jankulovski (43.), illetve Barone (41.), De Ascentis (44.)
Piros lap: -
MILAN (4-3-3):
Kalac; Cafu, Simic, Maldini, Jankulovski; Gourcuff (Gattuso 61.), Brocchi, Seedorf; Oliveira (Inzaghi 71.), Gilardino, Borriello (Bonera 75.).
Cserék: 29 Fiori, 31 Antonelli, 36 Darmian, 33 Di Gennaro
Vezetőedző: Ancelotti
TORINO (3-4-2-1):
Abbiati, Brevi (Doudou 75.), Cioffi, Franceschini, Comotto, Barone, De Ascentis, Balestri, Rosina, Lazetic (Ardito 83.), Stellone (Muzzi 74.).
Cserék: 1 Taibi, 2 Pancaro, 7 Fiore, 19 Abbruscato
Vezetőedző: Zaccheroni
Forrás: gazzetta.it -
DJ BP #7993 ,,Az egész a nyáron velünk szemben elkövetett igazságtalanságokra vezethető vissza,"
Ez lol... -
#7992 ez van idén ezt kell szeretni... majd jobb lesz -
#7991 ezt a hírt már bemásoltam :) -
#7990 A Milan elnöke, Silvio Berlusconi nyilatkozatában csapata jövőjéről, az idei évről, az átigazolásokról és Andrij Sevcsenko esetleges visszatéréséről beszélt.
"Ha rajtam múlna, most azonnal visszahoznám Sevcsenkót. De nem szabad elfelejteni, hogy ő volt az, aki el akart menni innen, és még én sem tudtam visszaztartani" - mondta Berlusconi.
"Tárt karokkal várnám vissza. Az igazság azonban az, hogy nehéz lenne ezt véghezvinni, ugyanis nem hinném, hogy a Chelsea elengedné őt. Várunk, aztán majd meglátjuk."
A Milan jelenlegi formájáról így vélekedett:
"Megértem Ancelotti helyzetét, de én nem lettem annyira dühös, mint ő. Mindennél jobban csalódottságot éreztem, mivel nem szeretek veszíteni. A csapat kiadta magából, ami benne volt, nem mondhatják, hogy a játékosok nem nyújtották a maximumot. Kilenc játékosunk sérült, a hátvédsorunk a leginkább foghíjas, ahol Cafu és Seringho kulcsfontosságú szerepet töltött be a múltban. Jelenleg nem túl hatékony a játékunk, és nem hozzuk ki a maximumot a helyzetekből. Nem kritizálni akarom az edzőt vagy a játékosokat, csak én így látom a helyzetet. Az egész a nyáron velünk szemben elkövetett igazságtalanságokra vezethető vissza, ez rányomta a bélyegét az egész szezonunkra."
Az átigazolásokról a következőket nyilatkozta:
"Jelenleg nincs a piacon olyan játékos, aki tényleg erősítést jelentene. Véleményem szerint Dida a világ legjobb kapusa. Jelenleg sérült, de vissza fog térni és azt hiszem, hogy aláírja az új szerződését is."
A Milan elnöke biztosította a szurkolókat arról is, hogy az Ancelotti-korszak még nem ért véget:
"Ancelotti érinthetetlen. Egyszer sem vettük fel a kapcsolatot más edzőkkel, ugyanis teljes a bizalom a mi Carlettónk iránt. Nem lehet állandóan győzni. Ez egy átmeneti szezon, ami minden csapattal előfordulhat, különféle okok miatt. A Calciopoli megnehezítette az életünket, aztán a sérülésekkel is balszerencsénk volt. A téli szünet jól fog jönni, aztán jövőre újra a nagy Milan leszünk. Egy gyengébb év nem teheti tönkre azt, amit elértünk Olaszországban és Európában, úgyhogy ezt fogjuk motivációnak használni, hogy erősebbek legyünk, mint valaha."
A közelgő Bajnokok Ligája sorsolásról:
"A Milan rendre a nagycsapatok ellen teljesít a legjobban, úgyhogy remélem azonnal a Barcelonával vagy a Real Madriddal kerülünk szembe. Nem félünk, mivel mi vagyunk a Milan, Európa legjobb csapata, ha az elmúlt években elért eredményeket nézzük. Scudetto? Azt hiszem ez az Inter éve, mivel ők a legerősebbek a bajnokságban. Szeretném hangsúlyozni, mindenféle irónia nélkül, hogy örülök Massimo Moratti sikerének, igazán kiérdemelte már ezt" - fejezte be Silvio Berlusconi. -
#7989 ez szép! -
#7988 nem láttam a meccset , h. játszottunk, helyzeteink? Gila meg egy tizit se tud belőni...s a legfontosabb pillanatokban nem tudunk nyerni...kíváncsi vok h. kit kapunk a Bl-ben...előre félek, bl indulást érő hely így nem lesz Ancelotti kezdi érezni h. már az állása a tét, Berlu papa pedig a múltkor az egyik nyilatkozatában azt mondta h. hajlandó a perselybe nyúlni...kíváncsian várom a januári időszakot.s.. már nincs is kedvem Milan meccset nézni...Forza Milan -
#7987 0-0 maradt :S:S:S :(:(:( -
#7986 eltévesztetted a házszámot vagy inkább a topicot ... -
#7985 Ok!!!! De nagyon örülnék neki hogyha nem járna át ide fikázni! -
#7984 közönséges Te sem legyél lécci -
#7983 Téged még az interes topikba is szopatnak!!!!!!!! -
#7982 Te kussulj be!!!!!!!!!! -
#7981 Hát ez szívás nem jött össze gilsardino tényleg szar őszinte részvétem -
#7980 Gilardino eddigi teljesítménye a milanban miota ide jött egyenlő a szarral!!!!!!! -
#7979 Hát nem! Hihetetlen hogy egy rohadt gólt nem tudunk rúgni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7978 Gila kapufára lőtte a tizit :S