36663
  • Nuno88
    hazai pályán 3 csatárral nem tudunk megverni egy Torinot
  • Nuno88
    HT AC Milan [0 - 0] Torino
  • Matthewpamer
    3 kapussal kezdtek?:D
  • Nuno88
    12' AC Milan 0 - 0 Torino
  • Nuno88
    3 csatár? hmmm...
  • North
    MILAN-TORINO OFFICIAL LINE-UPS
    12/10/2006
    Milan (4-3-3): Kalac; Cafu, Kaladze, Maldini, Jankulovski; Gourcuff, Brocchi, Seedorf; Ricardo Oliveira, Borriello, Gilardino.
    Torino (3-4-2-1): Abbiati; Brevi, Cioffi, Franceschini; Comotto, Barone, De Ascentis, Balestri; Lazetic, Rosina; Stellone.
  • gercse
    Giláról tudtok valamit, tényleg érdeklődik utána a Juve? vagy csak valami kacsa volt az egész?
  • Nuno88
    nem lenne rossz ha ma nyernénk
  • DjCooll
    akkor ok
  • faláb
    Nem szóltam le...
  • DjCooll
    ne szóld le....
  • DjCooll
    hát ha sikerül megszerezni.....
    de sztem nem eladó meg amugy se igazolna el.
  • faláb
    Hát ez igazán ütős...
  • DjCooll
    A kezdő 11 Torino ellen:

Kapusok: Kalac, Fiori, Facchin.
    Védők: Antonelli, Bonera, Bruscagin (37), Cafu, Kaladze, Maldini, Jankulovski, Simic, Darmian (36).
    Középpályások: Bottini (34), Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Guerci (28), Kakà, Seedorf.
    Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

• faláb
    Mert kell egy szélső...
  • DjCooll
    minek a csereék felérnek nálatok akezdővel majdnem!!
  • faláb
    Interbe jó lenne Figo helyett(H)
  • DjCooll
    tudom hogy főlösleges lenne de ha még is?
  • DjCooll
    ÉS mit szólnátok Quaresmának??mert sztem ő is egy elég jó középpályás..
  • Nuno88
    Berlusconi: Újra remek Milant csinálok
    Külföldi labdarúgás

A lombardok elnöke unja Ancelottit, és kész vagyonokat áldozni a kiszemelt sztárokért.

A La Gazzetta dello Sportban a Milan első embere a Lille elleni Bajnokok Ligája vereség kapcsán nyíltan bírálta csapata idei teljesítményét, és főleg játékát. Silvio Berlusconi szerint a piros-feketék totálisan motiválatlanok, ráadásul a csapat számára már csak a BL maradt, hiszen a bajnokságban még az első négy csapat közé kerülés is komoly feladat lesz. A Doktor becenévre hallgató klubtulajdonos már a nyáron megvált volna klubja egykori játékosától és jelenlegi edzőjétől, Carlo Ancelottitól, aki szerinte túlzottan defenzív játékot erőltet a többre hivatott keretre. Berlusconi kijelentette, hogy nem sajnálja a pénzt, hogy azokat a sztárokat, akiket az elmúlt években hiába csábított, igent mondjanak a Milan hívására.

- Nem lehet mindig győzni, ezt mindenki tudja. Ráadásul kilenc fős a sérültlistánk. Nem kívánom az edzőt, vagy a játékosokat bírálni, de ez nem maradhat így. Én kész vagyok újra egy remek Milant összehozni – mondta Berlusconi, aki ugyan az év végéig kitart Ancelotti mellett, ám a hírek szerint a helyén Frank Rijkaardot vagy Marcello Lippit látná a legszívesebben.

Olaszország egykori miniszterelnökének tervei szerint már a télen csatlakozna a csapathoz Massimo Oddo, a Lazio jelenlegi csapatkapitánya, továbbá a Getafe 21 éves hátvédje, Alexis. De Berlusconi szerint a Milan még mindig nem mondott le a lehetőségről, hogy a nyáron a Chelsea-hez igazoló Andrij Sevcsenkót kölcsönvegye a londoniaktól.
    - Ismerjük a körülményeket, ahogy kénytelenek voltunk megválni tőle. Ettől függetlenül tárt karokkl várjuk - mondta az elnök. Az olasz sajtóban továbbra is kering Gianluigi Buffon, Fernando Torres és Ronaldinho neve, mint a Milan kiszemeltjei a nyári átigazolási időszakban.
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti figyelmeztette játékosait: a Lille elleni megalázó vereség után változások következnek.

"Meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat. Nincs csapategység a pályán, a csapatot teljesen újra kell motiválni" - nyilatkozta a vörös-feketék vezetőedzője.

Edzői karrierje elején sokan ráakasztották Ancelottira a "vesztes" jelzőt, legfőbb kritikaként azt fogalmazták meg vele kapcsolatban, hogy nem tud úgy fegyelmet tartani, mint például Fabio Capello. Az idei szezonban ez a probléma felszínre tört, ugyanis többször is látható volt, ahogy Clarence Seedorf és Kaká indulatosan vitatkozik a trénerrel az oldalvonal mellett. A vezetőedző elismerte: gyakran keveredik hasonló vitákba a sztárjaival.

Azonban úgy tűnik, hogy a Serie A-ban mutatott szörnyű teljesítmény és a Bajnokok Ligájában játszott utóbbi két mérkőzés volt az utolsó csepp a pohárban.

"A csapatot kifütyülték, de én úgy gondolom, hogy a szurkolók még így túl kedvesek voltak. Lassúak voltunk, hiányzott az elszántság, és csak kilenc szabálytalanságot követtünk el az egész mérkőzésen. Csak egyének játszottak a pályán. Csúnya este volt."

A vörös-feketék a csúfos befejezés ellenére elsőként végeztek a H csoportban, a következő ellenfél kilétére a december 15-i sorsoláson derül fény.

"Szükségünk lesz a téli szünetre, hogy visszanyerjük a fizikai formánkat, de lelkileg azonnali váltásra van szükségünk. A játékosoknak észben kell tartaniuk, hogy ők egy csapat. Senki sem elégedett a helyzettel, a csapatnak meg kell találnia azt a stílust, amit újabban szem elől tévesztett. Ez furcsa időszak, a legnehezebb karácsonyi előtti időszak, amit idáig a Milan kispadján megéltem. De tudom, hogy képesek vagyunk ezen hamar felülemelkedni. Fontos szezon lesz az idei is, amire majd ugyanúgy visszatekintünk, mint a többire. Képesek vagyunk gyorsan megoldani a problémákat" - fejezte be Carletto.

Forrás: channel4.com
  • DjCooll
    Ennek marhán örülük:D:D:DD:ő elég jó edző és sztem nekünk ő kell
  • Nuno88
  • LasCar16
    Silvio Berlusconi elégedetlen volt a Milan Lille ellen mutatott teljesítményével, és azt mondta, hogy ha a piros-feketék nem jutnak be legalább a BL negyeddöntőjébe, akkor Carlo Ancelottinak távoznia kell a kispadról. Silvio Berlusconi már meg is találta az edző lehetséges utódját, aki nem más, mint a nyáron az olasz válogatottat
    világbajnoki címig vezető Marcello Lippi.

További hír a piros-feketék háza tájáról, hogy a Milan szeretné igazolni Massimo Oddót, a Lazio középhátvédjét, azonban Claudio Lotito, a római klub elnöke kijelentette, hogy a futballista nem eladó.
  • Nuno88
    A Milan alelnöke, Adriano Galliani elárulta, hogy a klub még mindig nem tudott megegyezni Nelson Didával a szerződéshosszabbítás ügyében. A brazil hálóőr kontraktusa a Milannal 2007 júniusában lejár, a klub tehát a lehető leghamarabb szeretne pontot tenni az ügy végére, hogy szükség esetén még időben tudjon intézkedni Dida pótlásáról.

"Találkoztam Nelsonnal, barátságosan beszélgettünk, és kicsit engedett is a követeléseiből. De sajnos még így is elég nagy különbség van az ő elképzelései, és a mi ajánlatunk között. Klubunknak szigorú fizetés politikája van, amin nem változtathatunk. Dida első osztályú játékos, de nem kereshet többet, mint csapatunk többi bajnoka. Csak remélni tudom, hogy hamarosan egyezségre jutunk" - nyilatkozta Galliani.

A pletykák szerint Dida 3,2 millió fontot szeretne évente szolgálataiért, a vörös-fekete klub viszont nem akar 2,7 millió font fölé menni. Amennyiben nincs megegyezés, az utód a Buffon, Amelia, Sorrentino hármasból kerülhet ki.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Az AC Milant kapcsolatba hozták a River Plate kapusával, Juan Pablo Carrizoval. A 22 éves hálóőr akár már januárban Olaszországba kerülhet, mint a sérült Nelson Dida helyettese. Az Argentínában keringő hírek szerint 5 millió font elég lehet az üzlet megkötéséhez.

Forrás: tribalfootball.com
  • LasCar16
    Nuno ne hülyéskedj már... azért ennyire nem rossz a helyzet..van 2hónapunk most csak a bajnokságra kell koncentrálnunk..sérültjeink is visszatérnek remélhetőleg... ha úgy se megy akkor radikális változtatásokra van szükség nem magyarázkodásra, mindenesetre én bizakodó vok, forza Milan!
  • Nuno88
    jaja, csak nehogy ezek is megtréfáljanak minket :S
  • laca70
    Kifejezetten jó a sorsolás.
  • Nuno88

A meccs hőse:

• Nuno88
    remélem azért az olasz-kupát megnyerjük... ha esetleg megnyerjük akkor mehetünk az UEFA-Kupában? :S
  • Nuno88
    A Milan ellenfele a Serie B-ben szereplő Arezzo csapata lesz a Coppa Italia negyeddöntőjében.

A két találkozó időpontja:

2007. Január 10.

Milan-Arezzo

2007. Január 17.

Arezzo-Milan

További párosítások:

Inter-Empoli
    Parma-Roma
    Sampdoria-Chievo

Forrás: gazzetta.it
  • Nuno88
    Marcos Cafu az elmúlt napokban több edzésen is részt vett, kedden pedig egy intenzív tréninget is elvégzett. A brazil védő akár már a hétvégi Torino elleni mérkőzésen is pályára léphet.

"Jól vagyok, és remélem hogy vasárnap már játszhatok is, ha szüksége lesz rám. Jelenleg gödörben van a csapat, de ebből a lehető leghamarabb ki kell jutnunk, mert a Milan szurkolói többet érdemelnek."

A Bajnokok Ligájáról:

"Lehet hogy benne volt a vereségben az is, hogy már továbbjutottunk, de a vendégek megérdemelték a sikert, mert jól játszottak. Az egyenes kieséses szakaszban már minden mérkőzés nehéz, nem választhatjuk meg kivel akarunk játszani. A lehető legmesszebb akarunk jutni és készen kell állunk, bárkivel is hoz össze a sors."

Forrás: acmilan.com
  • Brankley
    szar juve! Oda ne is menjen! :)
  • Nuno88
    Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani tagadta azokat a híreszteléseket, hogy Alberto Gilardino a Juventushoz készül.

A piros-feketék csatárát kapcsolatba hozták egy esetleges januári átigazolással, de Galliani a szerda esti Lille elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt cáfolta ezt.

„A Juventus soha nem vette fel velünk a kapcsolatot ez ügyben,” - nyilatkozta a milánói klub vezetője.

Forrás: tribalfootball.com
  • LasCar16
    gtam h. ez lesz...
  • DjCooll
    ez alap:D:D
  • Nuno88
    én bármikor szivesen látom a csapatnál ismét :)
  • DjCooll
    hát nem lenne rossz ha vissza térne az biztos....
  • Nuno88
    Shevchenko bizonytalan