A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
Ceasare Maldini: "Valóban igaz, hogy a jövõ középsõ hátvédjét keressük. Én magam több száz videót és mérkõzést tekintettem meg, de még nem sikerült olyan játékost találni, aki megfelelne a klubnak. Mivel a Milan kész játékosokat igazol, nincs idõ és hely fiatalok beépítésére. Az elvárás az azonnal igyõzelem és siker ehhez pedig bajnokokra van szükség. Jelenleg nem látok világklasszis védõt az átigazolási piacon"

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

DONGUBA
Filippo Inzaghi vissza akar térni. A csatár úgy képzeli, hogy a Július 14.-én kezdõdõ alapozásra már teljesen egészséges lesz, aminek nagy valószínûséggel semmi akadálya nincs.

Minden piros-fekete szurkoló ezt várta egész évben, miután SuperPippo a sorozatos sérülések miatt az oldalvonal mellé kényszerült. Inzaghi most már meggyógyult és az ellenél védõi, jobban teszik, ha felkészülnek, hogy a gólrekorder újra bizonyít.

Pippo profi karrierje során összesen 252 gólt szerzett, amelyet a Serie C-ben kezdett, a Leffe csapatában. Elsõ mérkõzését a Milanban 2001. Augusztus 26.-án játszotta a Brescia ellen, és azóta a bajnokságot és a kupákat is beleszámolva, 54 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába. Ebben a szezonban viszont csak egyszer volt eredményes, 2004. Szeptember 29.-én a Celtic elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen.

Filippo Inzaghi a Milan Channel-nek adott interjút.
„Kiábrándító idény volt ez a számomra. Nem jó érzés, hogy csak egy gólt szereztem, és nem tudtam segíteni a Milan-nak, amelynek nem csak egy játékosa vagyok, hanem a legnagyobb szurkolója is.”

Ez egy szerencsétlen év volt, de nem fog megismétlõdni, mert Pippo lassan felgyógyul és visszatér a pályára.

„Nem akarok az emlékeimbõl élni. Arra készülök, hogy jobb legyek és újra fõszerepet vállaljak az idénybõl.”

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
A Milan vezetõsége szerint Kakha Kaladze valószínüleg nem igazol a Chelsea-hez, mivel a tárgyalások megakadtak a két klub között.

A grúz válogatott játékos átigazolását már szinte tényként kezelte mindenki, de most kétségek léptek fel a transzfert illetõen. Adriano Galliani így nyilatkozott errõl: "Kaladze nem igazol a Chelsea-hez. Nagy különbségek vannak a Chelsea ajánlata és a mi elvárásaink között."

A vörös-fekete klub 8 millió font körüli összeget szeretne kapni Kaladzéért, bár a szerzõdése 2006-ban lejár. Az angol bajnok így most letehet a grúz megszerzésérõl, ami nem is okoz nagy gondot nekik, mivel leigazolták az Atletic Bilbao balhátvédjét, Asier Del Hornót.

A Milan vezetõsége most azt reméli, hogy ezek a problémák nem fogják befolyásolni a Hernan Crespo megszerzésére irányuló tárgyalásokat. "Crespo ismeri az álláspontunkat. A Chelsea is ismeri, így vagy ma este, vagy holnap tájékoztatniuk kell minket, hogy maradhat-e nálunk az argentin csatár, vagy nem. Crespo megmutatta, hogy nagyszerû játékos. Remélem, hogy itt maradhat nálunk" - nyilatkozta Galliani.

Szintén a Milanhoz kapcsolódó hír, hogy a pletykák szerint a vörös-fekete klub megegyezett a Paris Saint Germainnel Vikash Dhorasoo eladásáról.

Sheva
Az út, Gilardino megszerzéséhez nehezebb, mint az elõtte gondolni lehetett volna.

Alberto Gilardino jövõje nem olyan egyértelmû, mint amilyennek tûnt. Adriano Galliani elárulta, hogy van még egy kis különbség, a Milan ajánlata és a Parma feltétele között.

„Gilardino szeretne a Milanhoz jönne, mi szeretnénk, ha idejönne, de nagy különbség van a követelés és az ajánlat között. Most nem történt semmi. Ez egy hosszú és költséges út. Ez egy olyan dolog, amellyel egyetlen klub se számol. Ha valaki örültséget akar csinálni, meg is teszi,” – mondta Galliani.

A Parma ügyintézõje, Luca Baraldi bízik benne, hogy a tárgyalások lezárulnak, mielõtt még teljesen elakadnak.

„Nem fog rövid idõ alatt megoldás születni. Még csak a tárgyalás elején tartunk. Nem fogunk gyorsan döntésre jutni, - folytatta a Milan alelnöke.

Idõközben Galliani közölte, hogy Sevcsenko nem teszi át székhelyét Londonba, miután Abramovics kijelentette, hogy le szeretné igazolni az ukrán csatárt.

„A Chelsea ajánlatott tett Sevcsenkoért, de mi közöltük velük, hogy nem eladó.”

Sheva
majd ha nem kell senkinek leveszik...kaladzénél is ezt csinálták...

tomassonért 10m-t?ehh szvsz sok

DONGUBA
Olasz lapértesülések szerint a Liverpool és az Arsenal le szeretné igazolni a Milan csatárát, Jon Dahl Tomassont.

A Milan és a Liverpool egy hónappal ezelõtt egy csodálatos Bajnokok Ligája döntõn mérkõzött meg egymással, de csak most készek arra, hogy tárgyaljanak az üzletrõl.
Carlo Ancelotti hajlandó elengedni a dán játékost, különösen akkor, ha Hernan Crespo átigazolása befejezõdik. Az olasz sajtó úgy tudja, hogy a Milan összesen 10 millió eurót szeretne kapni Tomassonért.

A vörösök edzõje, Rafa Benitez, eddig még nem igazolt senkit, de tudja, hogy sietnie kell a csapat megerõsítésével, mert Július közepétõl meg kell védeniük európai elsõségüket.

Az Arsenal trénere, Arsene Wenger versenytársa lehet a Liverpoolnak, a Tomasson aláírásáért folytatott versenyben. A francia szakember minõségi támadókat keres, különösen olyanokat, akik a Bajnokok Ligájában már bizonyítottak.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
A Milan elõkészíti a helyet Alberto Gilardinonak, ezt jelzi az is, hogy Marco Borriello-t kölcsönadta a sampdoriának.

A korábbi U21-es válogatott támadó genovába költözik, miután az elõzõ szezont is kölcsönadva játszotta egy másik csapatnál, a Regginánál.

A Milan a támadórészleg átszervezésének közepén jár, megerõsítve a híreket, melyek szerint Gilardino lesz az új csatár.

Az olasz válogatott játékos minden bizonnyal a hét végéig csatlakozni fog a milánói csapathoz.

A legutolsó információk szerint 18millió fontért és három játékosért cserébe történik meg az átigazolás a Parmától.

Az egyik közülük Andrea Caracciolo a Brescia csatára lehet, mivel a Milannak elõvásárlási joga van a játékosra, és ezt átadja a Parmanak.

Gilardino lehet, hogy nem az egyetlen támadó lesz, aki a san Siroba költözik, miután fabio Bazzani neve is felmerült a Milan-nál.

Õ a Sampdoriától érkezhet kölcsönbe. Az elõzõ hat hónapot a lazionál töltötte.

Carlo Ancelotti öt támadót akar a keretében, ezek a következõk lehetnek: Andriy Shevchenko, Pippo Inzaghi, Hernan Crespo, Gilardino és Bazzani.

Sheva
<#eljen><#worship><#eljen>

gabber_saviola
az ott a szélén Másszáró az ugye?

jaj de bírtam azt az embert

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
Régi szép idõk....

Sheva
ennek a mecsnek már nem volt tétje 😄

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

gabber_saviola
szasztok Milan fanok!

jáj itt Gubamester a témaindító 😄DDD

Sheva
Az AC Milan alelnöke, Paolo Berlusconi megerõsítette, hogy a klub leigazolja a Parma támadóját, Alberto Gilardinot:

"Azt hiszem képesek leszünk arra, hogy megadjuk magunknak ezt az ajándékot. Az volt a tisztességes, hogy addig nem zavartuk a játékost, amíg a Parma le nem játszotta az utolsó mérkõzését."

"Most hagyjuk barátunkat Adriano Gallianit dolgozni."
"De ne feledjük, hogy ehhez az ajándákhoz szükség volt Silvio Berlusconi aláírására is, aki a pénzt biztosította a transzferhez."

Sheva
Az AC Milan az újabb tárgyalások alkalmával lejjebb vitte Kakha Kaladze árát. Úgy tûnt, hogy a grúz válogatott játékosának átigazolása múlt héten dugába dõl, miután a Milan 8 millió fontban állapította meg a védõ értékét.

Ennek ellenére a megbeszélések a hétvégén folytatódtak, és a piros-feketék 6 millió fontra csökkentették a védõ árát. A Chelsea vezetõje, Peter Kenyon ezen a héten személyesen találkozik a Milan képviselõivel, hogy megvitassák Kaladze és Crespo ügyét.

A Milan továbbra is kitart amellett, hogy Crespo ügyének jövõbeni tárgyalásait különítsék el Kaladze átigazolásától.

Sheva
Bármelyik percben érkezhet Gilardino

Milánó, június 20., 21.10 Mára ígért döntést a fiatal csatár.

A Parma 22 éves csatára a csapat bennmaradása után bejelentette, hogy vélhetõen a Milanhoz távozik. Gilardino mára ígért választ a sajtónak, így lehet, hogy ezekben a percekben már piros-fekete játékosnak vallhatja magát.
Az olasz futball új üdvöskéje jövõre tehát Sevcsenko ékpárja lehet, Gilardino idén egyébként 38 meccsen 23 gólt szerzett.

Sheva
Alberto Gilardino:
"Kiváló kapcsolat van köztem és a Milan között, és ez a legfontosabb. Remélem hamarosan minden tökéletes lesz. Holnap vagy legkésõbb szerdán elmegyek nyaralni, és addigra szeretném tudni, melyik csapatban játszom a következõ szezontól. Arra az esetre ha egy kicsit mégis tovább kell várni, elviszem magammal a mobilomat..

Köszönöm Ancelottinak a dícsérõ szavakat, amiket rólam mondott, de a Milanhoz való csatlakozásom szempontjai, az edzõ szavainál mélyebbre mutatnak.

Szintén tetszik a klub szervezettsége, a csapat és az edzõ, aki egy csodálatos ember, amirõl Pirlo és Gattuso meséltek nekem a válogatott edzõtáborában.

Nehéz nem részesévé válni a Milannak. Rengeteg sztára játékos egy helyen, Sheva, Maldini, Gattuso, Pirlo... Bárkit emlthenék, nem tévednék."

Sheva
Hernan Crespo bizonytalan abban, hogy a Chelsea-tól végleg a Milanhoz kerül. Az argentin válogatott játékosa azt szeretné, hogy végre lezáruljon az átigazolása, miután egy évet töltött a piros-feketéknél kölcsönben.

A Lazio egykori csatára, aki 2003 augusztusában 16,8 millió fontba került a Chelsa-nek, reméli, hogy a közeljövõben befejezõdik a tárgyalás.

„Nem tudom, hogy mi történik,” – nyilatkozta Crespo a 'Corriere dello Sportnak. „Eddig úgy nézett ki, hogy minden rendben. Bizakodó vagyok, de õszintén szólva, nem mondhatom, hogy nyugodt és higgadt vagyok. Remélem, a jövõ héten a Chelsea és a Milan megegyezik. Nem jelent problémát, hogy kevesebb lesz a fizetésem. Elfogadtam ezt a csökkentést, hogy segítsem a tárgyalásokat a két klub között. Ennél többet nem tudok segíteni, és amíg nem írok alá, semmi sem fog változni.„

Az olasz lap riportjában azt állítja, hogy a tárgyalások Crespo ügyében azért akadtak meg, mert a Chelsea-nek és a Milan-nak nem egyezik az álláspontja Kakha Kaladze-val kapcsolatban, habár ezt az ügyet a piros-feketék külön üzletként kezelik. Jose Mourinho szeretné, ha Crespo visszatérne a Stamford Bridge-re, de a támadó kijelentette, hogy Olaszországban szeretne maradni.

„Elmondtam Mourinhonak, hogy nagyon tisztelem és köszönettel tartozom Abramovicsnak és Kenyon-nak is,” – nyilatkozta Crespo. „A Chelsea egy fantasztikus klub. Megnyerték az angol bajnokságot, és biztosan fõszereplõi lesznek a következõ Bajnokok Ligájának is. De be kell vallanom, hogy nem csak a labdarúgással van bajom. Nem nagyon szeretem Londont. Olaszországban szeretnék maradni a Milan csapatában. Itt igazán jól érzem magam. Mindent elkövetek, hogy hûséges legyek ehhez a nagyszerû csapathoz és várom, hogy aláírhassak hozzájuk.”

Sheva
Cristian Brocchi négy mozgalmas és sikerekben gazdag év után a Fiorentinába igazolt és mindent megköszönt a Milan-nak.

A középpályás a következõt mondta:
„Köszönöm a szurkolóknak, akik mindig mögöttem álltak ezekben az években. Sok sikerben volt részünk és rengeteg jó idõszakot éltünk meg. Rettenetesen nehéz volt az elválás. Nagyon a szívemhez nõtt ez a mez. Azonban eljött az ideje annak, hogy rendszeresen játszhassak. Köszönöm mindenkinek ezeket a csodálatos éveket a Milanban.”

gabber_saviola
Játszik Santana az Argentín válogatottban!!!

Sheva
Cristian Brocchi már hivatalosan is a Fiorentina játékosa, miután ma befejezõdött az átigazolása a Milanból.

A Football Italia pénteki riportjában már beszámolt a küszöbön álló szerzõdésrõl és most az olasz középpályás alá is írta azt.

A középpályás, aki azt kérte, hogy elhagyhassa a San Sirot, örül a kölcsönadásnak és 2006-ban, akár véglegesen is megvásárolhatják.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a csapat tagja lehetek,” – mondta Brocchi. „Firenzébe megyek és megpróbálom a legjobbat nyújtani.”

A 29 éves játékos a Fiorentina elsõ igazolása a nyáron. Ezelõtt Brocchi négy évet töltött a Giuseppe Meazza Stadionban.

„Három ok miatt jöttem ide,” – nyilatkozta az egykori Inter játékos. „Ennek a klubnak nagy tervei vannak, jó az anyagi helyzetük és egy nagyszerû edzõjük van, akit nagyon tisztelek.”

Brocchi leendõ csapatának új edzõje Cesare Prandelli, akivel ezelõtt már a Veronánál dolgozott együtt.

„Azon a poszton játszok, amelyiken az edzõ számít rám.” – folytatta Brocchi. „Lehet az a középpálya bal vagy jobb oldala, esetleg a közepe. Majd Prandelli eldönti, hogy hol segíthetek a legtöbbet. Teljesen megbízok benne.”

Sheva
Kakha Kaladze kritizálta a Milan edzõjének Carlo Ancelotti-nak a csapatösszeálllítási módszerét.

A Grúz válogatott játékos a Tuttosport-nak elmondta:
"A labdarúgásban van egy szabály, amit a Milan-nál nem tiszteltek. Általában azoknak, akik sokat hibáznak a kezdõcsapaton kívülre kéne szorulniuk. Ehelyett a Milanban azok, akik sorozatosan gyengén teljesítettek mégis a kezdõben maradtak, mintha semmi sem történt volna"

Sheva
Andriy Shevchenko ügynöke kategórikusan cáfolta, hogy a játékos elhagyná a Milant.

Az ukrán játékos után élénken érdeklõdik a Chelsea, de eligazolása nincs a láthatáron.

"Shevchenko a Milan játékosa és érinthetetlen" - mondta Oscar Damiani a Spq Rádióban.

"A Chelsea érdeklõdése? Tavaly nyáron is megpróbálták ekcsábítani Andriy-t, de õ akkor azzal válaszolt, hogy meghosszabbította a szerzõdését."

"Újra megismétlem: A Milan-nak esze ágában sincs megválni a legértékesebb tuljadonaitól."

A Chelsea már jó ideje szemet vetett a kiváló támadóra, és a klub kijelentette, a nyáron csatárt akar igazolni.

Sheva
A Parma csatárának, Alberto Gilardinonak az ügynöke megkongatta a vészharangot az olaszoknak.

„A tárgyalások az AC Milannal megakadtak, „ – jelentette ki tegnap Beppe Bonetto, miután szerda este telefonon beszélt Adriano Gallianival, a Milan elnökével.

A kijelentés kinyitotta az ajtót a Chelsea számára. Bonetto megerõsítette, hogy ezen a héten eldõl minden Gilardino szerzõdésének ügyében.

A 22 éves játékos számára továbbra is az a legfontosabb, hogy az olasz bajnokságban maradjon. Ha viszont a Milannal kútba esik a megegyezés, akkor a csatár kénytelen lesz komolyan fontolóra venni, hogy nyáron nagy pénzért a Chelsea-be igazoljon.
<#shakehead><#rinya><#shakehead><#rinya><#shakehead><#rinya>

Sheva
Már hivatalos, hogy a Milan 10 napot tölt az USA-ban a World Series of Football 2005 mérkõzéssorozat keretében, majd visszatérnek Milanelloba. Ezt az utazást Carlo Ancelotti a következõ szezonra való felkészülésre fogja felhasználni. A sajtótájékoztatót tegnap tartották Los Angelesben, ahol jelen volt a Chicago Fire és a DC United elnöke, a Metro Stars elsõ számú embere, Alexis Lalas, valamint Umberto Gandini a Milan és Peter Kenyon a Chelsea képviseletében.

A piros-feketék Július 27.-én, szerdán a hazai pálya elõnyét élvezõ Chicago Fire-rel fognak megmérkõzni. Nem sokkal elõtte és utána, pedig a Chelsea lesz az ellenfél a Gillette, illetve a Giants Stadionban. Ez a kettõs mérkõzés egy szilárd kapcsolat jele a két klub között. A csapatok már a múlt évben is játszottak egymással Philadelphia városában, ahol Marcos Cafu, Costacura és Andríj Sevcsenko góljainak köszönhetõen, a piros-feketék 3-2-re gyõztek. Az összecsapások látványos játékot ígérnek, mert mindkét csapatban pályára lépnek a sztárok.

Egy olyan országban, ahol a labdarúgás nem örved akkora népszerûségnek, a piros-feketék rendszerint nagy sikert aratnak a közönség körében. Ezen felül, a Milan, mint márkanév is egyre nagyobb értékkel bír Amerikában, köszönhetõen a Warner Bros-szal és a AOL-lal (American on Line) kialakult kapcsolatnak. Egyébként a Milan csak a futballra koncentrálva, mindenféle nyomás és bírálat nélkül tud felkészülni az új idényre, miközben tovább öregbíti az olasz labdarúgás hírnevét.

Mérkõzések:

1. Július 24, Vasárnap: Milan-Chelsea, Gillette Stadium, Boston
2. Július 27, Szerda: Milan-Chicago Fire, Soldier Field Stadium, Chicago
3. Július 28, Csütörtök: Chelsea FC-D.C. United, FedEx Field, Washington D.C.
4. Július 31, Vasárnap Milan-Chelsea, Giants Stadium, New York

Sheva
de én Gilardinhot akarom!!!<#sir><#sir><#sir>

Sheva
A Milan vezetõi szerint egyre valószínûbb, hogy sikerül Hernan Crespót véglegesen kivásárolni a Chelsea-vel kötött szerzõdésébõl.

Az argentin csatár a tavalyi évben kölcsönben szerepelt a Milan csapatánál, és a vezetést annyira meggyõzte teljesítménye, hogy szeretnék, ha a San Siróban maradna - ez egyébként Crespo szándéka is.

A Milan részérõl Umberto Gandini nyilatkozott: "Még folynak a tágyalások a Chelsea-vel, de én mindenképpen szeretném, ha Crespo itt maradna. Az angolokkal nagyon jó a kapcsolatunk, és több ügyletrõl is folynak a tárgyalások közöttünk, nem csak Crespo ügyében. Reméljük, a következõ pár napban pozitív irányba haladnak majd a tárgyalások."

Crespo biztos benne, hogy a két klub vezetése meg tud egyezni. "Amikor elrepültem Argentínába, Adriano Galliani azt mondta, hogy minden rendben halad. Azt mondta, hogy amikor visszajövök, már készen lesz a szerzõdés számomra, csak alá kell majd írnom. Õszintén szólva én nem aggódom, biztos, hogy a Milannál fogok maradni."

Sheva
A Fiorentina nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja Christian Brocchit, összegezte a játékos ügynöke, Davide Lippi.

„Még nem írták alá a szerzõdést, de Prandelli szeretné a csapatában látni Brocchit. A Milan és a Fiorentina jelenleg is tárgyal, és mindkét klub szeretné, ha az üzlet létrejönne,” – mondta az olasz válogatott edzõjének, Marcello Lippinek a fia.

Az ifjabb Lippi, Chiellini ügynöke is egyben, akinek a játékjogát a Fiorentina és a Juventus közösen birtokolja. Ez viszont valószínûleg véget ér, mert Capelloék ezen a nyáron kitartóan udvarolnak neki.

„Chiellini szereti a Fiorentinát, de a Juventus nagyon erõsen érdeklõdik,” – nyilatkozta Davide Lippi.

Sheva
A Parma csatára Alberto Gilardino a jövõ héten ül asztalhoz jelenlegi klubjával, hogy megvitassák a jövõjét.

Az olasz válogatott játéksot A Milan és a Chelsea is szeretné leigazolni, miután két kivá-) ló szezont tudhat maga mögött a serie a-ban.

"Jövõ héten leülünk Gilardinoval és mindent megbeszélünk" -mondta a Oreste Cinquini a Parma technikai igazgatója a rádióban.

"Alberto már elmondta az egyértelmû szándékát a jövõjérõl, de más szempontokat is figyelembe vesz azért, hogy a Parma érdekei se sérüljenek."

"Világhírû együttesek érdeklõdnek iránta és mi megteszünk mindent hogy boldoggá tegyük."

Gilardino ha lehetséges szeretne Olaszországban maradni.

Sheva
A hírek szerint a Chelsea azt javasolja, hogy Hernan Crespo mégse maradjon a Milannál, miközben a Parma elismerte, hogy Alberto Gilardino leigazolása egyre közelebb van.

A múlt héten az argentin csatár még azt nyilatkozta a lapoknak, hogy bizakodó a kevesebb fizetéssel járó kölcsönszerzõdés meghosszabbításával kapcsolatban, de a különbözõ igények meghiúsíthatják az üzletet.

A Milan bosszús a Chelsea-re mert kitartóan érdeklõdnek Andríj Sevcsenko és Gennaro Gattuso iránt, mialatt sokallják Kakha Kaladze vételárát, ami 8,6 millió font. Ez egy újabb zavaró pont, míg a másik a Parma gólzsákjáért folytatott párbaj a két klub között.

„A következõ héten le fogunk ülni Gilardinoval és megvitatunk mindent,” – nyilatkozta az Olasz Rádiónak Oreste Cinquini, a Parma technikai igazgatója.

Gilardino egyértelmûen kijelentette, hogy a Milant részesíti elõnyben, de a Parma-nak figyelembe kell vennie a Chelsea jobb ajánlatát, amit nem utasíthatnak el olyan egyszerûen.

„Albertonak a jövõje a legfontosabb, de mást is figyelembe kell vennie, amivel nem sújthatja a Parma-t. A klubok, akik érdeklõdnek utána, mind elsõrangúak, és mi szeretnénk, ha boldog tenne.”

Sheva
Az AC Milan hozzá szeretné adni még a Lazio kapusát, Matteo Serenit az Oddoval kötendõ üzlethez.

A Milan és a Lazio lassan lezárja az elmúlt héten folytatott megbeszéléseket az olasz válogatott játékosával kapcsolatban, és a szerdai tárgyaláson Sereni jövõjérõl is beszéltek.
Serenit a Milan Christian Abbiati pótlására akarja megszerezni, hogy õ legyen a biztonsági tartalék a következõ szezonban az elsõszámú kapus, Dida mögött.

A Lazio kapusa errõl a következõt mondta:
„Senki sem mondott semmi hivatalosat, de ha a Milan ajánlatott tett, akkor biztos lehetek benne, hogy nagyon alaposan megfontolják.”

Forrás: tribalfootball.com

Matteo Sereni

Születési hely: Parma
Születési idõ: 1975.02.15.
Magasság: 186 cm
Testsúly: 78 kg
Nemzetiség: Olasz
Poszt: Kapus
Serie A-s meccsek száma: 125

Sheva
okés THX érte 😄DDD

gabber_saviola
szasztok Milan Fanok!

nah akkor ma összedobok nektek egy bannert

DONGUBA
Az AC Milan új szerzeménye, Marek Jankulovski lerakta a mankókat és újra mosolyog. Egy hónappal a mûtét után már tervezi mikor kapcsolódik be a felkészülésbe új csapatánál.

Õ az elsõ cseh játékos az AC Milan történetében.

A www.sport.cz cseh internetes oldal készített vele interjút.

Miután aláírtam négy éves szerzõdésemet a Milannal nagyon megkönnyebbültem," -árulta el tegnap este Jankulovski az újságíróknak Petøvald u Karviné-i kórházban.

Nemrég Milánóból iderepült Massimiliano Sala is, új csapata egyik specialistája. " Kellemesen meglepõdött a kórház felszereltségén," mondta Jankulovski.

- Nemfélt attól, hogy az átigazolásásból nem lesz semmi miután eltörte lábát?

- Megfordult bennem, de a csapat eloszlatott minden kétséget efelõl, bíztak bennem és megvásároltak sérülten is.

- Õk szervezték meg az ön operációját egy Milánótól messzi klinikán, Vareseban?

- Ott vannak a legjobb specialisták, Udinevel közösen szervezték.

- Mikor tér vissza Olaszországba?

- Július elsején repülök vissza Milánóba, a csapat Július 15.-én kezdi meg a fölkészülést, de arról még lemaradok. Most kezdtem el futni de augusztusban már a pályán lehetnék.

- Milánóban önt igazi futbalõrület várja. Föl van rá készülve?
- Igaz hogy Udineben a három év nagyon nyugodt volt, most azzal is kell számolnom, hogy a szurkolók érdeklõdése irántam megnövekedik, de Napoliban már volt részem valódi futbalõrületben.

- Hogyan hat önre a milánói San Siro?

- Csodálatos stadion, nyolcvanezer ember, ez valami fantasztikus. De az a legfontosabb számomra, hogy teljesítsem a csapat elvárásait.

- Az edzõvel, Carlo Ancelottival már beszélt milyen szerepet szán önnek?

- Még nem, csak köszöntünk a bajnokság zárófordulójában megrendezett találkozón. Sok sikert kívánt és hogy gyorsan gyógyuljak meg.

Forrás: sport.cz

DONGUBA
A Fiorentina bejelentette, teljes tulajdonjogot szerzett az Ac Milan középpályása, Marco Donadel felett.
Donadel januárban ment a lilákhoz, miután csalódást keltõ idõszakot töltött el a Sampdoriánál. Ám ekkor még a Milan játékosa volt.
Egészen a mai napig.

Úgy hírlik a Fiorentina új mestere Prandelli volt az, aki ragaszkodott az ügylethez, hiszen Donadel egyike volt a Parma két évvel ezelõtti kezdõcsapatának, amit akkor az edzõ irányított.

A 22 éve középpályás tagja az olasz U21-es válogatotnak is.

Marco Donadel

Születési idõ:....4/21/1983
Születési hely:..Conegliano (TV)
Nemzetiség:.....Italy
Magasság:........179cm
Súly:................73kg
Poszt:...............Midfielder
Mezszám:.........16

Sheva
Gennaro Gattuso marad a Milanban, miután a klub közölte a Manchester United vezetõivel, hogy a játékos nem eladó.

Az angol bajnokság nagyágyúját összefüggésbe hozták az üggyel kapcsolatban és a játékos ügynöke közölte, hogy érdeklõdtek is nála.
„Ha õszinte akarok lenni, a Manchester United néhány nappal ezelõtt ajánlatot tett, de gyorsan lezártam az ügyet,” – mondta Claudio Pasqualin az Olasz Rádiónak. „A Milan nem akarta megfontolni a középpályás eladását. Õ pótolhatatlan a klub számára.”

Gattuso kulcsfigurája a piros-feketéknek és a társaság is megfelelõ a számára.

„Adriano Galliani szerint õ lesz a csapatkapitány, amikor Paolo Maldini végleg visszavonul,” – nyilatkozta Pasqualin.

Az egykori Rangers játékost néhány alkalommal már megnézte a Manchester United, akik Roy Keane örökösét keresik.

Sheva
A Chelsea fõnöke, Peter Kenyon ma Olaszországba megy, hogy beszéljen a Milan védõjével, Kakha Kaladze-val.

A Milan 10 millió fontot kér, ami akadályt jelenthet, mint ahogy Kaladze magas fizetése is.

Az ügyet tovább bonyolítja, hogy a piros-feketék még külön tárgyalnak a Chelsea csatárának, Hernan Cresponak a kölcsönvételérõl. A londoni klub be szeretné számítani az argentint Kaladze leigazolásába.

Kenyon reméli, hogy ma felélesztheti a tárgyalásokat, amikor Milanóba repül.

Sheva
A Chelsea csatárának, Hernan Cresponak az ügynöke megerõsítette, hogy az argentin akár már holnap a Milanba szerzõdhet.

Fernando Hidalgo a következõt nyilatkozta:
„Csütörtökön Londonba leszek, hogy megbeszéljem az utolsó részleteket. A két klub már majdnem megegyezett a kölcsönadás meghosszabbításáról. A szerzõdésrõl már csak Hernan aláírása hiányzik, ami a következõ pár napban megtörténhet.”

Sheva
Három hét telt el az isztambuli vereség óta, és Carlo Ancelotti Milanelloból az Olasz TV-nek adott interjújában emlékezett vissza a történtekre.

„Néha elgondolkozik az ember azon, hogy van-e elég ereje a folytatáshoz. Elgondolkozik a jövõrõl. Az, az este már mögöttünk van, és a következõ szezon kezdetére kell készülnünk. Sok mindent mondtam, de azt sosem, hogy elhagyom a Milant a vereség miatt. Akkor sem tettem volna így, ha nyerünk. – mondta Ancelotti.

A következõ cél a döntõ Párizsban. El fogják érni a háromemberes védekezésnek is köszönhetõen?
„Ezt a megoldást már kipróbáltuk ebben a szezonban is, habár nem sokat gyakoroltuk. A következõ évben még többet fogunk edzéseken foglalkozni ezzel, noha az alaprendszer marad az idén használt.” – reagált a Milan edzõje.

Alberto Gilardino lehet a Milan következõ igazolása, de a tréner nem erõsítette meg a híreket:
„Nélküle is ott voltunk Isztambulban és képesek vagyunk eljutni Párizsban is. Természetesen Gilardinoval sokkal könnyebb lenne.”

Az utolsó kérdést az Inter szurkolói tették fel. Õk azt mondták, hogy az Inter idénye jobb volt, mint a Milané, mert megnyerték az Olasz Kupát.
Ancelotti a következõt válaszolta: „Õk elégedettek, mindenki elégedett.”

Sheva
Christian Abbiati: "Száz százalékig biztos, hogy elhagyom a Milant, mivel vissza akarok térni a munkámhoz. Bizonyos dolgok nagyon hiányoztak az elmúlt három szezon alatt. A Milan egy nagy család, mindig szivesen gondolok erre a csapatra. Mindig voltak más ajánlataim, de eddig inkább itt maradtam. Most másképpen vizsgálom az ajánlataimat. Hová fogok igazolni? Oda, ahol megbíznak bennem. Egyik klubot sem részesítem elõnyben, mindegyik komoly tervvel rendelkezõ csapat számításba jöhet, akár még külföldre is hajlandó vagyok elszerzõdni. Akármelyik megoldásra nyitott vagyok."

Sheva
Az AC Milan hátvédje, Kakha Kaladze Oroszországba repül, hogy találkozzon a Chelsea elöljáróival, és a tervezett átigazolásáról egyeztessen.

Már néhány hete hallani lehetett olyan híreket, hogy a grúz válogatott erõssége a kékekhez igazol, de mindeddig nem sikerült megkötni a szerzõdést.
„Moszkvába megyek és végre meg szeretném tudni, hogy kellek a Chelsea-nek vagy nem,” – nyilatkozta a védõ. „A találkozó tisztázza a helyzetet. A Milan nem szeretné, hogy eligazoljak.”

Sheva
Mielõtt elindult volna nyaralni, Andriy Shevchenko nyilatkozott Kaladze esetleges távozásáról és a Világbajnokságról:

"Kaladze hozott egy döntsét, amit el kell fogadnunk. Az utóbbi két évben kevés játéklehetõséget kapott és õ nagyon szeretni folyamatosan a pályán lenni. A csapat elveszít egy remek játékost, de ami még fontosabb én elveszítek egy igazi barátot. Emiatt nagyon szomorú vagyok"

A jövõ évi Világbajonságról a következõket mondta:

" Meg akarom ízlelni milyen egy világbajnokságon játszani. Ez nagyon fontos számomra, az ukrán nép 15 éve vár erre a pillanatra. Úgy érzem ez az év a mienk lesz."

Sheva
ez igaz <#wow3>

gabber_saviola
ha-val nincs mondat a fociban 😄DDD

Sheva
jah mákkal... 😛PP az nem volt tizi amit a bíró befújt... Tomasson meg ha belövi azt a szépen kidolgozott akciót akkor vége 😛

gabber_saviola
igen a másik 3-3 volt 😄DDDDDDDDDDD

Sheva
na esetleg az egyik meccs X lehet...

gabber_saviola
ehh 😄