A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva
áhhhhh... köszike nem kell!

de gondolom emlékszel még arra a gólra amikor sheva kicselezett 3 juve játékost majd a 16-os sarkárol átemelte Buffont...

na a link arra a gólra mutatn ha jó lenne

Breki33
nem jó a link

de esetleg tudok adni helyette egy Trez gólt P
Sheva
GALLIANI: 'Crespo and Kaladze, two different stories'
7/1/2005
MILAN - Corriere dello Sport-Stadio reports a statement by Adriano Galliani: ’As we have always said, Crespo and Kaladze have two different stories. I hope that Chelsea change their mind. I will never keep a player against his will.'

Sheva
A Milan francia középpályása, Vikash Dhorasoo úgy döntött, hogy a PSG-ben folytatja pályafutását. Mészöly Géza egykori csapattársa már közölte is a piros-feketék vezetõivel a döntését.
- Gyakorlatilag megegyeztem a párizsiakkal - így a 31 éves játékos -, és remélem, a Milan vezetõi megértõek lesznek.
A PSG elnöke, Pierre Blayau tegnap elmondta: már csak 2-3 apró részletet kell tisztázni Dhorasoo-val.

Sheva
„Elégedett vagyok,” – ezek voltak Kaladze elsõ szavai, miután meghosszabbította szerzõdését a Milan-nal.

Kakha Kaladze a következõket nyilatkozta a Milan Channel-nek a megegyezésrõl:
„Nagyon elégedett vagyok, hogy végre minden a helyére került. Örömmel tölt el, hogy újabb 5 évig a piros-feketéknél maradok. Így lehetõségem van arra, hogy mindent megnyerjek, amit még eddig nem sikerült.”

Kala elmesélte, hogy hogyan mentek a tárgyalások a Chelsea-vel.
„Azt mondtam, hogy szeretnék a Chelsea-be menni, mert nem játszottam rendszeresen. Beszéltem Mourinho-val, valamint a Chelsea menedzsmentjével, és meg is egyeztünk, de a két klub nem tudott közös nevezõre jutni.”

Kaladze köszönetet mondott a szurkolóknak és így folytatta:
„A Milan-nál fogok maradni, ahol jó kapcsolatot ápolok Carlo Ancelotti-val és mindenkivel az egyesületben. Most Július 14.-éig pihenni fogok. A következõ szezonban rengeteg mérkõzés lesz, amelyeken mindenki szóhoz fog jutni.”

Sheva
Kakhaber Kaladze régóta várt átigazolása a Chelsea-be már nem olyan biztos, miután csütörtökön aláírta új szerzõdését a Milan-nal.

A grúz válogatott játékosának még egy év volt hátra a szerzõdéséból, de most ezt 2010-ig meghosszabbította. Ebben a hónapban úgy tûnt, hogy biztosan a Chelsea-be igazol, de az üzlet meghiúsult. A játékos megegyezett a londoni klubbal, de a Milan 8 millió fontot kért a balhátvédért, amit sokalltak az angol csapat vezetõi.

Kaladze a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában már megcsillantotta a lehetõségét, hogy a San Siro-ban marad.
„Boldog vagyok a Milan-ban, csak van egy technikai problémám. A valóság az, hogy nem játszom valami sokat,” – mondta Kaladze. „A szerzõdésem 2006-ban lejár, de remélem, hogy megegyezek a Milan vezetõivel a hosszabbításról.”

Kaladze-nak olyan erõs vetélytársakkal kellett megküzdeni a kezdõcsapatba kerülésért, mint Paolo Maldini és Giuseppe Pancaro.

Forrás: channel4.com

Kapcsolódó cikk:

Kaladze a Milanban marad

A Chelsea kiszemeltje, Kakhaber Kaladze véget vetett a találgatásoknak a jövõjét illetõen és új szerzõdést írt alá a Milan-nal.

A nyár elején erõs érdeklõdést mutatott a grúz válogatott játékosa iránt a Stamford Bridge-i alakulat. Amikor leigazolták az Athletic Bilbao csapatától Asier Del Horno-t, az érdeklõdésük csökkent Kaladze iránt.

Miután a piros-feketék anyagi okok miatt lecsúsztak a szerzõdésrõl, a Milan igazgatója, Ariedo Braida azt szeretné, hogy a hátvéd 2010-ig a San Siro-ban maradjon. Kaladze elismerte, hogy csalódott a Chelsea-be való meghiúsult átigazolás miatt.

„Kétségtelen, hogy egy kicsit csalódott vagyok attól, ahogy a dolgok állnak a Chelsea-vel, de nem tehetek semmit,” – nyilatkozta Kaladze a Gazetta dello Sportnak.
„Milan játékos vagyok, ami nem rossz helyzet. Ha a két klub most nem tud megegyezni, akkor a Milan-ban maradok.”

Sheva
Az Everton egy újabb olasz játékost szemelt ki, méghozzá a Milan kapusát, Christian Abbiati-t. David Moyes még a Roma védõjét, Matteo Ferrari-t is szeretné a csapatban tudni, és azon gondolkodik, hogy a második olasz bajnokságban játszó játékosra is lecsap.

A következõ pár napban tárgyalni fognak a Roma vezetõivel, és utána majd Abbiati ügyében a Milan képviselõivel is. A piros-feketék hálóõre szeretné elhagyni a San Siro-t, hogy máshol több játéklehetõséget kapjon, de ez eddig még nem valósult meg.

A Palermo-val lebonyolítandó csereüzlet kudarcba fulladt, és most úgy néz ki, hogy a Goodison Park lehet a 27 éves játékos számára a megoldás. Abbiati ára, amelynek ellenében elhagyhatja az olasz óriásklubot, 4 millió euró. Ez az összeg Moyes számára nem jelenthet problémát, miután csapata kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába.

Sheva
Sheva

Sheva
Hernan Crespo pénteken találkozik a Chelsea vezetõivel, hogy végleges döntés szülessen a következõ szezont illetõen.

Az argentin válogatott játékosa reméli, hogy egy sikerekben gazdag idény után, továbbra is a Milan-nál marad. Crespo, Kakha Kaladze meghiúsult szerzõdése miatt aggódik és reméli, hogy az olasz bajnokságban való szereplése nincs veszélyben.

A Chelsea edzõje, Jose Mourinho és Peter Kenyon azt szeretnék, hogy Crespo visszatérjen a Stamford Bridge-re, de a játékos erre nem hajlandó.

A Kékek eddig nem büntették meg az argentin sztárt, aki lehet, hogy nem térhet vissza a klubhoz, mialatt az sem kizárt, hogy a Serie A-ba igazol.

Köszi
Sheva
én csak egy inzaghisat találtam...

Sheva
ok majd megpróbálok vmit összehozni belõle...

Ezeket ismerem, ac milan.hu-n van. Ezzel az a baj, hogy régiek. Nagy felbontásó csapatképed is van?
Van igen, csak 1 v 2 , viszont van juvemerda is és esetleg valami hasonló szeretnék. Fõleg a nagy címeres, ami mintha fényképezve lenne egy mezen.
Igen, ha lehet kezdeni valamit belõle.)
Sheva

Sheva
ja és amit külftél linket ott van milanos háttér???

Sheva
igen mgkaptam és majd ha lesz idõm kiválogatom neked a jobbakat...
amit küldtél logot abból csináljak hátteret???

Sorry.
A Shevanak küldtem.))
Szia
Küldtem neked mail-t. Megkaptad?
F.D.L
Sheva

Egy kicsit sötétebb árnyalatú pirossal jobb lenne. Így nagyon világít. Meg a csillagot nem kéne lespórolni a címerrõl, amúgy ok.

Sheva

mitszólnátok ehhez az új bannehez???<#fejvakaras>

Sheva
Mivel Alberto Gilardino túl drága, a hírek szerint a Milan figyelme Ruud van Nistelrooy felé fordult. A holland játékos szóban már beleegyezett a távozásba, miután egy kiábrándító és sérülésekkel teli szezonon van túl.

Állítólag Sir Alex Ferguson 10 millió fontért hajlandó lenne, megválni van Nistelrooy-tól, és ezt az összeget csökkentheti Jon Dahl Tomasson beszámítása az üzletbe.

Az olasz lapok szerint az egykori PSV csatár ügynöke Milanóba repül, hogy tárgyaljon a váltásról. A piros-feketék elégedettek a pénzügyi feltételekkel, és érdeklõdésük lanyhul a Parma csatára, Alberto Gilardino iránt, akiért 25 millió fontot kérnek.

Az új csatárra szükség is van a San Siroban, mert egyre kevésbé valószínû, hogy Hernan Crespo továbbra is az olasz bajnokságban marad. A Chelsea nehezen talál csatárt az argentin pótlására, és még Mateja Kezman-t is eladták az Atletico Madridnak.

„Egyáltalán nem vagyok nyugodt,” – árulta el Crespo a Gazzetta dello Sportnak. „Próbálok nem gondolni erre és várom, hogy mi fog történni. A következõ napokban szeretnék beszélni a Chelsea vezetõivel, de az ügynököm azt mondta, hogy maradjak nyugodt és készüljek fel a megbeszélésre.”

Sheva

Sheva
nem igazán

zolee90
Sheva te az a Sheva vagy aki PES-ezik is?

Sheva
Gennaro Gattuso elindított egy új akciót alapítványa, a Forza Ragazzi számára. Egy jótékonysági mérkõzésre kerül sor július 8-án a a San Filippo stadionban, Messinában.

A Forza Ragazzi válogatott játszik majd az 1982-ben világbajnokságot nyert olasz válogatottal. Utóbbiban olyan játékosok szerepelnek, mint Bergomi, Bordon, Cabrini, Causio, Collovati, Dossena, Gentile, Graziani, Massaro, Rossi, Selvaggi, Tardelli és Vierchewod.
Õket egészítik ki olyan sztárok, akik 1982 után születtek, csakúgy mint Adriano, Bonera, Cassano, D’Agostino, De Rossi, Donadel, Kaka, Giardino, Lupoli, és C. Zanetti.

A Forza Ragazzi csapatában szerepel majd Abbiati, Ancelotti, Buffon, Cannavaro, Chechi, Crespo, Cristante, Di Napoli, Donati, Evani, Ferrara, Guardalben, Gullo, Materazzi, Natali, Ravanelli, Schillaci, Toldo és Toni.
Szintén helyet kapnak a zene és a mozi sztárjai Raul Bova és Luca Zingaretti, valamint énekesek, mint Ramazzotti, Giacobbe, Masini, Morandi és Vallesi.

A jegyek árusítását pénteken kezdik meg. Minden gyerek jelképes 1 euroért mehet be a stadionba, és júliustól a Gazzetta del Sud nevû újságban megjelenik egy kupon, amivel minden olvasó megvásárolhat egy polót (9.10euro), ami az eseményt hirdeti.
Felajánlásokat bárki tehet sms számon is.

A Rhino Gattuso alapítvány szeretne egy edzõt is alkalmazni, hogy segítsen a hátrányos helyzetû gyermekeknek.
Gattuso : 'Szeretnék sok barátot elhozni az eseményre, hogy együtt emlékezzünk az olasz labdarúgás egyik legszebb sikerére, az 1982-es világbajnoki címre. Emellett segíthetünk azoknak is, akik kevésbé szerencsések mint mi.
Az 1982-es csapatból Bergomi és Vierchewood nyilatkozott:
"Rendkívül boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek az akciónak. Jól érzem magam, ha adhatok másoknak valamit"
Vierchewood: " Teljes mellszélességgel támogatom ezt a csodás Rhino-féle kezdeményezést"

Sheva
A Milan általános igazgatója, Ariedo Braida a következõt mondta az átigazolási piacról:

"Nagy igazolás? Egyértelmûen ezt szeretnénk megvalósítani. Keményen dolgozunk azon, hogy egy sztárigazolással tegyük még erõsebbé a Milant"

Sheva
A Tuttosportban Carlo Ancelotti válaszolt a három védõs taktika felvetésére:
" Párszor már kipróbáltuk és elmélyült vitát folytatunk errõl a taktikáról. Azonban azt kell mondanom, hogy az idei alapfelállás megmarad a következõ szezonban is."

Sheva
Arról kellett szavazni, hogy ki a Milan történelmének legnagyobb alakja, ki a klub szimbóluma. Három névre lehetett voksolni. A sorrend nem számított.

Az eredmény azt mutatja, hogy a megszerezhetõ maximális jelölések hány százalékát kapta meg a játékos:

1. Maldini 100%

2. Baresi 85%
3. Van Basten 55%
4. Rivera 50%
5. Nordahl 5%

DONGUBA
A Milan és a Chelsea között folytatott huzavona Hernan Crespoért ezen a héten eldõlni látszik. Egy ideig úgy tûnt, az argentin kölcsönszerzõdésének meghosszabbítása jó úton halad, ám a tárgyalások megakadtak, és kétségessé vált a transzfer.

„Még semmi sem dõlt el és mindent megteszünk azért, hogy Crespo a Milanban maradhasson,” – nyilatkozta Alberto Braida általános igazgató.
„A játékos maradni kíván, és úgy hiszem, ezen a héten dûlõre juthatunk ez ügyben. Vagy itt marad, vagy visszatér Londonba. A két fél megegyezett a kölcsön részleteirõl. Ez csak ilyen módon oldódhat meg vagy sehogy.”

A dél-amerikai egy csodás szezont tölthetett el a San Siroban és továbbra is, állítja, nem áll érdekében visszatérni a Chelsea-hez.
„Nem tudom felhõtlenül élvezni a szabadságomat,” – mondta Crespo a Gazzetta Dello Sportnak. „Várok az ügynököm hívására. Szomorú, hogy még nincs vége ennek a hercehurcának, pedig nemrég még úgy tûnt, hogy minden el van rendezve.”

Úgy volt, hogy a megegyezés megtörténik a múlt héten, de a tárgyalások megakadtak, miután a Milan nem csökkentett abból a 8 millió euróból, amelyet Kakha Kaladze-ért kértek az angoloktól.
„Azokat a tárgyalásokat belekeverték az enyémbe, ezáltal a dolgok rosszra fordultak,” – tette hozzá Crespo. „Annyit tudok biztosan, hogy június 30.-ig még a Milan játékosa vagyok, és remélem júliusban is az maradok.”

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
A Milan bejelentette a felkészülési meccsek idõpontjait. A csapat elõször július 14-én találkozik Milanelloban. A felkészülés alatt a csapat játszik néhány barátságos meccset és amerikai túrán vesz részt.

Július

20. szerda - Trieszt
TIM Kupa - Milan, Inter,Juventus
(hármas 45perces meccsek)

24 vasárnap - “Gillette Stadium”- Foxboro, Boston
Chelsea-Milan
19:00 helyi idõ

27 szerda - Soldier’s Field, Chicago
Chicago Fire -Milan
20:30 helyi idõ

31 szerda - Giant Stadium, East Rutherford N.Y.
Milan-Chelsea
15:00 helyi idõ

AUGUSZTUS

11 csütörtök - Lugano
1. Casinò Lugano Kupa
Lugano-Milan
20:30

14 vasárnap - Milánó
15. Luigi Berlusconi Kupa
Milan-Juventus
20:45

21 vasárnap - Genoa
3.Seat Pagine Gialle Kupa
Sampdoria-Milan
20:45

Sheva
Adriano Galliani, a liga elnöke bejelentette a nyári átigazolási idõszak kezdetét. Ez két részbõl fog állni, az elsõ június 27-július 4-ig tart, a második július 29-tõl augusztus 31-ig.
Galliani beszélt arról is, hogy mit vár az átigazolások terén:
"Több lesz a csere és a kölcsönadás és kevesebb a játékosvétel. Régebben a klubok inkább megvették a játékosokat és pénzt adtak értük, most inkább kölcsönveszik õket.
Egy biztos, az átigazolási idõszak mindig a szurkolók álmairól szól, és ez a jövõben is így lesz."

Sheva
A vakációját töltõ Carlo Ancelotti a következõket nyilatkozta:
"Gilardino tehetséges és fontos játékos. Ha leigazolható, mi meg akarjuk venni. "

"Ez egy nagyon bonyolult átigazolási idõszak. Az anyagi források behatároltak szinte minden klubnál. Az egyetlen klub, ahol nincsenek problémák a pénzzel, a Chelsea. Azt tehetnek, amit csak akarnak.Kivéve persze Shevchenko leigaolását"

A következõ szezonról: "A Bajnokok Ligája a legfontosabb a számomra és elsõdleges lesz a megnyerése. Szeretnénk megismételni az idei szereplésünket, természetesen más végkifejlettel"

Sheva
Sergio Claudio dos Santos, Serginho ma ünnepli 34. születsénapját.
A brazil játékos 1971 június 27-én született Nilopolisban.
A következõ lesz a 7. idénye a Milan színeiben.

Isten éltessen Serginho!

Sheva
Az AC Milan középpályása, Kaka kijelentette, hogy nagyon szeretne klubszinten is együtt játszani a válogatott csapattársával, Ronaldoval.

A Real Madrid csatárát összefüggésbe hozták a Milannal, miután a klub támogatója, Silvio Berlusconi kijelentette, hogy nem találkozik a Parma vezetõivel, akik 25 millió fontot kérnek Alberto Gilardinoért.

„Ronaldo a Milanban? A Jóisten tudja. Senki sem képes megjósolni, hogy mi fog történni,” – mondta Kaka. „Természetesen hatalmas öröm lenne a számomra, ha együtt játszhatnék Ronaldoval klubszinten.”

Sheva
Paolo Maldini a Milan csapatkapitánya ma ünnepli 37. születésnapját.
A kapitány feleségével Adriana-val, és két gyermekével, Christian-nal és Daniel-lel ünnepli meg az eseményt.
A következõ lesz a klubnál eltötött 22. szezonja.
Életében a klubhoz való ragszkodása és hite soem volt kérdéses. Megmutatta hogy kiváló játékos, de emellett bizonyította, hogy remek ember a pályán kívül is. Pályafutása, magatartása példartékû minden fiatal számára.
Erõs személyiségét és csapaton belüli tiszteletét jól mutatta az is, hogy annakidején Franco Baresi-tõl õ örökölhette a csapatkapitányi karszalagot.
Isten éltessen Paolo Maldini!

Sheva
Corriere dello Sport interjút készített az éppen vakációját töltõ Massimo Ambrosini-vel.
" A futballban nincsenek ígéretek és garanciák, de meggyõzõdésem, hogy a a jövõben kevesebb bánatban és több örömben lesz része a csapatnak.
Nem akarom ismételni azt, ami a múltban történt. Nem hagyhatom, hogy ezek a dolgok újra megtörténjenek.
Elismerem, hogy voltak idõszakok, amikor bizonytalan voltam a jövõmmel kapcsolatban, de ha kockázattal is jár, mégis úgy döntöttem, hogy a Milanban maradok, mert semelyik másik csapat sem képes olyan érzéseket adni nekem, mint a Milan.
A múltat el kell felejteni és elõre kell tekinteni. Ahhoz hogy sikeresek legyünk kicsit haragosnak kell lennünk, de figyelni kell arra is, hogy ésszerûen tegyük.
Gilardino? Remélem a menedzsment a csapathoz hozza õt, hiszen õ egy fenomén."

Sheva
A Marseille-nek nem sikerült kölcsönvennie a Milan szélsõjét, Serginhot. A francia óriásklub ajánlatott tett a brazil válogatott játékos kölcsönvételére, de az olaszok elzárkóztak az üzlettõl.

Az OM elnöke, Pape Diouf elismerte, hogy érdeklõdtek Serginho iránt, mert úgy gondolták, hogy tökéletes megoldás lenne a bal oldalra.
„Megkérdeztem a Milan vezetõit, hogy kölcsönadják Serginhot,” – mondta Diouf. „Elismerem a képességeit, mind támadásban, mind védekezésbe, de a Milan hallani sem akar a kölcsönadásról.”

Sheva
majd meglátjuk hogyan fog visszatérni...

Rudee
Nem véletlen akarta leigazolni anno a MU, az Inter vagy épp a Chelsea.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
lol

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
<#fejvakaras> meglátjuk...

Rudee
Jól figyeljen majd augusztus végétõl Jonathan Woodgate-re, igaz hogy soha nem lesz az övék, de legalább lát egy világklasszist.

Szar Bayern, szar Bayern :)