A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
jó tudom majd õsszel 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
semmi seva góóól nem volt 😄DDD ez a meccs 0-0 volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
hehe 3.Sheva lõ góóóóól? 😄DD

gabber_saviola

2.Toni lõ Dida véd 😄DD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Toni lõ Dida véd 😄DD

Sheva
<#hawaii><#hawaii><#hawaii>

gabber_saviola
hajrá Milan 😄DDD
joak vagytok

Sheva
Az AC Milan patrónusa, Silvio Berlusconi zöld utat adott, hogy ajánlatot tegyenek a Parma csatáráért, Alberto Gilardinoért. A Milan elnöke, Adriano Galliani a hétvégén beszélt Berlusconival Gilardino leigazolásáról, és a Milan többségi tulajdonosa közölte, hogy finanszírozni fogja a szerzõdést.

Beleértve Gilardino évi fizetését, ami kétmillió font. A csatár leigazolása 35 millió font költséget jelenthet a Milannak, amibõl 24 milliót átigazolási díjként a Parma kér.

Gallianinak szüksége van Berlusconi támogatására, hogy az elkövetkezendõ 24 órában tovább tárgyalhasson a Parma elnökével. Luca Baraldival.

Gilardino reméli, hogy a jövõje még a Bologna elleni, a bennmaradásért vívandó mérkõzés elõtt rendezõdik.
A csatár ügynöke, Beppe Bonetto pénteken a következõket mondta:
„Gilardino Olaszországban szeretne maradni és az elsõ számú választása a Milan. A játékos kéri, hogy hamar döntsenek a jövõjét illetõen, mert nem akar semmilyen plusz teher alatt játszani a Bologna ellen.”

Sheva
Manchester, június 13., 20.20 A válogatott Gennaro Gattuso a Vörösös Ördögök célpontja.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetõedzõje leült beszélgetni a Milan középpályásával, Gennaro Gattusóval. Ebbõl ugyan még nem lehetne sok mindenre következtetni, ami azonban biztos: a mester nagyon szeretné, ha a következõ szezontól a rendelkezésére állna a robotoló játékos.
Az olaszok egyelõre még nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Sheva
A Lazio hátvédje kijelentette, hogy a piros-feketéknél szeretné folytatni. Massimo Oddo tisztázta, hogy ha elhagyja jelenlegi csapatát, akkor az elsõ helyen a Milan áll.

„A nagy klubok közül a Milant választanám. Mindenki tudja, hogy ott fejlõdhetnék. Olvastam, hogy érdeklõdnek utánam. Ez a jó teljesítmény jutalma, amit ebben az évben nyújtottam. Még nem tudok semmi biztosat a jövõmmel kapcsolatban. Szerzõdésem van a Lazioval, és sok függ a klub elképzeléseitõl. Elõször még meg szeretném tudni, hogy mik a klub célkitûzési. Most még túl sok a bizonytalan.” - nyilatkozta Oddo.

Ez azt jelenti, hogy a Milan nagyon közel van ahhoz, hogy leigazolja az olasz válogatott védõjét. Oddo már a hét végén aláírhatja a szerzõdését az olasz bajnokság második helyezettjével.

Sheva
A Palermo elsõ számú embere, Massimo Zamparini elárulta, hogy az AC Milan elnöke, Adriano Galliani ígéretet tett arra, hogy átadja Christian Abbiatit a szicíliai együttesnek.

„Megegyeztem Gallianival Abbiati ügyében. Már csak le kell ülnünk a tárgyalóasztalhoz és meg kell állapodnunk a részletekben. Nem érdekel, hogy az elmúlt három szezonban keveset játszott. Õ a jó kapusok közé tartozik.” – mondta az ügyrõl Zamparini.

További újdonság, hogy a Genoa is érdeklõdik a Milan hálóõre iránt.

Amirõl Zamparini nem beszélt, hogy a piros-feketék Abbiatiért cserébe, Matteo Guardalben kérik, aki Dida tartaléka lehetne a következõ idényben.

Sheva
Az ACMILAN.HU-n lezárt szavazás eredménye:

Az átlag szerinti sorrend:

1. Dida 8

2. Cafu 7.9

3. Shevchenko 7.7

4. Crespo 7.3

5. Nesta 7.1

6. Maldini 7, Kaká 7

8. Gattuso 6.7, Serginho 6.7

10. Stam 6.5

11. Pirlo 6.4

12. Dhorasso 5.9

13. Ambrosini 5.6

14. Rui Costa 5.4

15. Seedorf 5

16. Kaladze 4.8

17. Brocchi 4.7

18. Tomasson 4

Tehát a fórum látogatóinak szavazatai alapján az

év játékosa: DIDA

Sheva
A Sampdoria és a Liverpool is érdeklõdik a Milan csatára, Jon Dahl Tomasson iránt.

Mindkét klub kérte az olaszokat, hogy jelezzék, megszerezhetõ-e a játékos. A dán támadó eladására akkor kerülhet sor, ha Alberto Gilardino a Milanba igazol.

Tomasson a Sampdoria vezetõedzõjének Walter Novellino-nak az egyik fõ célpontja az átigazolási piacon, ezért hajlandó eladni Fabio Bazzani-t is, hogy elõteremtse a pénzt a dán megvételéhez.

Sheva
George Weah mesterhármast szerzett a marseille-i, Velodrome Stadionban szombat este megrendezett ünnepi mérkõzésen.

A meccsen Weah Barátai 9-8-ra legyõzték az All Star XI-et, méghozzá úgy, hogy a fõszereplõ három gólt vállalt. A második félidõben tíz perc alatt Zvonimir Boban és Marco Simone is duplázott, amikor Leonardo is a pályán volt.
Percekkel késõbb a több ezer szurkoló ovációja közepette az idõsebb George elhagyta a pályát. Ez a taps a libériai sztár fiának, ifjabb George Weahnak is szólt, aki a nap utolsó két gólját lõtte.

SEVCSENKO: Weah megérdemli, hogy itt legyünk”
Andríj Sevcsenko, azon Milan játékosok közé tartozik, akik részt vettek George Weah búcsúmeccsén.
A Gazzetta dello Sportnak az ukrán csatár a következõket mondta:
„Csodálatos délután volt. Örülök, hogy lemondtam a nyaralásról, mert George Weah megérdemli, hogy itt legyünk. Csak azt sajnálom, hogy nem tudtam többet együttjátszani vele és csak Marseille-ben adatott ez meg. Nagyon szerettem volna, hogy ajándék legyen neki ez a búcsú.”

Sheva
én se az biztos

Sheva
oké legközelebb berakom!!!

forza milan
ezt nem is tudtam!de én semmi pénzér nem adnám oda senkinek!

Nem, de ha valaki bemásol valahova egy hírt akkor evidens, hogy meg illik jelölni a forrást. Mellesleg ez reklám az oldal számára, és talán elismerés a fordítók felé is, hogy felhasználják a munkájukat máshol is.😊

Sheva
FORRÁS AZ ACMILAN.HU

Sheva
te vmi szerkesztõ vagy ott?

Szia!
Megkérhetnélek, hogy a hírekhez amiket bemásolsz, írd oda utána a forrást (acmilan.hu) is. Köszi.

Sheva
Idén nyáron, csakúgy mint ahogy tavaly is, a Chelsea és a Milan barátságos meccset játszik egymással az Egyesült Államokban.

Ezúttal a tervek szerint két mérkõzésre kerül sor, az idõpontok pedig július 19 és 31-e közé esnek.

Sheva
BUENOS AIRES – Miután Crespo és kedvese Alessia Rossi május 16-án a Como-hoz közeli Limido Comasco-ban megtartotta a polgári esküvõt, a csatár szerette volna egyházi ceremónia keretében is megerõsíteni a házassági esküt, méghozzá Buenos Airesben.

Az ünnepségre a Florida kerületben található La Salle iskola templomában került sor, ahol annakidején Hernan is tanult. Az azt követõ partit Tatersall-ban tartották.

Ariel Ortega, Matias Almeyda, Nelson Vivas, Mariano Gonzalez, Lucho Gonzalez and Javier Mascherano is megjelent a vendégek között. Este 11-kor az ifjú pár egy vadonatúj Rolly Royce-szal hagyta el a helyszínt.

Az argentin Clarine magazinnak a fociról a következõt mondta az újdonsült férj: 'Rendkívül boldog vagyok, de egy kicsit ideges is. Úgy tûnt, hogy a szezonom ez isztambuli vereséggel fog végzõdni, de a braziloknak lõtt két gólom új erõt adott. Most csak a pihenésre akarok koncentrálni.”

Sheva
Az olasz U-20-as válogatott ma megkezdi világbajnoki szereplését Hollandiában, Kolumbia ellen.

A Milan fiatal védõje, Lino Marzoratti, aki Franco Baresi utánpótlás csapatában játszik, meghívót kapott Paolo Berrettini szövetségi kapitánytól. Õ képviseli a piros-feketéket a válogatottban, melynek célja a július 2-án sorra kerülõ döntõben való részvétel.

Marzoratti az idei szezonban mutatkozott be a Milan elsõ csapatában, a május 20-án játszott Palermo elleni 3-3-ra végzõdött hazai mérkõzésen.

Marzoratti 1986 október tizedikén született az olaszországi Rho-ban.

Sheva
íyg van... mondjuk én az egész csapatot nem adnám el..Shevát meg Kakát fõleg nem...

'78 januárjában született. Már a MU elleni BL meccs elõtt is voltak ilyen pletykák. Rino a legfontosabb alapeleme a Milan kp-jának, ha Shevát nem számolom õ lenne az utolsó, akit odaadnék bárkinek is.

Sheva
ööö...talán 26 vagy 27 nem tudom pontosan

forza milan
egyébként is,hány éves is most gattuso?

forza milan
jajjjjjjjjjj,ne röhögtessenek már télleg!!!gattuso az MU-ban?jjuuuj!ebként owen kurva jó lenne!

Sheva
A hírek szerint a Manchester United komolyan érdeklõdik a Milan középpályása, Gennaro Gattuso iránt. Sir Alex Ferguson már azóta figyelemmel kíséri az olasz játékos pályafutását, amióta az dicsérõ szavakkal illette a Manchester Unitedet néhány évvel ezelõtt.

Persze az egész transzfer egyelõre csak spekuláció, hiszen a játékosnak 2009-ig szóló szerzõdése van a Milannal, és Carlo Ancelotti továbbra is komoly szerepet szán neki csapatában.

A Milan állítása szerint Gattuso nem igazolhat el egy csapathoz sem, de a United várhatóan nagy összegû ajánlattal fogja tesztelni az állítás komolyságát. Olasz források szerint a pletyka hátterében a United új tulajdonosa, Malcolm Glazer áll, aki egy nagy név leigazolásával próbál majd kedveskedni a klub szurkolóinak.

Sheva
ennek mi köze a Milanhoz??? <#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

www.africacup.uw.hu
DONGUBA
A Milan hátvédje, Kakha Kaladze tagadta, hogy a következõ hét elején a Chelsea játékosa lesz.

A grúz válogatott védõje azt közölte egy nyilatkozatban, hogy elhagyja a piros-fekete klubot és a londoni csapathoz szerzõdik, de a Corriere dello Sport mostani riportjában a következõket mondta:
„Tudom, hogy a Sun azt írta, hogy Hétfõn már a Chelsea játékosa leszek. El kell mondanom, hogy nem beszélten egyetlen angol újságíróval sem. Én még a Milan játékosa vagyok.”

„Csendben maradtam a bajnokság befejezése óta és itt az ideje, hogy elmondjam a véleményemet. Most a két klubon a sor, hogy döntsenek. Nem érdekel, mit kér a Milan és mit ajánl a Chelsea. Mindkettõ nagyszerû egyesület és tisztában vannak az értékemmel.”

Forrás: goal.com

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
A La Gazzetta kérdezte Geroge Weah-t a csatár ünnepi meccse elõtt:

„A mai délután, amellett hogy kedves barátaimat és fiamat is meg kell említenem, -aki a következõ évben a Milan ifjúsági csapatában fog játszani – az én délutánom lesz.
Simone, Boban, Maldini és Savicevic is pályára lép. Remélem Maradona szintén játszik egy kicsit. Végül pedig bízom benne, hogy Nelson Mandela is eljön, hiszen néhányszor már hívtam és azt mondta remélhetõleg megtekinti a mérkõzést. Óriási ajándék lenne.”

A mérkõzést az Eurosport ma délután 16:30-tól élõben közvetíti.

Sheva
Alberto Gilardino ügynöke szerint a játékos még mindig a Milant részesíti elõnyben a Chelsea-vel szemben, de mindenféleképpen gyors döntést szeretne.

Gilardino képviseletében Beppe Bonetto nyilatkozott: "Gilardino garanciát szeretne a jövõjét illetõen, mielõtt a Bologna elleni mérkõzések lezárulnak. Nem akarja bizonytalan helyzetben megközelíteni ezt a mérkõzést. Gilardino szeretne Olaszországban maradni és saját bevallása szerint a Milan az elsõ számú választása, de a klub nehéz anyagi helyzetben van, és nem hagyhatunk figyelmen kívül egy komoly ajánlatot, ami ráadásul garantálja neki, hogy állandó kezdõjátékos lesz a legmagasabb szinten."

A fejlemények bizonyára váratlanul érik a Milan vezetõségét, mivel Galliani eredeti elképzelése szerint a Bologna elleni mérkõzések lezártával kezdõdtek volna meg a tárgyalások Gilardino ügyében. A Chelsea határozott fellépése azonban várhatóan gyors reagálásra ösztönzi majd a Milan vezetõit.

A Chelsea-t és a Milant érintõ két másik transzfer pedig még mindig nem zárult le. Míg Hernan Crespo továbbra is közel áll hozzá, hogy megújítsa kölcsönszerzõdését a Milannal, addig Kakha Kaladze újabb nyilatkozata szerint az õ jövõje még kérdéses. "Sosem adtam olyan nyilatkozatot, hogy hétfõre Chelsea játékos leszek. Még a Milan játékosa vagyok, és csak a véleményemet mondtam el. Most a két klubnak kell meghoznia a döntést. Biztos vagyok benne, hogy megoldódik az ügy."

Forrás: channel4.com

Sheva
Dejan Szavicsevics, a Milan egykori sztárja így nyilatkozott a Corriere della Serának: "Tényleg nagyszerûen játszottunk az akkori Milanban. Nagyszerû futballt mutattunk, de nem csak Athénban, hanem Isztambulban is. A vereség ellenére a Liverpool elleni mérkõzés megmarad a futballtörténelemben. Örökre. Még inkább, mint a Barcelona elleni 4-0 Athénban: azon az estén összetörtük a Barcelonát, az egész mérkõzést mi irányítottuk. Isztambul után olvastam egy szalagcímet, ami megmaradt bennem: nem a Milan veszített, hanem a futball gyõzedelmeskedett. Ezt a mérkõzést kéthónaponta meg kell nézni, mégha a Milan szurkolóknak ez inkább nyílt seb lesz is."

Forrás: acmilan.com

Sheva
Andríj Sevcsenko és Hernan Crespo nagyon magabiztosak a kapu elõtt.
A Milanban és a saját nemzeti tizenegyükben, a két csatár bõségesen termelte a gólokat.

Az ukrán vezeti kettõjük góllövõlistáját, 17 bajnoki góllal, annak ellenére, hogy Novemberben, Februárban és Márciusban sérüléssel bajlódott. Továbbá 6 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában, beleértve a Barcelona ellenit és a városi riválisnak lõtt duplát. Múlt Augusztusban az Olasz Szuperkupán is megszórta magát.
A piros-fekete klubban szerzet 26 találata mellett, a Világbajnoki selejtezõkön az ukrán válogatottban is ötször volt eredményes. Gólt szerzett a görögök és a grúzok ellen Kijevben, duplázott Isztanbulban, ami után megkapta az Aranylabdát és végül beköszönt a Kazahsztánnak. A mérkõzés után a válogatott edzõje, Blokhin viccesen a szemére vetette:
„Kérlek Andríj csak nyugodtan! Szabadrúgást lõsz, szögleteket és bedobásokat végzel el, hátrafutsz a középpályára. Nem akarsz kapus is lenni?”
A 28 éves csatár az egész szezon alatt ugyanolyan hozzáállást tanúsított a válogatottban, mint a Milanban. Sheva a 2004/2005-ös idényben 31 alkalommal rezgette meg az ellenfelek hálóját.

Crespo az ukrán nyomában járt végig. A Serie A-ban 11 gól szerzett, habár csak November közepére lendült formába. A Bajnokok Ligájában 6 találatot jegyzett, beleértve az isztambuli két gyönyörû gólt is.
Az, hogy a végén nem ünnepelhetett, az elvesztett büntetõpárbajnak köszönhetõ, de a meccs statisztikáiban, és a szurkolók emlékezetében megmarad a teljesítménye. Továbbá egy gól fûzõdik a nevéhez, az Olasz Kupában is.
Az argentin válogatottban a Világbajnoki selejtezõkön háromszor köszönt be az ellenfeleknek, egyszer Kolumbiának és kétszer Brazíliának. Ezen kívül a németek elleni 2-2-es döntetlennel végzõdött mérkõzésen is kétszer volt eredményes.
Ez összesen 23 gól és Sheva találatait is hozzáadva 54-et kapunk. Tényleg veszélyes páros, akik továbbra is nyomást gyakorolhatnak az ellenfelekre.

Sheva
owen nem kurva jó? szerintem az...

forza milan
ja!de mondjuk gilardinonak vagy plvalami qva jó csatárnak jobban örülnék!de owen nem lenne rossz!

Sheva
hát jah..ha Tomasson úgyis elmegy akkor kell vki a helyére

forza milan
nemtudom nem vesztenénekvele az biztos!

Sheva
hmmm...én Owent is szivesen látnám a Milanban...<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Sheva
nem hülyék hanem olyan árat kérnek amit nem fognak megfizetni...

Rudee
Fõleg fontba. Majdnem annyiba kerülne mint nekünk Owen... Ezek hülyék.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
szerintem se...

Rudee
8,5 milliót soha nem kapnak érte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
Az angol Daily Mail értesülései szerint a Chelsea-nek újabb ajánlatot kell tennie a Milan hátvédjéért, Kakha Kaladzéért, miután az elsõ, 2,5 millió fontos ajánlatukat visszautasította az olasz klub vezetése. A hírek szerint a Milan 8,5 millió fontot szeretne kapni Kaladzéért, de a Chelsea nem akar ennyit adni egy olyan játékosért, akinek csak egy év van hátra a szerzõdésébõl.

Sheva
jaja és remélem még sokáig így fog tündökölni 😊

tep
Crespo hintett kettõt a braziloknak is 😊

újra a régi formájában tündököl<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
így van és remélem a következõ is jó szezon lesz... 😊