A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is arra vok a legkiváncsibb h mien lesz az uj csatársor ^^
Carlo Ancelotti a Milant érintõ aktuális kérdésekrõl beszélt a sajtótájékoztatón, többek között Andrei Sevcsenkóval folytatott vitájáról, a közelgõ TIM Tornáról és Gilardino leigazolásáról.
A Milan trénere így nyilatkozott a tegnapi vitájáról Andrei Sevcsenkóval: "A nézeteltérések természetes részei a beszélgetéseknek, tehát megtörténhetnek. A probléma eléggé személyes, és nem kivánom közölni, hogy mi volt a kiváltó ok. Rengeteg hülye és megalapozatlan kitalációt olvastam arról, hogy mit mondott nekem Seva. Ha nem ismerik a körülményeket, akkor nem lehet következtetéseket levonni. Seva továbbra is kulcsjátékosunk marad, és mindenkit biztosíthatok, hogy itt marad a Milanban. Ismétlem, hogy a viták normálisak, és ez csak az edzõre és a játékosokra tartozik."
A holnapi TIM Tornáról: "Paolo Maldini és Marek Jankulovski nem lesznek jelen a holnapi tornán. Paolónak izomproblémái vannak, Marek pedig továbbra is a felépüléssel van elfoglalva. Vogel ott lesz, és a fiatal Ardemagni is. Azonnal vissza akarjuk szerezni az elszántságunkat és gyõzni akarunk, ezért ez a két mérkõzés fontos szerepet tölt be. Vieri? Nem lesz gond 90 percet játszania, õ az egyedüli csatárunk. Többféle taktikai lehetõségünk van, csak annyit mondok, hogy valószínüleg három hátvédes felállást fogunk látni, de ez csak egy alternatív megoldás lesz."
Ancelotti az is elárulta, hogy egyik játékosa valószínüleg új poszton szerepel majd: "Egy ideje már gondolkodom azon a lehetõségen, hogy egyik játékosunkat új poszton kellene bevetni. Egy középpályásról van szó, de még nem beszéltem vele errõl. Hamarosan erre sort kerítek, és persze minden azon múlik, hogy vállalja-e."
Végül Carletto az új nagy igazolásról, Alberto Gilardinóról is ejtett pár szót: "Nagyon elégedett vagyok a szerzõdtetésével, Gilardino fontos játékos lesz a jelenben is, és a jövõben alighanem sokáig fogja viselni ezt a mezt. Most egyértelmûen erõsebb támadóink vannak, mint az elmúlt szezonokban."
A Milan trénere így nyilatkozott a tegnapi vitájáról Andrei Sevcsenkóval: "A nézeteltérések természetes részei a beszélgetéseknek, tehát megtörténhetnek. A probléma eléggé személyes, és nem kivánom közölni, hogy mi volt a kiváltó ok. Rengeteg hülye és megalapozatlan kitalációt olvastam arról, hogy mit mondott nekem Seva. Ha nem ismerik a körülményeket, akkor nem lehet következtetéseket levonni. Seva továbbra is kulcsjátékosunk marad, és mindenkit biztosíthatok, hogy itt marad a Milanban. Ismétlem, hogy a viták normálisak, és ez csak az edzõre és a játékosokra tartozik."
A holnapi TIM Tornáról: "Paolo Maldini és Marek Jankulovski nem lesznek jelen a holnapi tornán. Paolónak izomproblémái vannak, Marek pedig továbbra is a felépüléssel van elfoglalva. Vogel ott lesz, és a fiatal Ardemagni is. Azonnal vissza akarjuk szerezni az elszántságunkat és gyõzni akarunk, ezért ez a két mérkõzés fontos szerepet tölt be. Vieri? Nem lesz gond 90 percet játszania, õ az egyedüli csatárunk. Többféle taktikai lehetõségünk van, csak annyit mondok, hogy valószínüleg három hátvédes felállást fogunk látni, de ez csak egy alternatív megoldás lesz."
Ancelotti az is elárulta, hogy egyik játékosa valószínüleg új poszton szerepel majd: "Egy ideje már gondolkodom azon a lehetõségen, hogy egyik játékosunkat új poszton kellene bevetni. Egy középpályásról van szó, de még nem beszéltem vele errõl. Hamarosan erre sort kerítek, és persze minden azon múlik, hogy vállalja-e."
Végül Carletto az új nagy igazolásról, Alberto Gilardinóról is ejtett pár szót: "Nagyon elégedett vagyok a szerzõdtetésével, Gilardino fontos játékos lesz a jelenben is, és a jövõben alighanem sokáig fogja viselni ezt a mezt. Most egyértelmûen erõsebb támadóink vannak, mint az elmúlt szezonokban."
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Sheva And Carletto Already At Loggerheads...
7/18/2005 5:02:00 PM
Several Italian media reports are indicating Milan coach Carlo Ancelotti and super-striker Andriy Shevchenko had a heavy altercation in Milanello today.
Their verbal argument lasted around 25 minutes, and occurred behind the kitchens of Milan’s world-famous training centre.
The basis for the argument appears to be Shevchenko’s physical conditions.
The Ukraine star says he is still suffering from the after-shock of the head injury he incurred against Cagliari last season, and for this reason doesn’t want to partake in the Rossoneri's upcoming US tour.
More news on the latest argument between the two (late last season Sheva told Ancelotti to go to hell after he was subbed) will probably be available in the next hours.
Miután a feltett kérdésekre megkaptuk a hivatalos választ, ezért a szavazás is véget ért.
Íme, a voksolók véleménye:
A, Szerinted mi lesz a Gilardino szappanopera végkifejlete?
82%--A Milanba igazol
6%---Marad a Parmaban
6%---A Chelsea játékosa lesz
6%---Más csapathoz igazol
B, Szerinted el kéne / kellett volna adni Shevát a Chelsea-nek ?
82%--Soha, senkinek, semennyiért
18%--Ennyiért még õt is (60-90m euró)
0%---Igen, csak ne a Chelseanek
Íme, a voksolók véleménye:
A, Szerinted mi lesz a Gilardino szappanopera végkifejlete?
82%--A Milanba igazol
6%---Marad a Parmaban
6%---A Chelsea játékosa lesz
6%---Más csapathoz igazol
B, Szerinted el kéne / kellett volna adni Shevát a Chelsea-nek ?
82%--Soha, senkinek, semennyiért
18%--Ennyiért még õt is (60-90m euró)
0%---Igen, csak ne a Chelseanek
Andriy Shevchenko két hétig harcképtelen lesz, miután múlt pénteken átesett egy mûtéten, ahol eltávolították a platinalemezeket, amiket akkor helyeztek el, amikor Februárban a Cagliari elleni meccsen megsérült az arccsontja. Az ukrán támadó ki fogja hagyni az amerikai túrát és Milanello-ban marad edzeni.
Andriano Galliani elsõ szavai a Milan Channel-en, miután a klub leigazolta Alberto Gilardinot:
"Mindannyian boldogok és izgatottak vagyunk. Alberto megszerzése nagy anyagi áldozattal járt, amiért külön köszönet Silvio Berlusconinak. Köszönet jár a Parmanak is, amiért végül is elfogadta az ajánlatunkat. Úgy gondolom rájöttek, hogy a mai volt az utolsó lehetõségük arra, hogy igent mondjanak.
Alberto rögtön az aláírás után megmutatta, mennyire meghatja õt, hogy a Milan mezét viselheti. Gilardino a Milant akarta, mi pedig õt."
Adriano Galliani így folytatta:
"Holnap átesik az orvosi vizsgálatokon, aztán csatlakozik a csapathoz. Mindig is biztos voltam az érkezésében, mert tudtam, hogy más csapathoz nem igazol. Gilardino csak a Milanban gondolkozott, mi pedig viszonoztuk ezt, az egyezkedés pedig jól zárult.
Kis kockázatot vállaltunk azzal, hogy eladtuk Tomassont, még mielõtt Gilardino aláírt volna hozzánk. De a piac így mûködik.
Olyan érzelmek töltenek el, amiket csak korábbi nagy igazolásoknál éreztem, mikor Nesta vagy Kaká érkezett hozzánk. A csodálatos Milan cstárok hagyománya tovább folytatódik, a Milan szurkolói mindig is sztár támadókat kívánnak, Nordahl idejétõl a mai napig.
Most már erõs keretünk van. Bámulatos támadókkal, Gilardinoval, az aranylabdás Shevchenkoval, Pippo Inzaghival és Christian Vierivel.
A Juventus erõs középpályával, mi a legjobb támadókkal rendelkezünk. Emellett pedig természetesen ott van még az Inter is. Meglátjuk mi történik majd a pályán. Nagy csata lesz, izgalmas kihívásokkal."
"Mindannyian boldogok és izgatottak vagyunk. Alberto megszerzése nagy anyagi áldozattal járt, amiért külön köszönet Silvio Berlusconinak. Köszönet jár a Parmanak is, amiért végül is elfogadta az ajánlatunkat. Úgy gondolom rájöttek, hogy a mai volt az utolsó lehetõségük arra, hogy igent mondjanak.
Alberto rögtön az aláírás után megmutatta, mennyire meghatja õt, hogy a Milan mezét viselheti. Gilardino a Milant akarta, mi pedig õt."
Adriano Galliani így folytatta:
"Holnap átesik az orvosi vizsgálatokon, aztán csatlakozik a csapathoz. Mindig is biztos voltam az érkezésében, mert tudtam, hogy más csapathoz nem igazol. Gilardino csak a Milanban gondolkozott, mi pedig viszonoztuk ezt, az egyezkedés pedig jól zárult.
Kis kockázatot vállaltunk azzal, hogy eladtuk Tomassont, még mielõtt Gilardino aláírt volna hozzánk. De a piac így mûködik.
Olyan érzelmek töltenek el, amiket csak korábbi nagy igazolásoknál éreztem, mikor Nesta vagy Kaká érkezett hozzánk. A csodálatos Milan cstárok hagyománya tovább folytatódik, a Milan szurkolói mindig is sztár támadókat kívánnak, Nordahl idejétõl a mai napig.
Most már erõs keretünk van. Bámulatos támadókkal, Gilardinoval, az aranylabdás Shevchenkoval, Pippo Inzaghival és Christian Vierivel.
A Juventus erõs középpályával, mi a legjobb támadókkal rendelkezünk. Emellett pedig természetesen ott van még az Inter is. Meglátjuk mi történik majd a pályán. Nagy csata lesz, izgalmas kihívásokkal."
hát most nem tudom... Shevchenko - Gilardino vagy Shevchenko - Vieri csatársor legyen???
de az elsõ lesz szerintem...
de az elsõ lesz szerintem...
hát a védelembe néznui kéne vmi sztárt mert Maldini nem tudom meddig húzza 😊
C. Ronaldot se tartom annyira fontosnak de õ azért jöhetne <#vigyor2>#vigyor2>
de ez csak álom marad...
de ez csak álom marad...
...Végül pedig egy érdekesség a Milanról: a hétfõ délelõtti edzés után állítólag csúnyán összeveszett egymással a vezetõedzõ Ancelotti és Sevcsenko, bár a vitájuk végén kézfogással váltak el egymástól...
Remélem nem vesztek nagyon össze!!!
Remélem nem vesztek nagyon össze!!!
jaja ezt én is olvastam és örülnék is neki 😊)))
remek Cafu utód lenne...
remek Cafu utód lenne...
Nem kell izgulni, ha minden igaz (és miért ne lenne az?) akkor januárban Cicinho is csatalkozik a kerethez :-)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Álmodozz csak tovább! <#ejnye1>#ejnye1> <#mf2>#mf2>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
R.Carlos?<#idiota>#idiota>
Gilardino elsõ szavai a szerzõdés megkötése után:
"Nagyon boldog vagyok. Hosszú huzavona volt, ami a lehetõ legjobb véget ért. Ennél a csapatnál minden lenyûgöz engem: a klub, a történelme, a játékosai.
Miért a Milant választottam? Mert Európa legerõsebb csapata és számomra megtiszteltetés, hogy viselhetem a klub piros-fekete mezét"
"Nagyon boldog vagyok. Hosszú huzavona volt, ami a lehetõ legjobb véget ért. Ennél a csapatnál minden lenyûgöz engem: a klub, a történelme, a játékosai.
Miért a Milant választottam? Mert Európa legerõsebb csapata és számomra megtiszteltetés, hogy viselhetem a klub piros-fekete mezét"
A Milan hivatalosan is bejelentette: hosszas huza-vona után megegyezés született a Parmával és a játékossal is, így Alberto Gilardino immár a Milan játékosa!
Ufficiale, Gilardino è del Milan
L'annuncio è stato dato in serata dallo stesso attaccante uscendo dalla sede dei rossoneri: "Sono nella squadra più forte, un palcoscenico fantastico
L'annuncio è stato dato in serata dallo stesso attaccante uscendo dalla sede dei rossoneri: "Sono nella squadra più forte, un palcoscenico fantastico
HIVATALOS: Gila a Miláné!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>