36663
  • HeCki
    Ja,de meg nem az igazi :)
  • Szabi 22
    Gyorsan meglett a logó!!! Háááát ez a döntetlen elég halovány eredmény semmi jóra nem számíthatunk idegenbe!
  • HeCki
    hat nem tudom mire lessz eleg egy dontetlen idegenben ..
  • HeCki
    Gillardinonak nm volt sulyos a serulese?
  • Szabi 22
    Hogy lehet így elszarni 2-0-rol hát nem a liverpollal játszunk!!!
    Nyerni kell mert ha nem semmi jóra nem számíthatunk a visszavágón!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    RaiUno vagy stream vagy a milan forumon nézzd ott van egy link, persze ha bejön mert nekem nem jön be :(
  • HeCki
    rai1
  • Sojka5
    hol lehet nézni a meccset? ha lehet...
  • Nuno88
    beszarás :(

43' AC Milan [2 - 2] AS Roma

4' [1 - 0] R. Oliveira

23' [2 - 0] F. Inzaghi

29' [2 - 1] S. Perrotta

39' [2 - 2] D.M.C. Pizarro

a védelem hihetetlen -.-
  • Nuno88
    36' AC Milan [2 - 1] AS Roma

4' [1 - 0] R. Oliveira

23' [2 - 0] F. Inzaghi

29' [2 - 1] S. Perrotta

fakkkkkkkkk :(

kell még egyet lőni és nem szabad többet kapni, majd Rómába kell egyet lőni és happy end :)
  • Nuno88
    27' AC Milan [2 - 0] AS Roma

4' [1 - 0] R. Oliveira

23' [2 - 0] F. Inzaghi

• Maldini 92
    2-0 PIPPO

jól játszik a csapat
  • Nuno88
    14' AC Milan [1 - 0] AS Roma

4' [1 - 0] R. Oliveira
  • Nuno88
    VEZETÜNK!!!

OLIVEIRA!!!
  • gabber_saviola
    Milan-Roma: Formazioni ufficiali
    Queste le formazioni ufficiali della partita Milan-Roma, valevole per l’andata della semifinale di Coppa Italia:

Milan (4-3-1-2): Dida; Simic, Bonera, Costacurta, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ricardo Oliveira, Inzaghi. All.Carlo Ancelotti

Roma (4-2-3-1): Curci; Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson, Perrotta, Mancini; Totti. All.Luciano Spalletti

(M)
  • Nuno88
    20:40 - HIVATALOS: Ronaldo élőben tekinti meg a Milan mai mérkőzését. Holnap orvosi vizsgálaton vesz részt, melyen biztosan túljut. Hétfőn Galliani találkozik Mijatoviccsal a papírok elrendezése végett.
  • Nuno88
    RONALDO ON THE WAY TO SAN SIRO
    1/25/2007
    After arriving in Milan at 8.15pm CET, Ronaldo is on the way to the San Siro to watch Milan's Italian Cup tie against Roma along with Milan representatives Ariedo Braida, Adriano Galliani and Leonardo.
  • Nuno88
    RONALDO IN MILAN, GALLIANI: 'Medical tomorrow'
    1/25/2007
    Adriano Galliani has spoken about Ronaldo after the player's arrival in Milan on Thursday evening: 'Ronaldo will remain a Real Madrid player tomorrow, he will have his medical at Milanello and I have fixed a meeting with Real Madrid for Monday.'
  • Nuno88
    MILAN-ROMA: OFFICIAL LINE-UPS
    1/25/2007
    Milan (4-3-1-2): Dida; Simic, Bonera, Costacurta, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ricardo Oliveira, Inzaghi.
    Roma (4-2-3-1): Curci; Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson, Perrotta, Mancini; Totti.
  • Nuno88
    hát nem csak nem... a nehezén már tl vagyunk :)
  • North
    Állítólag már csak a holnapi orvosi vizsgálaton bukhat el a dolog.
  • Nuno88
    oké, akkor megvan :D
  • HeCki
    kajak megvan .. Capello nem szamol vele Ronaldo meg meg villogni akar es itt megteheti,milannak se jon rosszul szoval miert ne? en bejelentem hivatalosan :D
  • Nuno88
    jah de majd akkor lesz 100000000% ha fenn lesz a hivatalos oldalon :)
  • Palinko
    benne volt a tévében,hogy Ronaldot megvettük (TV2,híradó)
  • Nuno88
    A Roma elleni Olasz Kupa elődöntőre készülő keret:

KAPUSOK: Dida, Fiori, Storari (mezszám: 26);

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Costacurta, Grimi, Jankulovski, Simic;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti vezetőedző így nyilatkozott a ma esti, Roma elleni Olasz Kupa mérkőzés sajtótájékoztatóján:

"Először is, bármiről hajlandó vagyok nyilatkozni, kivéve Massimo Oddót, Ronaldót, vagy az esti kezdőtizenegyet. Ez az elődöntő nagyon érdekes lesz, mert egy igazán erős ellenfelet kaptunk, akik ráadásul a bajnokságban legyőztek minket. Az Olasz Kupa döntő az egyik célunk az idei szezonban. Christian Panucci azt mondta, hogy a Roma is el akar jutni oda, de ezzel így vagyunk mi is! Felépült néhány sérült játékosunk az utóbbi időben, és elértünk néhány szép eredményt is, tekintetbe véve, hogy két nagyon nehéz mérkőzést is játszottunk a Fiorentina és a Lazio ellen. A taktika? Három csatárral fogunk játszani. Azt hiszem, hogy ez a mérkőzés remek alkalom lesz Oliveira visszatérésére. Az edzéseken rendre jól teljesít, csak a meccseken vannak gondjai. Behrami és Gilardino esete? A játékvezetőnek ez volt az egyetlen hibája, egyébként jól vezette a mérkőzést. Csúnya szabálytalanság volt, de azt hiszem nem szándékosan csinálta Behrami, inkább fáradtság lehetett az oka. Nem mindig könnyű az ilyen helyzeteket objektíven megitélni. A televíziós ismétlések után könnyen megváltozhat az ember véleménye" - fejezte be Ancelotti.

Forrás: channel4.com
  • HeCki
    Miert amugy nem szoktak adni a sport adok eloben a Milan meccseket? stream ek se szoktak lenni?
  • Nuno88
    Massimo Oddo hivatalos bemutatása alkalmával megkönnyebbülten nyilatkozott a sajtónak átigazolásának körülményeiről, a Milanról és motivációjáról:

"Már régóta szerettem volna visszatérni a Milanhoz, tehát nagyon boldog vagyok, hogy végre itt lehetek. Most, hogy itt vagyunk ebben a gyönyörű trófeateremben, eszembe jut, hogy amikor az utánpótláscsapatban játszottam, láttam az akkori játékosokat, amint a magasba emelik valamelyiket ezen trófeák közül. Most szeretnék én is felemelni egy trófeát, győzni akarok a Milan mezében, és kijelenthetem, hogy nagyon erős motivációm van ehhez az új kihíváshoz. Ami a jelent illeti, edzésben vagyok, úgyhogy az edző rendelkezésére állok. Az átigazolásom egy hosszú tárgyalássorozat eredménye, végig reménykedtem abban, hogy megoldódik az ügy, de hozzászoktam már ahhoz, hogy csak akkor nyugodhatok meg, amikor már aláírták a papírokat" - nyilatkozta a világbajnok hátvéd.

• Nuno88
    GALLIANI ON RONALDO
    1/25/2007
    Adriano Galliani has had this to say about Ronaldo: 'We are sending an offer for Ronaldo, we are shopping so we'll see. Everything of course will be down to a medical so we have plenty to do yet.' On the possibility of Ronaldo being presented this evening at the San Siro: 'Yes, there is still a chance.'

ha már a .com-on is van róla fenn vmi akkor tuti nem kacsa :)
  • Nuno88
    ha jól tudom adja a mai meccset a RaiUno... remélem h igaz, mert jól fog jönni a kikapcsolódás a holnapi vizsga előtt :)
  • Szabi 22
    Én nekem fingom nincs hogy kell de a LOGOMŰHELYBE csinélnak neked!
  • HeCki
    Nem haragszom meg ha osszehozol 1et nekem :D
  • Szabi 22
    Heckiideje akkoe leváltani a logódat
  • Palinko
    bővülünk
  • LasCar16
    Marco végre emberére akadt:DDD...fizikailag:DD
  • Nuno88
    na Roni a miénk végre :)

hát jah, a sebész Materazzi majd elintézi oszt kész :S
  • HeCki
    Ronaldo a Milane,En meg Milan drukker lettem :D
  • LasCar16
    A hírek szerint megvan a megegyezés a Real Madriddal Ronaldo átigazolásának ügyében. A két klub kedd este kezdte meg a tárgyalásokat az ügyben, és a La Repubblica szerint ma reggel közös nevezőre is jutottak a felek. Az esti Milan-Roma mérkőzést Ronaldo várhatóan már a San Siro lelátójáról fogja megtekinteni.

A transzfer összegéről több verzió kering az olasz sajtóban, az egyik 4,6 millió, a másik 5,7 millió fontot jelöl meg - az El Mundo szerint viszont egy 4,2 millió fontos ajánlatot fogadott a Real Madrid vezetősége.

A játékosnak várhatóan 18 hónapra szóló szerződést kínálnak majd, 5,3 millió fontos fizetéssel, valamint ezen felül a játékos megtarthatja reklámbevételeit is.

• Szabi 22
    Van benne igazság!