36663
  • Kaplartom
    pl így:AC Milan photo gallery
  • LasCar16
    könnyebbik megoldás, bemásolod a link címét...én általában google-n szoktam keresni...:)
  • Kaplartom
    :D
    HAllod, ha én kérek egy logot akor hogy küldjek képet?
  • LasCar16
    van egy kis fül, válasz erre címmel, én mettyúpámer hszre válaszoltam:) nem a tiédre, de majd belejössz:)
  • Kaplartom
    ezt nekem írtad?
  • LasCar16
    "ha mi kibírtuk 13évéig" azt h. nem cseszegettük a csapatodat ennyire...akkor lécci te se tedd ezt...2hónap rossz teljesítmény ezt nem indokolta ahogy palinko barátom írta már a hegy csúcsa felé tartunk...de végülis ha jobban belegondol az ember akkor nektek is kijárt egy kis öröm, mégha a bundabotrány kellett hozzá akkor is:) ha már máshogy nem ment:)"tiszta mint az inter" szöveget pedig gondold át és nemkérünk a látogatásodból ha csak provokálni akarsz...köszcsászevasz..ennyi
  • Kaplartom
    MIlan-Roma meccset nem lehet valahol megnézni? vagy legaláb az összefoglalót?
  • Kaplartom
  • LasCar16
    :DDDD
  • Kaplartom
    Császtok Új vagyok! Ronaldo jól jön a milan-ba, mivel a milannak álltalában nagy a labdabirtoklási aránya, és ezzel az jár, hogy a tizenhatos környékében fociznak. Ronaldo pedig arról híres, hogy villámtámadásai vannak a tizenhatos környékéről! Jó igazolás, és lehet hogy kicsit dagi, de ő Ronaldo!
  • Nuno88
    olaszba lehet ti vagytok a legjobbak ezt alá is írom de h európaba nem az tuti
  • Palinko
    nem olyan nincs,hogy a világ legjobb csapata,csak olyan van,hogy világ legjobb csapatai... és ebbe a milan is beletartozik,szóval ha a milan sülyedés akkor az inter szememben mégnagyobb lenne
  • Matthewpamer
    a jelenlegi formát tekintve a világ legjobb csapatához igazolva süllyedne mélyebbre?
    gondolkodj :D:D
  • Mor3llo
    súlyfelesleg, rosszat írtam :D:D:D:AS:DAS:D:AS:D:AS:D:AS:D:AS:D:ASD:SA:DS:A:DAS:
  • Palinko
    hát olyan formációban inkább csoda az X , bár az tényleg kicsit égő,hogy 2 0áról lett fordítva

szerintem is jó meglátás.....

ja de még sűlyedhet mélyebre ne aggódj, ezt a sűlyedést csak úgy érheti el,hogy hozzátok igazol
  • shad0w
    "túlfelesleg"...
  • ForzaInter
    Ronaldo nálatok?Büszke lehet magára résztvétem minden milan drukkernek. Viszont Oddo jó igazolás.
  • LasCar16
    na jólvan menj a jóbüdös francba, vissza a saját topikotokba ha csak ilyen hszeid vannak...
  • Forza Italia
    Figyelj én Juventus szurkoló vagyok, de Ronaldo azért mégis csak Ronaldo. Sztem jól tette, hogy elment a Real-ból, hogy a Milanba az az ő döntése. De az biztos, hogy nem öregedett ki, van súlyfeleslege az igaz de ígyis nagyon gyórs. Sztem nagyott huzott vele a Milan. Sok sikert kívánok Roninak. Csak ne a juvénak lőjön gólt
  • Mor3llo
    Szerintem nem fogtok sokra menni Ronaldoval.Ki van ő már égve, ráadásul sok a túlfelesleg is.Nem olyan ő már mint régen.
  • Matthewpamer
    úristen
    szegény Roni :-(
    nem gondoltam volna h idáig fog süllyedni
  • Nuno88
    Már Oddo is edzésbe állt :)

• Nuno88
    Ronaldót szurkolók hada várta Milanellóban
    Külföldi labdarúgás

Megérkezett a Milan edzőtáborába a csapat új támadója, aki délután átesik a formaságokon.

A brazil klasszis már tegnap a lelátón Adriano Galliani társaságában foglalt helyet a Milan-Roma Olasz Kupa-elődöntőben, majd pénteken délelőtt átesett a kötelező orvosi vizsgálatok felén. Ronaldót az Appiano Gentile klinikán vizsgálták, a játékos a tüzetes orvosi szemle után a Milan táborába vette az irányt.

A Real Madridtól igazolt sztárt Milan-szurkolók hada várta Milanellóban, Ronaldo széles mosollyal fogadta a milánóiak üdvözléseit. A brazil fenomén előbb együtt ebédel Carlo Ancelotti vezetőedzővel, majd délután átesik az orvosi vizsgálatok másik felén.
  • Nuno88
    nem rossz?! haza pályán?! idegenbe szted mennyi esélyünk lesz?
  • Palinko
    jól van fiúk 2-2 nem rosz a Róma ellen.szerintem idegenbe nyerünk.
    szerintem örülnünk kell a döntetlennek,bármenyire is lesúlytó,hogy hogyan alakult ki,mert az a lényeg,hogy amint mondjátok,jól játszott a csapat! igaz én nme láttam a mecset,de az eredményen is látszik,hogy már fél úton vagyunk a hegy csúcsától és vége a völgynek!
  • DJ BP
    sok sikert neki, nem kívánok sérülést neki
  • HeCki
    Ronaldo atment a vizsgalatokon igy hivatalosan is a Milan jatokosanak tekintheto
  • LasCar16
    csak optimistán...
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti vezetőedző a következőképpen nyilatkozott a tegnapi, Roma elleni 2-2-es Olasz Kupa mérkőzést követően:

"A mérkőzés első felében nagyon jól teljesítettünk, de utána vesztettünk az aggresszivitásunkból és ezt az ellenfelünk kontratámadásokkal használta ki. A Roma olyan csapat, akiknek egyáltalán nem szabadna területet hagyni, sajnos mi ezt nem tettük meg. A továbbjutás még nyitott, de sokkal nehezebb dolgunk lesz. Győznünk kell Rómában, vagy legalább egy 3-3-as döntetlent ki kell harcolnunk. Az esélyek 70 százalékban a Roma mellett szólnak. Dida? Most tért vissza a sérüléséből és elkövetett egy hibát, ez előfordulhat bárkivel. A talaj nagyon csúszós volt, ezért senki nem tudott a szokásos pontosságával futballozni. Ronaldo? Megvárom az orvosi vizsgálat eredményeit, mielőtt bármit nyilatkoznék az ügyben"- fejezbe be a Milan mestere.

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    még egy középsővédőtkelleneigazolnunk-.-...szörnyű...ha ezért "bukjuk" a meccseket...remélem Oddo már játszik a következő meccsen...Ronnie-ra is kíváncsi vagyok:)...nehéz lesz az olypicoban győzni, forza Milan!
  • Nuno88
  • Nuno88

• Nuno88
    Brazilian clubs queue for AC Milan striker Oliveira
    tribalfooball.com - January 25, 2007

AC Milan striker Ricardo Oliveira is being tracked by Brazilian clubs.
    Sao Paulo and Santos are both keen to rescue Oliveira from his struggles at the San Siro, where he has failed to adapt since joining Milan in the summer from Real Betis.

Oliveira is keen on a return home, though Milan are reluctant to release the forward until Ronaldo's arrival from Real Madrid is secured.
  • Nuno88
    AC Milan-AS Roma 2:2

• Nuno88
    Az AC Milan csapata hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el az AS Roma elleni Olasz Kupa elődöntő első mérkőzésén. A piros-feketék jól kezdték a találkozót, és a 23. percben már 2-0-ra vezettek, de egy tízperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a félidő végére elolvadjon a megszerzett előny. A pihenő után a csapatok már nem tudták bevenni egymás kapuját, így a Roma várhatja kedvezőbb helyzetből a visszavágót, de a milánóiaknak számára sem reménytelen a továbbjutás.

Milan-Roma 2-2 (2-2)
    Gólszerzők: Oliveira (4.), Inzaghi (23.), illetve Perrotta (29.), Pizarro (39.)
    Játékvezető: Bertini
    Sárga lap: Ambrosini (10.), Pirlo (65.) illetve Mexes (54.)
    Piros lap: -

Milan (4-3-1-2):
    Dida; Simic, Bonera, Costacurta, Jankulovski; Gattuso (Brocchi 72.), Pirlo, Ambrosini (Seedorf 62.); Kakà; Ricardo Oliveira (Gilardino 78.), Inzaghi.

Nem léptek pályára: Storari, Cafu, Grimi, Gourcuff
    Vezetőedző: Ancelotti

Roma (4-2-3-1):
    Curci; Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson (Rosi 89.), Perrotta (Cassetti 82.), Mancini (Tavano 76.); Totti.

Nem léptek pályára: Doni, Ferrari, Faty, Vucinic
    Vezetőedző: Spalletti

Forrás: acmilan.com és gazzetta.it
  • Nuno88
  • Nuno88
    23:12 - Az eddigi híreket cáfolva a legfrissebb információk szerint 7,5 millió euró lett Ronaldo ára.
  • Nuno88
    bízom benne nagyon :)

és remélem már Oddo is ott lesz :)

győzni kell Rómába, nem lesz egyzserű
  • Nuno88
    nevetséges meccs volt az élen a védelemmel meg Seedorffal
  • HeCki
    Amugy ki tudja .. lehet akkor mar Ronaldo is nyomja es akkor meglessz :D