36663
-
#8617 Materazzi biztos nem fog kényelmesen játszani ellene!!!! -
HeCki #8616 Minek? had varjon be nekik 3 at :DDD -
#8615 Biztos vagyok benne hogy jó lesz a Milanba!!!
Szerintem az olasz bajnokság fekszik neki e azért majd az inter ellem nem árt majd kicsit pihentetni! -
HeCki #8614 nekem mindig :D bizonyitani akar,lessz kivel jatszodjon es jol jott a klubcsere -
#8613 sztem is jó lesz Roni a Milanban! -
#8612 hecki majd kiderül:) remélem igazad van.. -
#8611 rád kevésbé inkább mettyúpámerre vagyok mérges... -
HeCki #8610 Hat akkor most elmondom gyerekek miert nem ment az utobbi idobe Ronaldonak a realnal .. nem a sulyfelesleg miatt! hanem mert nem volt ki kiszolgaljaa kozeppalyan .. viszont itt van 1 Kakank akivel biztos ossze tud majd jatszani es visszaterhet a regi Ronaldo. Azt nem varhatjuk tolle h. visszaszaladjon a kozeppalyara labdat szerezen es inditsa magat .. Ugyhogy nm tudom miert fikazattok mert meg igyis sok csatarnal jobb.. -
#8609 nem játszat ronaldo, lásd nuno 88 szövegében( lefelé a 9. -
#8608 Most nekem van egy kérdésem, van-e bármi esély rá, hogy már vasárnap játsszon Ronaldo? -
#8607 Jó csak vicceltem, egyébként amúgy Lascar nem tom mért veszed komolyan amit Ronaldóról mondtam csak azért mondtam mert nem szeretem, ennyi. -
#8606 a két újsrácnak (Interes és a Milanos):
ez nem cset, és a flémkeltés sem kéne.
köszönöm -
#8605 -
#8604 24-ik. -
#8603 ja , már fen van az öszefoglalo! -
#8602 Hanyadik lett a csapat ma a top 24-en? -
#8601 Küldd már el a meccs elérhetőségének címét, vagy ha tudod, a meccset, lécci! -
#8600 nem, mert a papírokat csak hétfőn írják alá és addig még a Madrid játékosa -
#8599 akkor elvileg ronaldo hétvégén pályára is léphet nem? -
#8598 RONALDO COMPLETES TESTS
1/26/2007
Ronaldo has completed his tests at Milanello and at 5.05pm CET, he left the training centre.
| |
-
#8597 na végre van élet ezt szeretem :) -
#8596 mekkora pangás van, télleg:D -
#8595 elnézést... DONGUBA csinálta a topicot,sheva csak a házigazda volt és ő nem egy csapatnak szurkolt és már régebben volt erre,mielőtt még sheva átment volna... mielőtt sheva átment a chealsebe a mi shevánk is eltűnt innek. de ez most nem lényeg. az AC Milan topic külömben meg 2004. júl. 04. lett létrehozva -
North #8594 Én. Miért? -
#8593 -összefoglalókat( bocsi):D -
#8592 ki rakja fel az összefoglalpkat, mint pl a lazio-milan?
-
#8591 hát mondjuk, ha a chelsea játékosa shevchenko, és ő lett volna a kedvencem, én sem jönnék milan oldalra:D
-
#8590 nem ezt már réges régen egy Sheva nevű valaki csinálta,aki sajna már régen járt erre -
#8589 NUNO! ezt a topikot egyébként te csinálltad?
(CSak kérdem) -
#8588 :D tom, csak vicceltem
-
#8587 jó azért ekkora mellény nem kell -
#8586 Milan-Parma 9-0 ha jószívű vagyok a parmaiakhoz:D
-
#8585 -
#8584 Most azzal kell törödni hogy hétvégén leverjük a parma csaatát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na majd Gilardino erröl gondoskodik :) -
#8583 Nagyon él a topik!!!!! -
#8582 :D érthető már! kit vegyek föl? -
#8581 szerintem vegyél fel engem vagy lascart msn re és mi szívesen segítünk,ha nem tod még megnézni az msn címet akkor: klikkelj a logónkra és ott írj a nálam a mailcímet és az az msn címem is... ha talán így sem volt érthető,akkor majd küldünk privit -
#8580 igen
:D de nekem nem épp olyan kellne
de ha már ott tartunk, azt hogy lehet berakni?
-
#8579 ha az a teljes link... akkor úgy...de asszem már csináltak neked egyet:P -
#8578 hát ez nem jött össze:D