A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
lehet mégiscsak most télen kellett volna eladni a PSG-nek,persze lehet azoknak a híreknek nem volt valóságalapjuk,mert így nyáron szerintem nagyon max 20-at fognak adni érte

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

acm689
üdvözölném a hírt... én már lemondtam Patoról, szerintem soha nem lesz nagy játékos, ha 2 hetente lesérül. (és abban a 2 hétben sem játszik kiugróan jól...)

szucsy89
A Corriere dello Sport szerint a nyáron Pato távozik.

acm.hu/fórum
forza milan
ezmár erõltetetten nevetségesxDD

szucsy89
ááááááááá milyen régóta várok egy ilyen hírre... eskü jobban örülnék neki mint egy "sztárigazolásnak"... mostanában elég sok Udinese meccset nézek, és hát mindig a csapata legjobbja egy igazi vadállat futógép 😄
LasCar16
A Sportmediaset és Allegri szerint is a Milan legújabb kiszemeltje az Udinese 25 éves kolumbiai játékosa, Pablo Armero.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/pablo-armero/profil/spieler_73786.html

#acm

LasCar16
Pat0 (Oddo=0000 után szabadon.) ismét megsérült nem utazik Szicíliába ...

#acm

szucsy89
Fasza... ez a baj ezzel a keményfiúk-válogatottal, még Ibrának le se járt a büntetése, már egy másik embert is eltiltottak... 😄
LasCar16
Mexést 3 bajnokira elmeszelték

#acm

Az a baj kedves barátaim, és itt teljesen ellenségeskedés nélkül írhatom, a Juventus csalt, csalt és CSALT.

Aki végignézheti újra a mérkõzést, vagy esetleg van videója arról, a Muntari gólról, az tegye meg, és ne a labdát nézze, mert azt mindenki tudja, hogy bent volt, ne a hatalmas csalódást érezze, ami minden Milanos szívében benne van, hanem lökje rá a szemét a bíróra, hogy mit ítélt a szituációban.

A labda bent volt, Muntari örült, a San Siro forrt, a bíró a középkezdés felé mutatott, csak az a hitvány, semmire kellõ pénz, ami ennek a világnak az ura beleszólt, Buffon felállt, kigurította a labdát, a játékvezetõ, pedig mintha mise történt volna, ment tovább. Na ez az eset, amely elvette tõlünk a 3 pontot, mert ugye 2:0 után szinte lehetetlen, hogy ne a Milan nyerje a mérkõzést.

Persze a játékvezetõ utána próbált segíteni a Milannak, hajrában kiállítja a juvést, nem adja meg Matri gólját, ami mint láthatjuk lentebb, lesgól.

Szóval, én azt mondom, lesz itt még a Juvenak rangadója, fog még õ sokat X-elni, a Milan pedig nyerni! Kupavisszavágón földbedöngöljük õket, és köpök az egészre.

Bocs ha valakit megsértek, de ez az igazság.

FORZA MILAN!
LasCar16

#acm

szucsy89
Nincs harag. 😊

Itt egy elemzés a meccsrõl, Benito írta, egyébként õt nem nagyon csípem, de ez most elég korrektre sikeredett, a bírózáson túl, taktikai szempontból szemléli a meccset.
Ok, én sem kötözködni akartam, csak megjegyeztem 😄

szucsy89
Nono, én egy szóval nem fûztem semmit hozzá a képekhez 😄

Muntari esetével kapcsolatban raktam be ezeket, hogy azért Lichsteintert sem kell félteni. Biztos provokálták egymást egész meccsen, ennek ellenére elítélem azt a kickbox mozdulatot amit Muntari csinált, bár csak ki akart szabadulni a szorításból, igaz durvább módon a kelleténél.
9csöves9
pláne hogy az uccsón Ambrosini lökte el Vidalt aki éppen esik el😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Érdekes hogy ilyen képeket raksz be.Ezek minden mérkõzésen elõfordulnak.Picit úgy próbálod beállítani, mintha csak Juve játékosok csinálnának ilyet.

szucsy89

LasCar16

#acm

DeerHunter01
hosszú még a bajnokság vége, hozni kell a meccseket és kész, nincs más választás.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Korrekt hozzászólás. Értem én, hogy benne vannak, de valahol mégsem értem... igen, benne vannak az olyanok, mint pl. Matri leshelyzete... az ilyen hiba sajnos manapság már pár meccsenként elõfordul, de azért ez a gólvonalas dolog nem. Nem mondom, hogy csalás történt, csak most még a szerencse is veletek van/volt, jobbak voltunk, az elsõ félidõben eldöntöttük (volna) a meccset és valószínûleg meg is nyertük volna azt. Hihetetlen, hogy minket még a sérülések is hátráltatnak, és még így is nyerni tudtunk volna, és akkor jön egy ilyen kapitális hiba, Milan drukkerként ez nagyon frusztráló, hidd el.

Így viszont továbbra is nyitott maradt a bajnokság, a rangadókon mi továbbra sem szereplünk jól, de jó hír számunkra, hogy nem lesz több rangadónk 😄 Majd az utolsó elõtti fordulóban egy Inter, az meg még messze van, bízni kell benne, hogy a Juve elhullajtja a pontokat a kiscsapatok ellen, valamint hogy nem fogják bírni a szorítást, másban nem nagyon tudunk, 2 meccsen sem sikerült megvernünk õket, szóval év végén még a pontegyenlõség sem nekünk fog kedvezni.
Nuno88
Az utolsó 30-35 percben a Juve jobb volt, megérdemelten egyenlítettek, de ha 2:0 akkor más a meccs, és biztos vagyok benne h onnan behúztuk volna, de ilyen a foci, 1:0-nál kiengedtünk nagyon a második félidõben 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Grove4
Grat! Jobban játszott a Milan, gyõzelmet is érdemelt volna, ennek ellenére 1-1 lett a meccs, a gólotok szabályos volt, hihetetlen, hogy hogy nem látta a partjelzõ. :S Viszont az ilyen ítéletek "benne vannak" a játékban, erre a csalózással reagálni kicsit visszatetszõ.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

shad0w
3 juve játékos érdemelt volna kiállítást.

2-0-ról nem álltak volna fel.

don't give a fuck

Csacsi
Jah, megvettük azt a partjelzõt, aki beintette a lest a Juve góljánál.

Meg megvettük azt a bírót, aki kiállította Vidalt.

Hagyjuk már az összesküvés elméleteket.

Az elsõ félidõben sokkal jobb volt a Milan.

A másodikban pedig a Juve volt a jobb.

Mindkét csapat rúgott két szabályos gólt, és 1:1 lett az eredmény.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szucsy89
Én még mindig ezen a képen vagyok elképedve... HOGY NEM LEHETETT LÁTNI???

Most ezek után tudom, hogy a juve drukkerek nem tehetnek róla, de higgyük el, hogy nem vették meg a bírót? 😄
horpeti
volt sok helyzetünk, nyomtunk szépen. A legvégén már fáradás volt. Ezért persze jobb lett volna 2-0, arra nehezen reagáltak volna.

LasCar16
én személy szerint kurva mérges vagyok, 2-0ról behúztuk volna...

#acm

szucsy89
Nem tudok erre semmit mondani... lehet elfogult vagyok, de gyõzelmet érdemeltünk volna, elvettek egy szabályos gólt tõlünk, onnan nem álltak volna fel.
LasCar16
éreztem, hogy nem húzzuk ki, tompult a figyelem, Matri pedig az elõbb nem volt lesen... de basszus 2-0ról mennyire más lett volna a meccs 😞

#acm

horpeti
szánalom

Nuno88
ABBIATIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
Allegri meghúzta a Pato-Serif cserét, ez azért elég meglepõ tõle, fõleg egy Juve elleni rangadón félidejében!

horpeti
Muntari tök jól játszik szerintem. Hasznos tag

LasCar16
végre nem olyankor játszunk velük amikor mindenki sérült és aki nem az meg hulla, formában is vagyunk nagyon kellene a második gól, mert akkor lehetne megnyugodni kicsit majd kontrázni, ennek ellenére bassza meg a partjelzõ, Muntari pedig 2meccs/"2gól"

#acm

acm689
durva... most értem haza erre látom, h 1-0 meg egy meg nem adott gól. hajrá-hajrá, nem filózni ezen, lõni még 2-t!!!

szucsy89
VICC! Az a gól megpecsételte volna a meccset, 2-0 után akár egy Arsenal elleni meccs is kerekedhetett volna ebbõl... ehelyett 1 talált góllal visszajöhet a Juve a meccsbe...

Pato vicc, le kell cserélni már a félidõben, és hozni helyette a fáraót, meg kell nyerni ezt a meccset nincs mese! FORZA!
horpeti
Teljesen egyértelmû, nem láthatta a partjelzõ a kapufától. 😄DD Meg messze volt, a lesre figyelt. 😄D

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

horpeti
Simán jobbak vagyunk, de úgyis fújnak majd egy tizit, meg 1 piros... 😊

limperatore
ezt akartam írni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

horpeti
A bankszámláját 😄DD

az a nagyon érdekes, hogy ott állt az idióta partjelzõ a gólvonalon, mégis mi a szart nézett???

..::IBM X32::..

horpeti
És abból kaptuk volna a gólt, az még duplán fasza lett volna😄

horpeti
Jézusom, ez még csak határeset sem volt 😊

LasCar16
a kurva annyukat bazmeg benn volt vagy 30 centire!!!!!!!

#acm

istenem bazmeg, még jó hogy ottvan az a sok f@szkalap bíró

..::IBM X32::..

limperatore
úgy látszik juve nem bír leállni a bírók vásárlásával továbbra sem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
NOCERINOOO pattant de így is gól 😊

#acm

horpeti
Mondom én. 😄

horpeti
Simán van esély nyerni. 😄 Ha úgy játszunk, mint az Arsenal ellen. 😄