36663
-
#33923 Az első hatos amit leírtál, az olyan 80 millió euró körül van, ebből én már örülnék, ha egy ember érkezne. :D Mondjuk abban biztos vagyok, hogy okosan fogja csinálni Galliani, és kihozza a maximumot abból a rendelkezésre álló pénzből (pár millió :D) amit Berlu igazolásokra szán.
Én a realitásokat nézve még egy középső védőt várok (Nesta helyett), egy középpályást (itt már jött Monti, Traoré de még kell egy minimum), valamint egy támadót (Maxi helyett). Persze nem David Luiz - Schweinsteiger - Hulk hármast várok, de egy Ogbonna - Sahin/Strootman - Téveznek már nagyon tudnék örülni.
-
#33922 szvsz kopárék tudják hogy kiket kellene hozni, elég jó célpontjaink vannak akiket a lehető legnagyobb nyereséggel akarnak idehozni, ami időbe telik, dolgoznak a háttérben a megoldásokon ha nem igazolunk a védelembe középre 2 embert valamint a bal szélre egyet és két középpályást plusz egy csatárt még akkor gondok lesznek, és ezt ők nem akarják.. kb még minőségi 6 ember kellene ahhoz hogy nyugodtak legyünk, hogy ez a 6 ember egy Ogbonna,Acerbi, Strootman, Sahin, Jordi Alba, Tévez lesz vagy pedig egy ---> Acerbi,Silvestre, Mudingayi, Dossena, Didac Víla, Ganso six pekk :D az a kopárékon múlik, remélem, hogy az idei mercato alatt egy fiatalabb ütőképesebb csapatot raknak össze, ami megy majd a Silva-Prince-Ibra tengelyünkhöz és befoltozza a réseket, valamint kreatívabb és szebb de egyúttal gyorsabb játékot produkál.. nagyobb variációs lehetőséggel és motiváltabb játékosokkal! -
#33921 Wow, jó lett a banner! Bár picit nagyobba is lehetett volna! A képet valaki a felirat nélkül be tudja linkelni? -
#33920 ti amúgy mindent elhisztek? :D -
#33919 Amúgy van egy Paloschink is.....legalább januárig kaphatna esélyt -
#33918 Remélem a vezetőség nem lesz annyira fafej hogy eladja Ibrát csak azért mert kinyitotta a száját az igazolásokról. -
#33917 az a lényeg hogy a Silva-Prince-Ibra tengelytől ne váljunk meg.. -
#33916 Kiváncsi vagyok hogy mi igaz abból a hírből, hogy a Real 20 milliót plusz Sahint adná Boatengért. :) -
#33915 igen, kérdés, hogy mennyi van idén átigazolásokra... nem lepődnék meg, ha csak 20 milla körül lenne (ugye a többi top klub esetében ez 80-100)
de az általad leírtak tényleg elfogadhatók anyagilag + minőségi erősítést is jelentenének...
-
#33914 Ha Sahint kölcsönbe opcióval elhozzuk akkor nagyot szakíthatunk vele pláne ha a Dortmundos formáját hozza, ugyebár a Madrid 10 milláért vette, ára nem nagyon ment fel :)) max az lehet a baj ha nagyon ragaszkodnak hozzá és bizonyítani akar egy ilyen számára rossz szezon után. Gansonak a bokájával volt egy kis problémája, megműtötték 30 nap múlva felépül, vele kapcsolatban nincs semmi új hír.. Debuchy-t figyeljük, egy kis Abate konkurencia :) Strootman-ról sincs új hír a PSV fiatal vkp-ját sokan akarják, plusz ha Robika megy akkor 110% hogy jön egy új támadó, de mivel Maxi távozott szvsz így is jönni fog még valaki előre, kapus poszton megvagyunk az új brazil sráccal, egy balhátvéd is kellene még.. lehet Dídac bizalmat kap?(olvastam egy olyan hírt, miszerint Dídacot visszahívnánk és egyből passzolnánk át a Valenciának Jordi Albáért cserébe + némi bagó, ez sem lenne rossz) Allegri pedig azt mondta hogy Urbyval is azon a poszton számol, Prince-el pedig nem a csatárok mögött hanem középen, Acerbi érkezése egyre biztosabb de a jó hír, hogy még egy középhátvéd érkezése is várható (Verthongen sajna úgy tűnik hogy a Spurs-é lesz) Ogbonna talán?? bár érte is sokat kérnek amit ugyebár a kopárék nem szeretnek. :P Verrattiért nagy harc lesz itt még semmi semmi biztos, lényeg pedig az hogy azok a pléják akiket figyelünk és biztos EB kerettagok, na őket még előtte jó lenne megszerezni, mert ha jól nyomják akkor az áruk is mehet fel...
reálisabb igazolások: Dídac vissza vagy Jordi Alba, Sahin kölcsön+opció, Strootmanért kicsengetni a pénzt még az EB előtt, Robikát eladni a Malagának akkor abból lehetne Tévez, ha ez nem akkor vissza a Santosba Gansóért cserébe, eddig ezek az igazolások komolyabb pénzmozgás nélkül is kivitelezhetők, talán a hollandért kellene kb 15-t fizetni plusz Tévezért még hozzácsapni a Robika pénz mellé 5-t (25milláért szeintem engednék) akkor Romagnoli-t hozzácsapni 10 milla mellé (Pescara-nál lévő fiatal védőnk, aki Verratti csapattársa) sőt még Ogbonna árát is lehetne csökkenteni pár náluk szereplő fiatalunkkal, fizetéseken sokat spóroltunk simán kivitelezhető lenne ez eddig 30 milla kiadás, plusz még Berlu nem is ajándékozott :D -
#33913 Ja, tudom... egyébként tegnapi hír, hogy 10 millát + ez ifit ajánlottunk érte.
Azért tekintve az anyagi helyzetünket, ha ez igaz akkor nagyon akarhatjuk a srácot. Sahinnal is folynak a tárgyalások, elvileg a kopasz azt mondta neki hogy alapember lesz, így csábítja :D
+ Galliani legutóbbi nyilatkozata szerint a jövőben erősen fiatalítani fogunk, na erre kiváncsi leszek :D -
#33912 hát már kb 2 hete írnak a srácról amúgy... :D -
#33911 Ja, az lemaradt, hogy Verrattiról van szó. :D -
#33910 „Számos klub a Juventus előtt áll, többek közt a Milan is” – mondta a Pescara igazgatója a Tuttojuve.com-nak. „Nem akarok több csapatot megnevezni, de vannak külföldi klubok is, akik szeretnék megszerezni a játékost; a Premier Leagueből, a La Ligából és a Bundesligából is vannak érdeklődők. A Bianconeri is le akarja igazolni, de utoljára két hónapja hallottunk róluk. Azóta egyszer sem kerestek.”
Az új Pirlonak tartják a srácot... -
#33909 -
#33908 -
#33907 Kiugranék az ablakon örömömben szerintem :D -
#33906 -
#33905 Strootman, Sahin, Acerbi, Ogbonna, Ganso, Tévez, Jordi Alba :DDD -
#33904 Ez aztán a generációváltás :DD
Jól be kell vásárolni a nyáron. -
#33903 + Van Bommel :D -
#33902 Mehet... Nesta, Zambrotta, Seedorf, Gattuso, Inzaghi, Maxi Lopez, Aquilani, Flamini... mennyi távozó :O -
#33901 Valszeg Flamini nem fogadja el az új szerződést, amiben lényegesen kevesebb fizu jutna neki.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=81266 -
#33900 Schalke, Chelsea és a Real Madrid ellen is játszunk majd nyáron felkészülési meccset... fincsi lesz! -
#33899 Nem kell Maxi.
Ganso kell.
Ogbonna kell.
Sahin szerintem hápog erősen. -
#33898 Robikát be kell vonni a Ganso bizniszbe, aztán helyette játszhatna Maxi -
#33897 WTF??? Ebben azt mondja a kopasz, hogy még egy védőt igazolunk és kész... meghülyült vagy a szokásos ködösítés?
Számomra az is érdekes, hogy nem vesszük meg Maxit és Aquilanit végleg... nem mintha akkora klasszisok lennének, de pl. Maxi amikor beállt szívvel-lélekkel játszott, lőtt is gólokat. Na mind1 annyira nem fognak hiányozni. :D -
#33896 Kakával együtt. -
#33895 Realnak nincs rá szüksége, jöhet. -
#33894 Galliani és Sahin ügynöke találkoztak, álomigazolás lenne... (nem az ügynöke :D) -
A fiatal tehetség, Yanis Bahloul a Milanba tart.
A francia L'Equipe lap jelentése szerint a 18 éves francia-marokkói tehetség első opciója a Milan. Bahloul elutasitotta a Sedan profi szerződését, és meghivást kapott a Milantól, hogy június 4.-én látogasson el Milanellóba a szüleivel, ahol egy tárgyalás keretein belül a vezetőség felvázolja a klub terveit és megpróbálja meggyőzni a játékost és a szüleit.
-
#33892 Galliani kicsit bővebben... -
#33891 Jó a banner! Mondjuk tegnapi hír, hogy lehet Gatta és Nesta visszatérnek :D -
#33890 Adriano Galliani nyilatkozott a Milan jövőjéről:
- 25 fős keret, plussz két ifi játékos.
- Ibrahimovic és Thiago Silva is marad.
- Drogba nagyszerű játékos, de elhagyja Európát.
- Tévez? Az a vonat már elment.
- Thiago Silvat elengedik az Olimpiára a válogatottal.
- Kolarov nem érkezik, mivel arra a posztra van 4 játékosunk: Antonini, Mesbah, Taiwo, Didac Vilá.
- Gabriel a harmadik számú kapus lesz.
- El Shaarawy teljes játékjoga a Milanhoz, Merkel teljes játékjoga a Genoához kerül.
- még egy védő megszerzését tervezik.
- Maxi Lopez nem marad, Aquilanit meg akarják tartani.
-
#33889 Tevez lehet h tahó, de Cassano, Ibra, Mexés, Bommel, Boateng sem azon játékosok voltak akiket kenyérre lehetett volna kenni :)
Én nagyon örülnék Tevez érkezésének. Persze mellé szeretném Gansot és Ogbonnát. Aztán persze bilibe lóg a kezem... -
#33888 Pontosabban:
Zlatan Ibrahimovic twitter üzenete:
"A lot of people take themselves to speak for me something that I was not told.If I go,I go,if I stay remains,and this thing is perfectly clear." -
#33887 és ebben hol ajánlja magát? :D imádja az intert most nyilatkozta te akkor buta vagy :D mindig beégsz -
#33886 "Egy kicsit sem megnyugtató Ibra-tweet estére: "Ha maradok,maradok,ha megyek,megyek."" -
#33885 Miújság Matyi? :D -
#33884 csak nem csinálnak segget a szájukból :)