A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ilyen mentalitással mint Mesbah, ha lebasszák nem feltüzelve jön ki, hanem sírva kuporog a sarokban.
don't give a fuck
az a baj h én is csak erre a két meccsre tudok gondolni...
de csak lebassza õket Allegri...azt feltüzelve jönnek ki...
de csak lebassza õket Allegri...azt feltüzelve jönnek ki...
volt egy bizonyos Deportivos eset és egy bizonyos Isztambul...nekem úgy remegnek a lábaim mint a nyárfalevél...infartusközelben vokxDD
az a baj hogy ha kiesünk, akkor nagyon nagy bajban leszünk a bajnokságban is...
de ne is gondoljunk ilyenre, nem lehet h kiesünk 4-0 után
de ne is gondoljunk ilyenre, nem lehet h kiesünk 4-0 után
Ugyan ezt a változtatást várom én is a szünetben, remélem így lesz. Zambro Mesbah csere lenne a minimum, de már 10-20 perc után meg kellett volna lépni.
don't give a fuck
Ez 1 kicsit Lecce feelingû meccs.
csak most nincs boateng a második félidõre. nagyon remélem, hogy a mister lehozza a faszba emanuelsont, felmegy aqualini, nocerino átjön a másik oldalra, és stabilizáljuk a védelmünket egy zambrotta mesbah cserével.
ez így csõ, így pápá legjobb 8.
csak most nincs boateng a második félidõre. nagyon remélem, hogy a mister lehozza a faszba emanuelsont, felmegy aqualini, nocerino átjön a másik oldalra, és stabilizáljuk a védelmünket egy zambrotta mesbah cserével.
ez így csõ, így pápá legjobb 8.
Nagyon komoly a meccs. De még így is simán meg lehet a továbbjutás. De azért most elég nagy a kavar. Pont mint Milánóban, csak fordítva. 1 gól biztosítja.
ennek már nem lesz szép vége, még ha lövünk 3-at, akkor sem... nem szabad ilyet csinálni srácok :SSS hajrá a 2. félidõre!!!!
hogy készültek fejben erre a meccsre??? faszom kivan 4-0 elõnyt majdnem leadunk 42 perc alatt...
#acm
Mesbahn már az elsõ 10 percben látszott, nem tudom miért nem hozta le Allegri...
don't give a fuck
Mesbah és Emanuelson szörnyû gyenge, szünetben mehetnének is le (ha lenne helyettük valaki 😛)
don't give a fuck
amúgy én Silvátol ekkora hibát talán még nem is láttam...
jéézus....
ez kemény lesz...
ez kemény lesz...
na most kell összeszedni magunkat, mert, hogy az arsenal most kurvanagy erõre fog kapni az biztos
\"Erről van szó!\"
ARSENAL: Szczesny; Sagna, Konscelny, Vermalen, Gibbs; Rosicky, Song; Walcott, Chamberlain, Gervinho; van Persie.
A disposizone: Fabiansky, Djourou, Jackinson, Miquel, Ozyakup, Park, Chamak.
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, van Bommel, Nocerino; Robinho; El Shaarawy, Ibrahimovic.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Zambrotta, Calvano, Aquilani, Ganz.
A disposizone: Fabiansky, Djourou, Jackinson, Miquel, Ozyakup, Park, Chamak.
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, van Bommel, Nocerino; Robinho; El Shaarawy, Ibrahimovic.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Zambrotta, Calvano, Aquilani, Ganz.
Ha ki is kapunk ne kapjunk már ötöt. Kell ez a továbbjutás mint egy falat kenyér!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Cassano már labdás edzéseket végez! Aquilani pedig visszatért.
Holnapi meccshez annyit, hogy az Arsenal a 4-0 óta megverte a Spurst 5-2re és a Poolt 2-1re. Annyira nincsenek rossz formában, jó lenne nem izgulni a meccsen. 😄
Holnapi meccshez annyit, hogy az Arsenal a 4-0 óta megverte a Spurst 5-2re és a Poolt 2-1re. Annyira nincsenek rossz formában, jó lenne nem izgulni a meccsen. 😄
semmi olyan szándékom nem volt vele nekem speciel, csak betettem a linket, de hogy kinek mi a véleménye azt majd eldönti
#acm
Már ne haragudj, de ilyet bármelyik csapatról össze lehet vágni. De persze megértem, nyilván megint az a cél, hogy a Juvét be lehessen mocskolni, hiszen úristen vagy öt év után megint dobogóesélyes a csapat.
#acm
Szerintem Ibra gólkirály lesz. Tulajdonképpen nekünk vége a bajnokságnak, már csak kis csapatok jönnek (Roma, Inter lesz még), és ezek ellen Ibrának nagyon szokott menni, ha nem sérül le, vagy szed össze valami hosszabb eltiltást, akkor behúzza a címet. Más kérdés, hogy ha nem leszünk bajnokok, akkor ez mit sem fog érni. 😊
jó kis meccs volt ez! Ibra hatalmas formában volt, Silva is szép gólt fejelt. remélem, marad a forma az Arsenal ellen is!
most pedig hajrá Chievo 😊
most pedig hajrá Chievo 😊
Buzibrahimovic megszorta palermot😄DDDD
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
IBRAAAAAA góóóól!!!
amúgy nem tudom, mi ütött Egri Viktorba, de ma dicséri a Milant, elõször Muntari, aztán T. Silva...
amúgy nem tudom, mi ütött Egri Viktorba, de ma dicséri a Milant, elõször Muntari, aztán T. Silva...
lehet nevetni, de én nagyon bírom a gémet 😊 és reális is, ezt már többször megvitattuk. Pato simán elkelhetett volna a télen v tavaly nyáron 35 misiért.