36663
-
#8657 köszi, de itt rajta is van, mert én nem találtam! -
North #8656 Például innen. -
#8655 egy kiscsapat mit csináljon? ha kitámadnak akkor nekik annyi... biztoságosan tartották az 1 pontot de a végén elvesztették -
#8654 megvan a 3 pont! Milan himnuszt hol lehet letölteni? -
#8653 hát az biztos hogy nem volt könyű,de én a mecs elején nem erre számítottam volna... és ezért tettem volna be azokat akiket említettem.
mivel a parma kieső helyen van nem valami erős csapat,de több mint fél mecsett végigvédekezték... szánalmasak -
#8652 könyebb meccs? szted ez könnyű volt? :D -
#8651 jah igaz,csak az hogy ilyen "könyebb" mecsen inkább játszatnám olit meg abumeyangot hogy jobban összeszokjonak a többiekkel,legyen esélyük élesben is bizonyítani -
#8650 Na tessék itt van!!!!!!! Ezért mondtam hogy Inzghit játszatnám mert ő mindig képes belőni egy golt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8649 jah a lényeg a 3 pont, néha voltak szép megmozdulások, összjátékok de sajnos ennyi, Gila lövése is szép volt amit mellel magaelé tett csak azt a kapus szépen hárította. hát a közönség nem gyönyörködhetett a játékban.
következik a Roma elleni visszavágó, amely iszonyat nehéz lesz, szal össze kell kapni magunkat!!! -
#8648 hát kaká elég szarul játszott. olit meg gurcuff ot megint későn tették be sz.tem... na de bőven elég ha mindég 1 góllal többet lövünk,mint nekünk az ellenfél :) szóval nem túl jó eredmény,de megvan a 3 pont és ez a lényeg -
#8647 nagyon karcsú volt, de megvan... Pippo ismét megmentett bennünket!
Seedorffal le kell ülni beszélni h vagy komolyraveszi vagy sétálhat.
-
#8646 csak most ne védekezzük szét magunkat -
#8645 Pipooooooooooooooooooo :) -
#8644 igeeeeeen -
#8643 azért 2 gólt kéne lőni,nekem 8 hogy mikor.... mert szerintem a parma nem rúg nekünk,de azért a parma védelme elég jó :( -
#8642 kell egy gól a félidő elején -
#8641 minek ide Lamphard? van kakánk,van gorcuff unk,van gattusonk,van seedorfunk,van pirlonk, minek ide lampard? sz.tem nem érné meg még 8 misié sem,hogy egy ilyen összeszokott csapat kiesen az összeszokottságból,bár brochi helyén szívesen látnám... -
#8640 A Milan bagóért vinné Lampardot
Külföldi labdarúgás
A lombardok egy FIFA szabályt kihasználva szeretnének áron alul hozzájutni a Chelsea középpályásához.
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szabályzata szerint az a 28 évnél fiatalabb játékos, aki három évet leszolgált szerződéséből kivásárolhatja magát, ha 15 nappal a szezon vége előtt ezt jelzi klubjánál. A kivásárlási összegnél a játékos fizetése sokkal inkább mérvadó, mint piaci értéke. Ez azt jelenti, hogy például a Chelsea klasszis angol válogatott középpályása, Frank Lampard körülbelül 8 millió fontért megválhat a londoniaktól, ha a Premiership utolsó fordulója előtt 15 nappal ezt jelzi a klub vezetőinek. A hír hallatán a Milan azonnal jelezte, hogy hasonló körülmények között a nyáron várják Lampardot.
- Micsoda? Ez igaz? Lampard nyolcmillió fontért leigazolható? Miután posztján a világ egyik legjobbja, természetes, hogy érdekel a szerződtetése – mondta a hír hallatán Ariedo Braida, a Milan átigazolási guruja. Ugyanakkor természetesen az olaszok törekvései útjába állhat a Chelsea, amely szerződéshosszabbítást tervez a játékossal, akinek szándékait még nem ismerjük a jövőt illetően. -
#8639 Brocci megsérült Pippo jött a helyére -
#8638 nem tudom mivan Kakával de nem nagyon megy neki -
#8637 Kaká épphogy megszerezte a vezetést -
#8636 igen az bár két hsz-el lejebb ott van a kezdő11 -
#8635 oddo kezdő!? -
#8634 Seedorf ismét kezdő -.-
de ha most is alibifocit fog játszani akkor ideges leszek -
#8633 MILAN-PARMA: LE FORMAZIONI UFFICIALI
28/01/2007
Milan (4-3-1-2): Dida; Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf; Kakà, Gilardino.
Parma (3-4-1-2): Bucci, Perna, Couto, Paci; Ferronetti, Grella, Bolano, Castellini; Morfeo, Rossi, Budan. -
#8632 Lampard :\\\ -
#8631 hihetetlen na... még alá se írta a szerződést, elvileg hétfőn fogja megtenni, szal jövőhét végén már akár játszhat is... -
#8630 Mikor jácchat Ronaldo? Remélem ma nyerünk:) -
#8629 Milan - Parma SPORT 1 14:45
-
#8628 MILAN SQUAD FOR PARMA MATCH
1/27/2007
GOALKEEPERS: Dida, Storari; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Grimi, Jankulovski, Maldini, Oddo (n.44), Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira. -
#8627 Galliani Van Bastenékhez hasonlítja a mai Milant
Külföldi labdarúgás
A lombardok ügyvezetője szerint Ronaldo és Oddo érkezése újra garancia lehet a sikerre.
Adriano Galliani elégedetten nyilatkozott a Milan téli teljesítményéről, a klub alelnöke szerint az újonnan érkezettek remekül passzolnak a csapatba, hiszen éppen a problémás posztokon jelentenek erősítést. Ronaldóval a klub megtalálta a fél éve távozó Sevcsenko utódját, míg Massimo Oddo Cafu sérülése, illetve Jaap Stam hazaigazolása miatt tátongó űrt töltheti be a Milan jobboldalán. A védő egyébként várhatóan vasárnap délután debütál régi-új csapatában, a milánói nevelésű világbajnok a Parma ellen mutatkozhat be a Milanban.
- Ronaldo kevesebbet fog keresni nálunk, mint tette azt a Realban, illetve ha elfogadja a Szaúd-Arábiából érkező ajánlatot. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy azért igazolt hozzánk, mert dolgozni akar, és újra bizonyítani hihetetlen kvalitását – mondta Galliani, aki örömét nem is leplezve kissé túlzásba esett az új játékosok kapcsán: - Úgy gondolom, hogy az igazolásokkal újra reménykedhetünk benne, hogy ez a Milan képes lehet megismételni a ’80-as, ’90-es években remeklő gárda eredményeit. -
#8626 szerintem ne fikázzuk olit... gilának is menyi idő kellett hogy lőjön gólt. szerintem legyünk olival is türelmesen -
#8625 remélem én is -
#8624 nem tom h. általánosságban mi ez a nagy ronnie imádat, én majd akkor hiszek újra benne ha latom h. nyújt is vmit...-.- -
rokker4life #8623 reméljem ojdó gyáccik hunap :} -
#8622 Oli jó lenne ha folytatná a góllövést, mert eddig meccsen nem sokat mutatott! -
#8621 én is ezt támogatom vagy egy Ronaldo Oli kettőst...
mögöttük mindenféle képpen Kaká a középpályán Pirlo Gatta és Janku
a védelemben pedig Oddo, Bonera/Maldini, Nesta, Grimi négyes legyen
a kapuban természetesen Dida -
HeCki #8620 szoval mindenkep egy 2 csataros felallast akarsz .. hat en inkabb Gillradino Roni parost akarnak -
#8619 Hááát ez jó kérdés! Én Inzaghit még mindig jobb és gól erösebb csatárnak tartom mint Gilardinot tehát én őt elöl mindenképpen kezdetném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
HeCki #8618 Jo volna ha mara Roma ellene jatszana .. ki maradna ki sztetek es milyen felallassal jatszanank?