36663
  • Kaplartom
    köszi, de itt rajta is van, mert én nem találtam!
  • North
    Például innen.
  • Nuno88
    egy kiscsapat mit csináljon? ha kitámadnak akkor nekik annyi... biztoságosan tartották az 1 pontot de a végén elvesztették
  • Kaplartom
    megvan a 3 pont! Milan himnuszt hol lehet letölteni?
  • Palinko
    hát az biztos hogy nem volt könyű,de én a mecs elején nem erre számítottam volna... és ezért tettem volna be azokat akiket említettem.
    mivel a parma kieső helyen van nem valami erős csapat,de több mint fél mecsett végigvédekezték... szánalmasak
  • Nuno88
    könyebb meccs? szted ez könnyű volt? :D
  • Palinko
    jah igaz,csak az hogy ilyen "könyebb" mecsen inkább játszatnám olit meg abumeyangot hogy jobban összeszokjonak a többiekkel,legyen esélyük élesben is bizonyítani
  • Szabi 22
    Na tessék itt van!!!!!!! Ezért mondtam hogy Inzghit játszatnám mert ő mindig képes belőni egy golt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    jah a lényeg a 3 pont, néha voltak szép megmozdulások, összjátékok de sajnos ennyi, Gila lövése is szép volt amit mellel magaelé tett csak azt a kapus szépen hárította. hát a közönség nem gyönyörködhetett a játékban.

következik a Roma elleni visszavágó, amely iszonyat nehéz lesz, szal össze kell kapni magunkat!!!
  • Palinko
    hát kaká elég szarul játszott. olit meg gurcuff ot megint későn tették be sz.tem... na de bőven elég ha mindég 1 góllal többet lövünk,mint nekünk az ellenfél :) szóval nem túl jó eredmény,de megvan a 3 pont és ez a lényeg
  • Nuno88
    nagyon karcsú volt, de megvan... Pippo ismét megmentett bennünket!
    Seedorffal le kell ülni beszélni h vagy komolyraveszi vagy sétálhat.
  • Palinko
    csak most ne védekezzük szét magunkat
  • Nuno88
    Pipooooooooooooooooooo :)
  • Palinko
    igeeeeeen
  • Palinko
    azért 2 gólt kéne lőni,nekem 8 hogy mikor.... mert szerintem a parma nem rúg nekünk,de azért a parma védelme elég jó :(
  • Nuno88
    kell egy gól a félidő elején
  • Palinko
    minek ide Lamphard? van kakánk,van gorcuff unk,van gattusonk,van seedorfunk,van pirlonk, minek ide lampard? sz.tem nem érné meg még 8 misié sem,hogy egy ilyen összeszokott csapat kiesen az összeszokottságból,bár brochi helyén szívesen látnám...
  • Nuno88
    A Milan bagóért vinné Lampardot
    Külföldi labdarúgás
    A lombardok egy FIFA szabályt kihasználva szeretnének áron alul hozzájutni a Chelsea középpályásához.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szabályzata szerint az a 28 évnél fiatalabb játékos, aki három évet leszolgált szerződéséből kivásárolhatja magát, ha 15 nappal a szezon vége előtt ezt jelzi klubjánál. A kivásárlási összegnél a játékos fizetése sokkal inkább mérvadó, mint piaci értéke. Ez azt jelenti, hogy például a Chelsea klasszis angol válogatott középpályása, Frank Lampard körülbelül 8 millió fontért megválhat a londoniaktól, ha a Premiership utolsó fordulója előtt 15 nappal ezt jelzi a klub vezetőinek. A hír hallatán a Milan azonnal jelezte, hogy hasonló körülmények között a nyáron várják Lampardot.

- Micsoda? Ez igaz? Lampard nyolcmillió fontért leigazolható? Miután posztján a világ egyik legjobbja, természetes, hogy érdekel a szerződtetése – mondta a hír hallatán Ariedo Braida, a Milan átigazolási guruja. Ugyanakkor természetesen az olaszok törekvései útjába állhat a Chelsea, amely szerződéshosszabbítást tervez a játékossal, akinek szándékait még nem ismerjük a jövőt illetően.
  • Nuno88
    Brocci megsérült Pippo jött a helyére
  • Nuno88
    nem tudom mivan Kakával de nem nagyon megy neki
  • Nuno88
    Kaká épphogy megszerezte a vezetést
  • Nuno88
    igen az bár két hsz-el lejebb ott van a kezdő11
  • Kaplartom
    oddo kezdő!?
  • Nuno88
    Seedorf ismét kezdő -.-

de ha most is alibifocit fog játszani akkor ideges leszek
  • Nuno88
    MILAN-PARMA: LE FORMAZIONI UFFICIALI
    28/01/2007

Milan (4-3-1-2): Dida; Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf; Kakà, Gilardino.
    Parma (3-4-1-2): Bucci, Perna, Couto, Paci; Ferronetti, Grella, Bolano, Castellini; Morfeo, Rossi, Budan.
  • Nuno88
    Lampard :\\\
  • Nuno88
    hihetetlen na... még alá se írta a szerződést, elvileg hétfőn fogja megtenni, szal jövőhét végén már akár játszhat is...
  • Kaplartom
    Mikor jácchat Ronaldo? Remélem ma nyerünk:)
  • Szabi 22
    Milan - Parma SPORT 1 14:45
  • Nuno88
    MILAN SQUAD FOR PARMA MATCH
    1/27/2007
    GOALKEEPERS: Dida, Storari; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Grimi, Jankulovski, Maldini, Oddo (n.44), Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
  • Nuno88
    Galliani Van Bastenékhez hasonlítja a mai Milant
    Külföldi labdarúgás

A lombardok ügyvezetője szerint Ronaldo és Oddo érkezése újra garancia lehet a sikerre.

Adriano Galliani elégedetten nyilatkozott a Milan téli teljesítményéről, a klub alelnöke szerint az újonnan érkezettek remekül passzolnak a csapatba, hiszen éppen a problémás posztokon jelentenek erősítést. Ronaldóval a klub megtalálta a fél éve távozó Sevcsenko utódját, míg Massimo Oddo Cafu sérülése, illetve Jaap Stam hazaigazolása miatt tátongó űrt töltheti be a Milan jobboldalán. A védő egyébként várhatóan vasárnap délután debütál régi-új csapatában, a milánói nevelésű világbajnok a Parma ellen mutatkozhat be a Milanban.

- Ronaldo kevesebbet fog keresni nálunk, mint tette azt a Realban, illetve ha elfogadja a Szaúd-Arábiából érkező ajánlatot. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy azért igazolt hozzánk, mert dolgozni akar, és újra bizonyítani hihetetlen kvalitását – mondta Galliani, aki örömét nem is leplezve kissé túlzásba esett az új játékosok kapcsán: - Úgy gondolom, hogy az igazolásokkal újra reménykedhetünk benne, hogy ez a Milan képes lehet megismételni a ’80-as, ’90-es években remeklő gárda eredményeit.
  • Palinko
    szerintem ne fikázzuk olit... gilának is menyi idő kellett hogy lőjön gólt. szerintem legyünk olival is türelmesen
  • LasCar16
    remélem én is
  • LasCar16
    nem tom h. általánosságban mi ez a nagy ronnie imádat, én majd akkor hiszek újra benne ha latom h. nyújt is vmit...-.-
  • rokker4life
    reméljem ojdó gyáccik hunap :}
  • Kaplartom
    Oli jó lenne ha folytatná a góllövést, mert eddig meccsen nem sokat mutatott!
  • Nuno88
    én is ezt támogatom vagy egy Ronaldo Oli kettőst...
    mögöttük mindenféle képpen Kaká a középpályán Pirlo Gatta és Janku
    a védelemben pedig Oddo, Bonera/Maldini, Nesta, Grimi négyes legyen
    a kapuban természetesen Dida
  • HeCki
    szoval mindenkep egy 2 csataros felallast akarsz .. hat en inkabb Gillradino Roni parost akarnak
  • Szabi 22
    Hááát ez jó kérdés! Én Inzaghit még mindig jobb és gól erösebb csatárnak tartom mint Gilardinot tehát én őt elöl mindenképpen kezdetném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HeCki
    Jo volna ha mara Roma ellene jatszana .. ki maradna ki sztetek es milyen felallassal jatszanank?