36663
  • HeCki
    Igy van .. mar a Milan jatekosa ..
  • Kaplartom
    Elvileg akkor már játszhatna a roma ellen, nem?
  • DjCooll
    jah:) és gólt is rugnaxD dich megkkora lenne már:)
  • HeCki
    Remelem a Roma ellen mar kezdo lessz :D
  • DjCooll

ehhez mit szóltok?
  • DjCooll
    hát akkor még se lett az a 4 egész nem tudom hány millió amit nagyon hangoztatatak az elején.. na mind 1.Egy a főhhogy ronaldo=Milan tehát gyárthatja nekünk a gólokat
  • HeCki
    Cassano-Oliveira csere holnap folyt..
  • HeCki
    madridistarol .. ok meg egy megbizhato spanyol laptol tudjak .. szoval ez mar kajak okes .. az atigazolas 7,5 millio korul lessz
  • DjCooll
    ezt te hol olvasod amugy?

amugy meg tök king ha már a mienk:)
  • HeCki
    15:45 - Ronaldo a Milan játékosa.
  • Nuno88
    00:01 - Galliani a Milan hivatalos oldalának: "Délben újra találkozunk. Meglehetősen sok tisztázatlan kérdés van: a fizetés összegével és módjával az élen. Ronaldo a Milanban akar játszani, de a Madrid komolyan megkéri az árát. Nem esett szó sem Kakáról, sem Cassanoról, sem Oliveiráról."
  • Nuno88
    22:39 - Galliani: "Kaká? Róla nem esett szó."

nagyon helyes
  • Nuno88
    én viszont nem szeretném ha Pippo elmenne, inkább menjen Boriello, de Pippo ne :)

lehet előbb válnék meg Oliveirától mint SuperPippótól!
  • Nuno88
    na de remélem holnaptól tovább nem fog húzódni a Ronaldo-ügy, bár nem hiszem, ha egyáltalán hinni lehet a nemzetisportnak és nálunk edzett akkor sztem simaügy lesz :)
  • Szabi 22
    Ez ilyen :)
  • Nuno88
    kösz :)

nemsokan szeretik a milant az sg-n de kinek ez kinek az :)
  • Palinko
    ja jól csinálod! csak kár hogy nem értek olaszul :(
  • gabber_saviola
    :P

milánnal én nem foglalkozom (nem is vagyok oda érte mert merda, igaz elég az aláírásomat megnézni) csak egy Olasz Palermoszájtra fedlobták a hírt (mert sportigazgatónk figyeli Inzaghit), aztán gondoltam bemásolom
  • Palinko
    köszi gabber saviola
    lenne hozzád 1 személyes kérdésem. te minden csapat híreit figyeled és bemásolod? vagy csak a palermoval és a milannal foglalkozol? mert én az igazat megvallva csak a milannal foglalkozom,egyszer magam szempontjai szerint felmértem,hogy miért a milannak érdemes szurkolni,azóta nem tágítok és nem is bántam meg.
  • gabber_saviola
    [center]

Galliani: "Per Ronaldo tutto rinviato"
    "Per l’affare Ronaldo ci siamo aggiornati con il Real Madrid a domani a mezzogiorno".
    Lo ha dichiarato l’amministratore delegato del Milan, Adriano Galliani, all’uscita dalla riunione a Madrid con i dirigenti delle merengues. "Esistono quattro punti sui quali non c’è ancora l’accordo: il prezzo, la forma di pagamento, i termini e gli interessi", ha proseguito Galliani il quale ha anche smentito il prestito di Oliveira al Real.

nincs még semmiféle biznisz, mert elhalasztották holnapra. Galliani holnap délben érkezik Spanyolhonba. Mert négy pontja még nem tiszta a transzfernek: az ár, a fizetés, a szerződés időtartama és az érdekek. Galliani tagadta, hogy a transzferbe belevenné Oliveira kölcsönadását.
  • Palinko
    tudom én, de én nagyot röhögnék,ha megint felhoznák!
    te talán nem?
  • Nuno88
    hagyjuk már Kakát, neki ehhez semmi köze sincs. megmondták kerek-perec h Ricardo nem eladó!!!
  • Palinko
    na igen! most láthatjuk,hogy akarjuk e rondaldinhot. mert ha összerakom magamban a teóriákat,akkor nem engedjük el olit ha kell ronaldinho,bár ez nem ennyire egyszínű természetesen :) csak gondolom felhozom.

kül meg nagyon várom hogy mi lesz a vége.

ja és érdekes hogy a madrid nem keverte bele kakát a dologba,bár lehet ez volt annak az előzménye? :S de meg van akit akartunk és ez alényeg! :)
  • Nuno88
    nem tudom... rosszabb sztem nem lenne, csak a természtével van baj (Cassanonak)
  • DjCooll
    hát nem tudom srácok szerintetek kell ide cassano Oli helyére?
  • Nuno88
    18:47 - Megvan a megállapodás a Ronaldo-ügyben! 17:30-kor, két és fél óra után álltak fel az asztaltól a felek.
  • Nuno88
    18:45 - A Real Madrid Cassano-Oliveira cserét ajánlott, melyben a felek fél éves kölcsönszerződéssel plusz opciós joggal lennének érdekeltek. Az egyetlen hátrány, hogy egyik támadó sem szerepelhetne új csapatában a Bajnokok Ligájában.
  • Nuno88
    18:40 - A mai Milan-Madrid találkozón a korábban említett két brazil csatár mellett Cassano is szóba került. Részletek egyelőre nincsenek, a felek holnap ismét leülnek tárgyalni.
  • DjCooll
    ja igen értem akkor ocs a hülye hsz ért:S amugy ha vki elvan tiltva olyankor is jár neki a fizetés?:S
  • Nuno88
    Ronaldo már velünk edzett
  • Nuno88
    el van tiltva mert doppingolt
  • DjCooll
    na ne már sztem oliveirára szűkségünk van.Ha márkölöcsbe akkor inkább Boriellot.
  • Nuno88
    10:00 - Ronaldo ma aláírja szerződését a Milanhoz, míg Ricardo Oliveira könnyen lehet, hogy a Real Madrid játékosa lesz kölcsönben.
  • Palinko
    végül is igazad van....
  • LasCar16
    grat a csapatnak megvan a 3pont..Seedorf sztem többet futott mint eddig nem is bírta:P..de alapvetően jól jáccott..Kakának még kell egy ket meccs mire megint belejön..Gattuso megint hozta bulldog formáját:)...Oddo is jól nyomta csalódott lettem vna ha nincs meg a győzelem, grat a Parmának is...Forza Milan
  • Kaplartom
    Lejött, sztem tök szép a milan himnusz!
  • Kaplartom
    megvan! onnan hogy mentsem le a gépre??
  • Nuno88
    figyelj, a biztosra akartak menni, kontrára játszottak és kész, minden kiscsapat megpróbálja ezt alakalmazni egy nagy csapat ellen
  • North
    Ott van 3 különböző példányban.
  • Palinko
    de azért annyira ők sem lehetnek hülyék,hogy ne tudják,hogy egy milan kaliberű csapat biztosan betalál nekik...