36663
-
#8737 már nem jön Cara: 1. lejárt az átigazolási idő, 2.Oli maradt így nincs ok arra h leigazoljuk -
#8736 Caracciolo egyébként palermo játékos, és Csatár! Nem hiszem hogy a Milan csatárt igazolna! -
#8735 még nem járt le az átigazolási időszak?
-
#8734 "A Milan belelendült: Caracciolo is érkezik!"
ezt írtátok.. -
#8733 ok, leszedem és nézem!:) kössz
-
#8732 Ronaldo :)
-
#8731 hát új játékos már nem jön csak esetleg nyáron mivel az olasz átigazolási idő 19:00-kor végetért! -
#8730 új játékos? melyikre gondolsz?:) -
#8729 tud valaki valamit erről az új játékosról akit állítólag leigazolunk? nem ma van vége az átigazolásoknak? -
#8728 Az oldalamon is van link a meccshez. De ajánlom, hogy szedd le a Sopcastot mert azzal biztosabb, hogy nézni tudod majd. -
#8727 lényeg h nem megy sehova, örülök neki -
#8726 ő akkor az jó:) -
#8725 Nem fog. :) Állítólag nem Gallianin múlott a szerződés, hanem azon a FIFA szabályon, amely azt mondja ki, hogy egy játékos egy éven belül nem szerepelhet háromnál több csapatban. (Betis, São Paulo, Milan) -
#8724 hát jah de ne nagyon változtason a kijelentésén:) -
#8723 hála az égnek :) -
#8722 milan.hu fórumán biztos lesz link -
#8721 Neten hol nézhetem? egy oldalnevet valaki kiírna, amibe csak belépek, és ott a mecs?
-
#8720 17:15 - Oliveira nem szerződik a Madridhoz! - jelentette be Adriano Galliani.
De aztán lehet, hogy még éjfélig változtat álláspontján. :) -
#8719 A Milan belelendült: Caracciolo is érkezik!
Külföldi labdarúgás
Silvio Berlusconinak igaza lett. Az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke - a korábbi olasz miniszterelnök - megjósolta, hamarosan az egész világon tudják majd, hogy Ronaldo a Milan játékosa lett. Nos, egyes olasz források szerint a Rossonerik nem érik be a Fenomeno érkezésével.
Ricardo Oliveira távozásával csupán két bevethető csatára maradt a Milannak a Bajnokok Ligája közelgő egyenes kieséses küzdelmeiben. Egy ilyen nagy klub nyilvánvalóan nem vág neki két támadóval a legrangosabb kupasorozatnak, és mivel Ronaldo a Real színeiben már pályára lépett az idei BL-ben, a Rossonerik kénytelenek egy harmadik csatár után nézni.
Az olasz sportsajtó már azt is tudni véli, hogy a megoldás nem más, mint a Palermo éke, Caracciolo, aki nagy Milan rajongó hírében áll, és aki még fiatal, így hosszú távon - az immáron 34. életévébe lépő Pippo Inzaghi kiöregedésével - is megoldást jelenthet.
Az alábbiakban a legnépszerűbb olasz lapokban megjelentekből idézünk. (forrás: www.acmilan.it)
GAZZETTA DELLO SPORT
Címlapon: Az üzlet megköttetett: Ronaldo 7,5 millióért a Milan játékosa lett! A legnépszerűbb olasz sportnapilap a brazil csatár szavait idézi: "A szívem egy darabja örökké a Real Madridé lesz. Mindent köszönök a szurkolóknak, a csapattársaknak és az edzőimnek, kivéve egyet. Mostantól az a célom, hogy másodjára is sikeres legyek Milánóban."
CORRIERE DELLO SPORT
Címlapon: Milan: Ronaldo és Caracciolo! - A Fenomeno a Rossonero lett: "Győzni jöttem!" - áll a rövidke idézet Ronaldótól. A második legnépszerűbb olasz sportnapilap már azt is tudni véli, hogy a Realhoz kölcsönbe távozó Oliveira helyére a Milan a Palermo támadóját, Caracciolót szerződteti.
TUTTOSPORT
Címlapon: A Fenomeno boldog, hogy újra Milánóban lehet, távol Capellótól!
CORRIERE DELLA SERA
Címlapon: Ronaldo 7,5 millióért 2008 nyaráig a Milan játékosa
LA REPUBBLICA
Címlapon: Megjött a Fenomeno, és legalább 2008-ig marad!
IL GIORNALE
A sportrovat nyitó oldalán Adriano Galliani szavait idézik: "Ő olyan lesz, mint Maldini, és legalább 40 éves koráig a Milan klasszisa marad!"
IL GIORNO
A címlapon: Ronaldo hivatalosan is Rossonero lett! "Azért jöttem, hogy a Milanban újra Fenomeno legyek!"
-
HeCki #8718 Igen 99 lessz a mezen .. ragaszkodik a 9 hez :D -
#8717 hát az szép:) -
#8716 asszem 99-es lesz a mezszáma -
#8715 arra leszek még kiváncsi hogy hányas mezben fog játszani mert úgye a 9-es Pippo é és nem hiszem hogyodaadja neki:) -
#8714 21:10 RaiUno
itt nézheted élőben! -
#8713 majd ha nem közvetíti semmi csak a neten akkor majd ti közvetítsétek a fórumba a gólokat -
#8712 hát igen nem hiába ő a világ lejobbja:) -
#8711 na ma végre meccs, nagyon nehéz lesz de remélem mosolygó arccal jövünk le a pályáról :) -
#8710 A szokásos Kaká csel mindig a fúzőre megy!!!! A Roma ellen felköthetjük a gatyeszt! -
#8709 asszem Ascoli jön idegenbe
először a Romát kell megverni, de ezse lesz egyszerű, vért fogunk izzadni az tuti -
laca70 #8708 Van a youtube-on egy Kakáról készült összefoglaló. Nagyon klassz.
Itt megnézheted.
-
#8707 de türelmetlenek vagytok wazze:)...játszani fog...remélem már az Inter elleni finálában megajándékozza a merdát, nah utána nézek h. kivel és mikor játszunk a 7végén:d...Forza Milan -
HeCki #8706 Kov. bajnoki meccs konyunek tunik .. sztem akkor mar keretbe lessz. -
#8705 első mecsen úgy sem látsz sok mindent -
#8704 hét Roni végre megvan!!!
de ha elcseréljük Olit Cassanora annk nem fogok nagyon örülni, bár ha Cassanot gatyábarázzák akkor no problem
Isten hozott RONI!!! -
#8703 Úgy várom már, hogy Ronaldo mit tud itt!! -
#8702 a ancelottirea nem jellemző,hogy frissen szerzett játékosokat beteszi. igaz oddo kivétel volt lehet szükség szülte... abumeang nak akar esélyt adna és én nekem ez tetszik roni is játszani fog nemsokára szerintem egy "gyengébb" csapat ellen -
#8701 hát jah de az a baj hogy az még messze van:D amugy az acmilan.com on gecc tök jól megcsinálták az introt nekem tetszik :D -
HeCki #8700 nembaj akkor majd hetvegen .. -
#8699 já, und Aubameyang wtf?! oO -
#8698 A Milan hivatalos oldalán bejelentette: leigazolta Ronaldót a Real Madridtól. A brazil csillag 2008.06.30-ig szóló szerződést írt alá a vörös-feketékkel.
Forrás: acmilan.com
Carlo Ancelotti kijelölte a Roma elleni Olasz Kupa elődöntő visszavágójára készülő keretét:
KAPUSOK: Dida, Fiori, Storari;
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Costacurta, Grimi, Jankulovski, Maldini, Oddo, Simic;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: W. Aubameyang, Gilardino, Inzaghi.
Forrás: acmilan.com
hát Ronaldo nem szerepel a keretben demég ki tudja?