36663
-
#8777 istenem... kb ezerszer le lett írva h nem lett a Real Madridé, mert a FIFA nem engedélyezte az átigazolást! -
#8776 Nem most volt már!:D -
#8775 basszus most megsértültek??? amugy köszi -
#8774 Egyébként azt tuttátok, hogy a kopasznak aszem egyszer küldtek egy levélbombát?? -
#8773 Oli a realé? mert asztmondták nekem... -
#8772 na hétvégén Ronaldo remélem egyből a kzdőbe lesz és nem egy csatárral fogunk felállni, mert akkor tuti a falnak megyek -
#8771 én nem mondok semmit CA nyilatkozatára... -
HeCki #8770 Azt nem tudom,hogy eddig ki volt de azt tudom,hogy a Roma elleni meccsen megserult Inzaghi meg Dida. Ugyhogy tobb mint valoszinu Ronie keretben es akar kezdoben is lessz. -
#8769 nem mindenki, hanem valaki:)
-
#8768 És az átigazolásokat is leírhatná mindenki! -
#8767 valaki feltudná nekem sorolni a sérülteket vagy hogy holtudnám megnézni hogy kik azok? -
#8766 ha észre vetted volna akkor vereség után általában mindig ezt mondaj hogy nem játsszutunk rosszul...ez már sablon szöveg. -
#8765 na ittvan CA hozzáállása... ha ez neki jójáték akkor nem értem már h. mi lehete az amikor rosszul játszunk??? -
#8764 Carlo Ancelotti így nyilatkozott a tegnapi, Roma elleni Olasz Kupa vereséget követően:
"Az első félidőben jól játszottunk, bár túl sokat kockáztattunk a védekezésben. A szünet után Pizarro gólja gyakorlatilag a mérkőzés végét jelentette, mi pedig túl sok területet hagytunk a Romának a kontratámadásokra. Kaká? Nem játszott túl jól, de csak nemrégiben tért vissza egy hónapig tartó sérülése után. Hamarosan visszanyeri a legjobb formáját. Ronaldo érkezése? Szerintem nagyon fontos játékosa lehet a csapatnak, köszönhetően annak, hogy nagyon szeretne a Milanban játszani."
Alberto Gilardino egyetértett a vezetőedzővel:
"Az első félidőben bár hátrányban voltunk, de jól játszottunk. A Roma gólja a második félidő elején viszont már túl sok volt nekünk. Mentális és fizikai szempontból jól teljesítettünk. Nagy kár, hogy nem tudtunk még egy gólt szerezni az első félidőben. Most csak a következő mérkőzésre szabad koncentrálnunk. Sajnálom, hogy kiestünk az Olasz Kupából, de már csak a három ponttal szabad foglalkoznunk, amit meg kell szereznünk az Ascoli otthonában."
Forrás: channel4.com -
#8763 Hát srácok én még mindig ki tartok az mellet hogy nyáron Lippi érkezik.Mert ahogy Nuno mondta elmehet a nem tudom hová..-... -
#8762 Ennyire rosz Milan idényt még nem látttam!! -
#8761 Mi lett Pippo-val?
-
#8760 Kiestünk! -
#8759 Teljesen igazd van! -
#8758 én lehiggadtam... más csapat mért veszi komolyan a kupát? mi meg szinte B csapattal állunk ki, CA mondta múltkor h. 30% az esélyünk, mintha belenyugodott vna..., úgy állította össze a csapatot h. lesz ami lesz... itt lett vna egy remek meccs az önbizalom növelésére erre meg elcsesszük a meccset köszönjük meg CA mesternek és Costacurtának h. hozzájárultak ehhez a nagyszerű szerda estéhez.... -
#8757 Az igazolásaink is nevetséges olyan játlkosokat igazolunk aki már gyengélkedik vagy már túl öreg!!! Szerintem 10 év mulva megveszzük Ronaldinhot! -
#8756 Nevetséges Ancelotti amit művel ideje lenne már edzőt cserélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fasza idén se nyerünk már semmit! -
#8755 PIPPPOOOOO!! MEKKORÁT KIHAGYOTT!!
-
#8754 Pippo! Ments meg! -
#8753 mi az istent csinálunk CA faszán összerakta a kezdő 11et, taktika is fasza...Costacurtat meg Simicset játszatni....Grimit is kiprobálhatnánk, vagy megvárjuk még CC és Maldini visszavonul?????...kíváncsi vagyok a magyarázatokra.... bassza meg CA!!! már csak a düh szól belőlem jóéjt mindenkinek...majd a 7végén javíthatunk -
#8752 IGEN! KIVÉTTE!
-
#8751 ISTENEM!!! Egész meccsen csak azt látom, hogy feküdnek a roma játékosok, pedig semmi bajuk! -
#8750 Coustacurta már csak díszből van a Milánba,ha nem játszatnán k szerin tem vissza is vonulna ami már az ő korában eléggé megért
-
#8749 3-1:((((((((( -
#8748 Gattuso, és Maldini is csere! -
#8747 Lejött a 40-es?
-
#8746 ez a baj! De amúgy nézem a meccset!Amit csinállnak avédők, az nevetséges, vazze! hát becsúszik és berúgja a Roma játékos elé!! -
#8745 ha normális csapattal álltunk volna ki akkor meglenne ez a meccs és a döntőbe lennénk... de van egy "rendes" edzőnk és így a döntőt csak tv-ből fogjuk nézni -
#8744 áááááá! rúgni kellene kettőt! De ez a mostani Milannak nem fog menni a mostani Roma ellen! -
#8743 NEVETSÉGES!!! CA elmehetsz a nem tom hova télleg h a 40 éves Coustacurtát játszatod oszt kapunk róla 2 gólt... nevetséges, megyel aludni inkább!!!
-
#8742 Nézi valaki a meccset? mert most nem tom, hogy 1-1 van vagy 2-1 oda
-
#8741 1-1 Gilardino! -
#8740 1-0 oda, ha jól tudom:( -
#8739 szó sem volt ilyenről, mivel Cara csak akkor ment volna, ha Bianchi megérkezik Palermoba, Reggio Calabriába pegig Zalayeta és a Milán eladja Olivejrát a Reálnak. -
#8738 Nincs rajta a Roma-Milan! Vagy ha te megtaláltad, mond már meg, hogy hol van!
kössz!