36663
-
#8857 eddig se nagyon foglakoztunk velük anyira..ezután semm fogunk remélem:) -
#8856 nem is fogják, tuti lesznek még kacsa hírek, de nem kell velük foglalkozni :) -
#8855 tényleg elmegyek jósnak. tudtam hogy vannak ilyen keményfejűek akik nem értik egyszerűen meg hogy nem megy sehova. -
#8854 na innentől olyan híreken hogy "Kaká a Realhoz tart" csak röhögni kell :) -
#8853 A Milan tagadta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a szezon végén el szándékoznának adni Kakát a Real Madridnak.
A spanyol AS szerint Adriano Galliani és Pregrad Mijatovics a Ronaldo kapcsán folytatott tárgyalások alkalmával kezdték el Kaká ügyében is megbeszéléseket - az újságot még az sem akadályozta meg ennek feltételezésében, hogy Galliani többször is kijelentette: Kaká szóba sem került a tárgyalások folyamán.
A spanyolok szerint a Milan készpénz mellé három játékost, Fabio Cannavarót, Robinhót és Mahamodou Diarrát kérte volna a brazil zseniért - a mai napon azonban a Milan mindezt határozottan tagadó közleményt adott ki hivatalos honlapján.
"A spanyol AS által közölt hír nyomán gőzerővel terjed a pletyka, mely szerint el kivánjuk adni Kakát a Real Madridnak Diarráért, Robinhóért, Cannavaróért és pénzért cserébe. Ezen a pletykák teljesen alaptalanok, Kaká nem megy sehova, és ez minden nyelven ugyanazt jelenti. Aggodalomra semmi ok, mert szeretett fiúnk maradni fog" - szól a közlemény.
Kaká nemrégiben kijelentette: jól érzi magát a Milanban, főleg miután a klub januárban leigazolta válogatottbeli csapattársát, Ronaldót is.
Forrás: channel4.com, acmilan.com -
#8852 így van, megérkezett és első bajnokin kezdő volt
de Roni lehet hogy még a keretben sem lesz -
#8851 nem fogja kezdőbe tenni,de a szurkolói nyomásnak ha enged egy két mecsen belül majd a 70,80 ik percben beállhat... -
#8850 Oddo -
#8849 de nem nagyon vallana Ca-ra hogy rögötn kezdőbe teszi a bemutatkozásnál.. legalábbis én nem tudok olyanról akit rögötn belerakott a kezdőbe bemutatkozásánál. -
HeCki #8848 olvastam de attol meg lehet kezdo .. :D csak nm hagya vegig .. -
#8847 A brazil csatár bemutatkozására még tehát várni kell, Carlo Ancelottinak, a piros-feketék vezetőedzőjének a véleménye szerint a Real Madridtól igazolt csatár be fogja bizonyítani, hogy még mindig a világ legjobbjai között van.
"Nagy motivációval érkezett hozzánk, feltöltötte az energia celláit, és arra vár, hogy végre bemutatkozhasson." - nyilatkozta a tréner. "Nincs semmiféle problémája, a térde meggyógyult, és már csak arra várunk, hogy teljesen utolérje magát fizikailag is. Majd akkor fog kilencven percet játszani, ha teljesen rendben érzi magát ő is, ennek azt hiszem rövidesen eljön majd az ideje. A tréningeken megfelelően dolgozik, és azt hiszem rövidesen bebizonyítja majd, hogy továbbra is a világ legjobbjai között van!" -
#8846 CAt ismerve nemhiszem -
HeCki #8845 remelem vasarnap kezdobe lessz Ronie .. -
#8844 Yoann Gourcuff tegnapi nyilatkozatában pozitívan ítéli meg a Milannál szerzett tapasztalatait:
"Nagyon motiváló számomra, hogy olyan szintű játékosokkal edzhetek nap mint nap, mint akik a Milannál vannak. A szezon eddig nem volt könnyű, és nem túl jó érzés azt látni, hogy a táblázaton a Roma és az Inter ennyire elhúzott tőlünk. Ennek ellenére én boldog vagyok a Milannál. Az emberek kevesebbet beszélnek rólam, de ez lehetővé teszi számomra, hogy nyugodtan dolgozhassak, bár azt el kell ismernem, hogy néha azért hiányoznak a barátaim. A szurkolói rendbontások? Én megértem a szurkolókat, de a gyűlölet elfogadhatatlan dolog" - nyilatkozta a fiatal francia középpályás.
Forrás: channel4.com -
#8843 Edzés:
-
#8842 A Milan brazil válogatott játékosa, Kaká szerint Ronaldo érkezése kulcsfontosságú lehet a szezon további alakulásában:
"Nagyon nehéz hónapok vannak mögöttünk, még sosem produkáltunk ennyire gyenge szezonkezdést. Azonban lassacskán visszatérünk a megfelelő ösvényre, és Ronaldo érkezése még további ösztönzést adhat nekünk, hogy még jobbak legyünk. Ronaldo számomra egy példakép, nagy öröm számomra, hogy egy csapatban játszhatok vele. Azt hiszem hamarosan mindenki rá fog jönni, hogy ő még mindig az "Il Fenomeno". Amikor megkérdeztek, hogy mi a véleményem a mégveteléről, nem haboztam kijelenteni, hogy milyen jó vétel lenne Ronaldo a Milan számára. A jövőm? Csak Isten tudja, mit hoz a jövő, azonban én jól érzem magam Olaszországban és a Milanban. Egyelőre a szezon hátralévő részére akarok koncentrálni. Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk jól teljesíteni a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában" - fejezte be a Milan klasszisa.
Forrás: channel4.com
-
#8841 na ideje h egy kis élet jöjjön ide :) -
#8840 én sem őket szoktam általában nézni (ha talál a kamerás jó csajt azért azt szeretem :D) de bevételcsökkenést jelent,ha nem lesznek... -
HeCki #8839 nm baj .. nm a nezok jatszanak es nm azokat kell nezni :D -
#8838 de bazz nem lesznek nézők a mecseken! -
#8837 jeah! -
#8836 így legyen :)
bár nem hiszem h kezdő lesz, csereként viszont szvsz mindenképp beáll -
HeCki #8835 amen -
Mars Delight #8834 Helyes,és remélem h Ronaldo rácáfol a hülye capellora aki azt mondja h már nem a régi és "dagadt" hát remélem majd bevág 1-2gólt az első meccsén aztán akkor nézhet mindenki!Go Roni! -
#8833 hétvégén már serie a startol!!!! -
#8832 oké! Mikor döntik már el, hogy mi lesz az itélet? -
#8831 kezdődött a fősuli ismét :s
szal hétköznap nem nagyon vagyok! -
#8830 minden rosszban van vmi jó...ha mondjuk 2hetes szünet lesz akkor szép nyugodtan tudunk készülni a BL-re... 1. meccs Glasgowban lesz, 2. meccs pedig hazai pályán..tehat Carlonak semmi kifogása nem lehet ilyen esetben... -
#8829 IGEN! NEM HALHAT KI A TOPIC! AZ OLASZ FOCIT NEM FOGJÁK BESZÜNTETNI! AZ OLASZOK FOCI NÉLKÜL SEMMIK! -
#8828 na neehogy kihaljon ez a topic addig még nem kezdődik újra a serie a!
nem tudni semmit hogy tárgyalnak mivan? biztos vannak hírek,jó lenne ha bombáznátok vele minket! -
#8827 megőrülök olasz foci nélkül...legalább Bl folytatódna...még dván 20nap... -
#8826 Isten nyugosztajja! -
#8825 Carlo Ancelotti így nyilatkozott az olasz futballt jelenleg súlyosan érintő szurkolói rendbontásokat illetőn:
"Azt hiszem mindenek előtt toleranciamentes politikát kellene alkalmazni. A rendőrségnek több hatalmat kellene a kezébe adni."
Massimo Oddo is keményebben lépne fel a rendbontókkal szemben:
"A probléma gyökerét kell megszüntetnünk, olyan szankciókat kell alkalmaznunk, amelyek megijesztik őket. Akárki követi el ezeket a bűncselekményeket, letartóztatják és még aznap szabadon kisétálhat. Ha ez így marad, akkor ezek a szurkolók sosem fognak félni a megtorlástól és ugyanígy fognak viselkedni a jövőben is."
Kaká óvatosabban fogalmazott:
"Nem én vagyok a megfelelő ember, nem tudom, melyik út a megfelelő, hogy kikeveredjünk ebből a helyzetből. Mindenesetre remélem komoly változtatások lesznek, mert ez így nem mehet tovább."
-
#8824 Végső búcsú Filippo Racititől
Cataniában az élet megállt, és mindenki végső búcsút vett Filippo Racititől a város templomában, ahol a temetésen több ezren rótták le kegyeletüket. Racitit a pénteki Catania-Palermo találkozó alatt kitört zavargások közben ölték meg.
Raciti koporsóját a jelenlévők (köztük az elhunyt rendőr kollégái) tapsa, és éljenzése közepette vitték be a templomba.
Felesége, Marisa, a lánya, Fabiana, és a rendőri uniformisba öltözött nyolcéves kisfia, Alessio, az első padsorban foglaltak helyet. A koporsót az utcán fia kísérte, és amikor örök nyugalomra helyezték édesapját, tisztelgéssel vett Tőle végső búcsút.
-
#8823 Na?? Mivan veletek? Megállt az élet? -
#8822 ja, és pont h nem válaszol direkt.. -.- -
#8821 semmi baj az offért de szerintem pont ilyenekre találták ki a privát üzenet küldését -
#8820 elnézést az offért, de lascart csak itt találom meg -.-
lascar légyszíves menny be a fifa sg topicba, ahol te regezve vagy, és velem kéne lejáccanod a meccset. én ráérek 2 óra múlva. köszönöm.
sry off -
#8819 hát ja:D -
#8818 hát kkor Ronaldo megérte ideszerződnie :D