36663
  • Nuno88
    A március 7.-ei Ac Milan - Celtic Bajnokok Ligája mérkőzés helyszíne a San Siro lesz. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a milánói stadionban nem lehet megrendezni a találkozót, ám egy mai döntés alapján mégis hazai pályán fogadhatja a Milan skót ellenfelét.

A mérkőzésen nem lesz telt ház, de azt egyelőre nem közölték, mennyivel kevesebb nézőt engednek majd be a stadionba. Egy biztos, a Celtic szurkolói 4500 jegyet kapnak.

Forrás: uefa.com
    -----------------
    ennek örülök
  • Nuno88
    A Milan kész ajánlatot tenni a Real Madrid csatáráért, Robinho-ért a legfrissebb spanyol hírek szerint.
    A brazilt 2010-ig szóló szerződés köti a csapatához, de jövője kérdéses, hiszen 2005-ös érkezése óta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
    A Marca internetes site szerint bízott benne, hogy Ronaldo Milan-ba történő távozása révén több lehetőséget kap, ám hétvégén nem lépett pályára a Real sociedad ellen.

Robinho - akit a Juventus is kiszemelt - állítólag arra kérte a klubot, hogy találkozzon ügynökével a szezon végén, továbbá fontolóra vette távozását, mely révén a Milan-hoz szerződne.
    Adriano Galliani állítólag már említette őt a januári, Ronaldo érkezéséhez vezető tárgyalások során.

A Marca szerint a játékos értéke, akit annak idején 17 millió fontért vásároltak, 21 millió font.

A Milan jelenleg a játékosok frissítésén fáradozik, és Robinho az a játékos lehet, aki beleillik a csapatba, melyben már most is két brazil csillag, Kaká és Ronaldo játszik, továbbá Ronaldinho is szerepel az átigazolási tervekben.

Mindeközben Kaká esetleges madridi igazolásától hangos az AS sportlap annak ellenére, hogy a Milan kategorikusan elutasít minden ilyen pletykát. Az újság szerint Kaká-ért cserébe Cannavaro-t, Robinho-t, Diarra-t és pénzt kapna a klub.

forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus hátvédje, Jonathan Zebina megegyezett a Milan csapatával és a szezon végén csatlakozik a vörös-feketékhez. A francia védő szerződése a zebrákkal 2009 júniusáig szól, de a pletykák szerint szeretne ennek lejárta előtt új otthon után nézni, miután torinói kalandjai többé-kevésbé idő előtt véget értek. A Corriere dello Sport szerint Zebina már jó ideje tárgyal a Milan vezetőségével, és a két fél hamarosan véglegesíti is megállapodását.

A francia játékos 2003-ban csatlakozott a Juventushoz a Roma együttesétől, és Fabio Capello irányítása alatt meggyőző teljesítményt nyújtott - egészen addig, amíg sérülései megakadályozták abban, hogy csapata segítségére legyen. Felépülését követően balszerencséjére már Didier Deschamps volt a zebrák trénere, akivel a hírek szerint Zebinának nem volt túl jó a kapcsolata. Jelenleg minden jel arra utal, hogy a Juventus már nem tart igényt a hátvéd szolgálataira.

A Milan részéről gőzerővel azon munkálkodnak, hogy megfiatalítsák öregedő védelmüket, és úgy tűnik, hogy Zebinát is ennek a folyamatnak a részeként képzelik el.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
  • Nuno88
    miért akkor Ronaldo is hülye amiért ide jött?
  • DjCooll
    hát nem biztos mert a ha a barcának sikerül Cronaldot leigazolni akkor kérdéses hogy ott marad e...
  • Szabi 22
    Ronaldingo tuti nem fog jönni!!! Hülye lenne ha ide jönne!
  • Kaplartom
    Ronaldinho?? Hiú ábránd... Olaszországba a stárok nem jönnek.
  • DjCooll
    elősszőr amikor olvastam azt hittem hogy csak olasz lett a cím alapján ami az acmilan.hu nvan
  • LasCar16
    A Milan középpályása, Gennaro Gattuso nyilatkozatában kijelentette: reményei szerint a Milan hamarosan leigazolja a Barcelona sztárját, Ronaldinhót. A brazil szupersztár nevét tavaly nyár óta rendre a Milannal kapcsolatban emlegetik, miután a hírek szerint megakadtak az új szerződéséről folytatott tárgyalások a Barcelona vezetőségével. Mindennek tetejébe a Milan elnöke, Silvio Berlusconi is elismerte már a múltban, hogy szeretné csapatában látni Ronaldinhót.

"Remélem leigazoljuk Ronaldinhót. Ez azt jelezné, hogy a Milan még mindig komoly babérokra tör. Ő azon kevés játékosok egyike, akik egymagukban képesek mérkőzéseket eldönteni. Ronaldo? Érkezése nagy lelkesedést váltott ki a szurkolókból, és ezt érezni is lehetett, amikor a Livorno ellen pályára lépett. Megmutatta, mennyire értékes játékos, és azt hiszem nagy segítségünkre lesz a negyedik hely elérésében. Persze mindannyian tudjuk, hogy nem lesz egyszerű feledtetnie Andrij Sevcsenkót. Ronaldo most harminc éves, még mindig nagyszerű játékos, de nem hiszem, hogy három-négy év alatt el tudja érni mindazt, amit Seva elért nálunk" - nyilatkozta Gattuso.

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
  • Kaplartom
    A mai naptól Kaká immár olasz állampolgárnak is mondhatja magát. Az ezt igazoló dokumentumokat ma vehette át a fiatal brazil.

A következőket nyilatkozta az eseményt követően:

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy most már kettős, brazil-olasz állampolgár vagyok. Őszinte boldogságot érzek. Ez segít nekem és remélhetőleg a Milannak is."

"Bízom benne hogy továbbra is pozitív példa lehetek, különösen a gyerekek számára. Igazi bajnokká szeretnék válni és olyan dolgokat cselekedni, melyek megmutatják számukra, mik az igazi értékek az életben."

Néhány gondolat Ronaldóról:

"Jó látni őt a Milanban. Látszik rajta hogy boldog. Korábban többször tapasztaltam hogy letört volt, de itt nálunk nagyon jól érzi magát. A tegnapi mérkőzésen is több nagyszerű megmozdulást láthattunk tőle. A gólok is hamarosan jönni fognak. a legjobbakat kívánom neki."

Végül a csapat helyzetéről:

"Két pontra vagyunk a BL helytől. A tegnapi győzelmünk, csakúgy mint a Parma elleni, nehézre sikerült. Mindamellett ez rendkívül fontos három pont. Folytatnunk kell a munkánkat a kitűzött cél eléréséért."

Forrás: acmilan.com
  • HeCki
    Igy van eleg jol ment a csapat bar csak az elsp felidot lattam. egy kis odafigyeles meg sok Ronie gol es minden oke :) forza
  • LasCar16
    megnéztem az összefoglalót, Nesta nagyon hiányzik már a védelem közepéből:S Storari remekül védett, szép volt csak így tovább Forza Milan
  • HeCki
    tenleg,de vak vagyok :P
  • North
    Banner
  • HeCki
    Nem birtam regisztralni ra .. azokat meg csak registralt felhasznalok nezhetik meg .. nem tudna valaki feltolteni valahova? vagy csinaljon nekem 1 usert :D
  • Nuno88
    jah a com-on fenn van az összefoglaló, Gatta és Janku gólja is szép volt, de amit kaptunk gólt, hát annál kicsit nagyon elaludt a védelem :|||

Storari meg jól védett :)
  • Sojka5
    acmilan.com - on fennt van
  • HeCki
    Gol video? osszefoglalo? meccs torrent? valami? :) jo volna ..
  • Palinko
    Nagy sajnálattal közlöm,hogy Dagi nevű játékosa a Milannak nincs, szóval félre lettél informálva...

Ronaldo viszont beállt a 70 edig perc körül de nem szerzett gólt
  • németbasser
    figyi! a dagi játszott már ma??? remélem lőtt egy-két gólt! mennyi lett???
  • Nuno88
    na a győzelem a lényeg sajnos nem láttam a meccset mert síelni voltunk, de grat a fiúknak!
  • tep
  • DjCooll
    ja ja 2-1re gattuso és Jankulovski:D
  • Szabi 22
    Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HeCki
    torrent szokot lenni a meccsrol? kellene mert nem tudom megnezni a masodik felidot
  • DjCooll
    1-1 Gattuso 29' és Lucarelli 31'
  • HeCki
    nem .. nezed streamen .. CCTV 5
  • DjCooll
    nem adja semlyik csatorna?
  • HeCki
    Milan (4-3-1-2): Storari; Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ricardo Oliveira, Gilardino.
    Livorno (4-4-1-1): Amelia; Grandoni, Kuffour, Galante, Pasquale; Filippini, Morrone, Passoni, Cesar; Fiore; Lucarelli.

| |
  • DjCooll
    nem baj lassan de bizotsan beépül:)
  • HeCki
    nem fog .. olvastam egy nyilatkozatot es alitolag jo uton halad meg minden de meg most nm lessz kezdo max csere kent ha ugy alakul a meccs ..
  • DjCooll
    Már csak az a kérdés hogy ronaldo kezd-e!de több mint valószínű hogy nem.
  • HeCki
    megvan a keret:

KAPUSOK: Fiori, Storari, Facchin;

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;

CSATÁROK: Gilardino, Ricardo Oliveira, Ronaldo.
  • Nuno88
    hát erős túlzás h most ő van a legjobb formában...
  • DjCooll
    jó hát igaz mert azért nehogy már elmenjen hisz most őa legjobb a világon meg szeretjük eg minden:D
  • banok
    de van rá stream!
  • LasCar16
    megint nem a mi meccsünket adja a sport tv...lol
  • Nuno88
    hát azért rendesen mentek a vészhsz-ek hogy jaj Kaká elmegy meg ilyenek :)