36663
-
#8899 A március 7.-ei Ac Milan - Celtic Bajnokok Ligája mérkőzés helyszíne a San Siro lesz. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a milánói stadionban nem lehet megrendezni a találkozót, ám egy mai döntés alapján mégis hazai pályán fogadhatja a Milan skót ellenfelét.
A mérkőzésen nem lesz telt ház, de azt egyelőre nem közölték, mennyivel kevesebb nézőt engednek majd be a stadionba. Egy biztos, a Celtic szurkolói 4500 jegyet kapnak.
Forrás: uefa.com
-----------------
ennek örülök -
#8898 A Milan kész ajánlatot tenni a Real Madrid csatáráért, Robinho-ért a legfrissebb spanyol hírek szerint.
A brazilt 2010-ig szóló szerződés köti a csapatához, de jövője kérdéses, hiszen 2005-ös érkezése óta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A Marca internetes site szerint bízott benne, hogy Ronaldo Milan-ba történő távozása révén több lehetőséget kap, ám hétvégén nem lépett pályára a Real sociedad ellen.
Robinho - akit a Juventus is kiszemelt - állítólag arra kérte a klubot, hogy találkozzon ügynökével a szezon végén, továbbá fontolóra vette távozását, mely révén a Milan-hoz szerződne.
Adriano Galliani állítólag már említette őt a januári, Ronaldo érkezéséhez vezető tárgyalások során.
A Marca szerint a játékos értéke, akit annak idején 17 millió fontért vásároltak, 21 millió font.
A Milan jelenleg a játékosok frissítésén fáradozik, és Robinho az a játékos lehet, aki beleillik a csapatba, melyben már most is két brazil csillag, Kaká és Ronaldo játszik, továbbá Ronaldinho is szerepel az átigazolási tervekben.
Mindeközben Kaká esetleges madridi igazolásától hangos az AS sportlap annak ellenére, hogy a Milan kategorikusan elutasít minden ilyen pletykát. Az újság szerint Kaká-ért cserébe Cannavaro-t, Robinho-t, Diarra-t és pénzt kapna a klub.
forrás: channel4.com -
#8897 Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus hátvédje, Jonathan Zebina megegyezett a Milan csapatával és a szezon végén csatlakozik a vörös-feketékhez. A francia védő szerződése a zebrákkal 2009 júniusáig szól, de a pletykák szerint szeretne ennek lejárta előtt új otthon után nézni, miután torinói kalandjai többé-kevésbé idő előtt véget értek. A Corriere dello Sport szerint Zebina már jó ideje tárgyal a Milan vezetőségével, és a két fél hamarosan véglegesíti is megállapodását.
A francia játékos 2003-ban csatlakozott a Juventushoz a Roma együttesétől, és Fabio Capello irányítása alatt meggyőző teljesítményt nyújtott - egészen addig, amíg sérülései megakadályozták abban, hogy csapata segítségére legyen. Felépülését követően balszerencséjére már Didier Deschamps volt a zebrák trénere, akivel a hírek szerint Zebinának nem volt túl jó a kapcsolata. Jelenleg minden jel arra utal, hogy a Juventus már nem tart igényt a hátvéd szolgálataira.
A Milan részéről gőzerővel azon munkálkodnak, hogy megfiatalítsák öregedő védelmüket, és úgy tűnik, hogy Zebinát is ennek a folyamatnak a részeként képzelik el.
Forrás: channel4.com -
#8896 -
#8895 miért akkor Ronaldo is hülye amiért ide jött? -
#8894 hát nem biztos mert a ha a barcának sikerül Cronaldot leigazolni akkor kérdéses hogy ott marad e... -
#8893 Ronaldingo tuti nem fog jönni!!! Hülye lenne ha ide jönne!
-
#8892 Ronaldinho?? Hiú ábránd... Olaszországba a stárok nem jönnek. -
#8891 elősszőr amikor olvastam azt hittem hogy csak olasz lett a cím alapján ami az acmilan.hu nvan -
#8890 A Milan középpályása, Gennaro Gattuso nyilatkozatában kijelentette: reményei szerint a Milan hamarosan leigazolja a Barcelona sztárját, Ronaldinhót. A brazil szupersztár nevét tavaly nyár óta rendre a Milannal kapcsolatban emlegetik, miután a hírek szerint megakadtak az új szerződéséről folytatott tárgyalások a Barcelona vezetőségével. Mindennek tetejébe a Milan elnöke, Silvio Berlusconi is elismerte már a múltban, hogy szeretné csapatában látni Ronaldinhót.
"Remélem leigazoljuk Ronaldinhót. Ez azt jelezné, hogy a Milan még mindig komoly babérokra tör. Ő azon kevés játékosok egyike, akik egymagukban képesek mérkőzéseket eldönteni. Ronaldo? Érkezése nagy lelkesedést váltott ki a szurkolókból, és ezt érezni is lehetett, amikor a Livorno ellen pályára lépett. Megmutatta, mennyire értékes játékos, és azt hiszem nagy segítségünkre lesz a negyedik hely elérésében. Persze mindannyian tudjuk, hogy nem lesz egyszerű feledtetnie Andrij Sevcsenkót. Ronaldo most harminc éves, még mindig nagyszerű játékos, de nem hiszem, hogy három-négy év alatt el tudja érni mindazt, amit Seva elért nálunk" - nyilatkozta Gattuso.
Forrás: channel4.com -
#8889 -
#8888 A mai naptól Kaká immár olasz állampolgárnak is mondhatja magát. Az ezt igazoló dokumentumokat ma vehette át a fiatal brazil.
A következőket nyilatkozta az eseményt követően:
"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy most már kettős, brazil-olasz állampolgár vagyok. Őszinte boldogságot érzek. Ez segít nekem és remélhetőleg a Milannak is."
"Bízom benne hogy továbbra is pozitív példa lehetek, különösen a gyerekek számára. Igazi bajnokká szeretnék válni és olyan dolgokat cselekedni, melyek megmutatják számukra, mik az igazi értékek az életben."
Néhány gondolat Ronaldóról:
"Jó látni őt a Milanban. Látszik rajta hogy boldog. Korábban többször tapasztaltam hogy letört volt, de itt nálunk nagyon jól érzi magát. A tegnapi mérkőzésen is több nagyszerű megmozdulást láthattunk tőle. A gólok is hamarosan jönni fognak. a legjobbakat kívánom neki."
Végül a csapat helyzetéről:
"Két pontra vagyunk a BL helytől. A tegnapi győzelmünk, csakúgy mint a Parma elleni, nehézre sikerült. Mindamellett ez rendkívül fontos három pont. Folytatnunk kell a munkánkat a kitűzött cél eléréséért."
Forrás: acmilan.com -
HeCki #8887 Igy van eleg jol ment a csapat bar csak az elsp felidot lattam. egy kis odafigyeles meg sok Ronie gol es minden oke :) forza -
#8886 megnéztem az összefoglalót, Nesta nagyon hiányzik már a védelem közepéből:S Storari remekül védett, szép volt csak így tovább Forza Milan -
HeCki #8885 tenleg,de vak vagyok :P -
North #8884 Banner -
HeCki #8883 Nem birtam regisztralni ra .. azokat meg csak registralt felhasznalok nezhetik meg .. nem tudna valaki feltolteni valahova? vagy csinaljon nekem 1 usert :D -
#8880 jah a com-on fenn van az összefoglaló, Gatta és Janku gólja is szép volt, de amit kaptunk gólt, hát annál kicsit nagyon elaludt a védelem :|||
Storari meg jól védett :) -
Sojka5 #8879 acmilan.com - on fennt van -
HeCki #8878 Gol video? osszefoglalo? meccs torrent? valami? :) jo volna .. -
#8877 Nagy sajnálattal közlöm,hogy Dagi nevű játékosa a Milannak nincs, szóval félre lettél informálva...
Ronaldo viszont beállt a 70 edig perc körül de nem szerzett gólt -
németbasser #8876 figyi! a dagi játszott már ma??? remélem lőtt egy-két gólt! mennyi lett??? -
#8875 na a győzelem a lényeg sajnos nem láttam a meccset mert síelni voltunk, de grat a fiúknak! -
#8874 -
#8873 ja ja 2-1re gattuso és Jankulovski:D -
#8872 Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
HeCki #8871 torrent szokot lenni a meccsrol? kellene mert nem tudom megnezni a masodik felidot -
#8870 1-1 Gattuso 29' és Lucarelli 31' -
HeCki #8869 nem .. nezed streamen .. CCTV 5 -
#8868 nem adja semlyik csatorna? -
HeCki #8867 Milan (4-3-1-2): Storari; Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ricardo Oliveira, Gilardino.
Livorno (4-4-1-1): Amelia; Grandoni, Kuffour, Galante, Pasquale; Filippini, Morrone, Passoni, Cesar; Fiore; Lucarelli.
| |
-
#8866 nem baj lassan de bizotsan beépül:) -
HeCki #8865 nem fog .. olvastam egy nyilatkozatot es alitolag jo uton halad meg minden de meg most nm lessz kezdo max csere kent ha ugy alakul a meccs .. -
#8864 Már csak az a kérdés hogy ronaldo kezd-e!de több mint valószínű hogy nem. -
HeCki #8863 megvan a keret:
KAPUSOK: Fiori, Storari, Facchin;
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: Gilardino, Ricardo Oliveira, Ronaldo. -
#8862 hát erős túlzás h most ő van a legjobb formában... -
#8861 jó hát igaz mert azért nehogy már elmenjen hisz most őa legjobb a világon meg szeretjük eg minden:D -
#8860 de van rá stream! -
#8859 megint nem a mi meccsünket adja a sport tv...lol -
#8858 hát azért rendesen mentek a vészhsz-ek hogy jaj Kaká elmegy meg ilyenek :)