A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva

Sheva
ezek szerint nem

és szar pályán nem lehet gólokkal verni egy ascolit? <#idiota>

BUDA > miskolc.

Sheva
a formával semmi gond hiszen végig támadtunk majdnem
egyszer nem figyeltek 1 gólt kaptak
na meg a pálya sem volt a legalkalmasabb

mekkora csíra ez a milan egy ascolit le kéne gyõzni gondolom majd ráfogják az idény eleji formára...isten tartsa meg jó szokását hogy csak 1 gólt rúgnak

BUDA > miskolc.

Sheva

köszönjük szépen

:DDDDDDDDD

Sheva
csesza nektek meg grat a sima 3:0-hoz

[fájó szívvel mondja <#vigyor1>]

Én is neten keresztül néztem. A képek elõtt Sheva linkelt be összefoglalót, nézd meg!

de sport2 igen

forza milan
ja!:Djó is lenne!akkor télleg nem kéne izgulni,esély is lenne rá!lehet hogy az ascolinak kedvez majd a szar pálya,és minden meccsböl pontot szerez!:P

forza milan
a sport 1 mégse sugározta ugyh nemláttam!!!

forza milan
ezekböl kezd elegem lenni!de elgalább a real forumba irná érted!pffffffffffffffff,lolll

Akkor már ne csak a következõt nyerjük meg, hanem az utána lévõ 36-ot is, legalább nem kell izgulni.:)

Sheva
jó vedd figyelembe azért h a pálya irtó szar volt és egyszer jött át az ellenfél a félpályán és abból rúgtak egy gólt

forza milan
ajajajjjj!ez nem volt jó igy az elejére!föleg egy ilen csapat ellen!ez nagy hiba,egy nagyonnagy hiba!!!!a kov meccset mindenképpen nyerni kell,ha a milan megkarja nyerni a scudettot!

Sheva
hát igen elhullajtottunk 2 pontot...
nem baj el kell felejteni ezt és továbblépni

Sheva
Ancelotti Blasts Ref De Santis
8/28/2005 6:11:00 PM
AC Milan coach Carlo Ancelotti was furious with the game’s referee Massimo De Santis at the end of the 1-1 draw the Rossoneri were held to by Ascoli.
"We asked the game to be interrupted, because the rain had soaked the whole pitch. But De Sanctis demonstrated to us that we could play by throwing the ball ten meters high. I felt made fun of by this attitude," Ancelotti said after the game.

"Clearly it's difficult to say how we played, when it was almost impossible to play as we wanted to," he added.

Two weeks ago Fabio Capello had blasted De Santis for some questionable calls he made during the Super Cup final Juve lost to Inter.

Jók a képek! Sajna az eredmény kevésbé.:(

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

lényeg h nem volt víz a pályán

Sheva

Sheva
hát komolyan mondom h ez a bíró egy kalap szar nem ér... áll a víz a pályán de nem fújná le a meccset...
szinte csak a kezdõkörben pattant issza a labda

gercse
mindegy jó az x is nektek :D

nem mindenhol

labda felpattant

Vicc volt ez a meccs. Nem tudom hogy engedhették egyeltalán elindulni a mérkõzést. Ez a pálya még a magyar viszonyokat tekintve is katasztrófa volt, labdarúgásra tökéletesen alkalmatlan.

dankaa
helllo!
REal MAdrid Fan OLdal!
Nézzétek meg!

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

<#mf1>

Rudee
Háááááá, vezet az Ascoli. Fújják le gyorsan.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
Az olasz lapok szerinti lehetséges kezdõcsapatok:

LA GAZZETTA DELLO SPORT: ASCOLI-MILAN:

ASCOLI: Zotti; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Serginho; Kakà; Shevchenko, Gilardino

IL CORRIERE DELLO SPORT: ASCOLI-MILAN,:

ASCOLI: Zotti; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Serginho; Kakà; Shevchenko, Gilardino

TUTTOSPORT: ASCOLI-MILAN:

ASCOLI: Coppola; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Shevchenko, Gilardino

IL CORRIERE DELLA SERA: ASCOLI-MILAN:

LA REPUBBLICA: ASCOLI-MILAN:

ASCOLI: Coppola; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Shevchenko, Gilardino

IL GIORNALE: ASCOLI-MILAN:

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Carlo Ancelotti elárulta, hogy Alberto Gilardino a Serie A nyitófordulójában, vasárnap az Ascoli ellen fog debütálni bajnoki mérkõzésen a Milan mezében. A délutáni sajtótájékoztatón a következõket mondta:

„Gilardino ott lesz a kezdõben, miután felépült a fogászati operációból és teljesen készen áll a játékra. Négy védõvel fogunk felállni, miközben a középpályán akadt néhány nehézség. Nehéz kihagyni olyan játékosokat, mint például Ambrosini, Serginho és Rui Costa, akik jó teljesítményt nyújtottak a felkészülési szezonban, aminek fényében többet érdemelnének.”

Egyébként a csapatkapitány, Paolo Maldini kihagyja a mérkõzést:
„Paolo az elmúlt napokban is edzett, de elõnyben részesítjük a nemzetközi mérkõzést, amelyen teljesen egészségesen térhet vissza. Most gyógykezelésen vesz részt, mivel a térde nem bírná végig a sok mérkõzést, de még így is sok találkozón tud pályára lépni.”

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zolee90
iennel játszottunk milan táborban :))

DONGUBA
Az AC Milan kapusa, Dimi Eleftheropoulos aláírt a Siena csapatához. A görög válogatott hálóõre a Cagliari együttesétõl, ezen a nyáron ingyen csatlakozott a piros-feketékhez, de az új szezonra máris kölcsönadták a Siena-nak. Tény, hogy az egykori Perugia játékos, Zeljko Kalac lesz a beugró a csapat elsõ számú kapusa, Dida mögött.

DONGUBA
Andrei Sevcsenko: "Tisztelem az Ascoli csapatát, és úgy gondolom, hogy maximálisan koncentrálnunk kell a nyitómérkõzésünkre, mivel a jó rajt kulcsfontosságú a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában egyaránt. A Milan jó munkát végzett a nyáron, és a kulcsfontosságú posztokon erõsített. A BL csoportunk nem könnyû, kiegyensúlyozott lesz, de a Milan megbírkózik a feladattal. A múltat teljesen ki kell törölnünk, mivel ez egy úl szezon és alig várjuk, hogy elkezdõdjön. Itt az ideje a jövõvel foglalkozni, és hiba lenne úgy vélekedni, hogy nem nyerhetünk. Ez egy nagyszerû csapat. Négy nagyszerû csatárunk van, akik képesek sok gólt szerezni, de nincs igazi rivalizálás, mivel megférünk egymás mellett. Az én posztom nem változott, mivel mindig mélyebb pozícióban szoktam kezdeni, minden játékosnak megvannak a maga egyéni tulajdonságai. Ancelotti? A kapcsoltunk tökéletes, és a rosszindulatú pletykák csak megerõsítik a köteléket közöttünk. Nevetnem kell, amikor olyanokat írnak, hogy egymás torkának ugrunk. Négy éves munkakapcsolat után elkerülhetetlenek a véleménykülömbségek, de ez nem változtatja meg a kapcsolatunk alapjait. Mindannyian egy közös célért dolgozunk. Berlusconi? Már akkor eldöntöttem, hogy megkérem, hogy legyen a gyermekem keresztapja, amikor még meg sem született a fiam, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy elfogadta a felkérésemet. Ami Roman Abramovicsot illeti, érdeklõdött irántam, de azonnal kijelentettem, hogy a Milannál akarok maradni."

DONGUBA
A Milan csak apró változtatásokat hajtott végre a csapaton, miután az elõzõ szezonban a második helyet szerezték meg a Bajnokok Ligájában és az olasz bajnokságban is. A klub reméli, hogy az új idényben egy lépéssel elõrébb fognak jutni, és a nyáron néhány kulcsfontosságú igazolással tovább tökéletesítették a már eddig is erõs gárdát.

Carlo Ancelotti csapata számára erõsítést jelentett Alberto Gilardino, Christian Vieri, Marek Jankulovski, Johann Vogel és Zeljko Kalac megszerzése. Gilardino lehet a nyár legjobb vétele, miután hosszú hetek alkudozása után, a piros-feketék megegyeztek a Parma együttesével a támadó árában. A Shevchenko melletti csatárposztért, valószínûleg nagy harcban lesz a másik új szerzeménnyel, Vieri-vel, miután a klub eladta Tomassont a Stuttgartnak, és elvesztette Hernan Crespot, aki visszatért a Chelsea-be.

Vieri a városi rivális Internazionale csapatából érkezett egy ingyenes ügylet keretében, ami eleinte vitákra adott okot, de a játékos és a klub tagadta, hogy az átigazolás bármilyen gondot is okozott volna.

A Milan középpályáján és védelmében nem történt jelentõs változás. Az egyesület továbbra is bízik abban, hogy a veterán Paolo Maldini, Jaap Stam és Ivan Gennaro Gattuso vezetésével kupasikereket érnek el.

Carlo Ancelotti leginkább a 3-4-1-2-es formációban szereti harcba küldeni fiait, amelynél a középpályán Andrea Pirlo irányító szerepkörben játszik.

A lehetséges kezdõ:
Dida; Stam, Nesta, Maldini; Cafu, Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Kaka; Shevchenko, Gilardino.

Forrás: planetfootball.com

Te is hozzászólhatsz a fórumban Omen

2005.08.27.
Ascoli vs. Milan A hétvégén rajtoló olasz bajnokság elsõ fordulójában a Milan az Ascoli vendégeként fog pályára lépni. A vasárnap 15 órakor kezdõdõ mérkõzés ebben a felállásban, a 13. találkozója lesz a két gárdának. Az eddigi mérleg a piros-feketék fölényét mutatja: 6 gyõzelem és 3 döntetlen mellett, a milánói alakulat mindössze 3 alkalommal hagyta el vesztesen a pályát. A múltból kiindulva, az Ascoli nem ígérkezik könnyû ellenfélnek. A Milánnak csak kétszer sikerült egygólosnál nagyobb gyõzelmet kiharcolnia, és akkor sem nõtt a különbség kettõ fölé.

A mérkõzések:

1975.03.16.: Ascoli-Milan 1-1: Silva illetve Calloni (11-esbõl).
1976.02.29.: Ascoli-Milan 0-1: Benetti.
1979.02.11.: Ascoli-Milan 0-1: Maldera.
1980.02.24.: Ascoli-Milan 0-0.
1981.11.22.: Ascoli-Milan 1-0: Greco (11-esbõl).
1983.12.11.: Ascoli-Milan 2-4: Novellino (2) illetve Damiani (3), Verza.
1984.12.23.: Ascoli-Milan 0-1: Tassotti.
1987.01.18.: Ascoli-Milan 1-0: Pusceddu.
1988.02.14.: Ascoli-Milan 1-1: Destro illetve Massaro.
1989.02.05.: Ascoli-Milan 0-2: Van Basten (2).
1989.10.29.: Ascoli-Milan 1-0: Casagrande.
1991.09.01.: Ascoli-Milan 0-1: P.Benetti (öngól)

Forrás: acmilan.com

Te is hozzászólhatsz a fórumban Omen

2005.08.26.
Abbiati: " Úgy éreztem visszafejlõdök." A Juventus kölcsönjátékosa Christian Abbiati elmondta, miért akarta elhagyni a prios-fekete klubot:

"Hét év után menni akartam. Úgy éreztem visszafejlõdök."

"Az elmúlt évben sokat szenvedtem. Nem éreztem Silvio Berlusconi támogatását. Itt a Juventusnál olyan embereket találtam akik támogatnak engem és a munkámat is."

Forrás: tribalfootball.com

tep
mi ez , gumilabda? :)

\"SLICE of LIFE\"

tep
egész jó csoportba kerültünk

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
bezúzzuk õket

Pepinho
remélem a hétvégén lemossák az Ascolit

Robinho 10, Julio Baptista 8

Sheva
A Juventus kölcsönjátékosa Christian Abbiati elmondta, miért akarta elhagyni a prios-fekete klubot:

"Hét év után menni akartam. Úgy éreztem visszafejlõdök."

"Az elmúlt évben sokat szenvedtem. Nem éreztem Silvio Berlusconi támogatását. Itt a Juventusnál olyan embereket találtam akik támogatnak engem és a munkámat is."