36663
-
#8944 nekem nem jönn be..mért van ez? -
#8943 na nézzétek helyettem is, sajnos elszállt a procihűtésem és így nem nagyon erőltetem a dolgot :( -
HeCki #8942 SIENA: Manninger; Bertotto, Gastaldello, Portanova, Molinaro; Antonini, Codrea, Vergassola; Cozza; Maccarone, Corvia
MILAN: Storari; Cafu, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Kakà; Ronaldo, Ricardo Oliveira
| |
-
#8941 TV Tarobá TVAnts tracker -
HeCki #8940 keress ra es siman raclickelsz 2x .. -
#8939 hogy kell elindítani? -
#8938 TVAnts kell hozzá. -
HeCki #8937 megv. remelem nm fog akadozni. forza milan -
HeCki #8936 Melyik playerbe van meg az az ado? -
#8935 Lehet tudjuk nézni a meccset neten! :) -
#8934 jah, pl: Gourcuffot a kezdőbe See helyére! -
#8933 Tisztában vagyok vele, hogy a csapatnak jobban kell játszania, és hogy ennek érdekében ki kell találnom valamit" - fejeztbe be Carletto.
én ezt a mondatát emelném ki CA-nak...végre..:)
Nesta-t már én is hiányolom:( -
#8932 délután 3-kor meccs, senki ne felejtse el :) -
#8931 Nesta jobban elkellene hátra. -
#8930 aham értem köszi..
Hát remélem nem sokára felépünek.legalább is dida -
#8929 Nesta, Serginho már rég sérült, mindkettőt műtötték.
Pippo a közelmúltban sérült meg már nem tudom melyik meccsen.
Dida már múlthéten sem játszott.
See a pénteki edzésen sérült meg.
CC meg Favalli nem tudom mikor, de nem hiányoznak annyira. -
#8928 Dida mikor sérült meg?meg a többiek?:D -
#8927 Seedorf megsérült
A holland biztosan nem lehet ott a Milan szombati bajnokiján, amelyről rajta kívül heten fognak hiányozni.
Clarence Seedorf a csapata pénteki edzésén megsérült, ezért nem léphet pályára a szombati, Siena elleni olasz bajnokin. A holland izomsérülést szenvedett, azt még nem tudni, hogy a keddi, Celtic elleni Bajnokok Ligája-meccsen is maródi lesz-e. Ezzel nyolcra nőtt a különböző okok miatt távolmaradók száma, Seedorf mellett Dida, Alessandro Costacurta, Alessandro Nesta, Giuseppe Favalli, Serginho, Pippo Inzaghi és az eltiltott Marco Borriello fog hiányozni szombaton.
A Milan csatársorában egyébként először kezdhet Ronaldo, aki otthonosan mozoghat a pályán, hiszen a támadásokban két honfitársa, Kaká és Ricardo Oliveira segíti majd.
Rem most Ancelotti nem fog szórakozni és berakja a kezdőbe Gourcuffot, mert a Siena ellen leginkább az ő játéka lenne a csapat számára a leghasznosabb.
(acmilan.hu - fórum) -
#8926 KAPUSOK: Fiori, Kalac, Storari
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Grimi, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo
CSATÁROK: Gilardino, Ricardo Oliveira, Ronaldo, W. Aubameyang
Forrás: acmilan.com -
#8925 Rijkaard régi csapata kedvéért elhagyja a Barcát?
Külföldi labdarúgás
Az AS szerint a holland nem érzi már jól magát a katalánoknál, ezért a nyáron klubot vált, és a Milanba igazol.
Spanyol hírforrások biztosra veszik, hogy a nyáron Frank Rijkaard távozik Barcelonából. A mértékadó AS azt állítja, hogy a holland szakember a nyáron szakít a Barcával, és a Milan szakmai munkájának az irányítását veszi át. Rijkaard a hírek szerint nem érzi jól magát a gránátvörös-kék egyesületben, amelynél az utóbbi időben egyre több pletykára okot adó esemény történt. A napokban Samuel Eto’o kavarta fel az indulatokat, amikor edzőjét, és csapattársát, Ronldinhót is élesen kritizálta. Látszólag persze teljes a béke a gárdánál, ám a klubhoz közelállók állítják, semmi sem a régi.
Rijkaard ezért válthat a nyáron, meg azért, mert erre a szerződése lehetőséget nyújt. A hollandot 2009-ig köti szerződés a klubhoz, ám a kontraktust a nyáron a szakember felbonthatja. Az AS szerint pedig fel is fogja, mert régi munkaadója, Silvio Berlusconi mindenképpen egykori milanossal akarja pótolni a nyáron távozó Carlo Ancelottit. -
#8924 helyes, remélem lövünk sok-sok gólt végre :) -
#8922 jah az mtv az a Real-t adja, a Viasat pedig minket! :) -
#8920 A Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti kijelentette: Ronaldo a kezdőcsapatban kap helyet a szombati, Siena elleni bajnoki mérkőzésen. A brazil klasszis mellett két honfitársa, Kaká és Ricardo Oliveira játszhat majd.
"Azt hiszem nagyszerű dolgokra lesznek képesek így együtt. Ronaldo még nincs csúcsformában, de ha játszik hamarabb formába tud lendülni. Érkezése mindenesetre lelkesedést adott csapatnak. Azt figyelembe kell vennünk, hogy az elmúlt hat hónapban nem sok lehetőséget kapott, de ennek ellenére ő egy igazi bajnok. Nem várhatjuk el tőle, hogy folyamatosan játsszon, most még adódhatnak nehézségei. Az elkövetkezendő hetekben bizonyítani fog, ebben biztos vagyok. Berlusconi szavai? Nem a taktikai kérdésekbe szólt bele, csak arra gondolt, hogy nagyobb elszántsággal kell játszanunk. Továbbra is koncentrálnunk kell, ha el akarjuk kerülni a további pontveszteségeket a szezon hátralévő részében. Tisztában vagyok vele, hogy a csapatnak jobban kell játszania, és hogy ennek érdekében ki kell találnom valamit" - fejeztbe be Carletto.
-
#8916 az mtv a real-bayernet közvetíti, nem?
-
#8915 jól jártunk h. az mtv is meg a visat is közvetít:))) FORZA MILAN... nincs is jobb az esti BL nézésnél:) -
#8914 ezzaz :D -
#8913 hát most lesz 20-án :) -
#8912 engem feldobott mindenképp, csak a most következő héten lévő keddre gondoltam :) -
#8911 hát a .hu-n írták, gondoltam berakom ide hátha feldob titeket is :) -
#8910 ja akkor te már nagyon előre vagy :D -
#8909 jó de az a visszavágó már, hiszen idegenbe kezdünk :) -
#8908 jaja arra tippel az ember ilyenkor,de kicsit összevok zavarva,mert a március 7 szerdára esik -
#8907 Az AC Milan közölte a Santos vezetőivel, hogy nevezzék meg Dionisio vételárát.
A fiatal szélső a Viareggio ifjúsági tornán hívta fel magára a figyelmet, amikor 40 méterről vette be a piros-feketék kapuját.
Forrás: tribalfootball.com -
#8906 hát mivel azt írtam h KEDD, akkor a BL meccsre gondoltam :) -
#8905 A Milan elnöke, Silvio Berlusconi régi szokásához híven nyilatkozatában újfent taktikai tanácsokat fogalmazott meg Carlo Ancelotti vezetőedző számára:
"Ez a Milan sokszor olyan benyomást kelt bennem mint egy bokszoló, aki nem tudja kiütni az ellenfelét. Meg kell változtatunk a játékunkat. Most az a helyzet, mint 1999-ben, amikor az utolsó három mérkőzés előtt leültünk beszélgetni Alberto Zaccheronival, megváltoztattuk a játékrendszert és megnyertük a bajnokságot. A Siena ellen játszhatnánk a brazil triónkkal, Ronaldóval, Ricardo Oliveirával és Kakával. Persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy van egy Alberto Gilardinónk és egy Filippo Inzaghink is. Sok alternatívánk van, és jövőre talán még több lesz. Kaká? Ő egy személyben testesíti meg a Milan által fontosnak tartott értékeket, nélkülözhetetlen számunkra. Kaká a Milan játékosa és nagyon sokáig velünk fog maradni. Talán egy nap megkapja a kapitányi karszalagot is" - fejezte be nyilatkozatát Berlusconi.
Forrás: channel4.com, goal.com
--------------------------------
egy újabb nyilatkozat miszerint alaptalan az h Kaká a Madridba igazoljon... -
#8904 melyik mecsre gondolsz? -
#8903 Edzés képekben:
-
#8902 Kedden élőben nyomja a Viasat a meccset, istenem de jó :)
Pár sör mellett a haverokkkal élvezet lesz nézni :)
FORZA AC MILAN!!! -
#8901 türelmetlenül :) -
#8900 ja jó hírek! és nagyon várjuk persze