36663
  • Nuno88
    szavaztam már 3 gépről :D
  • Palinko
    szaaavaaaznii!!!
  • LasCar16
    Szeretnéd élő adásban nézni március 7-én a Milan-Celtic Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt? Szivesen végigizgulnád a továbbjutást eldöntő összecsapást? Ha válaszod igen, akkor vedd az irányt a Viasat3 honlapjára, ahol a főoldalon futó szavazáson keresztül Te is beleszólhatsz a döntésbe, hogy melyik mérkőzés legyen műsoron a szerdai meccsnapon. Forza Milan!
  • Nuno88
    Training:

• Nuno88
    Hihetetlen: Marcello Lippi Burkina Fasót választotta!
    Külföldi labdarúgás

Hiába hevernek lábai előtt a földkerekség legpatinásabb klubcsapatai, Marcello Lippi a Real Madrid, a Juventus, a Milan vagy a Manchester United helyett a jövőben a nyugat-afrikai Burkina Faso felzárkóztatásáért fáradozik majd.

Hiába hevernek lábai előtt a földkerekség legpatinásabb klubcsapatai, Marcello Lippi a Real Madrid, a Juventus, a Milan vagy a Manchester United helyett a jövőben a nyugat-afrikai Burkina Faso felzárkóztatásáért fáradozik majd.

A németországi világbajnokságon győztes olasz válogatott szövetségi kapitánya nyolc hónap pihenő után végre letette a voksát, új feladatot talált magának. Az ősz mestert bármelyik sztáregyüttes tárt karokkal várná kispadjára, Lippi mégis meghökkentette a futballtársadalmat, amikor bejelentette, mostantól az alig egy millió lakosú Burkina Faso sikeréért harcol.

- A nagyszerű csapatot építek, amely kitartó munkával segít leküzdeni az éhséget, a járványokat és boldogabbá teszik a gyermekek életét a világ legszegényebb területein - mondja Lippi a Burkina 2007 jótékonysági akció televíziós hirdetésében. A firenzei székhelyű ONG karitatív szervezet a korábbi szövetségi kapitány kérte fel, legyen a jótékonysági program reklámarca és hivatalos nagykövete.

- A befolyt támogatásokból kórházakat, iskolákat, kutakat építenénk, gyógyszerekkel, játékokkal lepnénk meg a rászoruló gyerekeket - tette hozzá a szakvezető, aki személyesen is ellátogat a korábbi francia gyarmat fővárosába, Ouagadougou-ba. Persze a jövőjével kapcsolatban is megszólalt.

- Májusig biztosan nem vállalok szerepet a nemzetközi labdarúgásban, sőt akár szeptemberig is várhatok - folytatta Lippi a La Gazzetta dello Sport hasábjain. - Most szinte bárhová mehetnék, örömmel látnának, ám nem szeretném, hogy edzőkollégáim feszültek legyenek, hogy a helyükre pályáznék, megvárom az idény végét.

beszarás... :|||
  • Nuno88

• LasCar16
    Massimo Oddo and Paolo Maldini visszatérésüket követően így nyilatkoztak a keddi, Celtic ellen Bajnokok Ligája mérkőzésről:

Oddo: "Jól alakult a mérkőzés. Igaz, hogy döntetlen lett, de a lehetőségeinket tekintve nyerhettünk volna. Nem tudtam túl sokat előremenni, mivel nehéz mérkőzés volt, a Celtic kemény ellenfél, főleg hazai pályán, ahol akár hatvan százalékkal többet is képesek nyújtani."

Maldini: "Nem volt sok gondunk. A visszavágóra remélhetőleg néhány játékosunk visszatérhet. A lényeg az, hogy jól játszottunk. A Siena elleni mérkőzésig jó volt a védelmünk, a Celtic ellen sem voltak gondjaink, tehát nem egyetlen mérkőzés alapján kellene megítélni. Győzni akartunk, és meg is voltak rá a lehetőségeink. Ronaldo? Nagyszerű játékos, de tisztában vagyunk vele, hogy nem játszhat a Bajnokok Ligájában. Képesek vagyunk megnyerni a trófeát nélküle is."
  • DjCooll
    hát jah. bár anyira sok kapura lővés nem volt....
  • LasCar16
    védelem jól működött..azért...
  • Nuno88

de a Celtic ellen nem csinált bakit, szerencsére
  • DjCooll
    hát nem....:D jól van na:D
  • Nuno88
    hát jah, sztem nyáron sem fog távozni Londonból
  • DJ BP
    Kijev? álmodnak arrafelé :)
  • Nuno88
    Topfoci
  • Nuno88
    2007-02-19
    Sevcsenkót visszaigazolná a Dinamo Kijev

Az ukrán csatár csak szenved a Chelsea-nél, ennek a szenvedésnek vetne véget egykori klubja azzal, hogy leigazolja őt.

A Dinamo elnöke, Ilhor Surkis abban bízik, klubja nyáron képes lesz olyan ajánlatot tenni a Chelsea-nek, amellyel sikerülhet leigazolnia Andrij Sevcsenkót. Az elnök úgy véli, a csatár csakis új környezetben lenne képes megújulni, Londonban nincsenek meg a feltételek ahhoz, hogy újra jó formába lendüljön.

- Megmondtam Andrijnak is, hogy nem fog tudni jól szerepelni Londonban, mert nem bíznak meg benne a klubnál. Az edzőnek abba kellene hagyi az állandó kritizálását, mert ő nem egy átlagos képességű játékos, hanem a világ egyik legjobb csatára. Ha nyáron új csapathoz igazolna, az ismét lendületet adna neki, de addig csak szenvedni fog a Chelsea-nél. Remélem, nyáron tudunk olyan feltételeket biztosítani a futballistának, amelyek mellett visszatérne a Dinamóba, s itt mutatná meg mindenkinek, mennyire jó játékos valójában – nyilatkozta az elnök.
  • Nuno88
    Nemzetisport
  • Nuno88
    Celtic-AC Milan:

• Nuno88
    A Milan részéről Carlo Ancelotti vezetőedző és Adriano Galliani alelnök nyilatkozott a Milan Channelnek a tegnapi, Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkőzést követően.

Ancelotti: "Megfelelően kézben tartottuk a mérkőzést. Nem adtunk lehetőséget ellenfelünknek. Előretolt védelemmel, magas koncentrációval játszottunk, a lehetőségeinket azonban nem tudtuk kellőképpen kihasználni. Az összeállítást egyrészt a szükség döntötte el, a Siena elleni mérkőzéshez képest azért így is nagy előrelépés történt, főleg azok által, akik nem játszanak túl gyakran, gondolok itt például Massimo Ambrosinire és Yoann Gourcuffre. A Bajnokok Ligája valami igazán különleges dolog számunkra, feltölt minket energiával és győzni akarással. A csapat jól teljesített. Talán az első félidőben túl keveset húzodtak előre a szélsőhátvédjeink, de a második félidőben ez is pozitívan változott. Majd meglátjuk, mi történik a San Siróban március 7-én."

Galliani: "A csapat nagyon jól játszott. Egy pillanatig sem éreztem azt, hogy szenvednénk a pályán, és volt két vagy három tiszta helyzetünk a gólszerzésre. Elégedett vagyok a csapat játékával. Alberto Gilardino és Kaká is jól teljesítettek. Azt hiszem, Carlo Ancelotti taktikailag megtalálta a megoldást, mivel sosem játszunk alárendelt szerepet. Zeljko Kalac és Massimo Oddo is jók voltak, és Yoann Gourcuff is, aki húsz évesen máris szép teljesítményre képes a Bajnokok Ligájában. A védelem többi részével is elégedett vagyok, Paolo Maldinivel, Kakha Kaladzével és Marek Jankulovskival is. Ami az eredményt illeti, a jó eredmények közül ez a lehető legrosszabb, mivel mindenképpen győznünk kell hazai pályán. Bízom benne, hogy a visszavágón 67500 szurkoló előtt játszhatunk, igyekszünk addigra 60 beléptetőkaput beüzemelni, egyéb fejlesztésekkel együtt. Reméljük a Celtic elleni visszavágón és a derby-n is ekkora közönség előtt játszhat majd a csapat."

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát azért ez egy kicsit erős
  • Szabi 22
    Ambrisini jol játszott hát melyik meccset nézted te???? Kaká,Gourcoff nem játszott rosszul,Kalacnak nem volt sok védeni valója, Ambrosini,Oddo,Gilardino,Pirlo ezek = voltak a szarral!!!!
  • Nuno88
    Gólnélküli döntetlen ért el az AC Milan csapata a skót Celtic otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. A továbbjutás szempontjából ez az eredmény a piros-feketékre nézve kedvező, azonban a nagy küzdőnek számító Celtic még okozhat kellemetlen meglepetést a San Siroban.

CELTIC-MILAN 0-0
    Helyszín: Glasgow, Celtic Park
    Nézőszám: 58.785 néző
    Játékvezető: Terje Hauge (norvég)
    Asszisztensek: Steinar Holvik, Jan Petter Randen (norvégok)
    Sárga lap: Nakamura (36.) ill. Maldini (10.), Gilardino (71.)
    Kiállítás: -

CELTIC (4-4-2):
    Boruc, Wilson, McManus, O'Dea, Naylor, Nakamura, Sno, Lennon (Gravesen 82.), McGeady, Vennegoor, Miller (Jarosik 63.).

Nem léptek pályára: 21 Brown, 2 Telfer, 14 Riordan, 24 Doumbè 41 Kennedy
    Vezetőedző: Strachan

MILAN (4-4-1-1):
    Kalac, Oddo, Kaladze (Bonera 63.), Maldini, Jankulovski, Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Gourcuff, Kaka, Gilardino (Oliveira 77.).

Nem léptek pályára: 26 Storari, 2 Cafu, 5 Costacurta, 17 Simic, 32 Brocchi.
    Vezetőedző: Ancelotti

Forrás: acmilan.com, gazzetta.it
  • Nuno88
    bitti h a milan játszott
  • Prince23
    ekkora egy balfasz meccse életemben nem láttam, bitti, h a milán játszott?!
  • Nuno88
    ámen :)
  • LasCar16
    jöhet a tavalyi menetrend majd a hazai pályán, Gatta,Kaká,Janku,Ambrosini jol jatszottak...Guffi is hasznos volt..egyedül a helyzetkihasználás...Gilára mérges vagyok mert kapott pár remek labdát amit bekellett volna rúgnia...kell egy kis tűz a csapatnak, remélem a visszavágón bedaráljuk őket
  • Nuno88
    kiállok mellette, sztem nagyon jól mozgott nem nagyon volt eladott labdája, most egyszer ellőtte 70 méterről, megpróbálta ennyi :)
  • Palinko
    csak Gufival nem értesz egyet,pedig csinált címeres ökörségeket,látszik,hogy még nem találja fel magát a pályán. kell neki még időt adni.
  • Nuno88
    nem értek egyet.
    Gourcuff nagyon is jó volt, Gatta az első félidőben gyenge volt, gila sajnos kihagyott sokásszerint mindent, Oliba bíztam de gatya volt, Kalács kellemes meglepetés, Janku és Kaká jó volt, Pirlo megint nem nyújtott maradandót.

na majd Milánóban!

FORZA MILAN!!!
  • Palinko
    sajnálom már hogy nem kaptunk ki 5 - 0 ára, mikor akarnak felébredni?
    gila elől csak ott ált,valszínűleg 2szer is átszámolta a nézőket...
    gufit és jó mensterek taníthatták,biztos az volt a jeligéjük,hogy "rúgd el fiam,ha hozzád kerül" ő így is tett félpályáról próbált gólokat. hát ők ketten akiken lehetett röhögni. pirlo is csak pályadísznek jó.
    viszont gattusa,kaká,jankulovszki nem volt rossz
    de hát akkor is. ezt nem lehet a támadó hiányra fogni. ez nagyon lol...
  • HeCki
    az valoban nagy baj .. pedig egy idegenbeli gol jol jonne ..
  • Szabi 22
    Jobb is!! Az a baj hogy semmi!
  • HeCki
    Mi a gond? Mi tortenik? Sajnos nem latom ..
  • Szabi 22
    Miket csinál ez a Gilardino!
  • Szabi 22
    Gilardinotol hányingerem van!! Mit keres ez itt a milanban!!! LOL
  • Nuno88
    jah legyen, de ne a Celticnek!

sztem 1:2 lesz, Miller ill. Kaká meg Oli
  • Palinko
    második félidő második felében lesz
  • Nuno88
    Gila ha jobban koncentrál akkor vezethetnénk :(

nem rossz a meccs csak kellene gól!!!
  • HeCki
    Celtic (4-4-2): Boruc; Wilson, McManus, O'Dea, Naylor; Nakamura, Sno, Lennon, McGeady; Vennegoor Of Hesselink, Miller.
    Milan (4-3-2-1): Kalac; Oddo, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Gourcuff; Gilardino.
  • HeCki
    karacsonykor.. :D finom volt :D
  • Nuno88
    mé kalács meggyőzött?