36663
-
#9024 jó nem azt mondtam hogy van vele valami bajom csak még nem győzőtt megengem.enyi -
#9023 előbb választanám Piplicát mint Kalácsot!
nekem semmi bajom nincs Storarival, sztem sokkal jobb mint Kalács!
na már nem sok van hátra! FORZA MILAN!!! -
#9022 Ha be vagy lépve akkor csak ide kell kattintani -
HeCki #9021 akkor hue vagyok :D
na jol van .. atfogalmazom .. lustva vagyok keresgelni :P -
#9020 pedig egyszerű :) -
HeCki #9019 Ismerem az oldalat de en nem birok eligazodni rajta :P
ha majd talalsz vlmit jelezz,kosz. -
#9018 Eddig a Sopcaston a Makaiko Sports (spanyol nyelv) tűnik biztosnak de annak iszonyú a minősége (60-80 kbps). Ha lesz más akkor szólok. Egyébként a témában ajánlom az oldalam ahová minden infót felteszek amint találok vmit. -
HeCki #9017 stream estere? -
#9016 Massimo Oddo és Clarence Seedorf a következőképpen nyilatkoztak a Celtic elleni Bajnokok Ligája találkozót megelőzően:
Seedorf: "Jól érzem magam, bár a lábam még nem tökéletes. Igazán alaposan felkészültünk a Celtic elleni mérkőzésre. Meg akarjuk mutatni, hogy győzni jöttünk ide. Nem hinném, hogy a felálláson fog múlni a mérkőzés végkimenetele. Az első mérkőzés kulcsfontosságú, győznünk kell és nem szabad gólt kapnunk. Szerintem fizikailag jól állunk, az utóbbi mérkőzéseken képesek voltunk az elejtől a végéig nyomást gyakorolni az ellenfélre. Ez jelzi, hogy erősek vagyunk, és készen állunk. Ronaldo csodálatos. Ő mindig is egy igazi bajnok volt, és örülök neki, hogy jól érzi magát nálunk. Igazi barát és lenyűgöző személyiség."
Oddo: "A Bajnokok Ligája küzdelmei különösen fontosak. Ez minden játékos álma. Egy teljesen más csapat ellen kell majd játszanunk, a Celtic legfőbb ereje a küzdeni tudásban és a fizikai erőben rejlik. Hazai pályán félelmetesek, úgyhogy nagyon oda kell figyelnünk. Szerintem a sok kapott gólunk nem csak a védelem hibája, az egész csapat mozgásán kell javítanunk."
-
#9015 A Milan vezetőségéből Adriano Galliani kijelentette: amennyiben a Barcelona eladja Ronaldinhót, a Milan lesz a befutó a brazil sztár kérői közül. Az vörös-feketéket a tavaly nyári átigazolási időszak óta rendszeresen összefüggésben emlegetik a Barcelona sztárjával, sőt, még Silvio Berlusconi klubelnök is nyíltan elismerte, hogy szivesen látná csapatában Ronaldinhót.
"A játékos tud az érdeklődésünkről, és természetesen a Barcelona részéről is tisztában vannak vele, azonban mi senkit nem fogunk zaklatni. Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan erős és gazdag klub, mint a Barcelona megváljon tőle, de ha ez mégis megtörténik akkor a Milan a legesélyesebb a kérők közül. Ronaldo góljai? A Milan Lab érdeme, hogy sikerült ilyen hamar megoldani néhány fizikai problémáját. Az első edzések után fájdalmai voltak, azonban ez már a múlté. Én nagyon is jól tudtam, hogy kit igazolok le. Mindenki tisztában van Ronaldo technikai képességeivel. Egyszerűen kértem a Real Madridot, hogy adják el nekünk, és végül megkaptuk. Az utolsó világsztár, aki Olaszországba igazolt, Zlatan Ibrahimovics volt, amikor megvette a Juventus. Most mi folytattuk a sort, egy igazi sztárt igazoltunk. Rijkaard? Egy edző karrierje az eredményeitől függ. Carlo az utóbbi években jól teljesített. Remélem ezt tudja folytatni idén is, egyébként pedig még egy évre szóló szerződése van velünk. Én lennék a legboldogabb, ha Ancelotti még pár évig itt maradna, mivel ez azt jelentené, hogy nagyszerű eredményeket ért el a csapatunkkal" - fejezte be Galliani.
Forrás: channel4.com -
#9014 hát Stortari jó kapus ezt nekem már bebizonyította...Kalács eddig nem...minden kijön róla most az egy dolog h. fizikálisan jobb alkat de akkor is.... hajamat fogom tépni ha meglátom a kezdőben! -
North #9013 Pontosan. -
Maldini 92 #9012 ha jól emlékszem akkor 2 db 1-0-ás győzelemmel mentünk tovább -
#9011 Mennyi volt a manchester united-Milan mecs 2 éve?? -
#9010 Hát nem tudom melyik a jobb Storari vagy Kalac nekem mind a kettő bizonytalannak, tűnik de, mind a kettőnek vannak bravúrjaik. Az lenne a legjobb, ha érkezne egy magabiztos kapus vagy ha Dida felépülne. -
#9009 wááááááá, CA azt nyilatkozta h. kalács fog kezdeni...mivel nagyobb a nemzetközi tapasztalata... de remélem nem net L az esze!!! -
#9008 jó h. nemrég hosszabított 2010ig CA akkor is játszhatná ha futni nem tudna... Guffi nem fog kezdeni szerintem...Kaká egyre jobb formában van...remélem a védelmet rendbeszedik..ott vannak már csak gondok...ahogy láttam...hajrá én már tűkön ülök -
#9007 osztom :) -
Maldini 92 #9006 én se lennék szomorú ha a francia kezdene.Seedorfot meg nyáron lepasszolni valahova és megvenni Sneijdert -
#9005 olvastam, de remélem See nem lesz kezdő hanem Gourcuffot erőlteti CA -
Maldini 92 #9004 Carlo Ancelotti így nyilatkozott a holnapi, Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készülve:
"A Bajnokok Ligája lehet az olasz futball ugródeszkája. Itt megmutathatjuk Európának, milyen erősek vagyunk, ezért remélem, hogy az Inter és a Roma is győzni tud, szükségünk van a jó eredményekre. A focink zuhanórepülésben van, ezt a Cataniában történt eset bizonyítja is. Amíg külföldön szurkolók ezrei látogatnak el mérkőzésekre, addig nálunk gyakoriak az üres lelátók. A Celtic? Még van másfél napunk a mérkőzésig, reméljük hogy Alberto Gilardino és Clarence Seedorf bevetésre készen lesznek. Most majdnem ugyanaz a helyzet, mint két éve Manchesterben, amikor csak egy csatár állt a rendelkezésünkre. Hasonlóképpen kell kezelnünk ezt a mérkőzést is, reméljük az eredmény is hasonló lesz."
#9003 hát jah, én is nagyon várom a meccset, és remélem győzelem lesz belőle... bár egy csatár nem az igazi, de ha mögötte Kaká és Gourcuff lesz akkor no problem. -
#9002 ennek is nagyon örülök! :)
akkor megint csak hétfőn megyek vissza suliba :D -
#9001 Hát már nagyon várom. Már furdal a kíváncsiság, hogy mit hozza a kedd este, és mit kezdünk a Celtikkel idegenben. Remélem úgy fogunk lefeküdni, hogy egy Milan győzelmet tudhatunk el:) . -
Maldini 92 #9000 ugy néz ki vasárnap este is élőben adják a meccsünket:
Sport1 20:30 Labdarúgás, Milan-Sampdoria, olasz bajnokság, 25. forduló (élő)
Sport1 oldalán volt!! -
HeCki #8999 kar h. nekem nincs viasatom :) -
#8998 holnap meccs 20:45 Viasat!!!:) haverokkal sörözés mellet az egyik legjobb dolog...:P FORZA!!! -
#8997 jaj de várom már a keddet :) -
#8996 A Milannak néhány kulcsjátékosát nélkülöznie kell majd a Celtic elleni Bajnokok Ligája találkozón. Pippo Inzaghi és Nelson Dida egészen biztosan nem utazik el a csapattal, míg Alberto Gilardino esetében még bíznak a felépülésben. Carlo Ancelotti korábbi nyilatkozatában már említette, hogy két olasz támadója valószínüleg nem fog rendelkezésére állni Glasgowban, az azóta kihirdetett keretben a várakozásoknak megfelelően Inzaghi nem is szerepel. Gilardino ellenben ott van a keretben, bár igencsak kérdéses, hogy ténylegesen pályára tud-e lépni.
Ha a félelmek beigazolódnak akkor csak Ricardo Oliveira lesz bevethető csatárposzton, aki mellé így valószínüleg Kaká fog fellépni csatártársnak. Mint az közismert, Ronaldo az idei szezonban már nem léphet pályára a Bajnokok Ligájában, Marco Borriello pedig doppingvétség miatti eltiltását tölti.
Egy visszatérő is akad a Milan csapatában, mégpedig Clarence Seedorf, aki izomproblémái miatt kihagyta a Siena elleni találkozót, azonban a Celtic ellen már valószínüleg a kezdőcsapatban kap majd helyet. A védelemben Massimo Oddo készülhet első Bajnokok Ligája mérkőzésére.
A mérkőzés játékvezetője a német Wolfgang Stark lesz.
A keret: Storari, Kalac, Fiori; Cafu, Kaladze, Maldini, Costacurta, Simics, Jankulovski, Bonera, Oddo; Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; Gilardino, Ricardo Oliveira, Di Gennaro. -
#8995 Carlo Ancelotti tegnapi nyilatkozatában felvetette: lehetséges, hogy a Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre egy csatárral kell utaznia csapatának.
"Nem hiszem, hogy Alberto Gilardino keddig fel tudna épülni. Még mindig fáj a térde. Pippo Inzaghi is bizonytalan, még további tesztekre van szükség, hogy eldönthessük, pályára léphet-e vagy nem. Nincs túl sok opciónk, de akármi történjék is, mindenképpen tizenegyen fogunk kiállni a Celtic ellen. Ronaldo? Nagyszerű formában játszotta végig a 90 percet. Időnként voltak szünetei, ez elkerülhetetlen volt, de Ronaldo jól teljesített, ami nekünk is, és neki is nagyon fontos dolog. Mindenki tudja, hogy ő egy igazi bajnok, de engem mégis meglepett az a tény, hogy ilyen rövid idő alatt képes volt ezt megmutatni. Ronaldo dicséretet érdemel, mivel nem volt könnyű döntés az övé. Végül úgy döntött, hogy új kihívásokkal akar szembenézni, és ezt azért tette, mert még mindig erős motivációja van. Kaká is jól játszott, Ambrosini pedig bebizonyította, hogy a csapatban egyedülálló képességekkel rendelkezik. A védelem azért aggasztó számomra, feltűnő hiányosságaink voltak ezen a téren. Hét játékossal nagyon jól lehet védekezni, ha jól szervezettek és aggresszíven játszanak. Ezen gyorsan javítanunk kell, mivel a védelem döntő fontosságú lehet a Celtic elleni mérkőzésen" - fejezte be Carletto.
#8994 nem lesz gond :) -
#8993 köszi a csapat nevében is! :) -
HeCki #8992 erdekes lessz .. remenykedjunk Kaka ban .. -
#8991 1 csatárral hogy játszunk kedden? Mivel gili, meg pippo sérült, ronaldo nem játszhat, bonera el van tiltva! Oli egyedül lehet, vagy kakával! -
DJ BP #8990 nektek meg sok sikert keddre!
El kell sajnos... Köszi -
#8989 örülök h. a csapat előrefelé jól játszot, annak is h. Ronnie 2 gólt lőtt, de könyörgöm nézzétek meg a védelmünket..., milyen gólokat kaptunk, Nesta mikorra épül fel?..mert ez nem állapot...Celtic ellen nem mondok semmit de remélem h. nyerünk, Kaká kezd magáratalálni, Guffit kellene többet játszatni, mert veszélyesen játszik és legalább van olyan játékosunk aki normálisan tud beadni szögletnél....Forza MILAN!! :) -
#8988 Ronaldo elégedetten nyilatkozott a tegnapi mérkőzésen szerzett két gólját követően, azonban azt igérte a szurkolóknak, hogy még sokkal többre is képes.
"Nagyon örülök a győzelemnek, de még nagyon sok dolgunk van. Ha valaki görcsösen játszik, az azt jelenti, hogy még nem teljesen fitt. Nem szabadna ilyen sok gólt kapnunk, de ettől függetlenül elégedettek vagyunk az eredménnyel. Mindent beleadtunk, én is végig tudtam játszani a 90 percet, annak ellenére hogy elég fáradt voltam. Az első félidőben kihagytam egy nagy helyzetet, amit sajnálok, ugyanis nem szoktam az ilyet elhibázni. Úgy érzem, ez a csapat sokra képes. Nagyon sokra. Még mi sem tudjuk felmérni, mit is tudunk elérni, ugyanis minden mérkőzés külön erőpróbát jelent. Ezt a két gólomat a fiamnak ajánlom. Ami a többit illeti, hagyom hogy a tetteim beszéljenek helyettem, mivel azok majd elnémítják a kritikusokat. Nagy kár, hogy idén már nem léphetek pályára a Bajnokok Ligájában, mivel nagyon sokat jelentett ez nekem. Ezzel meg kell várnom a következő szezont. Mindenesetre végig a csapattársaimmal maradok és bátorítom őket" - nyilatkozta Il Fenomeno.
#8987 hát remélem h folytatni fogja a gólgyártást :)
nektek meg sok sikert keddre! -
DJ BP #8986 csak ismerem már, d viccet félretéve örülök neki, itt nem ment volna neki, ott még lehet 1-2 jobb éve -
#8985 jaj, elb*sztam -.-