36663
  • HeCki
    nem baj ok rugnak 1 et mi meg 3 at :)
  • Nuno88
    Quagliarella vele vigyázni kell, meg Volpi jól lövi a pontrúgást!
  • HeCki
    Milan (4-3-1-2): Dida; Oddo, Bonera, Simic, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Ronaldo, Ricardo Oliveira.
    Sampdoria (4-4-2): Castellazzi; Zenoni, Falcone, Accardi, Ziegler; Maggio, Palombo, Volpi, Olivera; Bonazzoli, Quagliarella.

meg fel ora ..
  • Lombardini
    Nézd meg itt: Milan-Sampdoria
  • Nuno88
  • Nuno88

ismerős kép? :)
  • Nuno88
    még majdnem egy óra :(
  • HeCki
    kosz
  • Maldini 92
    http://www.asiaplatetv.com/aptv_today.htm itt van rá strean
  • Nuno88
    jah, sajnálom... acmilan.hu fórumán nézz szét!
  • HeCki
    Ja csak sajna nekem nincs .. stream adokra gondoltam
  • Nuno88
    sport 1 adja ha minden igaz
  • Maldini 92
    meg a Sport 1
  • Prince23
    20:30-kor Milan versus Sampdoria. Jó meccs lesz .
    FORZA MILAN!!!!
  • HeCki
    Csak a CCTV 5 adja ?
  • Nuno88
    én is várom, remélem Ronie ujabb gólokat szerez nálunk :)

Forza MILAN!!!
    itt lenne az idő elverni a Sampot!
  • HeCki
    alig varom mar a meccset .. forza Milan forza Ronie :)
  • HeCki
    is
  • Csabesz6
    imádom eztaz embert:)
  • Nuno88
    Ronaldo a következőképpen nyilatkozott múltjáról, jelenéről és jövőjéről:

"10 éve már, hogy először magamra öltöttem az Inter mezét a Serie A-ban. Ennyi év után még mindig motivált vagyok és bizonyítani akarok, ezért is jöttem a Milanhoz. Ez életem legnagyobb kihívása, és ettől olyan szép játék a futball. Igaz, a sebességemből vesztettem valamennyit az évek során, de rövid sprintek alatt még mindig tudok mutatni valamit. Fejesekben azonban még mindig katasztrófális vagyok. Pedig sokat gyakorolom, de sajnos úgy tűnik, semmi hatása! A 1998-as VB döntő? Még mindig emlékszem az egész esetre. Ebéd után visszaérkeztem a szobámba, és rosszul éreztem magam. Úgy öt percre el is ájulhattam. Utána megérkeztek az orvosok, és ott volt velük Leonardo is. Emlékszem, hogy később, amikor Leonardóval az étterem felé sétálgattunk, arról beszélt nekem, hogy ennyire nem fontos a VB döntő, és nem értettem, miért mondja ezt az esti meccs előtt. Nem olyan fontos ez, az életben sok szebb dolog is van, mint a család és a szeretet - ezt mondogatta nekem, amikor pedig visszakérdeztem, azt válaszolta, hogy később majd elmagyarázza és meg fogom érteni."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    A csapat tegnap könnyített edzést végzett, készülve a
    a mai Sampdoria elleni találkozóra.
    Galliani egy díjat adott át Ancelottinak, elismerve és megköszönve hogy 300 mérkőzésen ült a Milan kispadján.

Ezután az edzés atlétikai elemekkel kezdődött, amit labdás gyakorlatok követtek.

A srácok először a labdatartást gyakorolták, majd az edző utasítására különböző taktikai felállásokat próbáltak ki. Ancelotti különösen a megfázással küszködő játékosok teljesítményét figyelte.

Rino Gattuso és Massimo Ambrosini is a többiekkel edzett.
    Yoann Gourcuff és Andrea Pirlo továbbra is a megfázástól szenvedve, külön tréningezett.
    Kakha Kaladze a konditeremben végzett számára külön összeállított gyakorlatokat.
    Serginho szintén magányosan edzett a homokpályán, a felépülésének részeként.

A laza edzés kicsit több mint egy órán keresztül tartott, majd a csapat az öltözőbe vonult. A mérkőzés reggelén még lesz egy bemelegítő, nyújtó gyakorlás, délután egy rövid átmozgató edzés, aztán a fiúk indulnak a San Siroba.

A bajnoki a Samp ellen 20:30-kor kezdődik.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    A San Siro mostantól minden szurkoló előtt nyitva áll, így már a holnapi, Sampdoria elleni találkozón is.

A bajnokság 25. fordulójára csupán egy találkozót kell zárt kapuk mögött játszani, míg a Catania a hátra lévő hazai meccseit semleges helyszínen kényszerül rendezni az ismert tragédia miatt.

A San Siro mostanáig csupán a bérlettel rendelkező szurkolói előtt állt nyitva, de a mai ellenőrzés megerősítette, hogy a munkálatok rendben befejeződtek.

"Miután kiértékelték a vizsgálóbizottság jelentését, egyhangúlag egyetértettünk abban, hogy a stadion megfelel az előírásoknak, ezáltal úgy a bérletesek, mind a jeggyel rendelkezők előtt nyitva áll" - szerepelt a nyilatkozatban.

Az esti kezdés is megvalósulhat, mivel a Milan - Sampdoria mérkőzés nem minősül nagy kockázatúnak. Ez azt is jelenti, hogy a Celtik szurkolói is elutazhatnak Milánóba minden további nélkül a márciusi Bajnokok Ligája visszavágóra.

forrás: channel4.com
    ---------------------
    ez egy jó hír
  • Nuno88
    A Sampdoria elleni keret

Serie A mérkőzésekSerie A mérkőzések

KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Grimi, Jankulovski, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    az nekem is :)
  • Palinko
    nekem azért a Buffon os dolog tetszik
  • Nuno88
    sőt, nagyon rossz vicc -.-
  • HeCki
    de rossz vicc :)
  • LasCar16
    ez vicc
  • Nuno88
    A Milan megkezdte a keresést egy új kapus után, miután elterjedt a hír, mely szerint Dida megegyezett a Barcelonával, és szerződése lejárta után a katalánoknál folytatja pályafutását. A brazil hálóőr kontraktusa június 30-án jár le, és a hosszabbításról folyó tárgyalások idáig nem vezettek eredményre - ennek oka abban keresendő, hogy Dida követelései nem voltak egyeztethetőek a klub politikájával, mely szerint minden kulcsjátékosa azonos fizetést kap. A mai Gazzetta dello Sport állítása szerint Dida habozásának hátterében egy kedvezőbb ajánlat áll a Nou Campból, a Barcelona ugyanis régóta figyelemmel követi a brazil kapust, és a spanyol sajtó szerint a szóbeli megállapodás már rég megszületett.

A Milan részéről valószínüleg nem próbálják majd túllicitálni a katalánokat, tekintetbe véve a klub fizetési politikáját és Dida rendre jelentkező sérülésproblémáit, így alighanem nyártól új kapusra lesz szükségük. Az első számú jelölt Gianluigi Buffon lehet, bár a világbajnok hálóőr idáig még nem erősítette meg távozási szándékát a Juventustól, és amennyiben mégis távozik, akkor a Milannak még meg kellene küzdenie az Inter érdeklődésével is. Egy másik jelölt lehet a Celtic kapusa, Artur Boruc, aki jó benyomást tett a Milan vezetőségére a hétközi Bajnokok Ligája mérkőzésen, azonban nagy hátránya, hogy egyáltalán nincs Serie A tapasztalata.

Más hírek szerint a Milan csereüzletre készül a Romával, melynek keretében a Ronaldo érkezése után elégedetlenkedő Filippo Inzaghi és a fővárosiaknál mellőzött Vincenzo Montella cserélnének klubot - legalábbis ezt írja a Corriere dello Sport mai kiadása. Ezt a csereüzletet egyébként már januárban is megszellőztették az olasz lapok.

• Nuno88
    A Milan a Celticet okolja azért, mert 4 játékosa is megbetegedett azután, hogy a keddi mérkőzést követően nem volt melegvíz a zuhanyzóban.

Adriano Galliani tegnap este mondta el a Milan Channelen, hogy Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso, Yoann Gourcuff és Massimo Ambrosini is ágyban fekszenek megfázás miatt.

A klub orvosai megerősítették, hogy a Bajnokok Ligája találkozót követő, hideg vízben való zuhanyzás áll a megbetegedések hátterében.

A játékosok még a zuhanyzóban voltak, amikor a stadion tűzvédelmi rendszere bekapcsolt és elzárta a melegvizet.

Galliani szerint roppant bosszantó és kellemetlen a helyzet, mert az említett négyes vasárnapi, Sampdoria elleni szereplése kétségessé vált.

----------------------
    ez fasza, most ez miatt nem lépnek pályára lehet :||||
  • banok
    CCTV5
  • HeCki
    stream holnapra?
  • LasCar16
    Valencia-Intert adják szerdán...lol
  • Nuno88
    Az AC Milan középpályása, Massimo Ambrosini kijelentette, hogy a San Siroban szeretné befejezni pályafutását.

„Ha rajtam múlik, akkor itt fejezném be a karrierem. Meglátjuk mi lesz a szezon végéig, és remélem, hogy újabb lehetőségeket kapok a játékra. Még három hónap van hátra az idényből, és mi a lehető legjobb teljesítményre törekszünk a bajnokságban, és a Bajnokok Ligájában egyaránt. A sérülés után végre teljesen jól érezem magam. Néha előfordul, hogy túl korán térsz vissza, de az a helyes, ha akkor lépsz pályára, ha már 100%-os állapotban vagy.”

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    A Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti - az olaszok glasgow-i fellépését kihasználva - felkereste az Edinburgh városához közeli Penicuik nevű települést, ahol a felesége szülei élnek.
    A rokonságot a skót bajnok és a világszerte népszerű milánói együttes párharca - a családi vonulat miatt - nagy dilemma elé állíthatta volna, azonban könnyedén megőrizték semlegességüket, ugyanis a foci túlzottan nem érdekli az idős skót házaspárt. Mivel azonban a szimpátia felhőtlen a piros-feketék vezetőedzője és a szülők között - a szakember nem véletlenül szakított időt a találkozóra a fontos találkozót megelőzően -, a kölcsönös tisztelet jeléül a szakember anyósa és apósa kilátogatott a Celtic-Milan (0-0) BL-nyolcaddöntőre.
    - Rengeteget beszéltem a feleségem rokonjaival - mondta Ancelotti -, nagyon boldog vagyok, hogy kilátogattak a Celtic-stadionba és szurkoltak nekem. A meccsről nem váltottunk szót, mert ők nem igazán értenek a futballhoz.
  • Nuno88
    Edzés:

• Nuno88
    ha netalántán jönne amire nem látok sok esélyt akkor tuti h hasznos lenne, csak már ő is 30, fiatalabbakat ekellene venni :S
  • DjCooll
    hát nem most már csak a védelem a gond...
  • Palinko
    szerintem nem a kzöéppálya a fő gond
  • Nuno88
    A hírek szerint Emerson, a Real Madrid középpályása nyáron a Milanhoz igazolhat, miután félresikerült spanyolországi kalandjai a jelek szerint többé-kevésbé véget értek. A brazil játékos tavaly nyáron igazolt a királyi gárdához a Juventustól, de idáig nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. A spanyol bajnokság nem igazán fekszik Emersonnak, a szurkolók sem kedvelik igazán, és a hírek szerint megtagadta a pályára lépést a keddi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Miután a Real Emerson posztjára januárban leigazolta az argentin Gagót, a brazil a nyáron alighanem visszatér a Serie A-ba, ahol több kérője is akad: amellett, hogy régi klubja, a Juventus visszavárja, a Milan is komolyan érdeklődik iránta, Carlo Ancelotti vezetőedző ugyanis már régóta szeretné csapatában tudni a világklasszis védekező középpályást.

Emerson játszhatna Andrea Pirlo mellett és esetenként a helyén is, tehát leigazolása mindeképpen több taktikai variációt biztosítana Ancelottinak. Az ex-római azonban nem az egyetlen Madrid játékos, akit szeretne megszerezni a Milan: a pletykák arról is szólnak, hogy Fabio Cannavaro is a kivánságlistán szerepel.