36663
  • LasCar16
    ménem lehet Grimit a kezdőbe rakni??????? Favalli kezd lol...
  • HeCki
    PALERMO: Fontana ; Zaccardo, Barzagli, Biava, Pisano; Diana, Corini, Guana; Bresciano, Di Michele; Caracciolo

MILAN : Dida; Brocchi, Simic, Bonera, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Gilardino

kivancsi vagyok mi lessz .. forza milan
  • Palinko
    ja vagy teljesen új taktika is elférne mert mostanában sok csapat ugyanazon taktikával játszik ellenünk
    celtics, sampdoria, meg még a regina is ha emlékeztek.. a többi mecset nem láttam,de itt észrevehető volt,hogy rájöttek a titokra és ezen a 3 mecsen asszem csak 1 gól született ami önmagáért beszél
  • Nuno88
    hát nem sajnos, taktikai ujítások kellenének de sajnos nincsennek
  • Palinko
    nem akarja,de úgy látszik,hogy nem tesz ellene nagyon semmit.
  • Nuno88
    szted ő akarja h uncsi és nyögvenyelős 1:0-ás meccseket játszunk?
  • Palinko
    CA t én szidtam,hogy nem tud valami újat kitalálni,mostmár emgvannak hozzá a játékosok,de nagyon csökönyös,ő ezt jó játéknak mondja. és mondjon kinek minek akar,de be kell látnunk nem érdemeltük meg a győzelmet egyáltalán!
    meddig akarja,hogy ilyen szar uncsi legyenek a Milan mecsek? vagy meddig akarja,hogy épp csak nyerjünk,vagy döntetlen. nekem ez nem elég. kell a diadalmenet :D
  • Nuno88
    végre valaki aki érti a dolgot :)
  • LasCar16
    szabi szerinted mi mit játszunk már egy ideje? széljátékot megbontani? nem vagyok mi egy arsenal..pl... csatárok meg nemhiszem h. visszajöttek volna védekezni, sőt nagyon labdát se szerezni...sampdoria meg kontrára játszott, életveszélyes lehetett vna ekkora kockázatot bevállalni... ezért ne szidd Ca-t
  • Nuno88
    jah ez min szép és jó de ha megbontod nem biztos h győzöl
  • Szabi 22
    Hát én biztos hogy nem csatárt hoztam volna le az tuti !!!! Ha kell a védelmet i s megbontootam volna a győzelem érdekébe!
  • HeCki
    koeprol kellet volna lehozni valakit es maradjon a 2 tamado .. nm volt kivel jatszon Ronie elol
  • Prince23
    Szerintem meg igen jól passzolt Seedorf, főleg a 1. félidőben... a 2.-nál sztem fáradt lefele
  • LasCar16
    bíztam abban az 1-0ban, pippora tippeltem vna, Oddo kiállításaz az elején megfogta a csapatot, aztán végigpörögtünk egészen a szünetig...2. félidőt ellötyögtük...de megvan a 3 pont...sztem megérdemeltük, ronnie kéccer maradt le, Pipponak is volt lehetősége, Kaká-nak is, úgyérzem ezek az 1-0ás meccsek hiányoztak, Szerdán 15:00kor Palermo-Milan!!!!!! Forza szépen indul ez a hét:)
  • Nuno88
    jah 3 pont megvan de annyi, a játék ötlettelen volt, de már a San Siro közönsége is elégedetlen volt Seedorffal, remélem összekapja magát mert ez írtó gyenge
  • Prince23
    Na a lényeg, hogy csak győztünk. Ambrosininak csak össze jött a fejes.
  • Nuno88
    jó nem vitázom, de akkor te hogy változtattál volna a taktikán?
  • Nuno88
    meg, sajna Ronie ma nem nyújtott maradondót de majd hétközbe :)
  • Szabi 22
    Egyáltalán nincs igazad ebben!!! A lényeg hogy nyertünk!!!!!!!!!
  • HeCki
    qrva nehezen de megvan ..
  • Nuno88
    VÉGE!

az uccsó pillanatban Ambro feje mentett meg minket! :)

örülök mert nagyon kellett ez a győzelem, így ha minden igaz 1 pontra vagyunk a 4. helytől :)
  • Nuno88
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
    1:0 Ambrosini!!! :D
  • Palinko
    szarok én lassan Anceloti fejére. szerintem ő itt a bűnös. eddig a játékosokra fogtuk,de szerintem rájuk nem lehet. látszik igyekeznek, a taktika a szar
  • Nuno88
    azért mert ha megbontja a védelmet akkor egy kontrából vezetést is szerezhet a samp.

egy gól kellene vannak lehetőségek cask nem használjuk ki :(
  • Szabi 22
    De miért csatárt hoz le!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen basszus támadni kell nincs mese!
  • Palinko
    na kaká se vigyük túlzásba mert még nem jött vissza teljesen. középpálya ok, de azért támadás nem a régi
  • Szabi 22
    Nyerni kell !!! Kaká majd betalál!!!
  • Prince23
    Látom nem érted..., a lényeg győzzünk.
  • Nuno88
    te nem tudom melyik meccset nézed...
  • Prince23
    Nagyon kéne egy gól, már lőhettünk volna, főleg Kaká rúgását jól kivédte Castelazzi.
    Azt nem értem, h Ronaldo minek van még itt, menjen inkább haza. Ne játssza meg magát, mert amit láttunk még mindig ő a színlelés királya.
  • HeCki
    hat eleg otlettelen a jatek ..a piros betett az elejen. johetnek a golok a masodik felvonasban :)
  • Nuno88
    na 0:0, nagyon kellene egy gól és utána kitámadnának és könyebb dolgunk lenne, gyerünk fiúk.

FORZA AC MILAN!!!
  • Palinko
    az ismétlésen más látszott...
    de az is lehet,hogy én vok a vaksi :D
    csak kicsiben megy a többi a fórum :D
  • Nuno88
    miért? Oliverat állította ki és ő is buktatott
  • Palinko
    hihi vaksi a bíró :D
  • Nuno88
    Olivera PIROS!!!
  • Nuno88
    Castellazi kivédte bakker vagyis kiütötte, pedig Kaká szabadrúgása jól ment és pont meg is pattant előtte...
  • Nuno88
    hát 10 emberrel érdekes lesz... de nyerni kell és 1 pontra lesz a 4. hely!!!

FORZA MILAN!!!

Dida most védett egy óriásit!
  • shad0w
    na piros... oddo... így már érdekes lesz... főleg ha gól lesz a szabadból

mod: nem lett :)
  • Nuno88
    így legyen! :)