36663
-
#9144 ménem lehet Grimit a kezdőbe rakni??????? Favalli kezd lol... -
HeCki #9143 PALERMO: Fontana ; Zaccardo, Barzagli, Biava, Pisano; Diana, Corini, Guana; Bresciano, Di Michele; Caracciolo
MILAN : Dida; Brocchi, Simic, Bonera, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Gilardino
kivancsi vagyok mi lessz .. forza milan -
#9142 ja vagy teljesen új taktika is elférne mert mostanában sok csapat ugyanazon taktikával játszik ellenünk
celtics, sampdoria, meg még a regina is ha emlékeztek.. a többi mecset nem láttam,de itt észrevehető volt,hogy rájöttek a titokra és ezen a 3 mecsen asszem csak 1 gól született ami önmagáért beszél -
#9141 hát nem sajnos, taktikai ujítások kellenének de sajnos nincsennek -
#9140 nem akarja,de úgy látszik,hogy nem tesz ellene nagyon semmit. -
#9139 szted ő akarja h uncsi és nyögvenyelős 1:0-ás meccseket játszunk? -
#9138 CA t én szidtam,hogy nem tud valami újat kitalálni,mostmár emgvannak hozzá a játékosok,de nagyon csökönyös,ő ezt jó játéknak mondja. és mondjon kinek minek akar,de be kell látnunk nem érdemeltük meg a győzelmet egyáltalán!
meddig akarja,hogy ilyen szar uncsi legyenek a Milan mecsek? vagy meddig akarja,hogy épp csak nyerjünk,vagy döntetlen. nekem ez nem elég. kell a diadalmenet :D -
#9137 végre valaki aki érti a dolgot :) -
#9136 szabi szerinted mi mit játszunk már egy ideje? széljátékot megbontani? nem vagyok mi egy arsenal..pl... csatárok meg nemhiszem h. visszajöttek volna védekezni, sőt nagyon labdát se szerezni...sampdoria meg kontrára játszott, életveszélyes lehetett vna ekkora kockázatot bevállalni... ezért ne szidd Ca-t -
#9135 jah ez min szép és jó de ha megbontod nem biztos h győzöl -
#9134 Hát én biztos hogy nem csatárt hoztam volna le az tuti !!!! Ha kell a védelmet i s megbontootam volna a győzelem érdekébe! -
HeCki #9133 koeprol kellet volna lehozni valakit es maradjon a 2 tamado .. nm volt kivel jatszon Ronie elol -
#9132 Szerintem meg igen jól passzolt Seedorf, főleg a 1. félidőben... a 2.-nál sztem fáradt lefele -
#9131 bíztam abban az 1-0ban, pippora tippeltem vna, Oddo kiállításaz az elején megfogta a csapatot, aztán végigpörögtünk egészen a szünetig...2. félidőt ellötyögtük...de megvan a 3 pont...sztem megérdemeltük, ronnie kéccer maradt le, Pipponak is volt lehetősége, Kaká-nak is, úgyérzem ezek az 1-0ás meccsek hiányoztak, Szerdán 15:00kor Palermo-Milan!!!!!! Forza szépen indul ez a hét:) -
#9130 jah 3 pont megvan de annyi, a játék ötlettelen volt, de már a San Siro közönsége is elégedetlen volt Seedorffal, remélem összekapja magát mert ez írtó gyenge -
#9129 Na a lényeg, hogy csak győztünk. Ambrosininak csak össze jött a fejes. -
#9128 jó nem vitázom, de akkor te hogy változtattál volna a taktikán? -
#9127 meg, sajna Ronie ma nem nyújtott maradondót de majd hétközbe :) -
#9126 Egyáltalán nincs igazad ebben!!! A lényeg hogy nyertünk!!!!!!!!! -
HeCki #9125 qrva nehezen de megvan .. -
#9124 VÉGE!
az uccsó pillanatban Ambro feje mentett meg minket! :)
örülök mert nagyon kellett ez a győzelem, így ha minden igaz 1 pontra vagyunk a 4. helytől :) -
#9123 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
1:0 Ambrosini!!! :D -
#9122 szarok én lassan Anceloti fejére. szerintem ő itt a bűnös. eddig a játékosokra fogtuk,de szerintem rájuk nem lehet. látszik igyekeznek, a taktika a szar -
#9121 azért mert ha megbontja a védelmet akkor egy kontrából vezetést is szerezhet a samp.
egy gól kellene vannak lehetőségek cask nem használjuk ki :( -
#9120 De miért csatárt hoz le!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen basszus támadni kell nincs mese! -
#9119 na kaká se vigyük túlzásba mert még nem jött vissza teljesen. középpálya ok, de azért támadás nem a régi -
#9118 Nyerni kell !!! Kaká majd betalál!!! -
#9117 Látom nem érted..., a lényeg győzzünk. -
#9116 te nem tudom melyik meccset nézed... -
#9115 Nagyon kéne egy gól, már lőhettünk volna, főleg Kaká rúgását jól kivédte Castelazzi.
Azt nem értem, h Ronaldo minek van még itt, menjen inkább haza. Ne játssza meg magát, mert amit láttunk még mindig ő a színlelés királya. -
HeCki #9114 hat eleg otlettelen a jatek ..a piros betett az elejen. johetnek a golok a masodik felvonasban :) -
#9113 na 0:0, nagyon kellene egy gól és utána kitámadnának és könyebb dolgunk lenne, gyerünk fiúk.
FORZA AC MILAN!!! -
#9112 az ismétlésen más látszott...
de az is lehet,hogy én vok a vaksi :D
csak kicsiben megy a többi a fórum :D -
#9111 miért? Oliverat állította ki és ő is buktatott -
#9110 hihi vaksi a bíró :D -
#9109 Olivera PIROS!!! -
#9108 Castellazi kivédte bakker vagyis kiütötte, pedig Kaká szabadrúgása jól ment és pont meg is pattant előtte... -
#9107 hát 10 emberrel érdekes lesz... de nyerni kell és 1 pontra lesz a 4. hely!!!
FORZA MILAN!!!
Dida most védett egy óriásit! -
#9106 na piros... oddo... így már érdekes lesz... főleg ha gól lesz a szabadból
mod: nem lett :) -
#9105 így legyen! :)