36663
-
Maldini 92 #9184 na végre Gila-R99 együtt a pályán
Tartok a meccstől mert a Chievo veszélyes lehet(pl:Roma)Tippem 3-1 -
#9183 Milan-Chievo: Formazioni ufficiali
Queste le formazioni ufficiali di Milan e Chievo, in campo alle ore 20.30 allo stadio "Giuseppe Meazza":
MILAN (4-3-1-2): Dida; Oddo, Simic, Bonera, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Kakà; Gilardino, Ronaldo
Allenatore: Carlo Ancelotti
CHIEVO (4-3-3): Squizzi; Malagò, Mandelli, D’Anna, Lanna; Sammarco, Italiano, Troiano; Semioli, Pellissier, Cozzolino
Allenatore: Gigi Del Neri
(A) -
#9182 Srácok mi volt annak az oldalnak a címe, amelyiket egy srác itt hirdetett Milanos??? -
#9181 Carlo Ancelotti a következőképpen nyilatkozott a Chievo elleni mérkőzésre készülve:
"A Palmero elleni mérkőzés megmutatta, hogy egy szinten állunk a nagycsapatokkal, és én örülök ennek a ténynek. Most már bárkit képesek leszünk legyőzni, az erőnk és a kiegyensúlyozottságunk újra a régi. A Chievo is kezdi visszanyerni formáját. Taktikailag szervezettek, és különösen veszélyesek kontratámadásokból. Ronaldo biztosan játszani fog, bár azt még nem döntöttem el, hogy csak Kaká, vagy Gilardino is helyet kapjon-e a kezdőcsapatban mellette. Ami a csapat többi részét illeti, Massimo Oddo és Marek Jankulovski visszatérhet, Paolo Maldini, Kakha Kaladze és Marcus Cafu alighanem kimaradnak. Bonera? Óriási meglepetés számomra, hogy képes volt a védelem vezéregyéniségévé válni. Rendszeresen bizonyítja, hogy valóban Milan szintű játékos. A pletykák? Kakát már fárasztja, hogy állandóan ezzel a Real Madrid dologgal zaklatják. Szeret itt nálunk és hosszú időre szóló szerződése van. Ronaldinho? Idáig is túléltünk nélküle, és ez akkor sem változik, ha nem szerződik hozzánk. Ami Cannavarót illeti, a Parmánál már dolgoztunk együtt, és csak jót mondhatok róla."
A Chievo trénere, Gigi Del Neri elismerő szavakkal illette ma esti ellenfeleit:
"A Milan csapata tele van nagyszerű játékosokkal. Elég csak megemlíteni Paolo Maldinit, Kakát, Andrea Pirlót vagy újabban már Ronaldót is. Az egész csapat Fenoménoknól áll. Ahhoz, hogy legyőzzük őket, végig nagyon keményen kell koncentrálnunk, és nem szabad hagynunk, hogy kibontakozzanak. Emellett, mivel a Románál lassabb tempóban futballoznak, mi megpróbáljuk majd felpörgetni a játékot."
Forrás: channel4.com -
#9180 na akkor egyetértünk :) -
DJ BP #9179 B+, ennek nem örülnék... Diarra? Hát akkor Calderón hülye... Remélem kacsa, vagy pedig Kaka úgyse akar jönni. Maradjon már inkább én is azt mondom -
#9178 nem kell, nem fog elmenni :) -
#9177 ja de azért én féltem:) -
#9176 tuti nem fog elmenni de egy párszor már leírtam :) -
#9175 Na ez nagyon fasza... Nem hiszem el jó, tudom, nem lehet élete végéig itt tartani de, akkor is ne adjuk már el...meg remélem ő, sem akar távozni.. -
#9174 Kezdődik:
Káprázatos ajánlat Kakáért
Külföldi labdarúgás
A Real Madrid elnöke rábólintott az elképzelésre, amely szerint a Real Cannavarót, Diarrát és 30 millió eurót kínál a parádézó brazilért.
Spanyolországból származó hírek arról számolnak be, hogy a Real Madrid a nyáron ajánlatot kíván tenni a Milánóban érinthetetlennek nevezett Kakáért. Állítólag Ramon Calderon, a királyi klub elnöke zöld utat adott az elképzelésnek, amely szerint a Real két játékost és pénzt ajánlana az egykori Sao Paolo-i kedvencért. A spanyol óriásklub nem teketóriázik, hajlandó lenne a Milan vezetői által az utóbbi időben megkörnyékezett játékosokat, plusz egy 30 millió euró körüli összeget felajánlani a remekül játszó brazilért cserébe. Az aranylabdás Fabio Cannavaro és Mahamadou Diarra tenné át a madridi elképzelések szerint Milánóba székhelyét, éppen az a két játékos, akit januárban szóba hoztak a lombardokkal.
Persze a milánói vezetők hallani sem akarnak az üzletről, ugyanakkor nem elképzelhetetlen, hogy jövőre Kaka és Ronaldinho nem együtt fog küzdeni a Milan sikereiért, hanem egymás ellen a spanyol bajnoki címért. -
#9173 hát én beszarok ezen a védelmen -.- -
#9172 ncelotti kihirdette a Chievo elleni keretet:
KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari
VÉDŐK: Bonera, Favalli, Grimi, Jankulovski, Oddo, Simic
KŐZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo
Forrás: acmilan.com -
North #9171 A legtöbbször valóban odalövi, de általában úgy hogy ne legyen esély megfogni. Megjegyzem, azért egyszer láttam már, hogy a másik irányba külde.:) -
laca70 #9170 Ahány tizenegyest láttam Kakától, mindet a jobb sarok felé lőtte. A kapusok már kifigyelhették ezt. -
#9169 érdekes hírek. kapusnap Buffon ha jönne meglenne az öröm.
ronaldinho nem hiányzik nekem.... a többi kapus szerintem nem érdekes,mert storari és véd úgy mint azok a fiatalok... -
#9168 Kaka hívja Ronaldinhót
Külföldi labdarúgás
A Milan brazil különítménye igyekszik meggyőzni a Barcelona csillagát, hogy váltson klubot a nyáron.
A lombardok már így is népes brazil kontingenssel rendelkeznek, Carlo Ancelotti keretében összesen hat brazil játékos szerepel, Dida, Cafu, Serginho, Kaka, Ricardo Oliveira és Ronaldo. De a Milan törekvése, hogy tovább növelje braziljai számát, és nem is akárkit szemeltek ki ezúttal a piros-feketék vezetői, a legújabb terv szerint a nyáron ajánlatot tesznek Ronaldinhóért. Törekvéseikben pedig a játékosok is segítenek, a tündöklő Kaka igyekszik honfitársa lelkére hatni:
- Ha Ronnie távozni akar, mi szívesen látjuk. Nagyon bízom benne, hogy a nyáron a Milanhoz kerül – álmodozott Kaka a nyári tervekkel kapcsolatban. – A futball örök körforgás. A Barca három sikeres év után idén vélhetően kevesebbet ér el, mint szeretne. És talán többen nem akarnak maradni, hogy kivárják a katalánok következő nyerőszériáját. -
#9167 Az olasz bajnokság mai fordulónapján gólnélküli döntetlent ért el az AC Milan csapata a Palermo vendégeként. A piros-feketék már a 9. percben megszerezhették volna a vezetést, de Kaka nem tudta értékesíteni a Gilardino által kiharcolt büntetőt. A hátralévő időben a milánóiak előtt több lehetőség is adódott a gólszerzésre, de a befejezésbe mindig hiba csúszott. Ezzel a döntetlennel a Milan visszacsúszott a hatodik helyre.
PALERMO-MILAN 0-0
Gólszerző: -
Arbitro: Trefoloni
Sárga lap: Fontana (8.), Pisano (92.), illetve Favalli (31.), Bonera (63.)
Piros lap: -
PALERMO (4-3-2-1):
Fontana, Zaccardo, Biava, Barzagli, Pisano, Diana, Corini (Simplicio 10.), Guana, Bresciano (Gio. Tedesco 70.), Di Michele, Caracciolo (Matusiak 69.).
Nem léptek pályára: 1 Agliardi, 15 Dellafiore, 32 Capuano, 90 Brienza
Vezetőedző: Guidolin.
MILAN (4-4-1-1):
Dida, Brocchi, Simic, Bonera, Favalli, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf (Gourcuff 71.), Kaka, Gilardino (Ronaldo 71.).
Nem léptek pályára: 16 Kalac, 7 Oliveira, 24 Grimi, 36 Darmian, 37 Bruscagin
Vezetőedző: Ancelotti.
Forrás: acmilan.com, gazzetta.it -
#9166 Pippo Inzaghi ügynöke, Tullio Tinti cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy az AC Milan csatára nyáron az AS Romába kerül Vincenzo Montelláért cserébe.
„Nem látok esélyt arra, hogy Filippo elhagyja a Milant. Túlságosan boldog itt, és a szurkolók is szeretik. Természetesen a futballban minden megeshet. Ha úgy fogja érezni, hogy a klub nem bízik benne, akkor elgondolkodunk a váltáson. Azonban most nagyon jó érzi magát Milánóban.”
Forrás: tribalfootball.com -
#9165 Carlo Ancelotti a Palermo elleni mérkőzést követően a következőket nyilatkozta:
"Nem örülök az eredménynek, de a teljesítménnyel elégedett vagyok főleg a mérkőzés alatti nehézségek miatt.
Nyernünk kellett volna az első félidő alapján, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeket. A szünet után pedig veszítettünk a labdabirtoklásból.
A tizenegyes jogos volt-e? Most már mindegy, azután, hogy alberto Fontana kivédte.
Kaká mindig belövi a tizenegyeseket, de ma nem volt szerencséje. Még elválik, de szerintem továbbra is ő fogja elvállalni.
Kaká úgy játszott az első félidőben, mint ahogy még sosem láttam a Milanban. Nagyon együtt élt a játékkal, és sok lehetőséget teremtett képességeinek köszönhetően. "
#9164 A hírek szerint az AC Milan gőzerővel keresi Nelson Dida utódját, aki kész nyáron aláírni a Barcelona csapatához. A piros-feketék sokáig bíztak abban, hogy sikerül hosszabbítani Didával, de a Barca igazgatója, Joan Laporta állítólag egy visszautasíthatatlan ajánlatot tett a brazil játékosnak.
A milánóiak átigazolási guruja, Ariedo Braida öt nevet írt fel a listájára, ha Dida több mint 6 év után (és 150 mérkőzéssel a háta mögött) tényleg elhagyja a San Sirot.
Bár még mindig a Juventus hálóőre, Gigi Buffon az elsőszámú kiszemelt, most úgy tűnik, hogy a városi rivális Inter előnyösebb helyzetben van a friss világbajnok leigazolásáért folytatott versenyben, így Braida kénytelen más jelölteket is számításba venni.
Egyik ezek közül a jelenleg a Livorno alkalmazásában álló Marco Amelia, akit már többször kapcsolatba hoztak a Milannal. Amelia januárban már visszautasította az orosz Szpartak Moszkva nagyon kedvező ajánlatát, ami tovább erősíti azokat a spekulációkat, hogy a fiatal kapus a San Siroba kerülhet. A Livorno elnöke, Aldo Spinelli várhatóan 7 millió font körüli összeget kérne a 24 éves játékosért.
A másik potenciális jelölt Artur Boruc (Celtic), aki a jövő héten épp az AC Milan ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában. Boruc az első mérkőzésen nyújtott teljesítményével harcolta ki azt az esélyt, hogy a következő szezontól akár Olaszországban játszhasson.
További lehetséges utódok a Lyon veterán hálóőre, Gregory Coupet, és a Milan mezére jóval nagyobb eséllyel pályázó Juan Pablo Carrizo, aki jelenleg a River Plate csapatát erősíti. A mindössze 22 éves kapus az argentin klub egyik legnagyobb ígérete, és az ára annak ellenére 8 millió font körül van, hogy még csak 2006 januárjában debütált az első csapatban.
#9163 nagyon sajnálom h 0:0 lett, azt meg még jobban sajnálom h Kaká tizit hibázott :(
de ez van, hétvégén javítunk! FORZA AC MILAN!!! -
#9162 az is megeshet, de szerintem ez a három 0-0 azért már következtethető valamire... pl.hogy változtatni kéne -
#9161 nem volt uncsi meccs csalóka ez a 0-0... -
#9160 simán:) -
#9159 lol még jó hogy nem néztem... enyire uncsi mecseket nem tok elképzelni mint mostanság a miláné... két 0-0t láttam,szerintem ez sem volt nagyobb szám -
#9158 "simán" jók voltatok :) -
#9157 áhhh 0-0 csalódott vagyok simán 0-3mmal kellett volna hazamennünk, csak a befejezés hibádzott, Favallit nem értem h. mitkeresett a pályán, Guffinak is több időt kellene adni...életet visz a támadójátékunkba és beadni,ívelni is tud... ez van menni kell tovább...forza milan -
HeCki #9156 Eddig jo csak a helyzeteket be kene loni .. -
#9155 Pirlo feje felett elszállt a labda túloldalról Seedorf cselezett és lőtt kapura..Fontana bravúr.... -
#9154 simán lehetne már 0-3 ... csak így tovább eddig szépen játszunk -
#9153 úristen Kaká!!!! még egy ziccer kimarad!!!:(( -
#9152 Kaká még nem a régi támadóban az biztos -
#9151 guana mit szerelt már!! áhhh -
#9150 Gila jó rájátszott a tizire!!! Kaká meg olyan gyetrán ált neki hogy az hihetetlen! -
#9149 Kaká adott egy bőröst a 16oson belül majd fölé lőtt!! -
#9148 basszus KAKÁ!!!!!! -
#9147 11es!!! -
#9146 csak Gila akarna támadni? -
#9145 Forza Milan!!