36663
  • Nuno88
    sztem meg az egész egy kacsa... de kiváncsi vagyok mi lesz nyáron, jön-e vagy nem, Kaká megy-e vagy nem, de sztem tutira itt marad, Sheva visszajön-e vagy sem...
  • Palinko
    és mi van ha csak oliveráról dumálnak?
  • Nuno88
    Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi meghívta hétvégére Milánóba a brzil sztár, Ronaldinho menedzserét és testvérét, hogy tárgyaljon velük a játékos jövőjével kapcsolatban. A városi derbit, az Inter-Milan-t fogják együtt megnézni. A találkozó után kerül sor a megbeszélésre. Az olasz elnök célja nem is lehet más, hogy olyan ajánlatot adjon, amivel rábírja Ronaldinhot, hogy a nyáron hagyja el a Barcát és költözzön Milánóba.

(foci24.com - Fedor János)
  • Palinko
    lol :)
  • Nuno88
    Burdisso orrát eltörte és kergették az inter játékosok :D
  • Nuno88
    télleg! kevertem a kettőt bocsesz :)

remélem hétvégén megállítjuk a "menetelő" inter gárdáját, nem érdekel ha megnyeril a scudettót, mondjuk mostmár sztem megnyerik, csak verjük meg őket hétvégén, a többi nem érdekel! :)
  • LasCar16
    há h. fel akarták már rúgni:D...mennyit röhögtem jájj:D
  • LasCar16
    tavasszal volt májusban asszem...ősszel kaptunk ki 3-2re
  • Palinko
    mi volt ez a jelenet pontosan? :)
  • Nuno88

fogócskáznak :D
  • Nuno88
    de az ősszel volt nem? mert tavasszal kikaptunk 3:2-re azt tudom
  • LasCar16
    tavaly is délután volt akkor nyertünk kaladze góljával 1-0ra...
  • Nuno88
    Délután lesz a milánói városi rangadó
    2007-03-07 14:30:16
    Az Olasz Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a vasárnapi Internazionale-AC Milan városi derbit délután három órakor rendezik meg - ezt a két klub hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra.
    Ez azért érdekes, mert az egyik legnagyobb presztízsű rangadóra az elmúlt tizennégy évben mindig az esti órákban került sor.

A két csapat utoljára 1993. november 7-én találkozott egymással délután: akkor a piros-feketék Christian Panucci és Jean-Pierre Papin góljaival 2-1-re diadalmaskodtak. (nso.hu)
  • Nuno88
    Coupe? Jóhogy nem beszéljük rá Seament a visszatérésre -.-
  • Nuno88
    Zeljko Kalac 2009-ig meghosszabbította szerződését az AC Milan gárdájánál. Az ausztrál kapus idén több mérkőzésen is helyettesítette Didát, ám teljesítménye nem volt különösebben meggyőző, így Storari januári leigazolásakor sokan úgy vélték, nyáron távozik. Jelen állás szerint nem, igaz, most Dida jövője kérdéses, őt a hírek szerint a Barcelona vinné.
    Persze a Milan is erősítene kapusposzton ez esetben: ők a Lyon labdarúgóját, Gregory Coupet-t szemelték ki.
  • Nuno88
    A Milan egyetlen esélye
    Külföldi labdarúgás

A lombardok, ha nem jutnak tovább a Celtic ellen, idén biztosan nem nyernek semmit. A skótok nem kockáztatnak, győzni mennek a San Siróba.

Az első meccsen játszott 0-0 egyértelműen a visszavágón hazai pályán szereplő Milannak jó, amelynek a szerdai az egyetlen lehetősége, hogy eredményt mutasson fel az idei szezonban. A 2006 tavaszán kirobbant bíróbotrányban is érintett klubot 8 pontos hátránnyal sújtotta az olasz szövetség, ám ennél nagyobb csapás volt Andrij Sevcsenko nyári távozása. A csapatnál későn eszméltek az ukrán pótlásával kapcsolatban, így a szezon első felében csak vergődtek a milánóiak, olyan hátrányt összegyűjtve a tavaszra, amely elfeledtette az indulásnál kirótt nyolc pont mínuszt.

Carlo Ancelotti csapata remekül próbált a hétvégén, a Milan a Chievót győzte le 3-1-re ráadásul hátrányból fordítva. Paolo Maldini és Filippo Inzaghi játéka sérülés miatt kérdéses, mindketten régóta húzódó sérüléssel bajlódnak, mindenesetre mindketten az előzetes kezdőcsapat tagjai. Nem kérdéses, hogy Ronaldo nem lép pályára, a brazil nem egészségügyi gondokkal küzd, természetesen továbbra sem játszhat a BL-ben, hiszen az ősszel a Real Madrid mezében már szerepelt az idei kiírásban.

- Az mindegy, hány csatárral lépünk pályára, a lényeg, hogy támadjunk, és annyi helyzetet alakítsunk ki, amennyit csak tudunk – mondta az egycsatáros felállásra utalva Ancelotti, aki szerint az utóbbi időben megindult a Milan szekere, igaz ez akkor is, ha sikerei nem túl látványosak. - A továbbjutás létfontosságú a számunkra. A BL az elsőszámú sorozat idén a számunkra, és a végéig akarunk menetelni.

A Celtic vezetőedzője, Gordon Strachan állítja, hogy csapata nem az ikszre fog játszani. A menedzser szerint ugyanis a szerencse helyett a bátorságot helyezi előtérbe csapata. Strachan szerint a Skóciában elért 0-0 elég lehet a továbbjutáshoz, ha játékosai elég bátran lépnek pályára a tömött San Siróan. A vezetőedzőnek könnyű a dolga, mert minden alapembere bevethető a Milan ellen, így szinte legjobb összeállításában léphet pályára a Celtic.

- Nincs tuti terv. Kimegyünk a pályára, játszunk, és majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Nem tudnánk együtt élni a gondolattal, hogy egy iksszel jutottunk tovább, így biztosra vehető, hogy az első perctől támadni fogunk – adta ki a jelszót Strachan.
  • Palinko
    ha nem nyerjük meg a BL t és n em leszünk 4 edikek a bajnokságon,akkor elkönyvelhetjük,hogy ez az év sem volt sikeres... szóval hajrá és teljesíteni a követeléseimet! :DD
  • Nuno88
    A Genoa néhány játékos leigazolás ügyében folytat tárgyalásokat az AC Milan vezetőivel. A hírek szerint a Genoa elnöke, Enrico Preziosi élénken érdeklődik Dario Simic és Christian Abbiati iránt, aki jelenleg kölcsönben a Tornio csapatában szerepel.

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Celtic elleni Bajnokok Ligája visszavágó mérkőzésre készülő keretét:

KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari.

VÉDŐK: Cafu, Maldini, Costacurta, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Oddo.

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.

CSATÁROK: Ricardo Oliveira, Inzaghi, Gilardino.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát én is bizok h továbbmegyünk ,hisz kötelező ez a feladat!
  • LasCar16
    ponyognak a riválisok rendesen... holnap nyernünk kell forza !!!!!!!!
  • Nuno88
    BL-ben érdekes továbbjutások voltak: Barcát, Lyont, Intert meg a Chelseat vártam továbbjutónak erre csak a chelsea jutott tovább :)
  • Nuno88
    persze :)
  • Palinko
    hát én nagyon sajnáltam,hogy elment, de mostmár nem kell... na de most ezen nem fogunk összeveszni :) kitárgyaltuk már a témát párszor...
  • Nuno88
    bármikor visszajöhet a részemről!
  • Nuno88
    Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, hogy még mindig Ronaldo a legjobb brazil játékos.
    - Minden kritikával és ellenkező híreszteléssel szemben biztos vagyok abban, hogy Ronaldo újra válogatott lesz. Még nagyon sok örömet okoz majd a hazai szurkolóknak - nyilatkozta az O Globo című napilapnak a tréner, aki 2002-ben világbajnokságot nyert a dél-amerikai válogatottal.
  • Palinko
    érdekes dolgokat nyilatkozik azután,hogy gyorsan elmenekült innen...
    mindkét lehetőség jólesz ám :D
  • Nuno88
    A Milan egy másik brazillal pótolná Didát
    Külföldi labdarúgás
    A milánói piros-feketéket ezúttal a PSV-ben védő Heurelho Gomes kapussal hozták összefüggésbe.

A Milan továbbra is a távozóban lévő Nelson Dida utódját keresi, érdeklődése legújabb tárgya pedig a brazil kapus honfitársa, Heurelho Gomes lett. A lombardok kapujában védő Dida nem hajlandó meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a klubbal, állítólag külföldről vár ajánlatot. A Milan azonban nem vár tovább, és elkezdett körülnézni a piacon. Természetesen újra felmerült Gianluigi Buffon neve is, legutóbb pedig a PSV brazilja, Heurelho Gomes.

A Milan már megtapasztalhatta, igazi bravúrkapus Gomes. A Bajnokok Ligájában ugyanis 2005 őszén kivédte az olaszok szemét a portás, Kakáék két meccsen képtelenek voltak gólt rúgni a hálóőrnek!

A már a selecao szövetségi kapitánya, Dunga által is felfedezett kapusnak 2010-ig szóló szerződése van Eindhovenben, így a Milannak ki kell őt vásárolni a kontraktusból. A 26 éves Gomes árát ötmillió fontra taksálják.

• Nuno88
    Massimo Oddo így nyilatkozott a holnapi, Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készülve:

"A Milan az a Milan, hazai pályán játszunk és mindennel rendelkezünk, hogy tovább tudjunk menni a következő fordulóba. A Celtic kerete nem túl erős. Otthon nagyon jól játszanak, de idegenben nem legyőzhetetlenek. A Milan jobb csapat, és én személy szerint biztos vagyok a továbbjutásban. Ronaldo? Nem könnyű dolog szezon közben csapatot váltani, előfordulhatnak nehézségek. A képességei és a klasszisa vitán felüliek. Csak be kell illeszkednie a csapatba, és akkor ő is hozzá fogja tenni a maga teljesítményét. Ronaldo képességeit nem kérdőjelezheti meg senki."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Shevchenko: „Ugyan testben Londonban vagyok, de a lelkem Olaszországban maradt.”
  • Nuno88
    én azt mondom h menjen ha így áll a dolgokhoz, ha neki a pénz fontosabb... vannak hírek miszerint Gomest akarjuk a PSV-ből neki örülnék, de Buffont ha megszereznénk az maga lenne a menyország, bár ha a Juve visszajut és visszafog akkor nem fogják eladni, így Gomest kell megvenni :)
  • DjCooll
    Ez az a motivációval vannak gondok nála....
  • Palinko
    "amíg a csapat mezét viseli addig kötelessége jól teljesíteni..."
    1. jogilag nem
    2. emberileg viszont IGEN
    de hogy akar így menni máshova,ha nálunk is visszaesett... régen még mikor motivált volt angyon jól védett,de mostanában...
  • LasCar16
    nem értem Dida-t biztos helye lenne nálunk, ki fizetne neki többet?... teljesítményével szerintem ezért vannak gondok, jólenne ha a focival törődne és a csapattal, amíg a csapat mezét viseli addig kötelessége jól teljesíteni...
  • DjCooll
    ezt hívják cuminak:D hahahha
  • Nuno88
    Barca: Dida? Köszönjük, nem kérjük!
    Külföldi labdarúgás

A katalánok sportigazgatója elutasította a brazil leigazolását, Dida két pad között a földre huppanhat.

A Barcelona sportigazgatója, Txiki Beguiristain kijelentette, klubja nem kívánja leigazolni a Milan kapusát, akinek szerződése a nyáron jár le Milánóban. Didát rengeteg kritika éri csapatánál, legutóbb szombati bakija után hangosodtak fel kritikusai, akik főleg bizonytalansága miatt támadják. A Milan vezetői azonban nem csak teljesítménye miatt bírálják a kapust, Silvio Berlusconi tulajdonos szerint Dida azért húzza az időt szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban, mert minden sztárnál nagyobb fizetést akar kicsikarni. A brazil válogatott hálóőr hetek óta bizonytalanságban tartja a Milan elöljáróit, a hírek szerint a Barca hívószavára vár. Hiába teszi, mert a katalánok nem számolnak Dida leigazolásának a lehetőségével.

- Nem érdeklődünk Dida iránt, és nem vagyunk boldogok az ilyen pletykáktól. Kimondottan elégedettek vagyunk Victor Valdes és Albert Jorquera munkájával, a jövőben is nekik kívánunk bizalmat adni – jelentette ki Beguiristain.

Dida könnyen ráfázhat taktikázására, mert a piros-feketék sem erőltetik mindenáron a szerződéshosszabbítást, a tervek szerint a milánóiak Gianluigi Buffont akarják elcsábítani a Juventustól.
  • Nuno88
    Alberto Gilardino a következőképpen nyilatkozott a Milan Channelnek:

"Nagyon örülök, hogy én szereztem az egyenlítő gólt, ez fontos lépés volt a mérkőzés megfordításában. A második félidőben Massimo nagyszerű gólt lőtt, azt hiszem, ez egy fontos győzelem számunkra a Celtic elleni mérkőzés előtt. Még életben vagyunk és a morálunk is jó, erőt és elszántságot mutattunk azzal, hogy hátrányból hoztuk vissza a meccset. Milyen volt Ronaldóval játszani? Elégedettek lehetünk, hiszen ez volt az első mérkőzésünk együtt. Nem lehet nem észrevenni a képességeit. Celtic? Nem szabad lebecsülni őket, és ezt a hibát nem is fogjuk elkövetni. Idén rendre jól játszanak és győznek. Fontos mérkőzés lesz ez számunkra, gólokra és a győzelemre kell törekednünk. Remélhetőleg a szurkolóink támogatni fognak minket, szükségünk van rájuk, ők nélkülözhetetlenek számunkra."

Forrás: acmilan.com
  • Palinko
    hát ez azért tényleg már... még egymásnak szólogatnak be, nemhogy örülnének a jósikerült mecsnek.. néha vannak hibázások a fociban naés? nem értem miért lett most ez túltárgyalva...
  • HeCki
    Nekem is jol jonne egy hasonlo de megis szebb,milanos altal alkotott remekmu :)
  • Palinko
    köszi szépen. pont jó lett! be is teszem mindjárt!