A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
így születtünk Faterommal, egy család...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
kösz fiúk rendesek vagytok!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
anti lácijó fan klubb forevö!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mondtam már hogy jó látni, ahogy kikap a lácijó? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost

Sheva
legyen igazad <#eljen>

BOBO GóLT & GILA GóLT!!!!

gabber_saviola
mondom és hogy kiütés lesz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
AC Milan <2 - 0> Lazio

12' <1 - 0> A. Shevchenko
14' <2 - 0> Kaka

Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

McFrost

Sheva
<#worship><#worship><#worship>

McFrost

Sheva
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gól 2:0

Sheva
KAKA GOOOOOOOOOOOL!!!

Sheva
SHEVA GOOOOOOOOOOOL!!!

McFrost

Sheva
ok és elõre köszi <#eljen>

McFrost
dobok be képeket , ha nem lesz elfogadható minõségû a Chievo meccs.

Sheva
köszönjük Palermo mester

FORZA MILAN!!!

szorítok a palermonak

forza milan
NA,Forza Milan,Milanos tesok,ma nyerni kell,nyerünk is!Hajra királyok!

gabber_saviola
mindenképp Milan gyõzelemre számítok, és nem elképzelhetettlen egy nagy arányu gyõzelem

Sheva
nem tom nem láttam még játszani de azt mondják nem rossz

fsgh
Nagy mázlitok lesz ha kompany hozzátok megy:-) (legalábbis az fmben jó:-PP)
Az életben mien?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
kompany neve merült fel de nem tom lesz-e belõle vmi a télen

Hát ez a gond. Hozni kellene valaki fiatalt, jó pár név felmerült már. Mindenesetre szerintem Stam már nem tudja azt a szintet hozni, ami elvárható lenne.

Sheva
elégedett is lennék ezzel az eredménnyel <#smile>
Sheva Gila vagy Vieri gól 😛

McFrost
Ma A Milan 2-0-ra veri a Lácijót! F.M!

Sheva
oszt akkor ki lenne védõ?

Pedig gondolkozhatna rajta.

Sheva
Jaap Stam hivatlosan cáfolta azokat a pletykákat, hogy a Milannál eltöltött ideje hamarosan a végéhez ér. Nem hivatalos híresztelések szerint a Milan védelmének gyenge teljesítménye miatt a holland hamarosan visszatérhet szülõhazájába, de a játékos hétfõn adott rövid, de velõs nyilatkozata elvetette ezeket a találgatásokat: "Sosem gondoltam arra, hogy elhagyom a Milant."

Sheva
A Milan vezetõedzõje, Carlo Ancelotti nem aggódik amiatt, hogy csapata a vártnál gyengébben kezdte az új szezont. A Milan vezetése megerõsítette, hogy továbbra is bízik Ancelotti képességeiben.

A vörös-fekete klub csak négy pontot gyûjtött be a bajnokság elsõ három fordulójában, legutóbbi mérkõzésén pedig nagy meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett a Sampdoria otthonában. Ancelotti ennek ellenére továbbra is nyugodt, és magabiztosan néz a Lazio elleni mérkõzés elé. "Ez egyáltalán nem nehéz idõszak nekem. Teljesen nyugodt vagyok, részben azért, mert nem olvasom az újságokat... Szerintem ez a nyugodtság a jó tulajdonságaim közé tartozik. Pontosan tudom, hogy a klub miként vélekedik rólam. Tavaly is voltak gondjaink a starttal, négy pontunk volt három mérkõzésbõl, de visszatértünk egy Lazio elleni gyõzelemmel. Most megint velük kerülünk szembe, de most hazai pályán. Ahhoz, hogy túltedd magadat az ilyen idõszakokon, azt kell tenned, amiben a legjobb vagy. Kötelezõ gyõzelem? Nem ez az utolsó esélyünk a felzárkózásra, de vissza kell térnünk a helyes útra. Bizakodóak vagyunk, mivel a Sampdoria ellen nem játszottunk rosszul. A védelem? Ezek a játékosok jól játszottak és sokszor kisegítettek engem a múltban, a jövõben is ezt fogják tenni. A védelem jó volt a Sampdoria ellen. Kevés lehetõséget hagytunk nekik, bár a vége felé sok területet adtunk fel" - nyilatkozott Carlo Ancelotti.

Ancelotti mellett a vezetõség sem aggódik a csapat formája miatt. Adriano Galliani megerõsítette, hogy továbbra is maximálisan megbíznak az edzõben: "A kispad nem ingott meg alatta egy pillanatra sem. Tény, hogy õ a csapat vezetõedzõje, és az is marad a jövõben is. Õ egy fontos része a csapatunknak. Három éve versenyképesek vagyunk a legmagasabb szinten, és elég sok trófeát is gyûjtöttünk. Ezt nem szabad elfelejtenünk, és persze továbbra is egységesnek kell maradnunk. Három bajnoki mérkõzés után ugyanannyi pontunk van, mint tavaly ilyenkor, pedig most két idegenbeli találkozót játszottunk. Mivel tavaly vissza tudtunk térni a bajnokesélyesek közé, miután nyolc pontos hátrányt dolgoztunk le, meg tudjuk tenni ezt idén is, a lényeg az, hogy nyugodtak maradjunk."

Sheva
Az olasz lapok szerint így állhat fel egymás ellen a két csapat.

LA GAZZETTA DELLO SPORT:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Serginho; Kakà; Shevchenko, Vieri
LAZIO: Sereni; Oddo, Siviglia, Stendardo, Zauri; Behrami, Dabo, Liverani, Giallombardo; Di Canio, Rocchi

IL CORRIERE DELLO SPORT:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Serginho; Kakà; Shevchenko, Vieri
LAZIO: Sereni; Oddo, Siviglia, Stendardo, Zauri; Behrami, Dabo, Liverani, Giallombardo; Di Canio, Rocchi

TUTTOSPORT:

IL CORRIERE DELLA SERA:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Vieri LAZIO: Sereni; Oddo, Siviglia, Stendardo, Zauri; Behrami, Dabo, Liverani, Manfredini; Di Canio, Rocchi

LA REPUBBLICA:

IL GIORNALE:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Costacurta; Ambrosini, Vogel, Serginho; Kakà; Shevchenko, Vieri

Sheva
remélem én is nyerni kell mindenáron

forza milan
Remélem ma Lazio kiütés lesz!!!!

Sheva
Rivera slams AC Milan buying policy
tribalfootball.com - September 21, 2005

Gianni Rivera says AC Milan blundered in the summer market and are now paying for it.

Get your Free Screensavers now!
The Milan hero said: "They underestimated the difficulties they encountered in the second half of last season.

"As a result, the link between departments has broken.

"Milan got things wrong on the market," he added. "It would have been wiser to strengthen the defence, instead of buying attackers, because the years pass for everyone.

"The problem is that Milan attributed a lack of luck to their slump towards the end of last season, whereas the problem was something else."

McFrost
szép nevek és elbaxtam a téket....

Sheva
Eleftheropoulos a felkészülési mérkõzések alatt nem gyõzte meg a Milan vezetõit képességeirõl, így gyorsan továbbadták a Romának és leszerzõdtették helyette az ingyen igazolható Zeljko Kalacot.

Sheva
gyött látott védett 2 meccsen oszt ment 😄DDD

McFrost
az ki is volt Elefántropulosz?

Sheva
nem láttam még védi a milanban de nem rossz biztos jobb mint a görög volt

McFrost
jó srác ez a Pippó 'Zagi...kalács mien?

Sheva
Carlo Ancelotti a Lazio elleni hétközi fordulóra kijelölte a 19 fõs keretet. A mérkõzésen biztosan nem fog pályára lépni Paolo Maldini, míg a cserepadon az idény során elõször kapott helyet a fiatal Marzoratti.

Kapusok: Dida, Kalac.

Hátvédek: Cafu, Costacurta, Kaladze, Marzoratti (46), Nesta, Stam.

Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.

Csatárok: Gilardino, Shevchenko, Vieri.

Sheva
Jó hír Pippo Inzaghiról. Végre biztossá vált Belgiumból való visszatérésen dátuma. A piros-feketék csatára, péntek délután tér vissza Olaszországba, és szombaton Milanelloban már együtt fog edzeni a csapattársaival.

Sheva
NESTA: 'Milan will get back into their stride'
9/20/2005
MILANELLO - Alessandro Nesta is back from receiving the FIFpro prize for being the best central defender from last season: 'It is a delightful prize, a nice recognition for the team from the moment we knew they were five of us. It means that we have done well.' Regarding his return to the defence for tomorrow's Lazio game, Sandro added: 'Rotating the players is the right thing to do because this will leave us in the best condition at the end of the season. Tomorrow, the important thing is to win and not concede a goal, we have been working on this. Then, Milan will get back into their stride as always.'

Sheva
A mostanában megtorpanó Milan számára jó hírt jelenthet, hogy öt játékosa kerül be a FIFPro legjobb tizenegye közé. A brazil Nelson Dida meglepetésre megelõzte a Juventus és az olasz válogatott elsõ számú hálóõrét, Gigi Buffont. Az álomcsapat négy védõjébõl három, Marcos Cafu, Alessandro Nesta és Paolo Maldini szintén a piros-feketéket erõsíti, míg a támadósorban ott van az aranylabdás gólvágó, Andriy Shevchenko.

A FIFPro szervezeténél az év játékosa a Barcelona csillaga, Ronaldinho, a legjobb fiatal játékos a Manchester United csatára, Wayne Rooney lett. A díjazottak között volt Pelé is, aki a FIFPro legendájának járó díjat vehette át.

A 2004/2005-ös szezon álomcsapata:
Nelson Dida (brazil, AC Milan) - Cafu (brazil, AC Milan), Alessandro Nesta (olasz, AC Milan), John Terry (angol, Chelsea), Paolo Maldini (olasz, AC Milan) - Frank Lampard (angol, Chelsea), Claude Makelele (francia, Chelsea), Ronaldinho (brazil, FC Barcelona), Zinedine Zidane (francia, Real Madrid) - Samuel Eto'o (kameruni, FC Barcelona), Andrij Sevcsenko (ukrán, AC Milan)

Sheva

Sheva
1000 thx

gabber_saviola
nem, hazaérek megcsinálom

Sheva
off:

a barcelona bannert nem felejtetted el? 😛PPP

gabber_saviola
<#smile>