A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
amíg van egy Sevcsenkó, addig a büdös életbe nem fog rá épülni a csapat!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
szerintem igen:
- 4-et ebben a szezonba
- 6-ot a következõben , mint Chievo cserejátékosa

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
sztem tipikusan olyan csatár, hogy rá kell építeni a csapatot, Parmaba rá volt építve láttuk is az eredményét

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

remélem nem :P

remélem nem...

(természetesen ez nem fikázás hanem, nekem csak jobb lenne)

gabber_saviola
szia
szerintem nem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fsgh
Sziasztok!
Szerintetek Vieri fog lõni 10 bajnoki gólt? Várom az észrevételeket...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
olyan mint tavaly Crespo szvsz

de remélem elõbb lendületbe jön mint Cres tavaly

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
valahogy úgy érzem, hogy Gila még nem az igazi.....nem tett jót neki ez a klub csere, de remélem hogy forába fog lendülni nemsokára

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Sheva
én is erre tippelek... és remélem Gila nem marad ki a kezdõbõl

gabber_saviola
lazán nyertek, tippem 0-3

Sheva

Sheva

Sheva
ok de ha az inter megverte simán akkor mi is megfogjuk fõleg az önbizalom növelõ lazioi 3 pont után <#smile>

McFrost
azt tuti hogy olyan lesz, csak most Milan nyer nehezen...

Sheva
hát nyerni kell
de remélem nem olyan lesz mint az Ascoli ellen arra is mindenki mondta h sima 2-es erre X lett

McFrost
pfúúúúúú,Treviso?
az nagyon erõs: 0-2 lesz!

Sheva
Shevchenko wants new AC Milan deal
tribalfootball.com - September 24, 2005

AC Milan striker Andrei Shevchenko has declared he would happily sign a new contract extension.

A £70 million target for Chelsea owner Roman Abramovich, Ukraine international Shevchenko declared: "I am ready to renew my contract.

"I still have not been invited to talk about this, but if an extension was proposed me, I could not refuse."

Sheva
vmi olyasmi h szó sincs krízisrõl ezzel a 3ponttal egy lépést tettünk elõre

DONGUBA
ez mi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
AC Milan coach Ancelotti scoffs at crisis talk
tribalfootball.com - September 23, 2005

AC Milan coach Carlo Ancelotti has scoffed at talk of a crisis before Wednesday night's victory over Lazio.

"We've always been calm and have never considered any controversy," said Ancelotti. "There is a great harmony between the players, the coaches and the club and that has allowed us to face the defeats that inevitably come.

"The important thing was to fix the small things, this is a team that wants to create goals and entertain. To achieve this, everyone must stick to their roles.

"Crisis? No, there has never been one - against Lazio we have made a big step forward."

Sheva
mind jó <#smile>

tep
ez de jó kép<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Sheva

Sheva
Liverpool boss Benitez slams AC Milan supremo Berlusconi
tribalfootball.com - September 22, 2005

Liverpool boss Rafa Benitez has taken a swipe at AC Milan patron Silvio Berlusconi over his constant criticism of coach Carlo Ancelotti's tactics.

Get your Free Screensavers now!
Benitez is confident Ancelotti can handle the latest mini-crisis at Milan and said: "Ancelotti has broad shoulders and will resist also the criticism of Berlusconi - fortunately I have a different president.

"It's impossible that the crisis is due to the match in Istanbul, Milan will return to win again.

"Tactically, I feel Italian. Totti is the symbol of quality, Emerson the best midfielder in Serie A, there is also Pirlo and Vieira.

"Gilardino and Kakà are two unequalled ones, Ibrahimovic can become Van Basten."

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva
Sheva:
Szép gólt lõttem, de Bobo remekül csinált helyet nekem. Pompás momentuma volt ez mindkettõnknek. Nem engedtük túlságosan elhúzni a Juventust. A Milan sosem volt krízisben. Annyi történt, hogy elvesztettünk egy meccset. Egyenletesen kell teljesítenünk, és néhány gyõzelme újra lendületet adhat. Ancelott? Fontos dolog, hogy hisz a csapatban, és mi is hiszünk benne. A gárda egységes. A céljaink mindig ugyanazok, és együtt akarunk továbbfejlõdni. Örülünk ennek a gyõzelemnek, de következetesnek kell lennünk. Az elmúlt szezont is ugyanígy kezdtük. A Milan nem szokta jól kezdeni az idényt. Egy jó csapatot láttam a pályán, ahogy Genovában is. Csak akkor balszerencsések voltunk, de a Milannal minden rendben.”

Kakà:
„Megmutattam, hgy mire vagyok képes a pályán. Minden évben fejlõdnöm kell, és jobbá válnom. Jól megértjük egymást Sevcsenkóval, a pályán és a pályán kívül egyaránt. Jó barátok vagyunk a privát életben is. A Milan soha nem volt krízisben. Meg kell érteni, hogy egy erõs bajnokságban elõfordul néha, hogy pontokat vesztesz, ami az elõzõ két évben is megtörtént. A Milan egy erõs gárda, a csapat egységes, és mi már a következõ meccsen való jó teljesítményre gondolunk.”

Seedorf:
„A Milan jó meccset játszott. Igazi csapatot alkottunk, mivel szerettünk volna hazai pályán jó eredményt elérni, és bebizonyítani, hogy nem vagyunk krízisben. Örülök, hogy jól teljesítettem. Az elõzõ szezonkezdetet figyelembe véve, a játékunk fejlõdött, és tovább folytatjuk a csapatépítést. A tabella? A Juve a saját útját járja, ahogy mi is. A bajnokság hosszú, van idõ visszaszerezni az elhullajtott pontokat.”

Sheva
Az AC Milan azt fontolgatja, hogy keresztülhúzza az Inter tervét a Steaua Bukarest védõjének, Mirel Radoi ügyében. A román válogatott játékosát az AS Roma hátvédjéhez, Cristian Chivuhoz hasonlítják, és az egykori Steaua edzõ, Walter Zenga az elmúlt hat hónapban arról gyõzködte az Intert, hogy igazolják le Radoit. Egyébként mialatt a milánói kék-feketék haboznak, addig a Milan vezetõi, Adriano Galliani és Ariedo Braida megfigyelték Radoit, és figyelembe veszik a januári átigazolási idõszakban.

Sheva
A tegnap esti Milan-Lazio bajnoki mérkõzésen pályára lépett játékosok teljesítményének értékelése.

LA GAZZETTA DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6.5; Cafu 6, Nesta 6 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6.5 (Gattuso -); Kakà 7; Shevchenko 7, Vieri 5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5.5; Oddo 6, Siviglia 5.5, Stendardo 4.5, Zauri 5.5; Behrami 5 (Manfredini 5), Dabo 5, Liverani 5 (Baronio -), Giallombardo 5 (Pandev 5); Di Canio 6, Rocchi 5.

IL CORRIERE DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6.5; Cafu 6, Nesta 5.5 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 5.5; Ambrosini 6, Pirlo 6.5, Seedorf 6 (Gattuso -); Kakà 6.5; Shevchenko 7, Vieri 5.5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5; Oddo 6, Siviglia 5.5, Stendardo 5, Zauri 6; Behrami 6 (Manfredini 5.5), Dabo 5.5, Liverani 5 (Baronio -), Giallombardo 5.5 (Pandev 5.5); Di Canio 7, Rocchi 6.

TUTTOSPORT:

MILAN: Dida 6.5; Cafu 6, Nesta 5.5 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6 (Gattuso -); Kakà 6.5; Shevchenko 7, Vieri 6
(Serginho -).
LAZIO: Sereni 6.5; Oddo 6, Siviglia 5, Stendardo 4.5, Zauri 5; Behrami 5.5 (Pandev 4.5), Dabo 5, Liverani 5 (Baronio -), Giallombardo 4.5 (Manfredini 4.5); Di Canio 6, Rocchi 5.

IL CORRIERE DELLA SERA:

MILAN: Dida s.v.; Cafu 6.5, Nesta 6 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5 (Gattuso -); Kakà 6.5; Shevchenko 7, Vieri 5.5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5; Oddo 6, Siviglia 5, Stendardo 5, Zauri 5.5; Behrami 5 (Pandev 5.5), Dabo 5, Liverani 5.5 (Baronio -), Giallombardo 5 (Manfredini 5.5); Di Canio 5, Rocchi -.

LA REPUBBLICA:

MILAN: Dida 6.5.; Cafu 6, Nesta 5.5 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 5.5 (Gattuso -); Kakà 6; Shevchenko 7, Vieri 5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 5.5; Oddo 6.5, Siviglia 5.5, Stendardo 4.5, Zauri 6; Behrami 5 (Pandev 5), Dabo 6, Liverani 5.5 (Baronio -), Giallombardo 6 (Manfredini 5.5); Di Canio 6, Rocchi 5.

IL GIORNALE:

MILAN: Dida 6.5.; Cafu 6, Nesta 6 (Costacurta -), Stam 6, Kaladze 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6 (Gattuso -); Kakà 7; Shevchenko 7, Vieri 5 (Serginho -).
LAZIO: Sereni 6; Oddo 6, Siviglia 5, Stendardo 5, Zauri 5; Behrami 5 (Pandev 5), Dabo 5, Liverani 6 (Baronio -), Giallombardo 5 (Manfredini 5); Di Canio 6, Rocchi 5.

Sheva
szép volt fiúk!!!

köszi gabber & mcfrost!!!

FORZA MILAN!!!

DONGUBA
A Milan gyorsan feledtette a múlt hétvégi Sampdoria elleni kisiklást, miután ma 2-0-ra verte a Lazio csapatát. A piros-feketék hamar dûlõre vitték a dolgot, mivel a 12. percben Sevcsenkó, majd kicsivel késõbb Kakà mattolta a rómaiak védelmét. A meccs hátralévõ részében már nem esett több gól, de a hazai csapat gyõzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben. A Milan hátránya továbbra is öt pont a listavezetõvel szemben.

MILAN-LAZIO 2-0
Gólszerzõk: 12’ Shevchenko (M), 14’ Kakà (M)
Játékvezetõ: Messina
Sárgalap: Siviglia (L)

MILAN: Dida; Cafu, Nesta (86’ Costacurta), Stam, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Seedorf (74’ Gattuso); Kakà; Shevchenko, Vieri (81’ Serginho).
Vezetõedzõ: Ancelotti
LAZIO: Sereni; Oddo, Siviglia, Stendardo, Zauri; Behrami (46’ Manfredini), Dabo, Liverani (65' Baronio), Giallombardo (46’ Pandev); Di Canio, Rocchi.
Vezetõedzõ: D. Rossi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hát ez bejött. Máskor is ilyen szépeket tippelj!:)

gabber_saviola
grat a Milan-nak

McFrost

McFrost

McFrost

McFrost
ejjj de gyengus a 2. félidõ....

McFrost

McFrost

gabber_saviola
nem a forzárol, hanem a STÍLUSROL beszéltem, kérlek ne forgasd ki a szavam

McFrost
meg chievo, na az a bay!

gabber_saviola
te rendes vagy az én csapatomhoz, én is a tiédhez..ez így a normális

nem ilyen r9 meg rudi stílusban nyomjuk :DDDDDDDD