36663
-
#9424 hát azon vagyok de nem akakrnak reggelni:D meg van akinek nicns netje:) rajta vagyok az ügyön:) -
#9423 hívd őket fórumra :) -
#9422 nekem mondod egy srác a suliba interes ott verte a gyerek a nyálát, azt szünetbe elkaptuk azt az interes posztert, megetettük vele.. gyerek azóta nem igen pofázik. Ja suliba mindenki Milanos:) -
#9421 húwazze még mindig ideges vagyok a meccs miatt -
majtin #9420 Akárki akármit mond,az Ac Milan a sztár!!!! :D:D:D:D -
#9419 Én kaptam, b.nőmtől karácsonyra milán mezt az ha jol tom 11 000 volt!!! -
#9418 -?
-
North #9417 18 -
#9416 Nem tudjátok, h. hol lehet venni olcsón milanos mezet? Ha lehet akor a jászság környékére gondolok?. -
#9415 18.? sztem a 19.:) -
#9414 nem a 18.at? -
#9413 Majd legközelebb... Ebben a szezonbann csak a Roma verheti el az Intert, de arra sincs sok esély. Most ez az ő szezonja, minden nekik kedvezett! De Jövőre 100% hogy a Milan megszerzi a 19. bajnoki címét!!!! -
#9412 ne menjünk le az ő szintjükre... -
#9411 :)))) -
HeCki #9410 11 csavora ha mar csajuk nincs :DD -
#9409 Én nem tom hogy mire verik ennyire a nyálukat! -
#9408 :DDD Én is, szívesen:DDDDD -
#9407 én még most is nevetek-.- és ne emeld látogatásoddal a topic fényét köszönöm-.- -
#9406 :DDD Jót nevettem. -
#9405 amilyen a csapat olyan a szúrkolótábor, de ezt mondhatom egy olyannak aki képes az internek szúrkolni, vedd példaképnek Cordobát meg Burdissot -
#9404 látom elszabadultak itt az interesek, viszlát nekik amég nem megy átt flémbe a beszélgetés -
#9403 :DDDD Jók voltunk jobbak mint tik ez van, azért grat mert jók voltatok, dehát a pályán volt egy jobb csapat is... -
#9402 bennetek meg legyen annyi önbecsülés h. nem gratuláltok egy ilyen meccs után... -
-
#9400 Megérdemelten nyert az Inter,de ők a Blben már sehol nincsenek mi meg még ott vagyunk és remélem meg is nyerjük!!! -
faláb #9399 .c -
#9398 akkor meg ne verjétek itt magatokat h. ki a jobb csapat mert semmivel nem nyújtottatok többet mint mi.. *ez basz fel de nagyon* -
#9397 Maldini még egy évet vállal
Külföldi labdarúgás
A Milan veterán védője korábban tavaly már bejelentette visszavonulását, mostanra azonban meggondolta magát.
Paolo Maldini a nyolcvanas évek közepe óta stabil tagja a Milan védelmének, ám sokak szerint 40 évesen már eljött az ideje, hogy bejelentse visszavonulását. A védő tavaly ősszel súlyos térdsérülését követően azt nyilatkozta, hogy lába nem bírja a terhelést, ezért szezon végén visszavonul, a tavaszi mérkőzéseken azonban panaszmentesen játszott, s végül meggondolta magát.
- Úgy tűnik, a térdem ismét terhelhető, ezért úgy döntöttem, hogy vállalok még egy szezont. Persze csak akkor, ha a Milannak szüksége van rám, és a szakmai stáb továbbra is a kezdőcsapatban számít a játékomra – mondta a veterán bekk, akin az Inter elleni vasárnapi derbin már látszott, hogy gyorsaságban esélye sincs felvenni a versenyt a fiatalokkal, és a kék-feketék második góljában az ő hibája is közrejátszott.
-
faláb #9396 Inkább úgy fogalmaznám meg,hogy nem mi tehetünk róla hogy nem Storari védett és hogy Jankulovski balfaszkodik;)
Az a csapat nyert amelyik a jobb volt,amelyik kevesebb hibát vétett. -
headmaster #9395 Teljesen egyet értek. Ez a szezon nem teljesen a Milan szezonja, de búsulásra semmi ok. Majd legközelebb nyerünk...asszem.:)
FORZA MILAN -
#9394 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most jót nevettem :) -
#9393 nem kell veszekedni, kikaptunk és kész, majd jövőre ;) -
faláb #9392 Nem mi tehetünk arról hogy a kapusotok meg a védelmetek szar ;>
-
#9391 jobbik mondd te ugyanazt a meccset nézted? 1. gólnál dida hibázott a 2. gólnál meg Jankulovski..ennyi az egész semmivel nem voltatok jobbak ennyi -
#9390 lehet hogy jobbik de csak jelenleg.... -
#9389 ez van, ez egy ilyen szezon -
#9388 győzött a jobbik csapat -
#9387 ez van....nyertek
nekünk marad a BL -
#9386 jah. :(
A rangadó góljai itt -
#9385 csak sajnos már 2 : 1-re vezetnek