36663
  • DjCooll
    hát azon vagyok de nem akakrnak reggelni:D meg van akinek nicns netje:) rajta vagyok az ügyön:)
  • Palinko
    hívd őket fórumra :)
  • DjCooll
    nekem mondod egy srác a suliba interes ott verte a gyerek a nyálát, azt szünetbe elkaptuk azt az interes posztert, megetettük vele.. gyerek azóta nem igen pofázik. Ja suliba mindenki Milanos:)
  • LasCar16
    húwazze még mindig ideges vagyok a meccs miatt
  • majtin
    Akárki akármit mond,az Ac Milan a sztár!!!! :D:D:D:D
  • Szabi 22
    Én kaptam, b.nőmtől karácsonyra milán mezt az ha jol tom 11 000 volt!!!
  • Kaplartom
    -?
  • North
    18
  • Kaplartom
    Nem tudjátok, h. hol lehet venni olcsón milanos mezet? Ha lehet akor a jászság környékére gondolok?.
  • Kaplartom
    18.? sztem a 19.:)
  • LasCar16
    nem a 18.at?
  • Kaplartom
    Majd legközelebb... Ebben a szezonbann csak a Roma verheti el az Intert, de arra sincs sok esély. Most ez az ő szezonja, minden nekik kedvezett! De Jövőre 100% hogy a Milan megszerzi a 19. bajnoki címét!!!!
  • LasCar16
    ne menjünk le az ő szintjükre...
  • Szabi 22
    :))))
  • HeCki
    11 csavora ha mar csajuk nincs :DD
  • Szabi 22
    Én nem tom hogy mire verik ennyire a nyálukat!
  • ForzaInter
    :DDD Én is, szívesen:DDDDD
  • LasCar16
    én még most is nevetek-.- és ne emeld látogatásoddal a topic fényét köszönöm-.-
  • ForzaInter
    :DDD Jót nevettem.
  • LasCar16
    amilyen a csapat olyan a szúrkolótábor, de ezt mondhatom egy olyannak aki képes az internek szúrkolni, vedd példaképnek Cordobát meg Burdissot
  • gabber_saviola
    látom elszabadultak itt az interesek, viszlát nekik amég nem megy átt flémbe a beszélgetés
  • ForzaInter
    :DDDD Jók voltunk jobbak mint tik ez van, azért grat mert jók voltatok, dehát a pályán volt egy jobb csapat is...
  • LasCar16
    bennetek meg legyen annyi önbecsülés h. nem gratuláltok egy ilyen meccs után...
  • Szabi 22

• Szabi 22
    Megérdemelten nyert az Inter,de ők a Blben már sehol nincsenek mi meg még ott vagyunk és remélem meg is nyerjük!!!
  • faláb
    .c
  • LasCar16
    akkor meg ne verjétek itt magatokat h. ki a jobb csapat mert semmivel nem nyújtottatok többet mint mi.. *ez basz fel de nagyon*
  • Nuno88
    Maldini még egy évet vállal
    Külföldi labdarúgás
    A Milan veterán védője korábban tavaly már bejelentette visszavonulását, mostanra azonban meggondolta magát.

Paolo Maldini a nyolcvanas évek közepe óta stabil tagja a Milan védelmének, ám sokak szerint 40 évesen már eljött az ideje, hogy bejelentse visszavonulását. A védő tavaly ősszel súlyos térdsérülését követően azt nyilatkozta, hogy lába nem bírja a terhelést, ezért szezon végén visszavonul, a tavaszi mérkőzéseken azonban panaszmentesen játszott, s végül meggondolta magát.

- Úgy tűnik, a térdem ismét terhelhető, ezért úgy döntöttem, hogy vállalok még egy szezont. Persze csak akkor, ha a Milannak szüksége van rám, és a szakmai stáb továbbra is a kezdőcsapatban számít a játékomra – mondta a veterán bekk, akin az Inter elleni vasárnapi derbin már látszott, hogy gyorsaságban esélye sincs felvenni a versenyt a fiatalokkal, és a kék-feketék második góljában az ő hibája is közrejátszott.

• faláb
    Inkább úgy fogalmaznám meg,hogy nem mi tehetünk róla hogy nem Storari védett és hogy Jankulovski balfaszkodik;)
    Az a csapat nyert amelyik a jobb volt,amelyik kevesebb hibát vétett.
  • headmaster
    Teljesen egyet értek. Ez a szezon nem teljesen a Milan szezonja, de búsulásra semmi ok. Majd legközelebb nyerünk...asszem.:)

FORZA MILAN
  • Matthewpamer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    most jót nevettem :)
  • Nuno88
    nem kell veszekedni, kikaptunk és kész, majd jövőre ;)
  • faláb
    Nem mi tehetünk arról hogy a kapusotok meg a védelmetek szar ;>
  • LasCar16
    jobbik mondd te ugyanazt a meccset nézted? 1. gólnál dida hibázott a 2. gólnál meg Jankulovski..ennyi az egész semmivel nem voltatok jobbak ennyi
  • DjCooll
    lehet hogy jobbik de csak jelenleg....
  • Nuno88
    ez van, ez egy ilyen szezon
  • Matthewpamer
    győzött a jobbik csapat
  • tep
    ez van....nyertek

nekünk marad a BL
  • banok
    jah. :(
    A rangadó góljai itt