36663
-
#9744 én izgulok mint állat, edzésről sietek haza, nehogy lemaradjak róla, az lején remélem nem kapunk 10 másodperces gólt... -
#9743 először menjünk tovább, itt már nem csak a Milanról van szó hanem az egész olasz foci becsületéről, szörnyű volt nézni h. mit kapott ma a Roma, télleg ritkán van olyan h. így jöjjön ki a legjobb és a legrosszabb nap két csapatnál, és pont egyszerre, Donit sajnálom a legjobban a 3. gól után legszívesebben elásta volna magát, meg amit a MUFC művelt..Ferdinand lejön a végén Ferguson pedig autogrammokat osztogat, ennél jobban senkit nem lehet megalázni... tehát plusz egy kis motiváció, már gyomoridegem van, nagyon várom az esti meccset:) forza Milan -
#9742 3 angol és egy Milan az elődöntőben? :P -
#9741 hát srácok itt az ideje megtörni az angol dominenciát a BLben, holnap győznünk kell...aztán jöhet a MU idegenben forza Milan -
#9740 Carlo Ancelotti kijelölte a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára készülő keretét.
KAPOSOK: Dida, Kalac, Storari
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho Simic,
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Inzaghi, Oliveira
Forrás: acmilan.com -
#9739 Remélem holnap is így örülnek majd a fiúk:
-
#9738 Ancelotti 19-re lapot kér!
Külföldi labdarúgás
Az AC Milan együttese tizenegy védővel (!) utazott el Münchenbe, a Bayern elleni BL-negyeddöntő visszavágójára. Az olaszoknak győzniük kell a bajor fővárosban, ha tovább akarnak jutni.
Alberto Gilardino eltiltása miatt Carlo Ancelotti vezetőedző (a képen) mindössze két támadót nevezett a szerda esti Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára. Az első találkozón Milánóban 2-2-es döntetlen született, így jelenleg a németek állnak jobban a továbbjutást illetően.
- Nagyon bízom a keretben, és igenis győzelemre fogunk játszani, annak ellenére, hogy csak két klasszikus csatárt neveztem a találkozóra. Ugyankkor Kaká és Seddorf, sőt, még Gourcuff is támadó szellemben futballozik, így nem hiszem, hogy rajtuk fog múlni a továbbjutás - jelentette ki Carlo Ancelotti, aki a két támadón kívül három kapussal (Dida, Kalac, Storari), hét középpályással (Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, valamint Seedorf) és tizenegy védővel (Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho és Simic) utazott el Münchenbe.
Az olasz sajtó máris megragadta az alkalmat, és ismét felhánytorgatta a szokásos témát, azaz a Milan elnökét, Silvio Berlusconi korábbi miniszterelnököt ismét a szívinfarktus fogja kerülgetni, a Presidente ugyanis kifejezetten gyűlöli, ha csapata egy támadóval áll fel. Márpedig az utolsó milanellói tréningeken a piros-feketéknél Kaká előtt csak Inzaghi játszott elől. Carlo Ancelotti tehát úgy tűnik, 19-re lapot kér...
A német együttesben az eltiltásokat letöltő Oliver Kahn és Mark van Bommel személyében két nagy visszatérő is lesz. Igaz, sérülés miatt Martin Demichelis és Willy Sagnol kénytelen kihagyni az összecsapást. -
#9737 A Milan alelnöke, Adriano Galliani szerint a Milan képes a győzelemre a szerdai, Bayern München elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, és az első találkozó eredménye ellenére is továbbjut az elődöntőbe.
"Biztos vagyok a továbbjutásunkban, mivel erősebbek vagyunk, mint a Bayern. Az első mérkőzés eredménye nem tükrözte a pályán látottakat. Az utolsó utáni percben egyenlítettek, és Alberto Gilardino gólját is meg kellett volna adni. A sárga lapot sem érdemelte meg, és játszania kellene a visszavágón is. Akárhogyan is, a Milan nagyon jól játszik az utóbbi időben, csak az Inter volt jobb nálunk. Félek-e a bírótól? Általánosságban minden Bajnokok Ligája mérkőzést jól vezetnek, persze hibák mindenhol előfordulhatnak. Az Empoli elleni győzelem nagyon fontos volt a bajnokság szempontjából. Csak egy ponttal vagyunk lemaradva a Palermótól, akik ráadásul egy mérkőzéssel többet is játszottak. Sikerült leelőznünk az Empolit, most pedig három idegenbeli mérkőzésre készülhetünk, ebből egy a Bajnokok Ligájában lesz, kettő pedig a Serie A-ban. Majd meglátjuk, hogy alakul a helyzet április 18-án."
Forrás: channel4.com -
#9736 Az AC Milan középpályása, Gennaro Gattuso szerint a játékosok megtartása, és az új labdarúgók leigazolása szempontjából nagyon fontos, hogy a bajnokságban bekerüljenek az első négybe. Gattuso az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta az Empoli ellen 3-1-re megnyert találkozón, és a mérkőzés után így nyilatkozott:
”Nagyon kemény volt. Tudtuk, hogy valakinek áldozatot kell hoznia, és ez most az én feladatom volt. A negyedik hely nagyon fontos a számunkra. A csapatból senki sem számolgat, a Bajnokok Ligája elérése létfontosságú a klubnak, és nekünk is. Bármi áron be kell jutnunk a BL-be. A negyedik helyezés elérése rendkívül fontos a klasszisaink megtartásához, és új bajnokok leigazolásához.”
Forrás: goal.com -
#9735 Az Empoli edzője, Gigi Cagni meg szeretné tartani a Milan két kölcsönjátékosát, Nicola Pozzit és Lino Marzorattit.
Várhatóan a következő szezonra mindkét labdarúgót visszahívja a piros-fekete klub, de Cagni meg akarja hosszabbítani a kölcsönszerződést, ha csapatának sikerül kiharcolnia az európai kupaszereplést.
Forrás: tribalfootball.com -
#9734 Carlo Ancelotti nyilatkozata az Empoli elleni győzelmet követően:
"Csodálatos mérkőzés volt, különösen nehéz volt számunkra a keddi eredmény miatt. Megmutattuk, hogy nagy mérkőzésre készülünk. Jól játszottunk és megérdemeltük a győzelmet. A csapat folyamatosan javul, és ma este a megfelelő irányba tettünk lépéseket a szerdai visszavágóra készülve. A csapatom jól teljesít, jó tempóban játsszuk a futballt, kezdjük elérni a megfelelő kondíciónkat a Bayern elleni mékrőzésre. Én realista vagyok, és tudom, hogy a Milan képes gondokat okoztni a Bayernnek. Ugyanolyan elszántsággal kell pályára lépnünk, mint az első mérkőzésen, ugyanazzal a magabiztossággal és leleményességgel. Minden játékosom készen áll, még azok is hasznosak lehetnek, akik csak pár percet játszottak, és ez az a mentalitás, amire szükségünk lesz Németországban egy jó eredményhez. Olyan fontos játékosok tértek vissza, mint Serginho és Kaladze. Kala jól játszott az első félidőben, aztán a másodikban már nem akart kockáztatni. Sergio hat hónap után lépett pályára, a visszatérése fontos esemény. Ez a két játékos sokat tehet hozzá a sikerhez a szerdai mérkőzésen. Gourcuff? Ha türelmesek vagyunk vele szemben, a csapat egyik kulcsjátékosa válhat belőle, mindig többet és többet mutat képességeiből. Még mindig fiatal és azt már elmondhatjuk, hogy jól beilleszkedett. Az első időszakban nehéz dolga volt, de most leküzdött egy csúnya sérülést és sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Ennek tetejébe még Massimo Ambrosini is bevetésre készen áll. A csapatban uralkodó hangulat épp megfelelő erre a nagyszerű, Bayern elleni összecsapásra készülve. Megismétlem, hogy jó előérzetem van, a csapatom győzni megy Németországba."
Forrás: acmilan.com -
#9733 sajna én nem láthattam a mecset. de amiket eddig olvastam az nagyon jó :) -
headmaster #9732 Gratula a Milan-nak a tegnapi meccshez. Ez kell ide szép játék és higgadt gondolkodás. Mindkettő benne volt a meccsben. Így lehet eredményeket elérni, még akkor is ha kisebb csapat az ellenfél. -
#9731 AC Milan-Empoli:
-
#9730 samsungsport :) -
North #9729 27. forduló??? Honnan van a hír?:) -
#9728 A Milan nagy lépést tett célja felé
Külföldi labdarúgás
Az olasz bajnokság 27. fordulójának záró meccsén a lombardok 3-1-re verték az Empolit, és fontos pontokat szereztek a negyedik helyért folytatott küzdelemben.
Carlo Ancelotti kijelentésének megfelelően a Milan nagyon agilisan kezdett az Empoli ellen, a milánóiak semmit nem akartak a véletlenre bízni. Ronaldo már a 12. percben vezetést szerzett, a brazil egyéni akció végén bombázott a léc alá. Saudati hasonlóan nagy lövés után egyenlített, az ex-milanos egy letett lövést kapásból vágott a bal alsóba.
Még a fordulás előtt, egy perccel az egyenlítés után Gilardino szerezte meg újra a vezetést, a világbajnok csatár Ronaldo kiváló megoldása után lőtt a rövid sarok felé, a labda a kapust és talán a kapufát is érintve csúszott át a gólvonalon. A Milan a második félidőben főleg az eredmény tartására koncentrált, eredményesen. Sőt a hajrában Favalli tovább növelte az előnyt a 78. percben a hátvéd góljával eldöntötte a meccset. A milánóiak egy pontra megközelítették a negyedik helyen álló Palermót.
Olasz bajnokság, 27. forduló:
Milan-Empoli 3-1
G.: Ronaldo a 12., Gilardino a 44., Favalli a 78., illetve Saudati a 43. percben -
#9727 pssz
nem elkiabálni... örüljünk a mostani győzelemnek, de nem anyira felmagasztalni. szerintem is így lesz ahogy leírtad,de sajna minden megeshet -
#9726 papírforma 3-1Bayernt is megverjük, egyre biztosabb vagyok benne..4. hely is simán meglesz... forza Milan! -
#9725 így van... szal növelhetjük is az előnyt pár ponttal :) -
North #9724 Azt is vedd még figyelembe, hogy nekünk van egy elmaradt meccsünk az Ascoli ellen, míg a Palermonak nincs. -
HeCki #9723 Szep volt. Csak 1 pontal vagyunk lemaradva a Palermotol viszont ok az Interel fognak jatszani mi meg a tabella ajan levo Messinaval.
FORZA MILAN! -
#9722 Gila helyzet még a végére a kapus védett, és vége a meccsnek... szép volt srácok kellett nagyon ez a győzelem!
FORZA MILAN!!! -
#9721 vagyis beállna ha kimenne a labda -
#9720 SERGINHO beáll hosszú-hosszú idő óta!!! -
#9719 Favalli 3:1 :)
ez az srácok, Gourcuffnak még jó lenne betalálnia :) -
HeCki #9718 mar nezem,kosz -
#9717 Gila nagyon önzetlen akart lenni, de sajnos most a rosszat választotta -
#9716 Kaká kegyetlen, 3 embert meghülyít csak a középre gurítás volt rossz -
North #9715 Miért nem nézed neten?
gólok:
1-0: http://www.d1g.com/video/show/?id=856389
1-1: http://www.d1g.com/video/show/?id=856458
2-1: http://www.d1g.com/video/show/?id=856467 -
#9714 Gourcuff vágta mellé pár centivel -
HeCki #9713 sajnos nem lattam az elso felidot,ahogy latom jo volt .. remelhetoleg a masodik is az lessz es bevar meg 2 ot Ronie :) forza milan -
#9712 majd gabber saviola linkel remélhetőleg, bár is ő elvégzi az ilyen jellegű feladatot... -
HeCki #9711 golokat valaki linkelne? -
#9710 félidő, nekem nagyon tetszik a meccs -
#9709 mekkora meccs, Saudati bomba gólt vágott, Gila bekotorta :D
2:1... -
#9708 2-1
gila állítólag -
#9707 asszem 1-1 -
#9706 nem adta meg Ronaldo ujabb gólját -
#9705 megint helyzet, bár az előbb majdnem egyenlített az empoli