36663
  • Nuno88
    sablon szöveg befigyel :)
  • DjCooll
    Ennek mindig minden jó teljesítmény.. nem azt mondom, hogy ez nem volt az de ennek már megszokott nyilatkozata van...
  • Csabesz6
  • Nuno88
    Hitzfeld túljárt Ancelotti eszén
    Külföldi labdarúgás

A Bayern München edzője tudta, mire számíthat a Milan elleni BL-negyeddöntő keddi összecsapásán. Forrás: Mobilpress

A Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője a Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után elmondta, pontosan tudta, milyen taktikával jön ki az olasz gárda a második félidőre.

- Remek meccs volt, izgalmas, kiszámíthatatlan. Az első félidőben a Milan egyértelműen jobb volt, csak Renzing kapus remek védéseinek köszönhettük, hogy nem kerültünk nagyobb hátrányba. Biztos voltam benne, hogy a Milan visszaáll, mi pedig a meccs végére tudunk igazán felpörögni. Tudtuk, hogy lesznek lehetőségeink, melyeket végül ragyogóan kihasználtunk. Megérdemeltük a döntetlent - mondta Hitzfeld.

A Milannal nem voltak ilyen boldogok: Carlo Ancelotti vezetőedző úgy nyilatkozott, tisztában van vele, hogy e meccs után már a Bayern számít a párharc esélyesének. Az olasz szakember viszont összességében elégedett volt csapata teljesítményével, ami szerinte reményt adhat a müncheni visszavágóra is.

- Jobbak voltunk, megérdemeltük volna a győzelmet. Kifárasztottuk magunkat, az első hatvan percben rengeteget dolgoztunk a középpályán, s a végére nem volt erőnk felépíteni a támadásainkat, Mindezek ellenére remek teljesítményt nyújtottunk – nyilatkozta Ancelotti.

Forrás: Mobilpress
  • Nuno88
    valami jah, de egy győzelem többet érne mint egy top10 :)
  • DjCooll
    Hoppá srácok láttátok azt, amit én?

Benn vagyunk a top 10-ben. Még hozzá a 9. helyen ez már valami csak így tovább:)
  • Palinko
    ja értem, jó ezután veszem a fáradságot leírni a rendes nevét.
    nincs harag remélem :)
  • Csabesz6
    nem érted a lényeget a mondandomban.amugy énse szimpatizálom capellot...és ez enyhe kifejezés
  • Bereet
    sorry az off-ért
    Mák gól volt Van Buyten-é
  • Bereet
    a videók alatti zenét átküldöd ?
  • Palinko
    szerintem beláthatod,hogy tegnap jobbak voltunk. régebben nekünk szokott kedvezni a szerencse, de mostm ár erpártolt

a realosoknak.
    nem azért volt szerencséjük,mert a realt kapták, hanem azért volt szerencséjük,mert szar az edzőtök, báris szerintem nem jól végzi munkáját. sokkal jobb csapatot lehetne a realból összehozni,mint ahogy mostanában szerepel. és gondolom ebben egyetértünk
  • DJ BP
    így van, mi sem bundásozunk :DD
  • Csabesz6
    reklám margitot igazán hanyaolhatnád a hozzászólásodból testvér
  • DjCooll
    nem léptek pályára ... Inzaghi?? kicsit elírták.. látszik menyireérdekeljük a médiát...
  • Nuno88
    Egy fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlent ért el az AC Milan csapata a Bayern München ellen. Az első félidőben a piros-feketék álltak közelebb a gólszerzéshez, és a 40. percben Pirlonak fejjel sikerült is bevennie Rensing kapuját. A második játékrészben is a Milan irányította a mérkőzést, de a 78. percben egy védelmi rövidzárlatot kihasználva egyenlíteni tudtak a bajorok. Ezután a hazaiak magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, és Kaka 11-esből újra megszerezte a vezetést. A hosszabbítás utolsó percében, amikor már mindenki az óráját nézte, egy újabb megingást ismét Van Buyten használt ki, így a Milannak nem sikerült előnyt szereznie a visszavágóra. Ugyan a továbbjutás szempontjából a németek kerültek kedvezőbb helyzetbe, de a milánói ördögök már többször bebizonyították, hogy nem jönnek zavarba a Bayern otthonába.

MILAN-BAYERN MÜNCHEN 2-2 (1-0)
    San Siro - 67.500 néző
    Gólszerzők: Pirlo (40.); Kaka (84. – 11-esből); illetve Van Buyten (78., 93.)
    Játékvezető: Jurij Baskakov (orosz)
    Asszisztensek: Tyihon Kalugin, Anton Averjanov (oroszok)
    Sárga lap: Gilardino (53.), illetve Salihamidzic (33.), Van Buyten (84.)
    Piros lap: -

MILAN (4-3-2-1):
    Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Jankulowski (Kaladze 86.); Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Kaka, Seedorf (Gourcuff 85.); Gilardino (Inzaghi 72.).

Nem léptek pályára: Kalac, Bonera, Cafu, Brocchi, Inzaghi
    Vezetőedző: Ancelotti.

BAYERN MÜNCHEN (4-4-2):
    Rensing; Sagnol (Lell 68.), Lucio, Van Buyten, Lahm; Salihamidzic, Hargreaves, Ottl, Schweinsteiger; Makaay (Santa Cruz 86.), Podolski. (Pizarro 68.)

Nem léptek pályára: Dreher, Demichelis, Gorlitz, Scholl
    Vezetőedző: Hitzfeld.

Forrás: gazzetta.it, acmilan.com
  • DjCooll
    Az lehet de a szerencse nem állandó, de a csapat még lehet ugyan úgy jó...

ÉS jól mondja Palinko a Milan mindig ott volt a 8-ban és ott is lesz.
  • Mor3llo
    Persze.De tudod, van egy olyan mondás, hogy 'Jó csapatnak szerencséje van'.Na mind1, nem szólok bele:)
  • shogun6

ui: Kredenc Seedorf minek írt alá szerződéshosszabítást? évek óta alibifocizik, menjen már a búsba az is... tegnap volt vagy 3 jó passza... ennyi erővel engem is leigazolhatnának

akkoris továbbjutunk wazze!!!!!!! FORZA MILAN
  • shogun6
    grat, sikeres és nagy lépés a Milantól afelé, h saját magát ejtse ki... 70percig sehol sem volt a Bayern csak rúgdosták mindenfelé a labdákat, ezt a csapatot 2góllal kellett volna verni...
    Ancelottit sztem ki kéne rúgni a bánatba
    nyáron pedig komoly igazolások kellenek (nem Ronaldinnye, mert úgy se jön el. fiatalok jöhetnének zömmel talán 1-2 sztár melléjük, sztem 2védő 2kp és 2 csatár kéne... Borriello-k és hasonlók mehetnek amerre látnak :)
    ui: az h egy ilyen meccsen egy nímand Van buggyant lő 2!!!gólt(ha jól tom védő wazze..., hát bef.sok...
    sebaj FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    16 éve Milan, örökre Milan!!!
  • gabber_saviola
    AC Milan [1 - 0] Bayern Munich A. Pirlo

LINK

D.v. Buyten AC Milan [1 - 1] Bayern Munich

LINK

AC Milan [2 - 1] Bayern Munich Kaka (pen.)

LINK

AC Milan [2 - 2] Bayern Munich D.v. Buyten

LINK
  • LasCar16
    na jólvan nyerünk 1-0ra és kész... nehéz lesz de sikerülhet
  • Palinko
    a milant soha sem szerette a sajtó és ezért szerencsére kevés a divat drukkerünk :) írjonak amit akarnak. aki vak az nem látja hogy a milan igen is minden évben helyt áll. hol volt a bayern tavaly? meg hol lesz jövőre? sehol. most szerencséjük volt a reklám margittal és továbbjuttak. ha jövő héten is mákjuk lesz,levernek minket, de jövőre amilan ismét a 8 között lesz a bayern meg sehol,ezt lemerném fogadni
  • LasCar16
    az ilyen címeket vártam, azok rágják a témát akik nem látták a meccset, szal képük sincs a pályán történtekről
  • LasCar16
    Gila összeszedte a maga sárgáját, Pippo fog kezdeni...ha a fiúk elhiszik h. ők a jobbak akkor megvan a a továbbjutás CA is felébredhetne már,..de erre nem látok sok esélyt...
  • tep
    Origó sporthíre : BL: bírói segítséggel sem nyert a Milan
  • DjCooll
    De még azon is kivagyok akadva, hogy ott van ez a Buyten gyerek rúgót, egy gólt és rúg még egyet, miért nem figyelünk rá??? Azért ez tejesen érthetetlen. Nem tudom mi a szándéka Ancelottinak a visszavágón de, remélem, hogy Oliveira kezd mert Gila akkor egy bizonytalan hogy azt el nem tudom mondani.. és még válogatott.

Na mind 1 megpróbálok aludni remélem fog menni, de a visszavágót hoznunk kell mert mi vagyunk a jobbak és ezt a meccs is bizonyította.
  • LasCar16
    a rohadt életbe!!! egy ilyen meccset is el lehet szúrni 70perc alatt 3at kellett volna rúgnunk!!!!! nyomás alatt tartani őket, már majdnem dícsértem CA-t erre nem frissített a csapaton, visszaálltunk , elfáradtunk meg is lett az eredménye..2 helyzetből 2 gól...kapu előtti hadonászásból, így maradhat a visszavágóra az igazi izgalom...nem hiszem h. 1-0ra fogjuk idegenben verni a bayernt... nagyon ideges vagyok, erre nincsen szó..., kíváncsi vagyok a meccs elemzésekre, alig várom h. milyen jól játszott a bayern..egyértelmű h. melyik a jobb csapat...nah megyek aludni mindenkinek jobb lesz
  • Timbo
    Én 250% ig pártatlan vagyok! Ha nem áll le a milan védekezése akkor azt mondom , hogy megérdemlik! De sosem szabad elbíznia magát! Majd meglátjuk a visszát!
  • DjCooll
    meg még egy valamit nem értek oké hogy behozzta a 70 edik perceb avyg mikor inzahghit de az csak egy ember és ő nem csinál tejes frissitést 82 vagy mikor behoza Gourcuff-ot és akkor még Kaldze na emberek utolsó percekbe cserél mien már?
  • tep
    én azt nem értem , h miért álltunk le védekezni a végén.........amíg támadtunk , legalább nálunk volt a labda. érthetetlen
  • Palinko
    semmi baj, látszott ki tudott játszani és ki nem. érdekelne pártatlan nézők válaszai arra a kérdésre,hogy ki volt a jobb. szerintem egyértelmű. de ha van rá lehetőség kérdezze meg valaki pártatlan nézőt,hogy ki volt a jobb!
  • Csabesz6
    részvétem srácok:@
  • DjCooll
    Na bazzeg azért ez a bíró geci áh gyerekek tiszta ideg vagyok
    nem tudok aludni se....
  • Nuno88
    visszavágón meg mi leszünk a f**z végén...
  • Nuno88
    fos csapat? 2-ből 2... mi meg? Gila kihagyná még üres kapura is... erről ennyit

FORZA MILAN!!!
  • Palinko
    a bayern egy fos csapat, bazz volt 2 helyzete... abból két gól. nembaj srácok! jobbak voltunk és jobbak leszünk és tovább fogunk jutni!
  • tep
    ezt nem hiszem el :((((((((((((
  • Palinko
    mit csináltunk?
  • Nuno88
    Oli a visszavágóra remélem nagyon készülni fog
  • tep
    na mégegyet a végére :)