36663
-
#9664 sablon szöveg befigyel :) -
#9663 Ennek mindig minden jó teljesítmény.. nem azt mondom, hogy ez nem volt az de ennek már megszokott nyilatkozata van... -
#9662 -
#9661 Hitzfeld túljárt Ancelotti eszén
Külföldi labdarúgás
A Bayern München edzője tudta, mire számíthat a Milan elleni BL-negyeddöntő keddi összecsapásán. Forrás: Mobilpress
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője a Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után elmondta, pontosan tudta, milyen taktikával jön ki az olasz gárda a második félidőre.
- Remek meccs volt, izgalmas, kiszámíthatatlan. Az első félidőben a Milan egyértelműen jobb volt, csak Renzing kapus remek védéseinek köszönhettük, hogy nem kerültünk nagyobb hátrányba. Biztos voltam benne, hogy a Milan visszaáll, mi pedig a meccs végére tudunk igazán felpörögni. Tudtuk, hogy lesznek lehetőségeink, melyeket végül ragyogóan kihasználtunk. Megérdemeltük a döntetlent - mondta Hitzfeld.
A Milannal nem voltak ilyen boldogok: Carlo Ancelotti vezetőedző úgy nyilatkozott, tisztában van vele, hogy e meccs után már a Bayern számít a párharc esélyesének. Az olasz szakember viszont összességében elégedett volt csapata teljesítményével, ami szerinte reményt adhat a müncheni visszavágóra is.
- Jobbak voltunk, megérdemeltük volna a győzelmet. Kifárasztottuk magunkat, az első hatvan percben rengeteget dolgoztunk a középpályán, s a végére nem volt erőnk felépíteni a támadásainkat, Mindezek ellenére remek teljesítményt nyújtottunk – nyilatkozta Ancelotti.
Forrás: Mobilpress -
#9660 valami jah, de egy győzelem többet érne mint egy top10 :) -
#9659 Hoppá srácok láttátok azt, amit én?
Benn vagyunk a top 10-ben. Még hozzá a 9. helyen ez már valami csak így tovább:)
-
#9658 ja értem, jó ezután veszem a fáradságot leírni a rendes nevét.
nincs harag remélem :) -
#9657 nem érted a lényeget a mondandomban.amugy énse szimpatizálom capellot...és ez enyhe kifejezés -
Bereet #9656 sorry az off-ért
Mák gól volt Van Buyten-é -
Bereet #9655 a videók alatti zenét átküldöd ? -
#9654 #9648
szerintem beláthatod,hogy tegnap jobbak voltunk. régebben nekünk szokott kedvezni a szerencse, de mostm ár erpártolt
a realosoknak.
nem azért volt szerencséjük,mert a realt kapták, hanem azért volt szerencséjük,mert szar az edzőtök, báris szerintem nem jól végzi munkáját. sokkal jobb csapatot lehetne a realból összehozni,mint ahogy mostanában szerepel. és gondolom ebben egyetértünk -
DJ BP #9653 így van, mi sem bundásozunk :DD -
#9652 reklám margitot igazán hanyaolhatnád a hozzászólásodból testvér -
#9651 nem léptek pályára ... Inzaghi?? kicsit elírták.. látszik menyireérdekeljük a médiát... -
#9650 Egy fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlent ért el az AC Milan csapata a Bayern München ellen. Az első félidőben a piros-feketék álltak közelebb a gólszerzéshez, és a 40. percben Pirlonak fejjel sikerült is bevennie Rensing kapuját. A második játékrészben is a Milan irányította a mérkőzést, de a 78. percben egy védelmi rövidzárlatot kihasználva egyenlíteni tudtak a bajorok. Ezután a hazaiak magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, és Kaka 11-esből újra megszerezte a vezetést. A hosszabbítás utolsó percében, amikor már mindenki az óráját nézte, egy újabb megingást ismét Van Buyten használt ki, így a Milannak nem sikerült előnyt szereznie a visszavágóra. Ugyan a továbbjutás szempontjából a németek kerültek kedvezőbb helyzetbe, de a milánói ördögök már többször bebizonyították, hogy nem jönnek zavarba a Bayern otthonába.
MILAN-BAYERN MÜNCHEN 2-2 (1-0)
San Siro - 67.500 néző
Gólszerzők: Pirlo (40.); Kaka (84. – 11-esből); illetve Van Buyten (78., 93.)
Játékvezető: Jurij Baskakov (orosz)
Asszisztensek: Tyihon Kalugin, Anton Averjanov (oroszok)
Sárga lap: Gilardino (53.), illetve Salihamidzic (33.), Van Buyten (84.)
Piros lap: -
MILAN (4-3-2-1):
Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Jankulowski (Kaladze 86.); Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Kaka, Seedorf (Gourcuff 85.); Gilardino (Inzaghi 72.).
Nem léptek pályára: Kalac, Bonera, Cafu, Brocchi, Inzaghi
Vezetőedző: Ancelotti.
BAYERN MÜNCHEN (4-4-2):
Rensing; Sagnol (Lell 68.), Lucio, Van Buyten, Lahm; Salihamidzic, Hargreaves, Ottl, Schweinsteiger; Makaay (Santa Cruz 86.), Podolski. (Pizarro 68.)
Nem léptek pályára: Dreher, Demichelis, Gorlitz, Scholl
Vezetőedző: Hitzfeld.
Forrás: gazzetta.it, acmilan.com -
#9649 Az lehet de a szerencse nem állandó, de a csapat még lehet ugyan úgy jó...
ÉS jól mondja Palinko a Milan mindig ott volt a 8-ban és ott is lesz.
-
#9648 Persze.De tudod, van egy olyan mondás, hogy 'Jó csapatnak szerencséje van'.Na mind1, nem szólok bele:) -
shogun6 #9647
ui: Kredenc Seedorf minek írt alá szerződéshosszabítást? évek óta alibifocizik, menjen már a búsba az is... tegnap volt vagy 3 jó passza... ennyi erővel engem is leigazolhatnának
akkoris továbbjutunk wazze!!!!!!! FORZA MILAN -
shogun6 #9646 grat, sikeres és nagy lépés a Milantól afelé, h saját magát ejtse ki... 70percig sehol sem volt a Bayern csak rúgdosták mindenfelé a labdákat, ezt a csapatot 2góllal kellett volna verni...
Ancelottit sztem ki kéne rúgni a bánatba
nyáron pedig komoly igazolások kellenek (nem Ronaldinnye, mert úgy se jön el. fiatalok jöhetnének zömmel talán 1-2 sztár melléjük, sztem 2védő 2kp és 2 csatár kéne... Borriello-k és hasonlók mehetnek amerre látnak :)
ui: az h egy ilyen meccsen egy nímand Van buggyant lő 2!!!gólt(ha jól tom védő wazze..., hát bef.sok...
sebaj FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 éve Milan, örökre Milan!!! -
#9645 AC Milan [1 - 0] Bayern Munich A. Pirlo
LINK
D.v. Buyten AC Milan [1 - 1] Bayern Munich
LINK
AC Milan [2 - 1] Bayern Munich Kaka (pen.)
LINK
AC Milan [2 - 2] Bayern Munich D.v. Buyten
LINK -
#9644 na jólvan nyerünk 1-0ra és kész... nehéz lesz de sikerülhet -
#9643 a milant soha sem szerette a sajtó és ezért szerencsére kevés a divat drukkerünk :) írjonak amit akarnak. aki vak az nem látja hogy a milan igen is minden évben helyt áll. hol volt a bayern tavaly? meg hol lesz jövőre? sehol. most szerencséjük volt a reklám margittal és továbbjuttak. ha jövő héten is mákjuk lesz,levernek minket, de jövőre amilan ismét a 8 között lesz a bayern meg sehol,ezt lemerném fogadni -
#9642 az ilyen címeket vártam, azok rágják a témát akik nem látták a meccset, szal képük sincs a pályán történtekről -
#9641 Gila összeszedte a maga sárgáját, Pippo fog kezdeni...ha a fiúk elhiszik h. ők a jobbak akkor megvan a a továbbjutás CA is felébredhetne már,..de erre nem látok sok esélyt... -
#9640 Origó sporthíre : BL: bírói segítséggel sem nyert a Milan -
#9639 De még azon is kivagyok akadva, hogy ott van ez a Buyten gyerek rúgót, egy gólt és rúg még egyet, miért nem figyelünk rá??? Azért ez tejesen érthetetlen. Nem tudom mi a szándéka Ancelottinak a visszavágón de, remélem, hogy Oliveira kezd mert Gila akkor egy bizonytalan hogy azt el nem tudom mondani.. és még válogatott.
Na mind 1 megpróbálok aludni remélem fog menni, de a visszavágót hoznunk kell mert mi vagyunk a jobbak és ezt a meccs is bizonyította.
-
#9638 a rohadt életbe!!! egy ilyen meccset is el lehet szúrni 70perc alatt 3at kellett volna rúgnunk!!!!! nyomás alatt tartani őket, már majdnem dícsértem CA-t erre nem frissített a csapaton, visszaálltunk , elfáradtunk meg is lett az eredménye..2 helyzetből 2 gól...kapu előtti hadonászásból, így maradhat a visszavágóra az igazi izgalom...nem hiszem h. 1-0ra fogjuk idegenben verni a bayernt... nagyon ideges vagyok, erre nincsen szó..., kíváncsi vagyok a meccs elemzésekre, alig várom h. milyen jól játszott a bayern..egyértelmű h. melyik a jobb csapat...nah megyek aludni mindenkinek jobb lesz -
#9637 Én 250% ig pártatlan vagyok! Ha nem áll le a milan védekezése akkor azt mondom , hogy megérdemlik! De sosem szabad elbíznia magát! Majd meglátjuk a visszát! -
#9636 meg még egy valamit nem értek oké hogy behozzta a 70 edik perceb avyg mikor inzahghit de az csak egy ember és ő nem csinál tejes frissitést 82 vagy mikor behoza Gourcuff-ot és akkor még Kaldze na emberek utolsó percekbe cserél mien már?
-
#9635 én azt nem értem , h miért álltunk le védekezni a végén.........amíg támadtunk , legalább nálunk volt a labda. érthetetlen -
#9634 semmi baj, látszott ki tudott játszani és ki nem. érdekelne pártatlan nézők válaszai arra a kérdésre,hogy ki volt a jobb. szerintem egyértelmű. de ha van rá lehetőség kérdezze meg valaki pártatlan nézőt,hogy ki volt a jobb! -
#9633 részvétem srácok:@ -
#9632 Na bazzeg azért ez a bíró geci áh gyerekek tiszta ideg vagyok
nem tudok aludni se.... -
#9631 visszavágón meg mi leszünk a f**z végén... -
#9630 fos csapat? 2-ből 2... mi meg? Gila kihagyná még üres kapura is... erről ennyit
FORZA MILAN!!! -
#9629 a bayern egy fos csapat, bazz volt 2 helyzete... abból két gól. nembaj srácok! jobbak voltunk és jobbak leszünk és tovább fogunk jutni! -
#9628 ezt nem hiszem el :(((((((((((( -
#9627 mit csináltunk? -
#9626 Oli a visszavágóra remélem nagyon készülni fog -
#9625 na mégegyet a végére :)