36663
  • shad0w
    mivaaaaaaan :)
  • Count Adyn
    Kaká basszus nem semmi:D Durván jó a meccs.
  • Maldini 92
    Kaka' fantasztikus jó meccs ez!a beívelések viszont nagyon veszélyesek a MU-tól
  • Palinko
    dida azért segített is. de úristen kaká!!!!!!!!!!!!!!!!! ezzzaz
  • gabber_saviola
    vezet a Milan
  • Palinko
    de sok milan drukker lett :) örülök neki
    na szerény meglátásom szerint C Ronaldo nem nagyon tud mit csinálni a bicikli cselével meg semmivel sem, mert most látja milyenek az igazi védők és középpályások
    biztos sok csapat védelmén átmehet de a miénken nem sűrűn.
  • Rockynhooo
    KAkÁÁÁÁÁÁÁ :)
  • ffxi
    ..a jobb!!!
  • Palinko
    én szeretem meg szerettem is, csak azt nem bírom,hogy ha dicsérjük mindég csinál valami hülyeséget

és bazinagy góóóóóól!
  • shad0w
    hm, sosem szerettem didát... :(
  • Palinko
    didát sem dicsérjük többet...
  • Golyo69
    Győzzon a Jobb! Mindenkinek jó szurkolást!
  • Count Adyn
    Forza Milan! ^^
  • LasCar16
    Forza Milan!! mindenki a tv képernyői elé... szúrkoljunk tiszta szívből, bízzunk a csapatban!! mindenkinek jó meccsnézést
  • Matthew Prosac
    Üdv, sok sikert kívánok nektek (mint vörösördög)!
    Iszonyatosan kíváncsi vagyok a rutin és a fiatalos lendület egymásnakfeszülésére, illetve hogy C.Ronaldo mire lesz képes az öreg rókák ellen!
    Győzzön a jobbik! Üdv
  • gercse
    jól tudod :)
    jövőre tuti jövünk, és nagy harc lesz, végre egy igazi Seria A van kilátásban
  • Palinko
    hát szerintem ma nem vesztünk! talán döntetlen, de szerintem ma nyerünk 1 góllal. na de ezen nem fogunk összeveszni az a fő hogy továbbjussunk :)

gercse
    köszi, minden jókívásnágra szükség van! a juve hogy áll, jövőre feljön? remélem és nem lesz olyan unszimpatikus mint tavaly... (ha jól tudom, juve szurkoló vagy )
  • gercse
    Neketek szurkolok ma, üssétek szét a manu-t...
    álljon helyre a világ és ha kupáról van szó, akkor olasz csapat nyerjen ;)
  • Nuno88
    a tippem az elődöntőre: idegenbe kikapunk 2:1-re otthon meg nyerünk 1:0-ra és jöhet a döntő :)
  • Palinko
    és igen. sztem ez a jó nyilatkozat. asszem berlusconi uraság picit mostanában el van szállva, bár oka is van rá. ha hozzuk amit a bayern ellen sőt még többet is akkor szorosan legyőzzük a MU-t. mert jobb játékosaik nincsenek és nekik ingadozó a formályuk nekünk meg most kitűnő szóval ha jó napokat fogunk kia akkor tvábbjutunk,ha viszont rosszakat akkor már csak az a biztos,hogy a körülöttünk lévő tárgyak és idegeink nincsenek biztoságban :)
  • Nuno88
    Giggs: a Milan kontráitól mentsen meg az ég!
    Külföldi labdarúgás

A Manchester United wales-i szélsője szerint a Milan legnagyobb fegyvere a kontrája, amelynek alappilérei Kaká és Seedorf.

Ryan Giggs rengeteg nagy csatát élt már meg, a Milan elleni Bajnokok Ligája-elődöntő kapcsán abban reménykedik, hogy csapata hasonló körülmények között jut tovább, mint tette azt 1999-ben. Az angolok akkor a Juvét búcsúztatták, miután Torinóban nyerni tudtak 3-2-re. Az a meccs sokáig emlékezetes marad az angol szurkolók számára, a szoros továbbjutás után pedig még szorosabb döntő várt a kedvencekre. A Bayern München elleni finálét csak a hosszabbításban tudta a maga javára fordítani a Manchester.

- Ugyanolyan szoros elődöntőt várok, mint az akkori volt. A két csapat hasonló játékerőt képvisel, mindkét oldalon tapasztalt játékosok vannak - mondta Giggs, aki szerint a Milan legnagyobb ereje a kontráiban van: - A Milan tipikusan kontrára rendezkedik be, rutinos védőik biztosan végzik a dolgukat, míg Kaká és Seedorf remekül irányít. Persze azt nem lehet tudni, hogy mi dönti el a továbbjutást, ám az biztos, hogy az ellentámadásokra nagyon oda kell figyelni, mert elképesztő veszélyeket tartogatnak magukban.
  • Nuno88
    hát a legzebb szülinapi ajándék az a győzelem lenne sztem :)
  • Palinko
    akkor ma győznünk kell :)
  • Nuno88
    Nemzetisport - Paolo Maldini nyilatkozat
  • Nuno88
    BOLDOGAT BILLY!!!
  • LasCar16
    Alessandro Costacurta, a Milan legendás védője ma ünnepli 41. születésnapját.

Boldog születsénapot Billy!
  • Nuno88
    Ambrosini
  • LasCar16
    Ambro?
  • Nuno88
    most ha Diarra TÉLEG jönne, ismétlem TÉLLEG (bár én nem hiszem és nem is tartok rá igényt) akkor a Pirlo, Gatta, Diarra, Ambro, Brocchi ötösből kik fognak a padon ülni?
  • Nuno88
    Dida nagyon kellene, remélem felépül :S
  • LasCar16
    valahogy sejtettem hogy az utolsó pillanatban fog eldőlni a dolog:S
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti vezetőedző így nyilatkozott a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elődöntőre készülve:

"Nagyon örülünk neki, hogy játszhatunk egy ilyen mérkőzésen. Jól érezzük magunkat, és biztosak vagyunk benne, hogy jól tudunk teljesíteni. Nem aggódunk, ellenben természetesen tiszteljük a holnapi ellenfelünket. Egyelőre nyugodtak vagyunk, persze mérkőzés előtt biztosan megemelkedik az adrenalin szintünk. Úgy gondolom a döntés a San Siro-beli mérkőzésre marad, az Old Trafford semmiképp sem fontosabb a visszavágónál. Ideális körülmények között látogatunk hozzájuk, nyugodtak vagyunk és magabiztosak. Igaz, hogy vannak problémáik, de egy ilyen mérkőzésen mindent meg lehet oldani egy kis plusz elszántsággal és odafigyeléssel. Maldini figyel-e Ronaldóra? A portugál baljól jobbra mozog a pályán, Paolo ezzel szemben középen játszik. Ami a hiányzókat illeti, Ferdinand kiesése egy kis előnyt jelenthet nekünk. Nálunk még jó esély van Nelson Dida felépülésére."
  • LasCar16
  • Csesza
    ez ám a tömény hírforrás
  • LasCar16
    Az olasz hírforrások azzal vannak tele,hogy állítólag újabb ügyletre készülünk a Real Madriddal. Diarrát szeretnénk megszerezni a spanyoloktól és cserébe adnánk érte Oliveirát, akit Calderonék már januárban vinni akartak. Ronaldinho-ügyben pedig állítólag a BL elődöntő visszavágót követően tárgyalnak újra Festerék Roberto Assis-szal. Vassaras vezeti a Manchester United-AC Milan holnapi Bajnokok Ligája elődöntőt.5 meccset vezetett nekünk,a mérleg pozitív:4 győzelem, 1 döntetlen. A Milan csapata megérkezett Manchester városába ahol pocsék idő fogadta őket 12 fok,az idő felhős,esős volt!
  • Szabi 22
    Ez még jól jöhet!!!!
  • Szabi 22
    A Manchester United öt védője sérült, könnyen lehet, hogy Sir Alex Ferguson középpályással lesz kénytelen kiegészíteni hátsó alakzatát. Carlo Ancelotti bizakodóan nyilatkozott a keddi Manchester United-Milan Bajnokok Ligája elődöntő kapcsán, miután kiderült, hogy a hazaiak újabb védőt vesztettek. Ezúttal Rio Ferdinand dőlt ki a sorból, Sir Alex Ferguson így már öt sérült védőjére nem számíthat, Evra, Gary Neville és Silvestre is csak a lelátóról figyelheti a mérkőzést, ráadásul Vidic is maródi, így egyetlen középső védő sem áll a skót menedzser rendelkezésére. A jelenlegi állás szerint az MU kedden a Heinze, Brown, O'Shea, Fletcher négyessel igyekszik megállítani Kakáék rohamait, vagyis könnyen lehet, hogy középpályás egészíti majd ki a védősort. - Ferdinand alapjátékos, így a hiánya, Vidic távollétével együtt komoly problémát jelenthet. Persze nem nekem - mondta Ancelotti, akinek azért lesz fejfájása a kezdő összeállításakor, hiszen az első számú kapus, Dida vállsérüléssel bajlódik. - Csak az utolsó pillanatban döntünk, hogy ki áll a kapuba. Ha Dida nem lesz 100 százalékos állapotban, akkor Kalac véd. Egy vállsérüléssel nem lehet viccelni egy kapus esetében.
  • Nuno88
    Silvio Berlusconi, a Milan elnöke szerint a csapatnak nagy esélye van bejutni a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a Liverpoolt szeretné ellenfélnek. A Milan a Manchester Uniteddel találkozik az elődöntőben, a másik ágon pedig Liverpool-Chelsea párharc lesz, akárcsak 2005-ben. Akkor a Liverpool jutott tovább, majd a döntőben tizenegyesekkel a Milant is legyőzte. Berlusconi most revansra vágyik.
    - Optimista vagyok, mint mindig - mondta az ex-miniszterelnök. - Tiszteljük a Manchester Unitedet, de nem hiszem, hogy esélyesebbek lennének nálunk. Nekünk feladatunk van: vissza kell vágni a 2005-ös vereségért a Liverpoolnak, ki akarjuk törölni annak az estének az emlékét.
    Mint arról már beszámoltunk, nem egyezik volt főnökével Sevcsenko, aki Chelsea-Milan párharcra számít a döntőben.
  • Nuno88
    Cafút nem üldözi el a Milan
    Külföldi labdarúgás

A milánói klub hajlandó lenne meghosszabbítani a veterán brazil védő szerződését újabb egy évvel.

Bár Cafu már tavaly nyáron kijelentette, hogy utolsó szezonját kezdi meg a Milannál, úgy tűnik, a védő újabb egy évig a piros-feketéknél marad. A jobb oldali védő korábban már elhatározta, hogy nyáron hazaigazol Brazíliába és ott fejezi be pályafutását, Adriano Galliani alelnök ajánlata azonban más megvilágításba helyezte a jövőbeni terveket.

- Jó híreket kaptam tegnap, Adriano Galliani azt mondta, hogy szeretné, ha maradnék a következő szezonra is. A napokban leülünk tárgyalni, és remélhetőleg sikerül is megegyeznünk a folytatásról. Az elmúlt tíz évben folyamatosan azt hallom, hogy már túl öreg vagyok, de azóta is játszom, és ha komoly a vezetők ajánlata, és maradhatok Milánóban, akkor nem is fogom abbahagyni a futballt – mondta a 37 éves futballista.
  • Nuno88
    de várom már a holnapi meccset...