A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Maldininek az a balszerencséje, hogy védõ, pedig posztja szerint minden idõk egyik legjobbja. Ennek ellenére Ronaldinho vagy Steven Gerrard fog nyerni a szavazáson - vélekedett az Aranylabda várományosairól Ancelotti, aki hozzátette, játékosa idén fantasztikus teljesítményt nyújtott, ezért nem osztja azt a véleményt, hogy esetleges gyõzelme amolyan életmûdíj lenne.
Korábban a rivális Juventus trénere, Fabio Capello is azt nyilatkozta, idén Maldininek kellene kapnia a trófeát.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A statisztikta 84 ember adatai alapján készült, de egyes helyeken (súly,magasság) ez lehet kevesebb is, minthogy nem mindenki adta meg õket.
Életkor (84 ember alapján)
Az összéletkor: 1925 év
Az átlagéletkor: 23 év
Legfiatalabb: 12 éves
Legidõsebb: 52 éves
Születésnapok(79)
január: 4
február: 4
március: 4
április: 7
május: 9
június: 11
július: 7
augusztus: 6
szeptember: 11
október: 3
november: 8
december: 5
Lakhely(82)
Budapest és vonzáskörzete: 24 (29%)
Más településen: 58 (71%)
Magasság(74)
Összmagasság: 13218cm
Átlagmagasság: 179cm
Legmagasabb: 194cm
legalacsonyabb: 138cm
Súly(74)
Összsúly: 5461kg
Átlagsúly: 74kg
Legnehezebb: 125kg
Legkönnyebb: 38kg
Nemek(84)
Nõ: 6
Férfi: 78
Mióta szurkol a Milannak(73)
Átlag: 1994
Legrégebb óta: 1968
Legrövidebb ideje: 2004
Foglalkozás(84)
Tanuló: 51 (61%)
Dolgozik: 33 (39%)
Köszönöm mindazoknak, akik adataik megadásával hozzájárultak a statisztika elkészüléséhez. A jövõben a születésnapjukon igyekszem felköszönteni az ünneplõket.
Aki most kapott kedvet arra, hogy bemutatkozzon, megteheti a Mi milanosok topicban.
Henk van Ginkel szerint a védõ, Hollandiában akarja befejezni a pályafutását, mivel több idõt szeretne családjával tölteni, de Stam kijelentette, hogy kitölti a jelenlegi szerzõdését.
„Jól érzem magam a Milannál,” – nyilatkozta Stam. „A szerzõdésem még két évig köt a piros-feketékhez, és ezt tiszteletben szándékozom tartani. A Milanban maradok, és ehhez semmi többet nem fûzök hozzá.”
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
11/1/2005
PSV: GOMES; ALEX, OOIJER, LAMEY; COCU, SIMONS, AFELLAY; BEASLEY; FARFAN, VENNEGOOR, ROBERT
MILAN: DIDA; STAM, NESTA, MALDINI, KALADZE; GATTUSO, PIRLO, SEEDORF; KAKA’; VIERI, GILARDINO
Hiddink:
„Alex múlt vasárnap a Twente ellen megsérült, és még nem épült fel teljesen. Ezen kívül Ibrahim Afellay ágyékproblémával küzd. Holnap meglátjuk, hogy pályára léphet-e. Múltkor a Milan ellen jó eredményt értünk el. Májusban jól játszottunk, de vereséget szenvedtünk. Most sokkal védekezõbb felfogásban léptünk pályára, és szép eredményt értünk el. A döntetlen után azonnal leszögeztem, hogy a továbbjutók kiléte az utolsó csoportkörig nyitva marad. Csodálatos lenne, ha holnap mind a három pontot meg tudnánk szerezni, de az eggyel sem lennék elégedetlen. A Milan egy kiegyensúlyozott gárda. A csapatuknak nincs gyenge pontja, és egyike a nemzetközi labdarúgás legjobbjainak. Ezt meg is mutatták a Juventus szombat esti legyõzésével, ami nagyszerû teljesítmény volt. A PSV soha nem lép pályára feltett kézzel. Holnap is így lesz.”
Ancelotti:
„A csoport végeredményét nagyban befolyásoló mérkõzés lesz. A Juventus legyõzése után nyugodtak lehetünk, és jó lelki állapotban vagyunk. Az edzésen meglátjuk, hogy milyen fizikai állapotban vagy Sheva és Pipoo, de nem lesz sok változás a torinóiak elleni mérkõzéshez képest. A PSV sokat fogja birtokolni a labdát, de mi a saját játékunkat akarjuk játszani, ugyanúgy, mint ahogy szombat este. Ez a meccs másmilyen lesz, mint az elõzõ fordulóban. Úgy gondolom, hogy szoros és nagy iramú összecsapás lesz. A csoport nagyon kiegyensúlyozott, és a gyõzelem nagyon sokat fog érni.”
"Silvio Berlusconi célzást tett arra, hogy az egykori Milan legenda, Marco van Basten átveszi a csapat irányítását, amikor 2007-ben lejár Carlo Ancelotti szerzõdése. Berlusconi az addig veretlen Juventus legyõzése után nyilatkozott ezzel kapcsolatban.
„Van Basten igazán jó dolgot csinál a holland válogatottnál. Marco intelligens, és mindent tud a labdarúgársól,” – nyilatkozta a Milan elnöke. „Régóta jó barátok vagyunk, de jelen pillanatban mindenki elégedett Ancelottival.”
Marco van Bastent már elõtte is kapcsolatba hozták a Milannal, de ez volt az elsõ alkalom, hogy a klub magasabb rangú vezetõje nyíltan beszélt volna errõl."
Forrás: planetfootball.com
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
tribalfootball.com - October 31, 2005
AC Milan president Silvio Berlusconi revealed coach Carlo Ancelotti predicted a 3-0 result on the morning of Saturday's victory over Juventus.
"I phoned Ancelotti and told him victory was crucial," said Berlusconi. "He, then, has said to me that we would win 3-0.
"But I was happy with 3-1, because for fair play it's good to give a goal to your opponents."
tribalfootball.com - October 31, 2005
AC Milan midfielder Clarence Seedorf was happy to taunt Juventus after Saturday's 3-1 win.
Get your Free Screensavers now!
"Taking the lead you can more easily control the game, as up until that point it was in the balance, but we improved and had the better of the overall play," said the Dutchman. "We did well to convert our chances and keep a solid defence throughout."
Seedorf opened the scoring with a strike that took a decisive deflection off Lilian Thuram - marking his 100th Serie A appearance in a Milan jersey with a crucial goal.
The gap has been cut to two points, but Seedorf insists there was much more to this battle of the giants than the Scudetto race.
"These are always very exciting and wonderful games to play. Even if we had been 15 points behind, it's always a match you want to win. We wanted to prove that we were on a par with the form team of the championship and tonight showed we have a little bit more."
"Juventus are a solid outfit and were on great form right from the off this term. Milan struggled a little to begin with, but we have found our stride now."
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
10/30/2005
MILANELLO -Marcos Cafu will not play in the Eindhoven game as a precaution due to a chest injury.
10/30/2005
MILAN - English referee Graham Poll will be in charge of PSV Eindhoven-Milan.
Az AC Milan felvette a kapcsolatot a Bayern München hátvédjével, Willy Sagnollal. A francia válogatott játékosának szerzõdése a nyáron lejár, és a piros-feketék januárban elõszerzõdést kívánnak kötni vele.
A milánóiakon kívül még két csapat, az Olympique Lyon és Manchester United is érdeklõdik Sagnol iránt, aki a szezon végén kész elhagyni jelenlegi klubját.
Kapusok: Dida, Fiori, Kalac
Hátvédek: Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam.
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.
Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
GAZZETTA DELLO SPORT:
MILAN: Dida 6, Stam 6,5, Nesta 7, Maldini 7,5, Serginho 6,5, Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 6,5, Kakà 8, Inzaghi 5,5, (Vieri 5), Gilardino 6,5.
JUVENTUS: Chimenti 4,5, Zambrotta 5,5, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5,5, (Chiellini 5), Camoranesi 5, (Mutu 5,5), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 5, Trezeguet 6, Ibrahimovic 5,5.
CORRIERE DELLO SPORT:
MILAN: Dida 6, Stam 7, Nesta 7,5, Maldini 7,5, Serginho 6,5, Gattuso 7,5, Pirlo 7, Seedorf 8, Kakà 6,5, Inzaghi 6, (Vieri 5), Gilardino 6,5.
JUVENTUS: Chimenti 4, Zambrotta 6, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5, (Chiellini 5), Camoranesi 5, (Mutu 5), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 5, Trezeguet 6, Ibrahimovic 5,5.
TUTTOSPORT:
MILAN: Dida 6,5, Stam 6,5, Nesta 7, Maldini 6,5, Serginho 6,5, Gattuso 8, Pirlo 7, Seedorf 7,5, Kakà 7, Inzaghi 6,5, (Vieri 6), Gilardino 6,5.
JUVENTUS: Chimenti 5, Zambrotta 5,5, Thuram 5, Cannavaro 5, Pessotto 6, (Chiellini 5,5), Camoranesi 5, (Mutu 6), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 5, Trezeguet 6, Ibrahimovic 5.
CORRIERE DELLA SERA:
MILAN: Dida 6,5, Stam 7, Nesta 7,5, Maldini 7,5, Serginho 6,5, Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 7,5, Kakà 7, Inzaghi 5,5, (Vieri 5), Gilardino 6,5.
JUVENTUS: Chimenti 4,5, Zambrotta 6, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5,5, (Chiellini 5,5), Camoranesi 5, (Mutu 5,5), Emerson 5,5, Vieira 5, Nedved 5, Trezeguet 5,5, Ibrahimovic 4,5.
LA REPUBBLICA:
MILAN: Dida 6, Stam 6,5, Nesta 7, Maldini 6,5, Serginho 6,5, Gattuso 7,5, Pirlo 7, Seedorf 6,5, Kakà 7, Inzaghi 6, (Vieri 5,5), Gilardino 6.
JUVENTUS: Chimenti 5,5, Zambrotta 5, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5, (Chiellini 5,5), Camoranesi 5, (Mutu 5,5), Emerson 5, Vieira 6, Nedved 5, Trezeguet 5,5, Ibrahimovic 5,5.
IL GIORNALE:
MILAN: Dida 7, Stam 6, Nesta 6,5, Maldini 6,5, Serginho 6, Gattuso 7, Pirlo 7,5, Seedorf 7,5, Kakà 7, Inzaghi 6, (Vieri -) Gilardino 7.
JUVENTUS: Chimenti 4, Zambrotta 4, Thuram 6, Cannavaro 6,5, Pessotto 5,5, (Chiellini 5,5), Camoranesi 6,5, (Mutu -), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 4, Trezeguet 5, Ibrahimovic 5.
Kaka:
„Nagyon boldog vagyok. Csodálatos, szenzációs este volt. Jó volt a hozzáállásunk a pályán és azon kívül is. A lehetõ legjobban felkészültünk a meccsre. Nehéz eldönteni, vajon a Milan vagy a Juventus az erõsebb, de biztosan kijelenthetem, hogy este mi voltunk a jobbak. Volt helyem a támadásra, de meg kellett küzdeni minden labdáért. Magas szinten játszottunk. Nagyon akartuk ezt a gyõzelmet.”
Pirlo:
„Eddig nem voltam eredményes a bajnokságban. A szabadrúgásoknál mindig gólt szeretnék lõni, és ez a legjobb pillanatban sikerült. A szünet után is megpróbáltam, de akkor nem ment be. Most a gólokat a középpályások szerezték, ami az egész csapat kemény munkájának eredménye. Ez egy fontos három pont volt. A gyõzelem jött tett a morálnak, és megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Ez jobb teljesítményre fog ösztönözni minket a keddi PSV elleni meccsen. Berlusconi még aznap este mindenkinek gratulált. A középpályán nagyon agresszívek voltunk.”
Inzaghi:
„Nagyszerû mérkõzés volt. Sokat futottunk. A következõ meccsen folytatnunk kell ezt a sorozatot. Fontos gyõzelem volt és nem számít, hogy nem szereztem gólt. A lényeg, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtott. Megmutattuk, hogy mit tudunk, és ezt kell megtartanunk a szezon további részében. Berlusconi mindenkinek köszönetet mondott. Sikerült felzárkóznunk, de döntetlen esetén is nyílt maradt volna a bajnokság.”
Gilardino:
„Csodálatos gyõzelem volt. Mindig nagyszerû dolog megverni egy nagycsapatot. A hangulat fantasztikus volt, és a szurkolók végig mögöttünk álltak. Ez a három pont nélkülözhetetlen volt. Én is Pippo elvégeztük a dolgunkat, és teljesen rendben van, ha a gólokat a középpályások szerzik. Most már arra kell gondolnunk, hogy fordulóról fordulóra egészen a szezon végéig jól játsszunk.”
Carlo Ancelotti: "Ezt a mérkõzést az döntötte el, hogy nagy nyomást gyakoroltunk a Juventus középpályás és támadósorára, így elzárva a kulcsjátékosaikat a területtõl. Ebben nagyon hatékonyak voltunk. A Milan minden szinten világszínvonalú teljesítményt nyújtott és megérdemelte a gyõzelmet, fõként mivel a második félidõben is irányításunk alatt tartottuk a mérkõzést. Miután sikerült megszereznünk a vezetést, a Juventusnak támadnia kellett, így több helyünk maradt és ezt ki is használtuk. Andrea Pirlo kezd visszatérni régi önmagához és megállta a helyét Emerson és Patrick Vieira ellen. Azt hiszem, Pirlo és Gennaro Gattuso egyértelmûen a legjobbak között voltak ma."
Silvio Berlusconi: "Igazán vibráló és szórakoztató mérkõzés volt, mindkét csapat nagyszerû volt és küzdött a jó eredményért. Most mi jöttünk ki gyõztesen, de a Juventus marad a táblázat élén. Mindkét csapat nagyszerû futballt játszik, és akárhányszor találkoznak, az mindig emlékezetes marad. Kicsit sajnálom, hogy a Juventust megfosztottuk a rekordtól, mivel mindig lengyûgözõ olyan eredményt elérni, amit még senkinek sem sikerült."
Clarence Seedorf: "Ha megszerzed a vezetést akkor könnyebb irányítani a mérkõzést, egészen addig kiegyensúlyozott volt a mérkõzés, de utána feljavultunk és jobban játszottunk ellenfelünknél. Gólra váltottunk a lehetõségeinket és végig stabilan védekeztünk. Mindig vannak nagyon izgalmas és csodálatos mérkõzések. Még ha 15 pont hátrányban lettünk volna, akkor is meg akartuk volna nyerni ezt a mérkõzést. Be akartuk bizonyítani, hogy vagyunk olyan jók, mint a bajnokságot vezetõ csapat, és ma este még többet mutattunk. A Juventus stabil csapat, és nagyszerû formában voltak már a szezon legelejétõl. A Milan kicsit gyengén kezdett, de most már megtaláltuk a formánkat.
Andrei Sevcsenko: "Nagyszerû mérkõzés volt, fõleg az elsõ félidõ, és a csapat kiválóan diktálta a tempót. Az, hogy láthattama csapattársaimat ilyen jól játszani legalább olyan nagyszerû volt, mint mesterhármast szerezni, igazán büszke vagyok rájuk. Úgy döntöttünk, hogy nem érdemes ma kockáztatni a pályára lépésemet, de edzésben vagyok és a sérülésem javulófélben van. Nem biztos, hogy játszani fogok a PSV ellen, mivel még fájdalmaim vannak."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
.....csak poénból lejátszattam a gépemen a meccset a Pro Evolution Soccer 5 -ben /én csak néztem/.....góltalan mérkõzés lett...
\"SLICE of LIFE\"
Csövesnek : ....azé' a Trezeguet gól is tetszett
R9 , Fsgh : Thx
\"SLICE of LIFE\"