36663
-
#10104 de mindenki 1-0 át mond a san siroban, de szerintem nem fogjuk tudni kivédekezni az egész mecset.... -
#10103 14:00 - Galliani: "Bocsánat a Real Madrid szurkolóitól, Kaká nem eladó." -
#10102 Man.Utd.-AC Milan:
-
#10101 Gennaro Gattuso fájdalmat érzett a bokájában, ezért kért cserét. Szinte biztosan játszani fog a visszavágón. Sérülése nem tűnik komolynak.
Maldini állapotáról akkor nyilatkozik az orvosi stáb, ha majd alaposabban megvizsgálták.
Forrás: acmilan.com
---------------------
Gattuso muszáj h játszon a visszavágón... -
#10100 ja és Didára kicsit mérgés vagyok az első és a hamradik gól miatt... -
#10099 de grat a Man.Utd-nek is mert a második félidő az első 15 percen kívül végig az övék volt... de ha Kaká belövi a második félidő elején azt a kapás lövést és 3:1 akkor igen csak nagy előnyünk lehetett volna, de itt van a volna szó :) -
#10098 emberek ez akkora meccs volt h beszarás... Kaká két góljánál zengett tőlünk a lakás :D
bár a végén elszomorodtam h bekaptuk azt a 3. gólt, de ez se rossz eredmény, itthon nyerünk 1:0-ra és jöhet Athén :D
FORZA MILAN!!! KAKÁ AZ ISTEN!!! -
#10097 Rino Gattuso suffered a knock to the sole of his foot and left the field due to the pain. However, things are looking optimistic in regards to his condition and for his recovery for Milan-Manchester. He should be there for the return leg at the San Siro. Paolo Maldini’s situation will be evaluated.
acmilan.com -
#10096 abban én is biztos vagyok!
OFF: valamelyik moderátor nézzen már rá a MU fan clubra! -
#10095 jó kis meccs volt, jók voltatok, bevallom én nem hittem h megnyerjük a meccset de mákunk volt, nagyon nehéz lesz a visszavágó.... -
#10094 az is legalább ilyen nagy lesz -
Xtra99 #10093 Nem kell feladni .
Bár...kijött a 2. félidő kondi problémája .
Hajrá . Forza ITALIA ! -
#10092 uhh hát ez nem kis meccs volt skacok!
viszlát egy hét múlva, győzzön a jobbik! -
#10091 nem én vagyok az edző de játszani fognak szerintem maldinire 80% gattusora 95% -
#10090 szerintem továbbmegyünk. köszi a bíztatást. szerintem nem megérdemelt a győzelmük,de ilyen a foci régebben nekünk volt ilyen szerencsénk. szerintem az 1. góllal volt a legnagyobb baj, aztán a 3. góllal a 2.nál szerintem Nesta nem hibáztatható.
hú de nagy izgalom lesz én ma is túlpörögtem :) -
#10089 San Siro az mégiscsak más 1 gólt kellene rúgnunk és nem szabadna kapni, ez szerintem megoldható, remélem Maldini és Gattuso játszani fog a visszavágón... sajnálom az utolsó gólt, megint a végén hagyott alább az összpontosítás, de ezzel eggyüttvéve tovább fogunk jutni -
#10088 Inzaghi miert nem jatszott?? Gilardino enyhen szolva sem tett sokat. Remelem a visszavagon Inzaghi jatszik. -
#10087 Azee gyerekek. Erre nem igaz, hogy nem lehetett volna felkeszulni. HA egy kicsit is nezik az angol bajokit, tudhatnak, hogy a Man Utd az utolso percekben kepes golt loni. MAr nem egyszer elofordult ebben az idenyben. A masik a chelsea. De a MU ebben eleg jo sajnos.
Direkt nektek szurkoltam, de ezert a 3. golert kar volt. Igy azert kicsit tobre lesz szukseg a visszavagon, mintha dontetlen lett volna. Amugy tenyleg Gattuso kivalasa utan lettek veszelyesebbek.
Remelem otthon nyertek, es tovabbmentek. -
#10086 Najó legközelebb nemis nézem a meccseteket, akkor mindig nyertek:DDD -
#10085 de gyönyörű volt Kaka második gólja -
#10084 Meccs előtt azt mondtam volna, hogy nem rossz... de így nagy kár érte, egyenlítő gólig közük nem volt a meccshez. Sajnos Gennaro nélkül nulla volt a csapat.
Milánóban iszonyat nehéz lesz, ManU tuti rúg egy gólt. Akkor viszont nekünk így kettőt kellene, ami Gilával reménytelennek tűnik. Főleg, ha a Manchester is összerak egy normális védelmet arra a meccsre.
Azért még mindig bízom benne, hogy összejön a Merseyside szégyenei ellen a visszavágó. :P -
#10083 hmm jo meccs volt..Ronaldo..ha ő játszhatna nagyon sokra mennétek!
kár hogy nem játszhat bl-ben :S -
#10082 ja ezt én is hangoztattam az előbb. de azért gilát máshol kéne játszatni. nagyon elől van... ott nem bír csinálni semmit. csak most nemtom,szerintem ezt nem érti... -
#10081 otthon nyerünk, egyedül Gattuso miatt aggódok..Maldininek sincs remélem komolyabb baja... véleményem szerint ezen ment el a meccs -
#10080 jó meccs volt , de a végét elbaltáztuk.........otthon 2:1-re nyerünk és továbbjutunk :) -
#10079 Istenem. ilyenkor dobom el magam. hát nincs szerencsénk. jobbak voltunk mondjon ki mit akar. dida nagyon megosztott volt sajna. kaká kihozta a maxot. valaki kellett volna középre. gila nevetséges. inzaghit akarom :)
nembaj így is jó eredmény! San Siroban majd meglátjuk :D -
#10078 Behalt a MU fórum. De vezetünk!!!! Bocs minden Milan szurkolótól, hogy ide írom. -
#10077 jóvolt srácok
thx -
#10076 rúnyi ögen... :( -
#10075 hopsz Dida... -
#10074 rúnyi :( -
#10073 gattuso nem sérült meg? -
#10072 érdekes Ancelotti, ő már megnyugodott. maldinit lehozza,hogy a térgye majd bírja a visszavágón, gattusot sem sérülés miatt küldte le,hanem hogy ne sérüljön és ő is játszon a visszavágón. szóval nagyon megnyugodott...
áá C Ronaldo ideges gyerek mostanában :) szeretem mikor a nagyképűek a képükön landolnak :D
kaká majdnem mester3. nembaj :D majd legközlebb -
#10071 -
#10070 Ezzzazzzzz!!! Gattuso,Nesta,Kaká egy isten!!!!!!! Így tovább,de kicsit megnyugodnék egy következő milán golnál!! Gilardino is csinálhatna már valamit a meccsen ha 3-szor ha ért labdába!!!! -
#10069 Csak még 1-et!! Könyörgöm!!!
-
#10068 2-1es milan győzelemre tettem sportingbeten, de félek nem marad ennyi az eredmény :) mondjuk azt azért nem bánnám ha a milan lőne még egy két gólt... -
#10067 eddig télleg a mi akaratunk érvényesül jól játszunk, csak az a Dida baki nem kellett volna az elején...még 45 perc bízom a csapatban FORZA!!! -
#10066 most félidő :) emígy 2-1 és nagyon örülök :D gattuso-t kifütyülték, inkább példát vegyenek róla a játékáról. -
#10065 Na Pirlo is lőjön egyet a kedvemért:))