A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nehéz dolgotok lesz mert a Schalke és a Fener sem egy könnyû falat
szurkolok hogy továbbjussatok
szurkolok hogy továbbjussatok
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
E csoport
1. PSV Eindhoven 4 2 1 1 2-3 7
2. AC Milan 4 1 2 1 5-4 5
3. Schalke 04 4 1 2 1 7-6 5
4. Fenerbahce 4 1 1 2 7-8 4
1. PSV Eindhoven 4 2 1 1 2-3 7
2. AC Milan 4 1 2 1 5-4 5
3. Schalke 04 4 1 2 1 7-6 5
4. Fenerbahce 4 1 1 2 7-8 4
AC Milan to offer Ambrosini for Inter's Materazzi
tribalfootball.com - November 2, 2005
AC Milan are ready to offer Massimo Ambrosini to Inter Milan in exchange for Marco Materazzi.
Milan coach Carlo Ancelotti wants a new centre-half ahead of the January market and is prepared to sacrifice Ambrosini if he can land Italy international Materazzi.
Also in Milan's sights is Cagliari centre-half Michele Canini.
tribalfootball.com - November 2, 2005
AC Milan are ready to offer Massimo Ambrosini to Inter Milan in exchange for Marco Materazzi.
Milan coach Carlo Ancelotti wants a new centre-half ahead of the January market and is prepared to sacrifice Ambrosini if he can land Italy international Materazzi.
Also in Milan's sights is Cagliari centre-half Michele Canini.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
hali skacok!
néztem meccset és gratulálok a PSV-nek. Ilyen játékkal a magyar NBII-ben szereplõ csaaptoknak se rúgtunk volna gólt nemhogy a PSV-nek.
Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdõ, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak.
Sheva nem tudom miért nem kezdett igaz mikor beállt a szabadrúgáson kívül semmit sem csinált de Gilardinoval nem tudom mi van hiszem mióta idekerült semmit sem mutatott.
Seedorfot Pirlo Kakát csak dicsérni tudom rajtuk látszott a gyõzni akarás igaz Kaká az elsõ félidõben halovány volt de a másodikban játszott.
Dida hát nem értem h kaphatott olyan golt, csak Farfant tudom dicsérni.
Stamot kár h kiállították alapjába véve jól játszott nem csinált nagyobb bakikat.
Semmi baj nem lehet mindig nyerni.
FORZA MILAN!!!
néztem meccset és gratulálok a PSV-nek. Ilyen játékkal a magyar NBII-ben szereplõ csaaptoknak se rúgtunk volna gólt nemhogy a PSV-nek.
Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdõ, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak.
Sheva nem tudom miért nem kezdett igaz mikor beállt a szabadrúgáson kívül semmit sem csinált de Gilardinoval nem tudom mi van hiszem mióta idekerült semmit sem mutatott.
Seedorfot Pirlo Kakát csak dicsérni tudom rajtuk látszott a gyõzni akarás igaz Kaká az elsõ félidõben halovány volt de a másodikban játszott.
Dida hát nem értem h kaphatott olyan golt, csak Farfant tudom dicsérni.
Stamot kár h kiállították alapjába véve jól játszott nem csinált nagyobb bakikat.
Semmi baj nem lehet mindig nyerni.
FORZA MILAN!!!
Bl-ben nem számít a papírforma....mindigis voltak +lepetések.....most is lesznek valószínûleg
\"SLICE of LIFE\"
De ezmárnemigaz!HOgy lehet ekkora hatalmasan nagy büdös nulla a játékunk?ilyen nincs,és ettölvan erösebb csapat is!
de a lényegen nem változtat : SZAROK voltunk<#felkialtas>#felkialtas>....sajnos
\"SLICE of LIFE\"
nemtudom,a psv mivel jobb mint a juve!nemértem miért kell egy nagy nullát teljesiteni,pont a blben!
vége. csoport most hogy áll?
BUDA > miskolc.
mert ez igy megint csak egy nagy nulla amit ma megint teljesitett a milan!Egy nagy nulla!és ráadásul még segitett is a psvnek gólt szerezni a a világhirü jajj de fasza védelmünk!ilyenkor rohadtul pipa tok lenni!
villant a piros
BUDA > miskolc.
meg, csípem a normális vitapartnerket ;P
BUDA > miskolc.
szerintem nem teljesen de mindegy <#smile>#smile>
BUDA > miskolc.
jó kis meccs, két nagy stratéga
de meglepõdnék, ha a milán kikapna, szerintem hozzák minimum ikszre
de meglepõdnék, ha a milán kikapna, szerintem hozzák minimum ikszre
gondolkozom persze bár nem tom mi köze van hozzá hogy k verte meg a juvét és ki nem
a formához vág sztem
a formához vág sztem
persze hogy arra játszák, és el lesz felejtve elég hamar hogy hogyan is nyertek 😉
gondolkozom persze bár nem tom mi köze van hozzá hogy ki verte meg a juvét és ki nem
gondolkozom persze bár nem tom mi köze van hozzá hogy ki verte meg a juvét és ki nem
BUDA > miskolc.
hát hamár a gólokat említetted, kettõvel többet lõttek, mint a juve. A focit erre játszák, vagy tévedek?
jah, és ha már gondolkodsz:
mondj még egy olasz csapatot, aki megverte ebben a szezonban a juvét, köcce
jah, és ha már gondolkodsz:
mondj még egy olasz csapatot, aki megverte ebben a szezonban a juvét, köcce
hétvégi forma = talált gólokkal nyerni? remélem nem 😄
BUDA > miskolc.
eddig jól alakul, csak maradjon is így
BUDA > miskolc.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8