A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hazai pályájuk meg azért veszélyes, mert nem panaszkodhatnak a gyepre, és nekik kedvez minden fûcsomó (bár remélhetõleg pont emiatt így a Milan kontrák is jobban futnak majd). 😊
De igen, a döntetlen már jó eredmény! Azért nem sok csapatnak sikerült mostanában, de a Milanban bennevan mindenképpen.
Csak azt mondom, hogy van pár ember aki "pokolnak" állítja be a Barca stadionját 😄
Szerintem pont ebbõl lehet majd hasznot húzni, egy 1-1 is jó lenne, nekünk sokkal többet ér majd ha rúgunk 1 gólt, mint a barcának!
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Majd meglátjuk. 😊 Ha kell a gól, akkor valszeg jobb több csatár, de addig marad az Ibra leteszi mellel a 2. hullámnak játék. 😄
Ez persze csak az én véleményem az elmúlt idõ tapasztalatai alapján, amikor láttam Patot.
Majd kiderül.
"Megkaptuk a választ, amire szükség van"
A madarak azt suttogják 1:1 <#dumcsi>#dumcsi> lesz.
Silvio Berlusconi 4 esztendõvel ezelõtt lemondott szeretett klubja vezetõi tisztségérõl, miután a Rossonerinél betöltött pozíciója összeegyeztethetetlennek bizonyult miniszterelnöki tevékenységével.
Ma azonban, mint azt a vörös-feketék hivatalos közleményükben bejelentették, miután politikai pályájának fordulata következtében minden akadály elhárult, a Presidente visszatért az õt megilletõ székbe.
Hivatalosan is újra nevét adja tehát csapatához Silvio Berlusconi, ami a korábbi tapasztalatok alapján remek hír a szurkolók számára, a 75 éves õsmilanista ugyanis szívesebben nyúl mélyebben zsebébe, amikor formálisan is tõle függ a Rossoneri sorsa.
Néhány hónapon belül meglátjuk, folyítatódik-e a hagyomány.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#acm
Ambrosini, Antonini és Bonera játéka nekem is pozitív volt, Robinhot adjuk el nyáron a g.cibe...
Azért szép teljesítmény volt ez a mai, a Barca ellen.
don't give a fuck
Meccs elõtt azt mondtam h csak Ambrot és Antoninit ne, de nagyot játszottak ma, hajtottak ezerrel, jó volt látni fõleg Ambrosini játékát. Pacsi nekik.
\"Erről van szó!\"
Csak bírjuk erõvel.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
BARCELLONA: Valdes, Dani Alves, Piquè, Mascherano, Puyol, Xavi, Busquets, Keita, Messi, Iniesta, Sanchez.
...de akkor is FOOOORZAAAA MILAAAAAAAAAAN!!! GYERÜNK NYERJÜK MEG B....A MEEEG!!!
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco