36663
-
#34085 csodás... -
#34084 Pique....Puyol....pl -
#34083 Nem ismerem, de lehet, hogy beválik, bár Thiago Silva szintjét jelenleg - szerintem - senki nem tudja megütni. -
#34082 Tevez 20misi,Kaká is nagyon minimum 15,Dede 10misi,ez így nem lenne rossz,és még maradna is a 65ből a klub kasszában,csak azért Dede nem egy Thiago Silva... -
#34081 Milannews-on azt írják, hogy ha mennek, akkor Tévez meg Kaká jöhet, védőnek pedig Kolarov vagy Dede. -
#34080 Szégyen, ami megy. -
#34079 ez már mai
A Sky Sport Italia úgy tudja, a Milan vezetői rábólintottak a PSG által tett 65 millió eurós ajánlatra, így elvileg már csak a két játékoson, Zlatan Ibrahimovicon és Thiago Silván múlik, klubot cserélnek-e.
A dúsgazdag francia klub a brazil védőt már régóta szeretné megszerezni, de a Milan júniusban elutasította az akkori, 46 millió eurós ajánlatot. A PSG-nél azonban nem adták fel a dolgot, és most már Ibrahimoviccsal párban szereznék meg Thiago Silvát.
Carmine Raiola, a svéd csatár ügynöke szerdán a Milan székházában tárgyalt Gallianival, majd állítólag Svédországba repült, hogy rábeszélje Ibrahimovicot a klubváltásra. -
#34078 Ha olyan undoritó lenne,nem fogadnák el:)
Inkább az a gáz h az olasz klubbok ennyire instabilak anyagilag h eladják a sztárokat!
Amugy ezeket a pénzes arabokat,oroszok,kinaiak érkezését ugy is fel lehet fogni h kis vagy anyagilag rosszul áló csapatokat ezekkel az igazolásokkal anyagilag helyrebillentenek!
Az más kérdés h a pályán meg gyengítenek a klasszisok elvesztésével... :) de mindeni pótolható ,ha okossan igazoltok
-
#34077 mér Ibra nem világklasszis??? :D lol. -
#34076 Egyébként Ibra mehet, ha Balo jön helyette :D -
#34075 Nem olyan mer Xavi Iniesta mas szint:)))
Persze Silva nalam a vilag legjobb vedoje. -
#34074 te eladnád Xavit és Iniestát együtt 60 milláért? mert ez kb olyan -
#34073 Durva, ha igaz, de én még ezt sem fogadnám el. Azért gondoljunk bele, ha elmenne Ibra és Silva (és nem jönne más) tulajdonképpen a Milan egy erős középcsapattá zsugorodna... még belegondolni is rossz...
mellesleg bassza meg az összes arab a pénzét, undorító -
#34072 kérdés, hogy azt hogyan osztanánk be. -
#34071 csalóka ez a 65 misi,hogy kevésnek tűnik,de ha ezt fullra kpban,egyösszegben adnák ki az arabok,akkor reális. -
#34070 Legalább van valami info a topikban. Érdekes lenne amúgy ha ezt elfogadnánk, akkor már inkább Thiagot vigyék 50-ért, Ibra nem 15 millát ér az is biztos, meglátjuk mi sül ki belőle...
65 millát viszont el kell költeni, egy csatár , egy irányító(Kaká fizetéscsökkentéssel) meg egy középhátvédot legalább ki kell hozni ennyi pénzből. -
#34069 ez most jött ki facere:
BRÉKING: a PSG 65 millió eurót tett le a Milan asztalára, csomagban vinnék Thiago Silvát és Zlatan Ibrahimovicot. A játékosügynök Mino Raiola azonnal Svédországba repült, hogy beszéljen a csatárral.
bocsi hogy veletek foglalkozok,de a csapatomnál pangás van :D -
#34068 Mekkora kamu ez is... Silva ér 50et, Ibra meg 10et?!
(egyébként ha a formán kívüli Kakát 35re árazta be a Real, akkor Ibra simán ér 45-50et)
-
#34067 Meg a fszom... Ha Thiagoért adtak volna 42 milla körül akkor Ibrával együtt 70-80 kéne simán. -
#34066 A francia L’Équipe értesülései szerint a Paris SG 60 millió eurót ajánlott Zlatan Ibrahimovicért és Thiago Silváért az AC Milannak.
A tekintélyes sportnapilap szerint az ajánlat egyelőre csak tapogatózás a francia fővárosi klub részéről, amely a milánóiak nehéz anyagi helyzetére alapoz. -
#34065 http://acmilanfans.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/09/Elkezdtuk__Kepek/ -
Hunor88 #34064 Pedig az király lenne :D
Paloschi pedig újra a Chievoban ;) -
#34063 A borsodiak nevében kikérem, még nálunk sincsenek ilyenek :DD -
#34062 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baloldali rock zenész,életművész. középső leukémiás afrikai. jobbszélső B.A.Z. megyei kisebbségi ASD:ASAF:saAS -
#34061 nem mondom, hogy nőtt a női szurkolótábor :DDD -
#34060 Irányító úgy néz ki, hogy Kaká lesz, visszautasította az amcsi, kínai ajánlatokat és Mourinhoval fog beszélni a héten, hogy visszatérhessen ide, fizetéscsökkenésbe is belemenne.
Didacra kíváncsi leszek majd mit tud. Taiwo meg nem úgy néz ki, hogy maradni fog, QPR szeretné ott tartani. -
#34059 Remélem beválnak! De jó lenne még egy szélső hátvéd jobboldalra meg egy irányító... -
#34058 -
#34057 Miért nem lepődöm meg. Nem is mi lennénk ha költenénk a hiányposztokra. -
#34056 július 4.-én ez egy igen érdekes nyilatkozat :DD bár a kopasz nagy kamukirály,szerintem augusztus végére tartogat valamit -
#34055 http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/hirek-pletykak/8106-galliani-a-milan-szamara-vege-az-atigazolasi-idszaknak
:DDDDDDDDDDD -
#34054 rohadjak meg, eddig nem tűnt fel... :D -
#34053 minden csapat meze ilyen :D legalábbis az adidas csinálja azt, hogy ha az egyik galléros, akkor a másik gallér nélküli... és minden évben cserélődik a 2 -
#34052 a fekete rohadt jó, de ez a fehér, hááát... elég gyér :D -
#34051 nem tudom de jó -
#34050 az mennyire gyakori, hogy az otthoni mez fazonjában más, mint az idegenbeli? -
-
#34048 Szép. Viszont szerintem Ibra menni fog, Kaká-Ibra cserére tippelek és mellé még csengessen ki 20 millát kb. a RMadrid. -
#34047 vótmá?
Thiago Silva marad -
#34046 Elvileg Forlánt is hoznánk, pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy elég olcsón jöhetne és korához képest jó focista nagyon, csak a sinteres szezonja gyenge lett. Robinho szinte biztos, hogy el fog menni, valszeg az ő helyére érkezne.