36663
-
#10224 avanti avanti, ez csodálatos. volare Milan volare -
Maldini 92 #10223 igen -
#10222 Döntetlennel még a MU a nyerő ugye? -
#10221 -
HeCki #10220 ezaz gci,forza !!! nyerni fogunk .. elso golt valaki nem linkelne? :) -
Maldini 92 #10219 eddig fantasztikus DE mi már csak tudjuk hogy csak akkor van egy meccsnek vége ha lefújták -
#10218 seedorf :) -
#10217 Ez de szép volt! -
#10216 -
#10215 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Seeeedorf -
V4ZZ4 #10214 1 -0 IDE!!!!!!!!! ÉJLEEEEN!!! -
#10213 kaka!! -
#10212 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
-
#10211 húú , Sedorf -
#10210 húú , Sedorf -
#10209 vigyázni kell az elején , mert megpróbálnak minél előbb gólt rugni nekünk -
#10208 nem izgultam még ennyire meccs előtt..ezt komolyan mondom -
#10207 jaja, én is várom már, jó kis rangadók lesznek végre, igazi bajnokság
és nincs mit, Milánnal soha nem volt bajom(Inzaghi meg remélem játszik);) -
#10206 Jövőre majd csatázunke gy jót:) Már várom:) és köszi:) -
#10205 Úgy van, Juvésként is azt modnom ma, Forza Milan, de csak ma:) -
#10204 én bízok a csapatban... szurkoljunk teljes szívvel... majd szünetben jövök mégeccer FORZA MILAN!!!!!!!!!...hajrá .... -
#10203 hidd el mi is! Köszi a bíztatást! -
#10202 Remélem elveritek a MU-t!Sok sikert!!! -
#10201 Nyerni KELL! Forza! -
#10200 a bwin azért minket mond esélyesebnek... -
#10199 2 napja tűkön ülök, tegnap végignéztem a másik meccset, és eszembejutott a 2005ös döntő.. már csak egy akadály áll előttünk a MU vissza kell vágnunk, meg kell mutatnunk h. hiba minket lebcsülni, ma este mindenki nézni fog! érzem! vissza kell vágnunk a poolnak... FORZA!!! -
#10198 szerintem Kaladze -
#10197 Carlo Ancelotti nyilatkozatában kijelentette, hogy bár Paolo Maldini szerepel a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára jelölt keretben, a hátvéd egész biztosan nem fog pályára lépni ma este.
"Maldini a csapattal marad, annak ellenére, hogy nincs megfelelő formában ahhoz, hogy pályára léphessen."
A veterán hátvéd helyén várhatóan vagy Kakha Kaladze, vagy Daniele Bonera kezd majd Alessandro Nesta mellett a védelem közepén.
Jó hír azonban, hogy Gennaro Gattuso teljesen felépült sérüléséből és ott lesz a ma esti kezdőcsapatban.
-------
szomorú hír bár már várható volt... szerintem Bonera kezd -
#10196 És ez meg van neked rendes számban is?:) -
#10195 FORZA AC MILAN!!! Ha minden jól megy megbosszulhatjuk 2005-öt. gyerünk srácok szorítsunk kedvenc csapatunkért. -
#10194 úgy legyen. -
#10193 Na ma este lesz az év mérkőzése, iszonyatosan izgulok már most, remélem bejutunk a döntőbe!!!
FORZA AC MILAN!!! -
#10192 #10172
végül is igaz, de tavaly is ezt emlegettük igazolás előtt és azért még be kell látnunk,hogy öregek de védőknél inkább a tapasztalat számít. a szélsőket kéne előbb fiatalítani középen nesta bonera szerintem jó #10174 meg azért ebben is bennevan a válasz...
azért ronaldnhoértt nem adnék ki anyit. meg nem is fognak.... nincs rá AKKORA szükség mint más posztokaon játékosokra szerintem -
#10191 2005-ös visszavágó a BL döntőbe? :)
ehhez annyi kell h ott legyünk mi is, holnap tovább kell menünk!!!
FORZA AC MILAN!!! -
#10190 Maldini nem léphet pályára MU ellen
Külföldi labdarúgás
Bár a szakmai stáb az utolsó pillanatig reménykedett a sérült védő felépülésében, a veterán hátvéd kénytelen kihagyni a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóját.
Paolo Maldini a múlt heti, manchesteri odavágón szenvedett térdsérülést, akkor nem is tudta befejezni a találkozót. Az orvosok adtak némi esélyt a felépülésére, ám kedden kiderült: Carlo Ancelotti nem küldheti pályára a gárda csapatkapitányát.
- Maldini végig a csapat mellett marad, még akkor is, ha nem számíthatok rá a szerdai mérkőzésen – mondta Ancelotti, aki vagy Kakha Kaladzét, vagy Daniele Bonerát jelöli a kezdőcsapatba Alessandro Nesta mellé, a védelem tengelyébe. -
#10189 Nem csak Kakától tart a Manchester
Külföldi labdarúgás
Alex Ferguson, a MU menedzsere úgy véli, fatális hiba lenne, ha csapata kizárólag Kaká kikapcsolásával próbálna kiharcolni a továbbjutást a Milan elleni BL-elődöntőben.
A United egygólos előnnyel utazott Milánóba, ahol szerda este a Bajnokok Ligája elődöntőjében csap össze a piros-feketékkel. Sir Alex Ferguson óva inti csapatát attól, hogy az első, 3-2-es angol győzelemmel végződött meccsen a két olasz gólt szerző Kaká semlegesítésében keresse a siker kulcsát, a brazil irányító mellett ugyanis több kitűnő futballista vár az esélyre, hogy eldöntse a találkozót.
- Kaká nagyon jól játszott az első találkozón, de ugyanolyan figyelmet kell szentelnünk a többi játékosra is, nem szabad elkövetnünk azt a hibát, hogy kizárólag az ő kikapcsolására koncentráljunk. Kaká kiemelkedő képességű focista, de ha túlzottan figyelnünk rá. Akkor lesz más, aki kihasználja ezt. Optimista vagyok, nagyobb esélyünk van a továbbjutásra, mint 2005-ben volt – fogalmazott Ferguson. -
#10188 Nálam még mindig ez a beszt!!!! :D -
#10187 mindenféleképpen SUPERPIPPO!!!!
fúúú már most lázba égek :) -
#10186 Hát remélem nem Gila lesz a kezdő...Inkább Oli vagy Pippo -
#10185 Mindkét edző kijelölte a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójára készülő keretét.
AC MILAN:
KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari;
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
MANCHESTER UNITED:
KAPUSOK: Van der Sar, Kusczak, Heaton.
VÉDŐK: Brown, Rio Ferdinand, O'Shea, Vidic, Heinze.
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Carrick, Eagles, Fangzhuo, Fletcher, Giggs, Richardson, C.Ronaldo, Scholes.
CSATÁROK: Rooney, Saha, Smith, Solskjaer.
Forrás: acmilan.com