A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
sztem a csatársorral nincs gond esetleg jöhetne Torres 😛PPPPPPPP
„Milánóba való igazolásom fontos állomása lenne a karrieremnek. Boldog lennék, ha a Milanhoz, vagy az Interhez csatlakozhatnék. Ranieri távozása után egyre rosszabb számomra a helyzet Valenciában. Hamarosan leülök a klubbal tárgyalni, hogy megtaláljuk a lehetõ legjobb megoldást.”
Di Vaio az elõzõ szezon elején hagyta el Olaszországot, amikor a Juventus gárdájától került Valenciába.
Kapusok: Dida, Fiori, Kalac.
Védõk: Costacurta, Kaladze, Maldini, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic.
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.
Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri.
BEK: 1962/1963
Negyeddöntõ – elsõ mérkõzés
1963. január 23. - Ali Sami Yen
GALATASARAY-MILAN 1-3
Gólszerzõk: 4’ Ugur, 34’ Mora (11-esbõl), 38’ Barison, 76’ Altafini.
Bajnokok Ligája: 1999/2000
Csoportkör – 6. forduló
1999. november 3. - Ali Sami Yen
GALATASARAY-MILAN 3-2
Gólszerzõk: 20’ Weah, 27’ Capone, 51’ Giunti, 87’ Hakan Sukur, 90’ Umit (11-esbõl)
Bajnokok Ligája: 2000/2001
Elsõ csoportkör – 5. forduló
2000. október 24. - Inonu
BESIKTAS-MILAN 0-2
Gólszerzõk: 38’ Shevchenko, 43’ Josè Mari.
Bajnokok Ligája: 2000/2001
Második csoportkör – 5. forduló
2001. március 7. - Ali SamiYen
GALATASARAY-MILAN 2-0
Gólszerzõk: 20’ Hagi, 86’ Jardel.
Bajnokok Ligája: 2004/2005
Döntõ
2005. május 25. - Atatrk
MILAN-LIVERPOOL 3-3 (11-esekkel: 5-6)
Gólszerzõk: 1’ Maldini, 39’, 43’ Crespo, 54’ Gerrard, 56’ Smicer, 60’ Xabi Alonso
„Öt hónappal ezelõtt azt mondtam: Robben a legjobb Johann Cruyff óta, de ez nem azt jelenti, hogy bejelentkezünk érte. Ha elhagyja jelenlegi klubját, akkor úgy gondolom, hogy olyan helyre mehet, mint a Real Madrid, vagy az AC Milan. Természetesen szeretnék egy ilyen játékost a csapatomba, de ez lehetetlen.”
Nesta-> A védelem alapja. Bár tegnap hibázott a gólnál.
Stam-> Az utóbbi pár meccsen nem volt rossz, de már nem világklasszis. Sokkal jobbat is el tudnék képzelni.
Cafu-> Ha megtanulna pontosan beadni, nem lenne semmi baj. Tavaly jobb éve volt.
Kaladze-> A leggyengébb láncszem.
Serginho-> Tényleg nem igazi védõ, hanem balszélsõ, aki tud hátrább is játszani.
Janku-> Nemrég hosszú sérülése volt, majd újra megsérült. Még nincs formában.
Costacurta-> Egy-egy meccsre v. csereként be lehet vetni, de hosszútávon már nem lehet számítani rá. Már tényleg eljárt felette az idõ, de örülök, hogy még itt van.
Simic-> Meccshiány, bár nem is oly rég BL-t nyertünk vele. Nem az az igazi Milan-szint, de CA bízhatna benne.
Marzoratti-> Még fiatal, CA meg nem kockáztat.
Maldini --> õ jó vele nincs semmi baj
Nesta --> a védelembe a legjobb
Stam --> nem épp a legjobb és lassú is már
Cafu --> vele nem tudom mi van régóta nincs a kezdõbe de ha becseréli akkor meg mint a BÛN olyan
Kaladze --> röviden PSV elleni meccs
Serginho --> õ nem igazi védõ
Jankulovszki --> nem értem miért nem kezdõ a bal oldalon
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
egyébként azt aláírom, hogy nem ez volt rodomonti élete meccse...azt is, hogy dida kilépett, de abban nem vagyok biztos, hogy a labda bent maradt, legalábbis teljes terjedelmével...azt cáfolnám, hogy momnetumunk sem volt az elsõ félidõben, mert a félidõ vége elõtt...úgy a 35-40 percben végig mi támadtunk, de a többi részben a félidõben tényleg a miléan dominált...a második félidõben téányleg katasztrofálisan játszott a milan, és ezt mi kihasználtuk, tehát ezek alapján megérdemeltnek érzem a gyõzelmet...Gilardino góljához csak annyit, hogy valóban benne van, hogy ha egy védõ ilyen szituáciuóban érzi a lökést, nem esik el, mert tudja, hogy abból gól lehet...és az is lett belõle, és éppen ezért én úgy gondolom, hogy nem direkt esett el, hiszen számolhatott a góllal...ergo...Gilardino lökött, és a védõ attól esettel, tehát szerintem jogosan nem adták meg a gólt...mondom ezt úgy, hogy beimserten elfogultan beszélek, amellett, hogy igyekszem tárgyilagos maradni...de mondom...szeriontem ma, egyértelmûen jobbak voltunk...mert ha megnézed, a milannak sem volt helyzete az elsõ félidõben...egy...amit be is fejeltek...csak annyi volt ezen kívül, hogy sevcsenko zsenialitás villant egyszer kétszer, gondolok itt arra, hogy helyzet nélkül kishíján gólt lõtt...a másofdik félidõben viszont még ez sem...mi meg két helyzettet kihasználtunk, és emellett sok kontrát elrontottunk...hát...végülis sikeresen összedobtam egy kerek meccselemnzést...😄...Forza Fiorentina!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
10' <1 - 0>1 - 0> L. Toni
24' <1 - 1>1 - 1> A. Gilardino
26' Kaka
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
Kapusok: Dida, Kalac, Fiori.
Védõk: Cafu, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam.
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho.
Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -