36663
  • LasCar16
  • LasCar16
  • DjCooll
    oléééé meglesz:)
  • LasCar16
    Van egy szó, amely minden másiknál sűrűbben hagyja el ezekben a napokban az AC Milan labdarúgóinak száját: a bosszú. Az olasz együttes mindenképpen revánsot szeretne venni a Liverpoolon az idei BL-döntőben a 2005-ös vereségért. Kaká szerint ez sikerülni is fog. Kaká fejében mostanában egy dolog jár igazán: a bosszú�Az AC Milan brazil sztárja amúgy egy szimpatikus játékos, akit ellenfelei is tisztelnek, de ez esetben azért érthető a revánsvágy: a futballista ugyanis ott volt a 2005-ös Bajnokok Ligája-döntőben, ahol a piros-feketék 3-0-s előnyről bukták el a meccset a Liverpoollal szemben. Most ismét ez a két csapat vívja a finálét, ami remek alkalom lehet a visszavágásra. "A Liverpool teljesen más együttes, mint a Manchester United" - kezdte esélylatolgatását a dél-amerikai. "Tipikus angol focit játszik, szigorúan lezárva a középpályát és a lehető legtöbbet a levegőben tartva a labdát. Nagyon kellemetlen ellenük játszani, de ismerjük a receptet. Még egyszer nem követjük el azokat a hibákat, amelyeket két évvel ezelőtt, bebizonyítjuk, hogy mi vagyunk a jobbak!" Kaká a bármikor, bárhonnan betalálni képes Peter Crouchon kívül egyvalakit emelt még ki külön a Poolból: Steven Gerrardot. "Fantasztikus játékos, aki abszolút megfelel a mai k övetelményeknek: sokat fut, kiválóan passzol, mindig észrevehető, gólerős és igazi vezére csapatának. Olyan típusú focista, akivel nagyon szívesen játszanék együtt. De jövő szerdán azt hiszem, szüksége lesz néhány vigasztaló szóra�" - fricskázott oda riválisának a brazil klasszis.
  • LasCar16

NESTA: A.C. MILAN COMUNICATO UFFICIALE
    18/05/2007
    MILANO - L'A.C. Milan comunica di aver prolungato il contratto che lega il calciatore Alessandro Nesta alla società rossonera fino al 30 giugno 2011.
  • Nuno88
    Berlusconi: Sevát akarom Ronaldinhóval
    Külföldi labdarúgás

A Milan elnöke mindenképpen egy nagy igazolást tervez a nyárra. A lombardok elnöke attól sem riadna vissza, ha az ukránnal együtt a nyáron Ronaldinho is érkezne.

Silvio Berlusconi a Corriere dello Sport hasábjain arról beszélt, hogy a nyári átigazolási időszakban egy nagyágyút mindenképpen szeretne megszerezni. Az egykori olasz miniszterelnök eredeti célja Ronaldinho volt, ám a brazil csütörtökön sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy elhagyja a Barcát. Berlusconit persze nem tántorította el a nyilatkozat, mindenesetre már a B-terv is megvan.

- Továbbra is nagy Seva-szurkoló vagyok. Imádnám, ha visszajönne hozzánk! – mondta Berlusconi, aki szerint a csapatnak folyamatosan fejlődnie kell, ennek érdekében pedig a tulaj nem fogja sajnálni a pénzt. – Hogy hogyan alakulnak a dolgok, még nem tudni. Mi lenne, ha Ronaldinho és Sevcsenko is jöhetne? Az lenne a legjobb!
  • Nuno88
    Kaká: Aranylabdás és a Bajnokok Ligája-győztes akarok lenni
    Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő AC Milan labdarúgója, Kaká az idén a Bajnokok Ligája-győzelmet és az Aranylabdát is be szeretné zsebelni. Ebben az esetben valószínűleg legendává válna a piros-fekete klubnál.

Az AC Milan játékosa, Kaká meg szeretné nyerni a Bajnokok Ligáját, és meg szeretné kapni az Aranylabdát is. Ez persze egy futballistától nem túl meglepő óhaj, ám a brazil válogatott középpályásának a fentiekben megemlített címek „mindössze” arra kellenek, hogy nevét beírja a piros-fekete klub történelemkönyvébe.

A zseniális képességekkel megáldott középpályás saját bevallása szerint is csúcsformában van az elmúlt hónapokban, és erőtől duzzadva várja a május 23-án megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája-döntőt.

„Ha megnyerem a BL-t, úgy érzem én leszek az elsőszámú jelölt az Aranylabda-szavazáson, és be tudom írni a nevem a Milan történelemkönyvébe” – nyilatkozta Kaká.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a csapattársaim ennyire nagyra tartanak. A tény, hogy bíznak bennem döntő fontosságú, ahhoz hogy nyerjünk.” – tette hozzá a brazil csillag, majd elismerte: egyedül semmire se menne a pályán, és ahhoz hogy ilyen kimagaslóan teljesítsen, szükség van a társakra is.

Kaká a közelgő BL-döntő előtt az ellenfélről is ejtett néhány szót. Az irányító szerint nagyon kell vigyázni a liverpooli középpályán futballozó Steven Gerrarddal, aki valószínűleg az egyik legveszélyesebb játékos lesz a pályán.

„Ő a legjobb, fut, védekezik és vezéregyénisége csapatának” – szólt Kaká elismerő jellemzése a „vörösök” csapatkapitányáról.
  • Nuno88
    KÖSZÖNJÜK BILLY!!!
  • LasCar16
    Sevcsenko: Maradok!

London, május 17., 10.50 Az ukrán támadó rövidre zárta a körülötte szüntelenül terjesztett pletykákat.

Andrij Sevcsenko határozottan állást foglalt a jövőjével kapcsolatban, és a Chelsea-nél megkezdett útjának folytatása mellett érvelt. Az ukrán támadó, akiről a távozásával kapcsolatban szinte szüntelenül terjesztett pletykák közül a legtöbb a Milanba visszatéréséről szólt, nehezen illeszkedett be a londoni csapatba, és amikor már úgy tűnt, hogy megszolgálja José Mourinho bizalmát - a nevéhez fűződik a BL-negyeddöntő valenciai visszavágóján a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú egyenlítő találat -, a liverpooli elődöntő elmulasztását illetően újra negatív felhangok kísérték. A csatár azóta átesett egy kisebb műtéten (ami bizonyítja, hogy a találkozó előtt valójában nem került összetűzésbe a menedzserrel), a felkészülést pedig a Stamford Bridge-en kívánja megkezdeni.
    - Bizonyítani akarok a Chelsea-szurkolóknak a következő szezonban - mondta Sevcsenko -, úgy érzem, még sok minden vár rám ennél a klubnál. Nem hagytam magam mögött könnyű szezont, de profi vagyok, és nem kívánok kibújni a szerződésem alól. Sikeres szeretnék lenni Angliában, nem félek a kemény munkától.

nb1.hu
  • LasCar16

Clarence Seedorf az egyetlen ember, aki három különböző csapattal is elnyerte a BL-t, az Ajax, a Real Madrid és az AC Milan színeiben is a csúcsra ért.

"Néhányan vörösbornak is szoktak hívni, mert évről-évre jobb vagyok. Fontos, hogy mindig fejlődjünk, különben semmi értelme nem lenne a játéknak. Jó érzés olyan csapatokban szerepelni, ahol a legnagyobb csúcsok meghódítása a cél." - mondta a 31 éves holland, aki elmondta az angol hírügynökségnek nyilatkozva, hogy már volt lehetősége az angol bajnokságba szerződnie, ám akkor nem igazán gondolkodott el azon az opción, de nem mondja azt, hogy sose fog odaigazolni.

"Tizenegy éve három lehetőség állt előttem, hívott az Arsenal, a ManUnited és a Real Madrid. Akkor ez nem nagyon volt kérdéses számomra, Spanyolországot választottam. Az angol bajnokság nagyon látványos, jó atmoszférájú, ahol jó játszani, de nem mindig kaphatunk meg mindent egy rövidke emberi pályafutás alatt."

A suriname-i származású Seedorf pályafutását az Ajaxnál kezdte, ahol a fiatal holland csapattal minden megnyerhetőt megnyert, majd némi meglepetésre 1995-ben a Sampdoriához került. Az olasz középcsapatnál azonban csak egy évet maradt, mert megvásárolta a Real Madrid, ahol 4 évet töltött el, szintén számtalan sikert aratva. 2000-ben az Internazionale magához csábította, ám a kék-feketéknél nem sok sikerélményben volt része, így két évvel később a városi rivális AC Milanhoz került, ahol újra BL-győztes, majd olasz bajnok lett. A páratlanul eredményes pályafutásából csak az igazán nagy válogatott sikerek hiányoznak, a holland nemzeti csapattal legjobb eredményeinek a 2000-es hollandiai EB-n szerzett bronzérem és a 1998-as franciaországi VB-n elért negyedik hely számít.
  • LasCar16
    A kapcsolat Kaká és a Milan között szoros. Annyira hogy a Real Madriddal kapcsolatos átigazolási pletykák sem tudják megingatni. "Ez a klub olyan mint egy család. Itt otthon érzem magam és ez nagyon fontos számomra. A Madriddal kapcsolatos pletykák nem foglalkoztatnak. 2011-ig van szerződésem a Milannal és csak akkor megyek el ha eladnak." (de vicces ez a Ricky...)
    A dolgok egészen máshogy is alakulhattak volna a Sao Paolo FC egykori játékosa számára, amikor 2003-ban Európába érkezett: "Nem én kerestem a Milant, ők választottak engem. A Chelseahez is mehettem volna de ők először Oroszországba akartak volna adni kölcsönbe, míg a Milan-nál rögtön bizalmat kaptam. Ha visszatekintek, nagyon boldog vagyok hogy a sors merre irányított."
  • LasCar16
    köszönjük Billy!
  • LasCar16
    Costacurta búcsúmeccsén ebben a mezben lép pályára csapatunk
    az M betu harom dolgot is jelkepez: az edesanyja Margherita, a felesege Martina, elete csapata pedig a Milan.
  • LasCar16
  • DjCooll
    Kaká a legjobb!! Ezzel lehet vitatkozni de ez így igaz. mind tudásban mind szívben.
  • Palinko
    így is kell, engem mostmár nem is érdekel a bajnokság idén... csak legyen egy bl kupa és akkor elégedett leszek idei teljesítményel
  • Nuno88
    Bajnokok Ligája: a Milan-tartalék fut ki az Udinese ellen
    Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi, utolsó előtti, 37. fordulójában az Udinese a San Siróban vendégeskedik. A találkozó abszolút háromesélyes, már csak azért is, hiszen a piros-feketék a jövő heti BL-döntőre készülve minden bizonnyal második sorukat dobják be.

Carlo Ancelotti (képünkön), a milánóiak edzőjét persze nem kell olyan nagyon sajnálni, hiszen kerete olyan bő, hogy akár két egyforma képességű kezdőcsapatot is pályára tud küldeni. A sors viszont most úgy hozta, hogy az általa több bizalmat kapó játékosoknak plusz pihenőt tud biztosítani.

Ugyan a találkozót szombaton rendezik, és így a szerdai BL-döntőig bármelyik Milan-játékos képes lenne magát kipihenni, az óvatosság inkább a sérülések elkerülése miatt indokolt.

Az Udinese persze minden bizonnyal erőn felül teljesít majd, hogy borsot törjön a BL-döntős orra alá. Sérültjeik közül Andrea Dossena már elkezdte az edzéseket, míg a válogatott támadó, a néhány napot és tréninget kihagyó Vincenzo Iaquinta is hadra fogható lesz a bajnokiig.
    A találkozónak különben egyik csapat szempontjából sincs igazi tétje. A tizedik helyen álló Udinese 43 pontjával a középmezőny stabil együttesei közé tartozik, a 61 pontjával harmadik helyen álló Milannak pedig már biztos a BL-selejtezős részvétele a következő idényben.

Ellenben a bronzérmükre veszélyes lehet a jelenleg velük megegyező pontszámmal álló Lazio, de a BL-döntő érdekében ezt az áldozatot be kell vállalniuk.

Az athéni fináléban jövő héten szerdán, május 23-án az angol Liverpool lesz az Ancelotti-csapat ellenfele. Az olaszokkal ellentétben a "vörösök" viszont kizárólag a BL-re koncentrálhatnak, hiszen a Premier League küzdelmei az elmúlt vasárnap véget értek.
  • Nuno88
    Silvio Berlusconi mindennél jobban vágyik rá, hogy csapata, a Milan megbosszulja a 2005-ös Bajnokok Ligája-döntőt. Akkor, Isztambulban a Liverpool győzött tizenegyesekkel, noha a félidőben az olaszok 3-0-ra vezettek. Idén május 23-án, Athénban ismét összecsap a két gárda a legrangosabb európai kupasorozat döntőjében, nem csoda, hogy a milánóiak örülnek a visszavágás lehetőségének.
    - Nagyon örülök, hogy a Liverpoollal játsszuk a döntőt - mondta Berlusconi. - Nagyon vártuk már, hogy visszavághassunk. Támadni fogunk és idén nem büntetőkkel dől el a trófea sorsa.
  • Nuno88
    Mourinhónak nem kell ez a Sevcsenko

A Chelsea menedzsere nem kertelt: elárulta, hogy kizárólag akkor van szüksége Sevcsenkóra a következő szezonban, ha a csatár jelentősen feljavul az őszre.

A Premiership végeztével José Mourinho már a követező szezon keretének kialakításával foglalkozik, azt azonban nem tudni, hogy ebben a csapatban helye lesz-e Andrij Sevcsenkónak, a londoni együttes 31 millió fontért igazolt 31 éves ukrán támadójának. A menedzser szerint egy jó Sevcsenkóra szüksége van csapatának, az előző szezonban azonban nem egy jó Sevcsenkót láthatott a közönség.

- Andrij a Chelsea játékosa, szerződése van a klubbal, és ha megtesz mindent, hogy feljavuljon a következő szezonra, akkor természetesen szükség van rá. Csak rajta múlik minden. Remélem, ő sem elégedett azzal a teljesítménnyel, amit idén nyújtott, mert az elmúlt szezonban jóval elmaradt a várakozásoktól – nyilatkozta Mourinho.
    ----------------------------------------------
    istenem csak jönne vissza...
  • Nuno88
    A lehetetlen nem létezik - Kaká története
    (samsungsport)

Az Adidas David Beckham után a brazil sztárfocistát, Kakát is felkérte, mesélje el, számára mit jelent a sportszergyártó cég aktuális szlogenje: "A lehetetlen nem létezik". Nos, a Milan klasszisa, a Bajnokok Ligája gólkirály-jelöltje számtalan példát említett erre az első látásra talán elcsépeltnek hitt mondatra. Kakát nem kell bemutatni a futball szerelmeseinek. A brazil klasszist Milánóban látogatta meg az Adidas stábja. Az AC Milan labdazsonglőre elmesélte saját élettörténetét, melyet ha nem is Leonardo da Vinci ecsetvonásaihoz hasonló művészi átéléssel, de nagyon is élethűen saját kezűleg vitt vászonra. Íme Kaká gondolatai arról, hogy a lehetetlen nem létezik:

- 1982. április 22-én születtem Brazília fővárosában. Kisgyermekként a játék szeretete miatt kezdtem el futballozni, de tizenöt éves voltam, amikor eldöntöttem, hogy mindent ennek a játéknak akarok alárendelni. Aztán húsz esztendős koromban a nagyszüleim medencéjének szélén megcsúsztam, és olyan szerencsétlenül estem, hogy beütöttem a fejemet, ami ugyan fájt, de én fittyet hányva az egészre még hetekig jártam az edzésekre. A fájdalom azonban egyre erősödött. Amikor orvoshoz mentem, azt mondták, kész csoda, hogy nem bénultam le, ugyanis a hatodik nyakcsigolyám eltört, így két hónapon keresztül egy speciális védőrögzítést kellett viselnem, ami után Istennek hála újra elkezdhettem játszani. Azóta tudom, hogy a lehetetlen nem létezik.

- Ez alatt a két hónap alatt szinte semmit nem tudtam csinálni, csak imádkoztam, és tíz célt tűztem ki magam elé. Ezek a célok az évek során Isten segítségével egytől-egyig teljesültek, de nem értem be ennyivel. Azóta van egy tizenegyedik célom, ami nem más, mint a Bajnokok Ligája-győzelem!

Kaká céljai:

1. mielőbb elkezdeni focizni
    2. bekerülni a Sao Paulo profi csapatába
    3. állíndósítani a helyet a 25 fős keretben
    4. bekerülni a szűkített 18-as keretbe
    5. kezdő játékossá válni a Sap Paulóban
    6. játszani az ifi-világbajnokságon
    7. bekerülni a brazil felnőtt-válogatottba
    8. állandó tagjává válni a selecaónak
    9. játszani a felnőtt futball-világbajnokságon
    10. eligazolni egy olasz vagy spanyol nagycsapathoz
    +11. megnyerni a Bajnokok Ligáját
  • Nuno88
    a lustaság a barátom most :D

de köszi szépen
  • ryhdeksan
    google a barátod wiki a bnőd youtube a nemtomkid :D
  • Csabesz6

ő Ronald:) bár én amikor láttam,akkor már idösebb volt.z egy joval korábbi fotó:D
  • Nuno88
    ha valaki tud Gila őszi Udine elleni góljáról egy videót, azt megköszönném :)
  • Nuno88
    Maldini így kommentálta a hírt:

"Egyelőre még nem írtam alá új szerződést, de Costacurta buliján beszéltem Gallianival és szóban megegytünk. Újabb egy évig folytatnám a pályafutásomat, de konkrétumokról csak a szezon végén beszélhetünk."

Paolo Maldini 1985-ben mutatkozott be a Milan felnőtt csapatában, azóta 601 bajnokin lépett pályára (ha idevesszünk egy playoff mérkőzést is) a 126-szoros olasz válogatott védő.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Tegnap este tartották a Siro Gentleman A.C.Milan Award díjátadó ünnepséget.

Az idei nyertes Kaká lett, vagyis a Milan Channel nézői szerint ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a szezonban.

Díjat kapott még Alberto Gilardino is, aki a szezon legszebb gólját szerezte az őszi Udinese-Milan talákozón.

Forrás: acmilan.com
  • DjCooll
    jó akkor megnyugodtam:) azt hittem már csak én vagyok ilyen tájékozatlan:)
  • Palinko
    nem vagy ám egyedül :D
  • DjCooll
    én még a fiát nem is láttaM:):D
  • Csabesz6
    olyan, mint a fiának Ronaldnak:D
  • Palinko
    ööö valaki photoshopoljon már egy nesta frizkót roni nak :D
  • Count Adyn
    Milyen haja lenne, ha megnőne?:D
  • ryhdeksan
    :D sokat barnult
  • Palinko
    mondjuk ha a milanos képhez nem egy vicsorgósat raknál, fel sem tűnne annyira a 9 év :)
  • ryhdeksan

9 év :-)
  • HeCki
    igy van .. figyelemmel kovettem rendesen a realnal az utolso 1-2 szezonban es motivaltalan volt .. itt mar motivalt es a kilogbol is tett le,egyszoval jo uton halad ..
  • Palinko
    jó ok annyira nem lesz jó. de a bemutatkozása nálunk nem volt semmi szerintem :)
  • ryhdeksan
    A régi Ronaldo sérülése előtti. Arra semmi esély. Egyrészt akkor teljesen más stílusban játszott, könyebb volt jó pár kilóval és motiváltabb is. Rengeteget futott és hihetetlen gólokat lőtt.
    Ez már régóta nincs nála, nem valószínű hogy 30 évesen megtörténik ami 17-23ig volt.
  • Palinko
    én látok rá esélyt hogy a régi legyen. de hogy jövőre fontos játékos lesz abban biztos vagyok
  • ryhdeksan
    Sajnos ő már sose lesz a régi Ronaldo :((