36663
  • DjCooll
    mért nem ülnél fel?
  • Palinko
    soha nem ülnék fel egy robogóra, de ez már király :D
  • DjCooll
    dirrrrrrrrrrrr:) de jó kis robogok ilyen kell nekem is:) ezzel döngetnék :) nyád de jó:) iylet lehet kapni is?:)
  • LasCar16

:DDDDDDDDDD
  • LasCar16

Berlusconi VIP-jegyeket ajándékozott Ronaldinho és Eto'o ügynökeinek

Nem lehet azt mondani, hogy a Milan elnöke ne mozgatna meg minden követ azért, hogy megerősítse csapatát a következő évadra. Silvio Berlusconi a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Roberto de Assis és Jose Maria Mesalles nevét is rákanyarította a Milan athéni VIP-listájára a Milan-Liverpool BL-döntő alkalmából. A nevek önmagukban nem érdekesek, azonban előbbi úriember Ronaldinho ügynöke (és bátyja), utóbbi pedig Samuel Eto'-é. A Barcelona triásza közül egyértelműen Leo Messi az érinthetetlen, és a Milan elnöke Ronaldinhót vagy Eto'ó-t szeretné Ronaldo párjaként látni ősztől. Igaz, hogy Carlo Ancelotti sokkal inkább előnyben részesíti az egyékes szisztémát a kétcsatáros felállásnál, alighanem azonban nem ez a transzfer legnagyobb akadálya. Mindenesetre hamarosan kiderül, hogy milyen volt a hangulat a Milan athéni VIP-részlegén. Arra pedig majd kicsit később derül fény, hogy mennyire voltak eredményesek az ott zajló tárgyalások....
  • LasCar16
  • LasCar16
    PROBABILI FORMAZIONI

Milan-Liverpool (mercoledì 23 maggio, ore 20.45)

MILAN: Dida; Oddo, Nesta, [szin=red]Maldini[szin=/red], Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Inzaghi (Gilardino)
    Allenatore: Ancelotti

LIVERPOOL: Reina; Finnan, Carragher, Agger, Riise; Zenden, Gerrard, Mascherano, Xabi Alonso, Kewell; Kuyt
    Allenatore: Benitez

Arbitro: Fandel

calciomercato.com
  • LasCar16
    Cesare Maldini az uefa.com-on nyilatkozott fia, Paolo Maldini pályára lépési esélyeiről.

„Paolo bekerült egy újabb döntőbe, de ezúttal sérüléssel bajlódik. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy játszhasson. A Liverpool pszichikailag remekül felkészített gárda, és fizikálisan is rendkívül erősek. Ismerem az edzőjüket, aki nagyon szereti jól megtervezett hadrenddel pályára küldeni csapatát.

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti nyilatkozata szerint már tudja, milyen kezdőtizenegyet fog pályára küldeni a Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntőben:

"Azon töröm a fejem, hogy mit kellene még tennünk, hiszen még mindig van két napunk a mérkőzésig. Nem érzek semmiféle nyomást, már eldöntöttem, hogy kiket fogok pályára küldeni, bár a játékosokkal még nem közöltem a döntést. Alaposan megfigyeltem a játékosokat az elmúlt néhány napban, mindannyian jól dolgoztak, a lehető legjobb teljesítményt fogjuk nyújtani Athénban. Mindannyian izgatottak vagyunk, de kordában kell tartanunk ezt az érzést a döntőig."

Adriano Galliani:

"Csodálatos érzés itt lenni a döntőben. Ez egy különösen fontos eredmény most, mivel egy nagyon nehéz szezon végén értük el. Egyetlen olasz csapat sem játszott annyi döntőt, mint mi. A klub és a játékosok elhivatottsága kellett ehhez a lenyűgöző eredményhez. mi még akkor is hittünk a sikerben, amikor már mindenki lemondott rólunk."

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    dettó:)
  • Nuno88
    köszi szépen
  • Fyrex
    gratulálok a BL helyezéshez, ilyen szezonkezdés után... szóval krac :)
  • Nuno88
    mikor ideérkezett nem is kicsi összegért mindig kezdő volt, aztán jött Kaká de Kaká csereként lépett először pályára ő volt Rui alternativája aztán ez megváltozott...
  • Palinko
    nem is sokat játszott... nekem mindég szimpatikus volt.
  • Nuno88
    hát Milan mezben nem sokszor volt gólöröme...
  • Palinko
    azért pár szép gólját láttam :)
  • DjCooll
    A napkoban épp eszembe jutott ő is:) bár én nem nagyon láttam játszani de jókat meséltek róla.:)
  • Nuno88
    Rui Costa írt egy levelet Gallianinak, amiben sok sikert kíván a csapatnak szerdára... szép gesztus tőle! Köszönjük Rui...
  • Nuno88
    Costacurta jövőre is a Milanért dolgozik
    Külföldi labdarúgás

A szombaton visszavonuló védő nem szakít a focival, a nyártól a Milan szakmai stábjában vállal szerepet.

Alessandro Costacurta huszonhét évig szolgálta a Milant a pályán, a 41 éves klasszis 21 szezonban volt a lombardok keretének tagja, gyakorlatilag a Berlusconi-éra összes sikeréből részt vállalt. Négyszer nyert a Milannal BEK-et, illetve BL-t, és hétszeres olasz bajnok, első scudettóját tizenkilenc évvel ezelőtt szerezte. Mindössze egyetlen szezont töltött Milánótól távol, a Monza gárdájában szerepelt kölcsönben.

- Csodálatos a mai nap, köszönöm mindenkinek ezt a remek ünneplést. Külön köszönök mindent a csapattársaknak és a családomnak! – mondta meghatottan Costacurta, aki tiszteletkört futott a San Siróban, míg társai a lefújás pillanatában mezt váltottak, és mind 5-ös, Costacurta-dresszben tapsolták a visszavonuló legendát, aki nem szakít sem a focival, sem a Milannal: - Carlo Ancelotti két hete kérdezte meg, hogy lenne-e kedvem a szakmai stábban dolgozni. Természetesen örömmel fogadtam az új kihívást, amely mostantól ugyanolyan fontos lesz a számomra, mint aktív karrierem.
  • Nuno88

• Nuno88
    Egygólos vereséget szenvedett az AC Milan csapata az olasz bajnokság 37. fordulójában. A piros-feketék a szerdai Bajnokok Ligája döntőre spórolva, elég tartalékosan léptek pályára, de a kezdőben ott volt a szezon végén visszavonuló Billy Costacurta. A találkozón a vendégek szereztek vezetést, amit a fiatal Gourcuff egalizált. A fordulás után ismét az Udinese szerzett gólt, de Costacurta büntetőből válaszolt, majd a 61. percben Barreto is betalált, amire már nem tudtak felelni a milánóiak, így az Udinese elvitte a három pontot a San Siroból.

MILAN-UDINESE 2-3 (1-1)
    Helyszín: San Siro - 51.124 néző
    Gólszerzők: Gourcuff (36.), Costacurta (57. – 11-esből), illetve Asamoah (10.), Di Natale (53.), Barreto (61.)
    Játékvezető: Gervasoni
    Sárga lap: Gourcuff (37.), Oliveira (86.), illetve Barreto (62.)
    Piros lap: -

MILAN (4-4-2):
    Storari, Bonera, Simic, Favalli (Darmian 67.), Grimi (Guerci 76.), Brocchi, Costacurta (Di Gennaro 59.), Gourcuff, Serginho, Oliveira, Borriello

Nem léptek pályára: 29 Fiori, 31 Antonelli, 37 Bruscagin, 35 Aubameyang
    Vezetőedző: Ancelotti

UDINESE (4-3-2-1):
    De Sanctis, Coda, Natali, Zapata, Dossena, Motta (Siqueira 51.), D'Agostino, Muntari, Barreto (Sivok 68.), Di Natale (Hodza 81.), Asamoah

Nem léptek pályára: 70 Casazza, 31 Sissoko, 82 Lukovic, 29 De Martino
    Vezetőedző: Malesani

Forrás: gazzetta.it
  • tep
    Storari volt a gyenge pont az Udinese ellen
  • LasCar16

• DjCooll
    Isten éltese sok jó szabadrugást és sok szép milan évet kívánok neki:)
  • LasCar16
  • Palinko
    gratula ám neki :) még sok győztes szezont :)
  • Nuno88
    Andrea Pirlo ma 27 éves! ISTEN ÉLTESSE A PROFESSZORT!!!
  • tep
    mindegyik
  • LasCar16
    és végül a Capitano:)
  • LasCar16
    Nesta:)
  • LasCar16
    Kaká:)
  • LasCar16
    Rino:))
  • Nuno88
    Tizenhárom éve Athénban a Milan a mennyországban járt
    Külföldi labdarúgás

Pontosan tizenhárom éve, 1994. május 18-án a Milan 4-0-ra verte a Barcelonát a Bajnokok Ligája athéni döntőjében.

A klub történetének egyik legcsodálatosabb éjszakáján a rossonerik parádés győzelmet arattak az előzetesen esélyesebbnek tartott katalán sztárcsapat felett. Fabio Capello vezetőedző együttese Massaro két találatával, valamint Szavicsevics csodálatos átemelős góljával és Desailly okos tekerésével a padlóra küldte Johan Cruyff gárdáját.

Ez volt a Milan ötödik kupagyőzelme a legrangosabb európai sorozatban. Érdekesség, hogy a piros-feketék együttesében pályára lépett Paolo Maldini, aki 13 évvel később, jövő szerdán visszatér Athénba, ahol a Liverpool elleni BL-fináléban ismét maradandót alkothat.
  • Nuno88
    sztem is Pippo kezdjen, Gila meg majd csereként beállva csináljon vmit mint az MU ellen...
  • Palinko
    Super Pippo rulz :D
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti vezetőedző nyilatkozatában elismerte: a Bajnokok Ligája döntőre készülve legnagyobb dilemmája az, hogy Filippo Inzaghi vagy Alberto Gilardino kapjon-e helyet a Liverpool elleni kezdőcsapatban.

"Majd meglátom, milyen állapotban vannak, taktikai szempontból semmi sem változik, akármelyikük játszik is. Ez a legnehezebb döntés. Mindketten nagyszerű dolgokat vittek véghez és megérdemlik a döntőt. Inzaghi nagyon fontos gólokat lőtt az előselejtezőben és a negyeddőntőben, míg Gilardino döntő fontosságú volt az elődöntőben. A Bajnokok Ligája nagyobb nyomással jár, és Gilardinónak még nincs meg a megfelelő tapasztalata, hogy kezelje ezt a nyomást. Emellett is, nem zárom ki annak lehetőségét, hogy mindketten szerephez jussanak. Akármi lesz is, remélem a játékosok megértik majd a döntésemet. A döntést még nem hoztam meg, erre csak szerda este fog sor kerülni. A bajnokság? Costacurta játszani fog holnap, ez a nap az övé lesz, megérdemli. Ő egy nagyszerű bajnok és egy igazi profi. Igaz, hogy játékosként befejezi pályafutását, de tapasztalata mindannyiunk hasznára fog válni továbbra is, hiszen a technikai stáb tagja lesz. Köszönettel tartozom neki is, és Paolo Maldininek is, mivel ők képviselik az állandóságot, amely a Milan filozófiájának alapeleme, és kulcsfontosságú tényező a sikereinkben. Liverpool? Szerintem a négy elődöntős csapat közül ők a legnehezebb ellenfelek. Ami a minőséget illeti, a Manchester United és a Chelsea jobb náluk. Ha az angol sajtó félreértette ezen szavaimat, akkor kijelenthetem, hogy ők vannak a médiatáblázat legalján."

• LasCar16
    Billy bulija, amit Kala éttermében tartott a csapat:)
  • LasCar16

• LasCar16

• LasCar16