36663
-
#10504 köszönjük -
#10503 hát asszem Kraucsnak van 6 találata...és már csak ő foghatja be -
#10502 szurkolok nektek:) -
#10501 de mindenképpen ő lesz a gólkirály? -
#10500 ha Kaká lő 2 gólt beállítja RVN rekodját ami 12 találat... -
#10499 másfél óra és kezdődik :) -
#10498 ha lesz is (nemhiszem én sem) ma még a tiziktől sem kell férni! szerintem a visszavágás lehetősége mindenkit 110%os teljesítményre sarkall,mondjon CA amit akar, meg hát az újságokban nem mondhat CA olyanokat,hogy "hú most megbusszuljuk őket..." -
#10497 Hajrá Milan!
2-0
Egy Kaka, egy Inzi.
:D -
#10496 #10336
ugyanezt tippeltem én is :) -
#10495 nem lesznek tizik, remélem a rendes játékidőben behúzzuk a meccset! :) -
#10494 Viszont a 11-esektől félek... Reina nagyon jó. -
#10493 ISTENEM!!! MÉG SEMMIT NEM NYERT A CSAPAT, MIÓTA SZÚRKOLOK NEKIK!!!!! MOST ITT A LEHETŐSÉG!!!! NAGYON SZÚRKOLOK, ÉS BÍZOK A CSAPATBAN A TIPPEM: 2-1 A MILANNAK A RENDES JÁTÉKIDŐBEN GÓLSZERZŐK: KAKÁ, CROUCH, INZAGHI NYERNI KELLLL!!!! :D:D:D
-
#10492 Gazza lepofozta Gattusót Glasgowban
Külföldi labdarúgás
Az egykori kiváló dán középpályás, Brian Laudrup különös anekdotával lepte meg a BL-döntőre készülő AC Milan és Gennaro Gattuso híveit.
A Milanban is profiskodó Laudrup 1997-ben az akkor mindössze 19 éves Gattuso csapattársa volt a skót élvonalban szereplő Glasgow Rangers együttesében. A dán focista szeretettel emlékszik vissza a csupaszív olasz középpályásra, aki egy szót sem tudott angolul, csak heves gesztusokkal panaszkodott és reklamált mindenfelé.
- Az edzéseken ördög volt, még a balhés Paul Gascoigne-t is felülmúlta, aki nemes egyszerűséggel hatalmas pofonokkal higgasztotta le a nagyszájú Ringhiót - mesélte Laudrup, aki szerint Gattuso jobban hasonlított akkoriban a Tazmán ördögre, mint egy profi futballistára.
- Ha tíz éve valaki azt mondja nekem, hogy Gattuso lesz egyszer a Milan
elnyűhetetlen motorja, biztosan az arcába nevetek. El kell ismernem,
posztján a világ egyik legjobb labdarúgója, aki megérdemelte a világbajnoki címet és a Bajnokok Ligáját is be kell gyűjtenie. Őszintén remélem, a Milan legyőzi a Liverpoolt, jót tenne az európai labdarúgásnak, ha a szép játék diadalmaskodna az erőfutball felett - tette hozzá a dán játékos, aki az 1993-94-es idényben kilenc mérkőzésen egy gólt szerzett a Milan színeiben. -
#10491 3 és fél óra múlva kezdődik az idei év legeslegfontosabb meccse :)
annyira izgulok hogy hihetetlen... de érzem h nyerünk, nyerni kell!!! FORZA AC MILAN!!! -
#10490 köszönjük szépen mindenki izzítsa a söröket én haverokkal nézem leszünk páran:)) megy valaki a Margitszigetre? -
#10489 -
#10488 Ma veletek vagyok kuzinok! Mindent bele! Győzzön az olasz foci! Győzzetek milánóiak!! :) -
#10487 köszönjük! szurkolj te is velünk este :) -
#10486 Milan-Liverpool: Probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Milan e Liverpool, in campo alle ore 20.45 allo stadio "Olimpico" di Atena per la finale della Champions League 2006/2007:
MILAN (4-3-2-1): Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Inzaghi.
Allenatore: carlo Ancelotti
LIVERPOOL (4-3-2-1): Reina; Finnan, Carragher, Agger, Riise; Gerrard, Mascherano, Xabi Alonso; Zenden, Kuyt; Crouch.
Alenatore: Rafael Benitez
Arbitro: Fandel (Germania). -
#10485 FORZA MILAN!! SRÁCOK MA MINDENKI A TV ELÉ!! ÉS szurkoljunk a szívünkből!!! -
#10484 Carlo Ancelotti nyilatkozatában kihangsúlyozta: nem akarnak bosszút állni Isztambulért.
"Nem lesz könnyű mérkőzés, de nincs kétségem afelől, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért. A döntéseket már meghoztam. Az isztambuli történet már véget ért, és annak semmi köze a mostani mérkőzéshez. Ez egy teljesen más döntő lesz. Pusztán technikai szempontból az akkori Milan talán erősebb volt a jelenleginél, hiszen attól a csapattól nem volt meglepetés, hogy a döntőbe jutott. A mai Milantól azonban ez lenyűgöző teljesítmény, és most már ebben a szellemben kivánjuk befejezni a szezonunkat. Mindenkinél jobban megérdemeltük a döntőbe jutást, mivel olyan nehéz szezonunk volt, mint egyik más csapatnak sem. Ponthátrányból indultunk, és el kellett sietnünk az alapozást a váratlan előselejtezők miatt. Ha szerencsénk lesz és megnyerjük a trófeát, az tökéletesen megérdemelt győzelem lesz. Ez volt az eddigi legnehezebb szezonom a Milannál. Olyan problémákkal kerültünk szembe, amelyekkel eddig még sosem, de az egység a csapat, a klub és közöttem döntő fontosságúnak bizonyult. Sosem kerestünk kifogásokat vagy bűnbakokat, csak próbáltuk együttes erővel megoldani a problémákat, és ez az, ami sokkal erősebbé kovácsolt minket erre a döntőre. Nagyon jó erőben érezzük magunkat a mérkőzéshez közeledve. Az én szerepem? Én nem gondolom azt magamról, hogy a csapat vezére lennék, inkább a csapat része vagyok. Mindannyian össze szoktunk ülni, hogy feleljünk a kérdésekre és megoldjuk a gondokat. Szerintem jól dolgoztunk, és remélem holnap meg is ennek az eredménye. A Milan játéka? Számunkra a labdabirtoklás ugyanolyan fontos, mint a Liverpoolnak a védekezés és a kontratámadás. Steven Gerrard igazán karizmatikus játékos, de nem múlhat a mérkőzés végkimenetele egyetlen játékoson. A Liverpoolnak rajta kívül sok erőssége van, akárcsak a Milannak. Az ellenfelünket Liverpoolnak hívják, nem pedig Steven Gerrardnak. A Milan jelenléte a döntőben bizonyítja az olasz foci erősségét, és mi valóban olasz csapatnak érezzük magunkat" - fejezte be a Milan mestere.
Forrás: channel4.com -
#10483 Rickynek meg küldjünk egy borotvát -
és Carlo ezzel a képpel kerül a bűnügyi nyilvántartásba:DDD -
-
AC MILAN-LIVERPOOL FC ELŐTT. Anyagilag is jól jár a győzelemmel az AC Milan vagy a Liverpool FC. A tanulmány azonban nem fedezett fel ismeretlen dolgokat
Gazdasági elemzések szerint száz millió eurót érhet a végső siker
Kiterjedt gazdasági elemzések szerint 100 millió eurós hasznot hozhat az AC Milannak vagy a Liverpool FC-nek, ha megnyeri a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti athéni döntőjét.
Két évvel ezelőtt 70 millió eurót is nyertek a "vörösök"
A Reuters brit hírügynökség által közzétett tanulmány szerint a bevételt a szponzori szerződések és a televíziós jogdíjak árának ugrásszerű növekedése hozza valamelyik klub számára, s emelkedik a játékosok értéke és a jegyeladások száma is.
A BL egyik stratégiai partnere által "kért" elemzés rámutatott arra, hogy a Liverpool FC 2005-ös diadala 70, míg az FC Porto 2004-es sikere 12 millió eurós plusz bevételt generált.
"A szakértők szerint a győztes klub növekvő szponzori bevételekkel és televíziós jogdíjakkal számolhat. Emelkedik a nézőszám és a játékosok értéke. Az összhaszon elérheti a száz millió eurót. De ez kevesebb, mint amennyit Európa élklubjai szánnak átigazolásokra és bérekre" - áll az elemzésben, amely ezzel nem árult el új dolgokat…
A Weber Shandwich nevű cég kutatási részlege, a KRC Research tizenkét szakembert kérdezett meg a témában. A válaszadók között Európa vezető futball és üzleti szakértői, közgazdászok, akadémikusok és sportriporterek voltak.
nso.hu -
#10479 -
#10478 biztos -
#10477 tudom , 2.35-re kellett volna , mert így keveset nyerhetek és sokat bukhatok........de nem bisztos a 90perc alatti győzelem -
#10476 huh, az igen :O -
#10475 2.35-tel adták , ha 90 perc alatt nyerünk
1.65-el , ha bárhogy (hosszabbítás , tizenegyes) nyerünk -
#10474 én 1.65-re raktam 25k-t........szal remélem mi nyerünk -
#10473 asszem meglesz oldva vmi társaság segítene:) pluszban ha berlu is beveti magát:DDD ottleszünk és elnyomjuk majd a never walk alone-t:)))) -
#10472 Bwin ajánlatai:
FC Liverpool 3.60 -- X 3.40 -- AC Milan 1.95
szerintük is mi vagyunk esélyesebbek :D -
#10471 remélem az Alitalianál is vannak milan drukkerek :D -
#10470 azért ez fasza.... -
#10469 arokba szorították a Milan szurkolóit
Külföldi labdarúgás
Milan-szurkolók ezrei maradhatnak le a BL-döntőről az olaszországi légiközlekedést megbénító sztrájk miatt. Forrás: Mobilpress
A milánói labdarúgócsapat szerdán este Athénban lép pályára a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-fináléban, de az olasz légi irányítók, és az Alitalia személyzetének egyidejű sztrájkja miatt szinte megbénult az ország légi közlekedése. Az akció miatt közel 400 járatot töröltek, így a becslések szerint mintegy 7000 ezer milánói drukker utazása komoly veszélybe került.
A klub az angolokhoz hasonlóan 17 ezer belépőt kapott a Bajnokok Ligája-döntőre, de ezek után kérdéses, vajon hányan jutnak el a görög fővárosba. -
#10468 ez Ronaldo Pippo mellett??
(naggyon furcsán néz ki!! :) -
#10467 látom tetszett a robogós kép, ráadás:P
-
#10466 megérkeztünk Athénba:)
-
#10465 valahogy nekem lányos. bár városban a legjobb megoldás azt aláírom. de nem városban lakom :)