A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
Az olasz lapok így értékelték a városi rangadón pályára lépõ játékosok teljesítményét.

LA GAZZETTA DELLO SPORT:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 7.5, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 7 (Cruz -).

MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 6), Kaladze 6.5, Serginho 5.5; Gattuso 5.5 (Jankulovski 5.5), Pirlo 6, Seedorf 5.5; Kakà 6; Shevchenko 5.5, Gilardino 6 (Vieri 5).

IL CORRIERE DELLO SPORT:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6.5, Cordoba 6, Samuel 6.5, Favalli 6.5; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 7, Stankovic 6.5; Adriano 8, Martins 7 (Cruz -).

MILAN: Dida 5; Stam 6, Nesta 5 (Simic 6), Kaladze 5, Serginho 5.5; Gattuso 6 (Jankulovski 5), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6; Shevchenko 5.5, Gilardino 4.5 (Vieri 5).

TUTTOSPORT:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6.5; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 6.5, Cambiasso 6.5, Stankovic 6; Adriano 8, Martins 7 (Cruz -).

MILAN: Dida 5; Stam 6, Nesta 5.5 (Simic 5), Kaladze 5, Serginho 5; Gattuso 5 (Jankulovski -), Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kakà 6.5; Shevchenko 5, Gilardino 5.5 (Vieri 5).

IL CORRIERE DELLA SERA:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6.5, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 6.5, Cambiasso 7, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 6 (Cruz -).

MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 5.5), Kaladze 6, Serginho 5.5; Gattuso 6 (Jankulovski -), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6.5; Shevchenko 6, Gilardino 5 (Vieri -).

LA REPUBBLICA:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 5.5, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 6, Cambiasso 6.5, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 6.5 (Cruz -).

MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 5.5), Kaladze 6, Serginho 6; Gattuso 6 (Jankulovski -), Pirlo 6, Seedorf 5.5; Kakà 7; Shevchenko 5.5, Gilardino 5.5 (Vieri-.).

IL GIORNALE:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6.5, Samuel 6.5, Favalli 6.5; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 6.5, Stankovic 5; Adriano 8, Martins 6.5 (Cruz -).

MILAN: Dida 5; Stam 5, Nesta 6 (Simic 5.5), Kaladze 5.5, Serginho 6; Gattuso 6 (Jankulovski 5.5), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6.5; Shevchenko 5, Gilardino 5 (Vieri 5).

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
Silvio Berlusconi a következõket mondta miután elhagyta a stadion lelátóját a meccs után:

"Nyugodt vagyok mint mindig. A fociban néha nyersz, néha veszítesz, ebbõl nem kell drámát csinálni. Természetesen az Inter szurkolói most elégedettek lehetnek. Ancelotti pozíciója nagyon stabil. A csapat ma jól játszott a második félidõben, az elsõben azonban nem."

A játékvezetõre utaló kérdésre a következõt válaszolta: "Viszlát, jó éjszakát!...."

Forrás: acmilan.com

Silvio Berlusconi feladott minden reményt atéren, hogy csapata megnyerheti a scudettot, annak ellenére, hogy a szezonnak több mint a fele még hátravan.Szerinte a 11 pontos Juve elõny túl nagy ahhoz, hogy reálisan nézve esély legyen a ledolgozására.

“A Bajnokok Ligája maradt az egyetlen cél a szezonban, a bajnokság ugyanis egyértelmûen a Juventusnak áll. Túl távolra kerültek tõlünk. Az hogy 8 vagy 11 pont az elõnyük gyakorlatilag teljesen mindegy."

9csöves9
Igen a Juve keze van a dologban.Megijedtünk hogy talán 10 ponton belül tudtok jönni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
A Milan ”idegenben” 3-2-es vereséget szenvedett a városi rivális Inter csapatától. A mérkõzésen a kék-feketék egy vitatható büntetõbõl szereztek vezetést, amit 15 perc múlva szintén tizenegyesbõl Sheva egalizált. A második játékrész elsõ negyedórája végén Kaladze állítólagos szabálytalansága után Adriano tekerte kapura a labdát, amit Dida pont a berobbanó Martins elõ ütött, így újra az Internél volt az elõny. A Milannak most 24 percre volt szüksége az egyenlítéshez, de a hosszabbításban megint Adriano villant, és ezzel 3 ponthoz jutatta csapatát.

INTER-MILAN 3-2 (1-1)
Gólszerzõk: Adriano 23. és 91. (elõbbit 11-esbõl) Martins 59., illetve Shevchenko 38. (11-esbõl), Stam 83.
Játékvezetõ: Messina
Sárga lap: 14. Cordoba (Int), 23. Nesta (Mil), 58. Kaladze (Mil), 73. Simic (Mil)
Hosszabbítás: 5 perc

INTER: Julio Cesar; J. Zanetti, Cordoba, Samuel, Favalli; Figo (81. Burdisso), Veron, Cambiasso, Stankovic; Adriano, Martins (85. Cruz).

MILAN: Dida; Stam, Nesta (53. Simic), Kaladze, Serginho; Gattuso (70. Jankulovski), Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Gilardino (74. Vieri).

Sheva
de azé látszott h a cordoba meg a veron egy tapló barom állat

Sheva
így van a bíró az magyar megye másodosztályú szinten volt

Sheva
hát igen most jobbak voltatok megérdemeltétek a gyõzelmet Cambiasso meg Adriano elõtt le a kalappal õk voltak nálatok a legjobbak nálunk viszont Kaká... isten volt de egy fecske nem csinál nyarat... a védelemhez no comment!

majd tavasszal javítunk

Szerintem a meccs képe alapján az X lett volna a reális. Mindenesetre ezzel a játékkal a Milan nem érdemelt gyõzelmet. A bíró kritikán aluli volt. Mindkét oldal ellen vétett óriási hibát.

forza milan
Egyébként Carlo Ancelottival semmi bajom,a játékosoknak kéne többet mutatni,nem Ca szaladgál a pályán,nomeg norm. biro a meccsre!

forza milan
Ha a lefizetés erös is,amit csak idegességböl irtam bocs mindenki,azért akkor is gyanus,nem nagyon látunk ilyen biroi bakikat,lehet hogy a Juve kezevan a dologban?😄😛Vagy csak Messina öregszik...😄

fsgh
na azért itt áljunk meg.. nektek is adot olyanokat ami nem is volt szabálytalan..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

forza milan
Messina nem szokott ilyeneket bakizni,(bár nekem gyanus ez,sztem biro lefizetés van a dologban,mert nekem tul átlátszó ez a dolog.....Semmien biro nem adottilyené még tizit,max ha lefizették,szal ha nem ez a biro van,akkor...

fsgh
mert elsõ tizi nem tizi a második se...
Aztán a mi gólunkat amit Martins lõtt egy olyan szabadrugásból lõtte amit nem is elõzött meg szabálytalanság így jön ki az 1-1.. de nekem így is jó sõt:-DDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DJ Bee18
De akkor ne csak a bíró nyakába kend a vereségeteketc

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

forza milan
Mert nemtudta,van ilyen,mi arról beszélünk,hogy ha a biro nem csinálja ezt,akkor nem nyer az inter....

DJ Bee18
De a Milan 2-2-nél miért nem tudta megnyerni a meccset???? Tudod túl sok a ha...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

forza milan
Pontosan!

forza milan
Nem tagadom,miis örülnének,ha a milannak itélnének ilyen potya góllehetöségeket,söt én röhögnék hogy milyen hülye a biro,de itt szerencsétek volt,Messina megnyerte nektek!Ebként grat Adrihoz!

fsgh
Szerintem ha kivesszük a bíró hülye hibáit akkor 1-1....

forza milan
Na.Akkor elemezzünk!1. inter gól miböl esett?Messina hibájából,nestát lökték basszákmeg,vak(vagy az internek fujt).Kiegyelitettünk,kezezés volt,azért ebben már volt valami!Kaladze ellen szabadod itélt a biro,és sárgát adott neki,amikor szabályosan szerelt!Az Inter ebböl szerez gólt!Magyarul,ha Messina nem müvel ilyeneket,az interesek nem örülhetnének ennyire,lehet!2 oltári biroi hiba 2 inter gólteredményezett!Lol,szemüveget a bironak!

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ne keseredjetek el.Jobbtól nem szégyen kikapni.

Petyus_
Ejj basszus.. de szar volt a védelmünk.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

jaja

báttyó02
baszsameg😞

gabber_saviola
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Petyus_
Ez az volt tényleg.

báttyó02
jee 😄

Petyus_
Köcsög csíter bíró! =P

Bandee1987
AZTAQRVA, haveromék hogy szidhathatják most a játékvezetõt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

sok sikert!Gyõzzön az Inter 😄

Johnny23
Jó szurkolást mindenkinek !

FORZA ROSSONERI !!!!!!!!!!!!!!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

megmondom õszíntén hogy KURVA nagy meccsnek nézünk elébe!!!!!

Bandee1987
bár én nem vagyok egy nagy futball szurkoló, attól függetlenül én is kimennék egy ilyen eseményre 😊

Sheva
hát elhiszem h nagy a feeling arra fele

de akkor is HAJRÁ MILAN!!!

ja és Zaki igen a Milan fog nyerni 😄DDDDDDDDDD

én meg msn-ztem egy Interessel aki kinnt van szintén milánóban 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD alap

Bandee1987
írta, hogy õ is lenyomott már jópár korsó sört bemelegítésként 😊

nemcsodálom, gondolom milánó háromnegyede bevan baxva 😄DDD

Bandee1987
Haverom nemrég sms-ezett Milánóból(nagy AC Milan fan), asszongya nagyon fasza a hangulat arrafele 😊

ideje lenne már

nemérdemes, sztem mi nyerünk ma és ezt nem is azér mondom mer Inter drukker v.ok 😛PP

fogadj x-re 😄

zaki
fogad6ok ma este rátok? fogtok nyerni? utolsó 6 inter-milan meccset a milan nyerte

Sheva
okééé akkor majd zúg a hajrá MILAN!!!!

Buddy
mai derbin nagyon szurkolok az AC-nek...Intert nem szeressem <#integet2>

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Sheva
jah hát még a meccs milyen kemény lesz

Barni
hát ez elég kemény az egyszer biztos

Avanti Italia!

Sheva
nekem is nagyon tetszik de jó lenne ott lenni az esti derbin...

9csöves9
az ilyen koreok miatt tisztelem a Milan drukkereket

ez az ördögös vmi fantasztikus

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...