36663
  • Szabi 22

• Nuno88
    Szabi istenek ezek a képek!
  • Szabi 22

• Ricco87
    grat nektek...
  • tep
    be a bannerbe
  • tep
    jó képek
  • Nuno88
    2007 BL GYŐZTESE:

KÖVETELEM VMI JÓ LÁTHATÓ HELYRE!!! :)
  • SuLtAN17
    Szeretnék gratulálni a Milannak! Nagyon nagy Pool fan vagyok 98 óta de most valami hiányzott a játékunkból. Borzalmas meccs volt de ezt szerintem mindenki tudta előre. Inzaghi a szerencsétlen gólem gyerekről bepattant a szabdrúgás majd Kaká hatalmas labdájávál begyalogolt. Benítez eltaktikázta magát rossz felállás rossz kezdő rossz cserék ( Kewell,Crouch későn jött be) szóval minden adott volt a Milan győzelméhez. Robotoltak tették amit kell és meg is nyerték szóval ez van el kell fogadni a vereséget és normálisan kezelni a győzelmet is! Hajrá POOL!!!!
  • Szabi 22
  • Szabi 22

• Johnny23
    IMÁRON A 7. BL GYŐZELEM !!!!

wááááááááááááá
  • Szabi 22

• Johnny23
    Bajnok csapat !!Bajnok csapat !!Bajnok csapat !!Bajnok csapat !!

Bajnok a csapatunk !!Bajnok csapat !!
  • Szabi 22

• Johnny23
    na jah

köszi mindenkinek
  • Johnny23
    Milan Milan solo con te
    Milan Milan Milan sempre per te

UNA GRAANNDE SQUADRAAA
    sempre in festa olè
    oh oh oh oh oh
    oh oh oh oh oh oh oh oh
    oh oh oh oh oh

• miki36
    Hatalmas grat nektek:)
    Megérdemeltetek már egy trófeát, és a Poolnak is visszavágtatok:)
  • tep
    köszönjük
  • Szabi 22
    Superpippo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Istenek vagyunk!
  • Rockynhooo
    Gratula! minden tisztelet kijár nektek!

(egy Madrid fan)
  • Johnny23
    MIIIIILLLLLLANNNNN FOOORRREEEVVVEEERR!!!!!!
  • Johnny23
    Köszönjük !!!

VILÁGON A LEGJOBBAK VAGYUUUNK!!!!!!!!!!4

• tep
    és még nyertem is a meccsen :)))

holnap asszem sok kört "kell" fizetnem belőle , de nem bánom :)
    FORZA MILAN!
  • Nuno88

• Palinko
    a média mindég a hibáinkat fikázzak, de kit érdekel most, ma is pofára estek :D a héten már megvan az öröm :)
  • DjCooll
    OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! Srácok Tejesült egy álom:) FORZA MILAN!!!!!!!!!!!olé:P wwwwáááááááááááááá szép volt skacok:)
  • LasCar16
    annyira boldog vagyok nagy örömet okoztak nekem a fiúk... pippó 2. góljánál örömömben sírtam..most megyek ünnepelni... haverokkal és a barátnőmmel és kívánom hogy rosszabb szezonunk ne legyen... köszönjük mindenkinek a bíztatást...remélem h. a média is elismer minket valahára..nem csak egy trófeát nyertünk, hanem egy aranylabdát is:)..plusz 100millió eurót..és selejtezőt sem kell játszanunk... köszönjük! nektek! FORZA MILAN FOREVER!
  • Nuno88
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!!! :)
  • Nuno88
    Inzaghi a hős, BL-győztes a Milan
    Külföldi labdarúgás

Hiába támadott többet a Liverpool a Bajnokok Ligája athéni döntőjén, Filippo Inzaghi két találatával az AC Milan megszerezte fennállása hetedik Bajnokok Ligája elsőségét.

Bár Rafa Benitez, a Liverpool mestere a két évvel ezelőtti Milan-Liverpool BL-döntőhöz hasonló sokgólos meccsre számított a találkozó előtt, a 2005-ös fináléban látott gyors gól (akkor Maldini már az 1. percben betalált a Liverpool kapujába) nem született, sőt egészen a játékrész hajrájáig nem rezdült meg a háló. Ennek ellenére nem volt unalmas a találkozó, a Liverpool többet támadott, kialakított egy-két veszélyes helyzetet, ám csak körbelőtte a kaput, nem tudott előnyt szerezni.

A Milan nem tudott mit kezdeni az angolok zárt védekezésével, egy-két villanásnál többet nem tudott felmutatni Carlo Ancelotti csapata. Az olaszok mégis előnnyel vonulhattak szünetre, miután egy ártalmatlannak tűnő helyzetben a britek a saját 16-osuk előtt szabálytalankodtak, és a megítélt szabadrúgásból vezetést szereztek a piros-feketék. Gattuso 22 méteres lövésébe Inzaghi ért bele vállal, becsapva ezzel az elvetődő Reina kapust, s a labda a hálóban kötött ki. Másra már nem maradt idő, s bár a Liverpool jobban futballozott az első 45 percben, a második félidőben mégis igyekeznie kellett, hogy ledolgozza hátrányát.

Fordulás után is támadásban maradt a Liverpool, de helyzetbe csak akkor tudott kerülni, ha a milánóiak hátsó alakzata hibát követett el. Erre volt példa, a 62. percben Gerrard lábában volt az egyenlítő gól, de Dida kifogta a ziccert. Előtte azért az angolok is hibáztak, ekkor Kaká szerezhetett volna gólt, de kimaradt a helyzet. Rafa Benitez a hajrában kénytelen volt kockáztatni, Mascherano helyett Crouchot küldte pályára, és ezzel bizony gyengült a védelem is. Az újabb angol védelmi hiba már nem maradt megtorlatlanul, Kaká zseniális passzát követően Inzaghi lépett ki egyedül a lesre játszó védők közül, és a kifutó Reina mellett az üres kapuba passzolt.

A vége a kétgólos Milan-vezetés ellenére is izgalmas lett, a 89. percben ugyanis Dirk Kuyt egy szöglet után befejelte a szépítő találatot. Ezután azonban már nem volt elég idő a nagy feltámadásra, a piros-feketék ügyesen húzták az időt, és megnyerték a találkozót, visszavágva a Liverpoolnak a 2005-ös vereségért.

Milan-Liverpool 2-1 (1-0)
    Gólszerzők: Inzaghi (45., 82.), Kuyt (89.)
    Cserék: Zenden h. Kewell (59.), Mascherano h. Crouch (78.), Jankulovski h. Kaladze (79.), Finnan h. Arbeloa (88.), Inzaghi h. Gilardino (88.)
    Sárga lap: Gattuso (40.), Jankulovski (54.), Mascherano (58.), Carragher (60.)

AC Milan: Dida – Oddo, Nesta, Maldini, Jankulovski – Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf - Kaká, F. Inzaghi
    25 Reina
    Liverpool: Reina – Finnan, Carragher, Agger, Riise - Pennant, Xabi Alonso, Mascherano, Zenden, Gerrard, Kuyt
  • Johnny23
    ááááááááááááááááá

• Lombardini
    Hatalmas gratula nektek! Megérdemeltétek! ;) Leigáztátok az angolokat! :)
  • tep
    három angol csapat elől csentük el a trófeát
  • Nuno88
    nyertünk el se hiszem , most annyira boldog vagyok h le se tudom írni
  • kretyás
    mondtam már h a Lazio emg a Necastle után a Milan a kedvenc csapatom? de lehet hogy most már előttük
  • Palinko
    köszönjük a sok gratulációt és jókívánságot :)
    #10544 , #10548 , #10549
  • james69holden
    gratula
  • ProGabe #10548
    Gratulálok!Nagyon egységes,letisztult játékot mutatott be a csapat,így kell ezt 2007-ben
  • tep
    MEGAGIGASUPERPIPPÓÓÓÓ .....mostmár :))
  • Palinko
    és Kaká a gólkirály! aranylabdát neki! :)
  • Count Adyn
    Nah, grat:)