36663
-
#10706 Kaká: Boldog vagyok a Milanban, ezért IS maradok!
Az olasz AC Milan brazil középpályása, Kaká boldog jelenlegi csapatánál, s nem kíván váltani a nyáron.
- Nem akarok és nem is fogok váltani a nyáron! - mondta Kaká. Sokat köszönhetek ennek a klubnak és nagyon elégedett vagyok jelenlegi helyzetemmel, így ezért IS maradok itt! BL-t nyertem a világ legjobb csapatával, s jövőre hasonló, nagy célokban gondolkodunk! Az lenne az igazi, ha Ronaldinho is csatlakozna hozzánk a nyáron!
-
#10705 nekik az a dolguk,hogy kérjék, csábítsák, nekünk meg az hogy visszaverjük őket :) -
#10704 AC Milan hivatalos közleménye szerint a csapat két játékosa, Paolo Maldini és Alberto Gilardino Antwerpenbe utazott, ahol Professor Marc Martens megműtötte őket.
Maldini bal térdében kellett beavatkozást elvégezni, míg Gilardino jobb térdéből egy cisztát távolított el.
Forrás: acmilan.com -
#10703 Kizártnak tartom, hogy Kaká elmenjen. Nincs annyi pénz.
:D -
#10702 álmodhatnak tovább Kaká kijelentette h. 2011ig mindenképpen csodálhatjuk a játékát, vezetőség pedig el sem engedné semmi pénzért-.- Real leleményességét jellemzi h. belekevernék a transferbe Emersont-.- még a kutyám is megérti ha azt mondom neki h. NEM... -
#10701 A spanyol AS című sportlap értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, Ramon Calderon a napokban visszautasíthatatlan ajánlatot tesz az AC Milan vezetőinek a brazil Kakáért.
A játékos már többször kijelentette, hogy - ha nem is a közeljövőben, de - egyszer szívesen játszana a Királyi Gárdában.
Negyven millió font, plusz Emerson! Ezt ajánlja a Real Madrid az AC Milan vezetőinek cserébe az idei Aranylabda legfőbb várományosáért, Kakáért. Ramon Calderon klubelnök a napokban az AS-nek adott interjújában ugyan összeget nem említett, de kijelentette, a televíziós szerződések mesés éves díjazásának köszönhetően a pénz nem lesz akadálya a brazil sztár szerződtetésének.
- Nagyon előnyös szerződést kötöttünk, így nyugodtan lehetnek merész terveink. Kaká megszerzése régi álmom, ami most megvalósulhat - jelentette ki Calderon.
A lap Predrag Mijatovics sportigazgatót is megkérdezte, lát-e esélyt Kaká leigazolására. A szerb vezető egyértelmű igennel válaszolt a kérdésre.
- Azt mindenki tudja, hogy Kaká szívesen játszana a Real Madridban. Igenis jó esélyeink vannak, már csak a Milan vezetőin múlik, elfogadják-e azt a mesés ajánlatot, amit a közeljövőben teszünk a játékosért - mondta Mijatovics.
Érdekesség, hogy a friss BL-győztes Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti a Milan TV-nek adott interjújában megemlítette Emerson nevét. A tréner szerint a piros-fekete klub vezetői két-három nagy igazolást terveznek a nyáron, ezek egyike pedig éppen a brazil Emerson lesz.
- A következő szezonban még nagyobb terveink lesznek. Ezek megvalósításához azonban szükség van egy Ambrosinihez hasonló kvalitású középpályásra. Emerson éppen ilyen - nyilatkozta Ancelotti.
(samsungsport.hu) -
#10700 de persze ez csak akkor lesz kiváló ha Kaká nem megy sehova... Kaká-Ronaldo,Shevchenko ^^ -
#10699 sztem jönni fog vissza Sheva nagyon bízom benne, én igenre szavazok... -
#10698 Ma ünnepli 30. születésnapján az AC Milan középpályása, Massimo Ambrosini.
Sok boldogságot kívánunk neki!!!! -
#10697 na gyors nyomassunk le egy szavazást.... egyébként jó lenne egy oldal,ahol tudnánk szavazgatni, és nem csak mi..... na de ez majd egy másik megbeszélés.
szóval szerintetek jönni fog sheva?
szerintem nem.90% hogy nem -
#10696 Kaladze mégis marad, Seva mégis érkezik?
Külföldi labdarúgás
Kakha Kaladze meghosszabbította szerződését az AC Milan labdarúgócsapatával, amelynek alelnöke a héten kezdi meg a tárgyalásokat Andrij Sevcsenko visszaigazolása ügyében. Forrás: Mobilpress
Az elmúlt héten arról cikkeztek a lapok, hogy a 29 éves grúz védő elhagyja a Bajnokok Ligája-győztes olasz klubot, ám meggondolta magát és végül meghosszabbította szerződését. Kaladze újabb négy évre, 2011-ig írt alá a Milanhoz – mindezt Adriano Galliani jelentette be.
A Milan alelnöke azt is elmondta, hogy várhatóan egy középpályással és egy csatárral erősítik meg a keretet a nyáron. Utóbbi Andrij Sevcsenko lehet, akinek visszaigazolásával kapcsolatban Galliani a héten elkezdi a tárgyalásokat a Chelsea-vel.
Forrás: Mobilpress -
#10695 sztem se megy, vagy ha mégis eladják akkor nagyon fogok csalódni a vezetőségben...de nem fog menni :) -
#10694 ha csak nem tekerünk el nagyon valamit kaká úgy sem fog elmenni talán soha... -
#10693 13:31 - Kaká: "Tartozom a Milánnak, 2011-ig ide köt a szerződésem." -
#10692 de legalább kölcsönbe adják úgy lenne a legjobb... ronaldo mellé kéne valaki igazán ütős, mert inzaghi ronaldoval nem fogja megérteni magát szerintem, meg lassan mindenki el akarja felejteni pippot pedig szerintem még nem kéne lenézni!!! ronaldo mellé mondjuk egy eto csodálatos lenne szerintem... gila meg fejlődjön más csapatba,majd ha jólesz visszakérjük :) -
North #10691 Harmadik számú csatár? A cikk írója sincs tisztában a dolgokkal. -
#10690 fiatal még én nem engedném el... -
#10689 nekem nem nagyon fog hiányozni -
#10688 A Juve vinné a Milan világbajnokát
Külföldi labdarúgás
A Juventus labdarúgó-csapata szerződtetné Alberto Gilardinót, aki nem tudott gyökeret verni a friss BL-győztesben. Forrás: Mobilpress
Az olasz válogatott támadó nem zárt túl eredményes szezont a BL-győztes AC Milannal és bár a klub nem szeretné mindenáron eladni, de megfelelő ajánlat esetén elengedi őt. A Juventustól valószínűleg távozik David Trezeguet, akinek helyére a Parma színeiben gólkirályi címet szerző támadó érkezhetne, de a torinói klub továbbra sem tett le az amszterdami Klaas Jan Huntelaar megszerzéséről sem.
A Milan 20 millió eurót kérne Gilardinóért, aki hajlana a távozásra, hiszen Ronaldo és Inzaghi mögött jelenleg csak a harmadik számú csatárnak számít, ráadásul a BL-győztes olasz csapat nem titkoltan a nyáron szeretne még egy világklasszis támadót igazolni.
Forrás: Mobilpress -
#10687 A Milan grúz válogatott védője Kakha Kaladze megerősítette hogy 2011-ig mindenképpen maradni szeretne a klubnál.
A BL győzelmet követően felröppentek olyan hírek, hogy távozni készül a nyáron, mivel nem kap elég játéklehetőséget. Szóba hozták az angol Chelseavel is.
“Beszéltem a klub vezetőivel és minden félreértés tisztázva lett.” - mondta Kaladze ma délután a Milan Channelen
“Rendkívül boldog vagyok itt, és azt szeretném üzenni a Milan szurkolóinak, hogy 2011-ig maradok a csapatnál.” - tette hozzá
Forrás: channel4.com -
#10686 "akire senki nem gondolna."
-
#10685 Carlo Ancelotti nyilatkozatában elismerte: egy nap szeretne az olasz válogatott edzője lenni, de csak 2010 után.
"Nem hiszem, hogy egész életemben a vörös-feketék edzője maradok, egy nap szeretnék az olasz válogatott szövetségi kapitánya lenni, de csak 2010 után. Szerintem nem lesz semmi probléma a szerződésem meghosszabbításával. Még egy évig érvényes, tehát bőven lesz idő a tárgyalásokra. Amikor ez a kaland véget ér, szeretnék az olasz válogatott edzője lenni. Sevcsenko? Szeretnénk visszaszerezni őt, de ez a döntés nem rajtunk múlik. A Chelsea sokat fizetett érte tavaly nyáron, és nem hiszem, hogy el fogják engedni őt, főleg mivel az Afrika Kupa miatt pár hónapig nélkülözniük kell Didier Drogbát. Ibrahimovics? Nem róla beszéltem korábban. Ibrahimovicsnak nagyon jó szezonja volt az Interben és jól érzi magát náluk. Én csak annyit mondtam, hogy sok futballista szeretne most hozzánk szerződni, és van közöttük egy olyan is, akire senki nem gondolna."
Forrás: channel4.com -
#10684 Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Donadoni kihirdette a 23 fős keretét. A Squadra Azzurra június 2-án a Feröer-szigetek ellen lép pályára, majd június 6-án Litvánia lesz az ellenfél. A keretben öt Milan játékos található, köztük Pippo Inzaghi, aki két gól szerzett a Bajnokok Ligája döntőjében.
A keret:
KAPUSOK: Abbiati (Torino), Amelia (Livorno), Buffon (Juventus);
VÉDŐK: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Gamberini (Fiorentina), Materazzi (Inter), Oddo (Milan), Pasqual (Fiorentina), Tonetto (Roma), Zambrotta (Barcelona);
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini (Milan), De Rossi (Roma), Diana (Palermo), Gattuso (Milan), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan);
CSATÁROK: Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Inzaghi (Milan), Lucarelli (Livorno), Quagliarella (Sampdoria), Rocchi (Lazio).
#10683 Az AC Milan idei teljesítménye a számok tükrében:
BAJNOKOK LIGÁJA: Végső győzelem (A klub történelme során hetedszer).
SERIE A: 69 ponttal a 4. helyet szerezte meg a bajnokságban.
OLASZ KUPA: Az elődöntőben búcsúzott az AS Roma ellen.
BAJNOKOK LIGÁJA:
A legtöbbet pályán lévő kapus: NELSON DIDA (13 meccs, 1188 perc, 9 kapott gól)
A legtöbbet pályán lévő védő: MAREK JANKULOVSKI (12 meccs, 947 perc)
A legtöbbet pályán lévő középpályás: RICKY KAKA' (15 meccs, 1412 perc, 10 gól)
A legtöbbet pályán lévő csatár: PIPPO INZAGHI (12 meccs, 830 perc, 6 gól - 2 a döntőben)
SERIE A:
A legtöbbet pályán lévő kapus: NELSON DIDA (25 meccs, 2250 perc, 19 kapott gól)
A legtöbbet pályán lévő védő: MAREK JANKULOVSKI (32 meccs, 2459 perc, 3 gól)
A legtöbbet pályán lévő középpályás: ANDREA PIRLO (34 meccs, 2782 perc, 3 gól)
A legtöbbet pályán lévő csatár: ALBERTO GILARDINO (30 meccs, 2104 perc, 12 gól)
OLASZ KUPA:
A legtöbbet pályán lévő kapus: ZELJKO KALAC (3 meccs, 270 perc, 3 kapott gól)
A legtöbbet pályán lévő védő: DARIO SIMIC (6 meccs, 495 perc)
A legtöbbet pályán lévő középpályás: CLARENCE SEEDORF (5 meccs, 333 perc)
A legtöbbet pályán lévő csatár: RICARDO OLIVEIRA (5 meccs, 407 perc, 2 gól)
MILAN 2006-2007 A LEGJOBB 5 GÓLSZERZŐ:
BAJNOKOK LIGÁJA: KAKA' 10 gól; INZAGHI 6; SEEDORF 3; GILARDINO 2; PIRLO-GOURCUFF 1
SERIE A: GILARDINO 12; KAKA' 8; RONALDO-SEEDORF 7; JANKULOVSKI-PIRLO-R. OLIVEIRA 3
OLASZ KUPA: INZAGHI 3; BORRIELLO-GILARDINO-R. OLIVEIRA 2; BROCCHI 1
TOTÁL: KAKA' 18: GILARDINO 16; INZAGHI 11; SEEDORF 10; RONALDO 7
Mérk. sz., Gy., D., V.
Serie A: 38, 19, 12, 7,
Bajnokok Ligája: 15, 9, 3 ,3,
Olasz Kupa: 6, 2, 3 ,1,
Totál: 59, 30, 18, 11,
-
-
#10681 Az utolsó nap:
-
#10680 miért nem vesszük meg Riquelmét? olcsóbb mint Dinnyó és sztem ő is ragyogóan kijönne Kakával :) -
#10679 ezen már csak röhögni lehet:) -
#10678 buzáj-.- -
North #10677 Hú de gyors valaki. Reagálni se volt időm shogun6-nak.:)
-
#10676 hát jah ezt az eredményt sejteni lehetett, sebaj azért bíztam benne h az utolsó meccset behúzzák... sztem se megy Kaká sehova... -
#10674 2:0 már na jó ki is kapcsoltam... -
#10673 he buzájok Stream a meccsetekre.
Aki meg p2p-n nézné annak Gol TV a TVUPlayeren. -
#10672 félidőben vezet a Reggina 1:0-ra... nem volt vmi eseménydús félidő... -
#10671 na az első értelmes helyzetünk de a kapus védte :( -
#10670 na kellett nekem mondani... vezet a Reggina, védelem nem tudom hol volt... talán még Athénba :) -
#10669 6 perc alatt nem sok minden történt... -
#10668 Milan: (4-3-1-2) Kalac, Simic, Bonera, Kaladze, Favalli, Cafù, Brocchi, Pirlo, Serginho, Ronaldo, Borriello.
Reggina: (3-5-2) Campagnolo, Di Dio, Aronica, Lanzaro, Modesto, Tedesco, Gazzi, Vigiani, Mesto, Bianchi, Amoruso.
#10667 ennyi erővel Seedorf , Ambrosini meg Gourcuff sincs nevezve...ők is mennek a Realhoz? -
#10666 hagyjuk már a hülyeséget!