36663
  • Hunor88
    Majd Acerbi megmutatja mit tud elől is, mert csatárként kezdte :)
  • szucsy89
    Benito: "Az viszont kérdés, hogy ki fogja a semmiből érkező, akár érdemtelen győzelmekhez szükséges gólokat szállítani. Eltűnik 110 kiló színizom, 190 centi fejjáték, két 70 centi átmérőjű comb büntetőkhöz, távoli lövésekhez, sebességhez, és egy 200 kilotonnás egobomba, ami mindezt egy gólgyárrá teszi. Ezt nem tudod pótolni sehogy."

ez tetszett :D
  • Effe88
    lol tényleg maldininek van 5 benéztemD:D:d
    igazad vcan:D, akkor 8 lehetne na:D:D:D
  • Effe88
    jó de a legcinkebb a leadott 3:0 2005ből...
    csak azért írtam
    tök mindegy attól még a Real a csúcstartó jó ideig az is marad
  • szucsy89
    milyen 6? :D csak Maldininek van 5, a Milannak 7, most nem tudom döntős hányszor volt hirtelen, de 10 felett van tuti

amúgy a realnak ugye 9 van, de kurva becsapós, az első 5öt ők nyerték meg konkrétan amikor még lófaszt nem ért a kek :D na mind1 ez a múlt, ettől még omst kurvára nem lesz több bl címünk egy ideig :DD
  • Effe88
    Bayernnek is 4 vanS:(bár 99 és 2012 be is megérdemeltük volna)
    nektek is lehetne 6, ha 3:0 ról nem adjátok le anno
    de a legnagyobb tanár a Real
  • szucsy89
  • Nuno88
    Gennaro Gattuso a Gazzetta dello Sportnak adott interjúban aggodalmát fejezte ki volt csapata átigazolási politikáját látva, valamint elmondta, hogy a klub szerette volna megtartani, Allegri azonban nem tartott igényt a szolgáltatásaira, ezért távozott júniusban.

„Thiagos Silva és Alessandro Nesta nélkül elvesztette a stabilitását a védelem, Ibrahimovic pedig egymaga minimum 10 mérkőzést nyer meg a csapatnak egy szezonban. Ha Allegri helyében lennék, én bizony nyugtalanul aludnék.” – kezdte a 34 éves középpályás a Gazzetta dello Sportnak.

„Nesta és én azért döntöttünk a távozás mellett, mert éreztük, hogy Allegrinek nincs már szüksége ránk.”

Rino egyébként a svájci FC Sion labdarúgójaként folytatja pályafutását, miután számos olasz csapat ajánlatát visszautasította.

forrás: azzurri.co.hu
  • acm689
    úgy értem, akik majd érkeznek. pl Kaká...
  • LasCar16
    Gyerekek, nincs igazi vezére a csapatnak :(
  • limperatore
    robinhoval? :D
  • acm689
    ja, és nem rossz az új banner! remélem, aug. 31 után bővülhet még a kép egy-két "mostani" sztárral is :)
  • acm689
    én hogy őszinte legyek, várom, hogy Ibra menjen. sok a fizuja, már nem is fiatal és 14-ben lejár a szerződése. ez a 20 misi szerintem korrekt érte, őt lehet, hogy én is eladtam volna (sőt, biztos...) Silva más tészta, de ezt most hagyjuk.

Berbatovot sokan leszólják, én neki is örülnék. és én Kakát is visszavárom! a PSG-be szerintem nem fog elmenni, van ott már pár játékos az ő posztján, itt pedig szinte tuti kezdő lenne!
  • Nuno88
    Az elmúlt napokban sokan elbizonytalanodtak azzal kapcsolatban, hogy a svéd klasszis követi hamarosan Thiago Silvát Párizsba, sőt néhány cikkben már a játékos maradásáról tanakodtak az olasz újságírók. Viszont most megtört a jég, hiszen a kiszivárgott információk szerint a rutinos támadó holnap elrepül Franciaországba, ahol szignózza a kontraktusát.

A robosztus csatár ügynöke, Mino Raiola, jelenleg is a fővárosban tartózkodik, ahol a gall klub sportigazgatójával, Leonárdóval, tárgyal ügyfele szerződésének minden apró részletéről. Egyelőre nem megerősített hírek alapján Zlatan Ibrahimovics 12 millió eurós évi fizetést és sok esetleges bónusszal tarkított záradékot tartalmazó dokumentumokat hajlandó csupán aláírni. Carlo Ancelotti, illetve brazil felettese sincsen tehát tekintettel korábbi sikerei helyszínére, mivel nagyon úgy tűnik: munkásságuknak köszönhetően kiírják az AC Milant a bajnoki cím elhódítása szempontjából esélyes együttesek közül.

forrás: azzurri.co.hu
  • bakkerman
    én se értem ezeket a nyilatkozatok...inkább mondja azt Silva is,hogy sokat köszönhetek a Milannak,itt lettem klasszis játékos,így sok sikert kívánok a csapatnak a jövőben. ez bőven elég lenne,ő is tudja,hogy már nem fog visszatérni,27 éves,kurvanagy gázsival,hosszútávú szerződéssel,onnan már csak vagy brazilba megy vissza,vagy irány arábia/kína
  • Nuno88
    Engem roppantul idegesítenek ezek a mondatok hogy majd egyszer szeretnék visszatérni. Én is szeretnék sok mindent... nem kell elmenni és kész :)
  • acm689
    csak Neked :)
    "A nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Marco Verratti ígéri, egyszer még visszatér nevelőegyesületébe a Pescarába."

az igazolásokról: én Tevez helyett inkább Dzekonak, vagy Leandro Damiao-nak örülnék. Láttam játszani a srácot, engem meggyőzött! De ki mit tud erről a Rolandoról? Jó védő?
  • Nuno88
    -Rolandot nem sok választja el tőlünk, elvileg 10 misit adnánk érte a Porto 15-öt akar.
    -Tevez nevét is láttam pár helyen, remélem sikerül leigazolni őt, elvileg vele megegyeztünk, a City maradt hátra
    -Kakának mondták hogy ha 5 misi körüli fizut elfogad akkor visszajöhet, ma beszél elvileg a Real vezetőségével

Ha Rolando, Tevez, Kaká, meg még egy szélső hátvéd jönne, akkor azt mondom hogy nem duzzogok tovább, boldog nem leszek azért...
  • Nuno88
    Hagyjuk már ezt a "visszakarokmégtérnimielőttbefejezem a karrierem" témát...
  • DeerHunter01
    Óhogyaza :DD ASD?asd?a?dSAd?
    Azért biztos félrerakott Berlu egy kicsit befektetni a kurvákat :D
  • szucsy89
    milyen zsé? elment deficit csökkentésre :DS:SD:DS
  • szucsy89
    Berlu kérte, hogy vegye vissza a fizetési igényét 50%-kal... persze, egy 30 éves kiégett Kakával azt hiszik, hogy most befoghatják a szurkolók száját...

pár gyors hír/pletyka:

- Tévez és Rolando érkezhetnek a távozók helyett, minkettő célegyenesben
    - Destrorol lecsúsztunk
    - Silva egyszer vissza akar még térni hozzánk
    - Robinho is távozhat
  • DeerHunter01
    Boatenget ha be merjük vonna a bizniszbe......
    Ott van a zsé, ki kell csengetni az árát azt kész, nem kéne zsidóskodni már.
  • Nuno88
    Kaká elvileg holnap ül le JM-ékkel, elmondja nekik hogy vissza akar térni ide.
  • szucsy89
    hihetetlen... egy ilyen generáció váltás magában is sok lett volna, hát még az Ibra -Silva duó nélkül... lehet Berlunak a miniszterelnökség után a Milantól is vissza kellett volna lépnie
  • Nuno88
    Ekkora változásra nem számítottam még májusban :(
  • DeerHunter01
  • Nuno88
    Gólt nem fogunk rúgni, viszont gólokat fogunk kapni! :D
  • acm689
    épp ezt akartam írni, hogy ha Peto megint ilyen sérülékeny lesz a következő idényben, nagyon nem lesz gólerős idényünk! :S
  • Nuno88
    Közben ha minden igaz Pato nem edzett ma a brazil válogatottban, a bokája fáj most.
  • Nuno88
    Thiago Silva : "Porterò sempre il Milan e i suoi tifosi nel cuore"

Kár hogy már semmire nem megyünk ezzel kedves Thiago.
  • Effe88
    nem kötelező elmenni
    csak hát sok a megélhetési focista k*rva
  • Nuno88
    Ordítani tudnék, elmegy az ember nyaralni, és erre kell hazajönnie! ÁÁÁ!
  • acm689
    egyébként nem értem, az Anzhi vagy a Man. City (esetleg Chelsea) miért nem szólt bele a dologba? Ők sem csórók... nekik nem kellett Silva? Szerintem 42 misit még a Real vagy a Barca is kicsengetett volna Silváért! Ez azért érdekes... Kaká legalább egy Madridba ment, Silva is jobb klubot érdemelt volna a PSG-nél! Elnézést kérek a párizsi klub szurkolóitól!
  • DeerHunter01
    Modern foci, utálatos.
  • limperatore
    azért kemény h jön 1 arab pöcs és tönkre bassza több millió ember kedvét
  • Hunor88
    Elvileg 42 millió euróért ment el Silva.
  • acm689
    sajnos várható volt. de akkor már menjen Ibra is, és jöjjön Leandro Damiao, vagy Dzeko! Tevezt nem szeretném.
  • Redbull756
    UFFICIALE: Thiago Silva al PSG

:(
  • 9csöves9
    nem ilyen egyszerű ez.ezeknek az összegeknek a nagy része elmegy a működésre,fizetésekre minimális amit "adósságtörlesztésre" költenek.az ilyen uefa által fizetett összegek meg alapból bele vannak kalkulálva a költségvetésbe,ez nem úgy jelentkezik mint valami talált pénz.

görgetik maguk előtt az adósságot,aztán majd lesz valami.