A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De õ egy profi labdarúgó, komoly szakmai stábbal a háta mögött, és nem is Megye2es... Ezért furcsa ez. Bár ezek után már tényleg nem csodálom. Bár ha ez van, akkor is fel kellene tudniuk készíteni õt egy meccsre, extra sérülés megelõzési gyakorlatok, stb. Szerintem így is kap eleget, hiszen nem vakok...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megsérül egy játékos. Oké, pihen mondjuk pár hetet, meg regenerálódik, gyógyul. Aztán el kezdi a könnyû edzéseket, gyógytorna, majd egyre erõsebb edzések, végül csapattal edz, és mikor már teljesen jó, akkor talán leül a padra, de akkor már full intenzitással edz.
Aztán becserélik a padról 100%os állapotban, amikor már jó pár hetet full intenzitással edzett, maxot nyújtott. Erre 5 perc után megsérül.
Hogy lehetséges ez? Ilyen peches? Mert az edzéseken nem sérült meg, ahol nem 5 percet tolt le minden nap.
Nem fér a fejembe. 😊 Én is sokszor sérültem le focin visszatérve sérülésbõl, de azt nem elõzte meg egy komoly felkészülés és edzés, mert nekem a haverokkal a foci volt az edzés. 😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ez a busquets alves duo a legnagyobb szegyenfolt ebben a kislanyfociban amit a draga barcelonanak koszonhetunk.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Köszönöm a szavazást!
"2006 meg nem adott Sheva gól.
2008 meg nem adott Chelsea 11-es.
2010 Motta jogtalan kiállítása.
2011 RVP kiállítása a továbbjutásra álló Arsenalból 3 perccel azután, hogy egyenlítettek az angolok
2012 Kamu tizi félidõ elõtt 2 perccel.
Bírói segítség nélkül továbbjutni megfizethetetlen,
minden másra ott az unicef.""
Csak hogy ne hogy azt hidd, hogy csak neked van igazad.
2006-ra nem emlékszem, rég volt
2008 meg nem adott Barca 11-es az odavágón, elmaradt piroslap
2010 Inter lesgól, elmaradt Inter kiállítás, elmaradt jogos 11es az odavágón
2011 meg nem adott teljesen jogos Messi gól az odavágón
2012 meg nem adott Alexis elleni 11es az odavágón
Ezen felül a Barca ellen is csináltak ordítóan durva dolgokat a bírók, mikor 3-2nél Barca továbbjutásnál a Chelsea - Barcelona meccsen két kézzel lerántották Valdest. Az éremnek 2 oldala van és összességében a bírók kiegyenlítik egymás hülyeségeit.
A történelemben mindig annak van igaza, aki nyer, a futballban meg úgy látszik, hogy fordítva van <#vigyor2>#vigyor2>
"@ivanperezrodrig: @Thi_Alcantara91 dos penaltis que no eran" Y hoy hace sol en Barcelona
Ez azt jelenti, hogy ivan valaki írja, hogy nem volt 11es és Thiago ezt idézi, és valami olyant válaszol rá, hogy ez egy szép nap Barcelonának (a tegnapi után hogy továbbjutottak), nem azt, hogy igaza lenne.
Szavazzatok is!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
cesc fábregas
ha megnézed mit írt a srác, hogy Robinho, Ibra stb. hogy sétált visszafele, h. beleszart a dologba, mert ez a meccs el volt csalva akkor nem csak a Barca felõl volt ez kamumeccs, hanem a Milan részérõl is. 0 hajtás 3-1 után... egy vicc volt a meccs ezen része és ha itt " bunda " volt akk. a Milanosok is bennevoltak, mert ennél látványosabban beleszarni nehéz dolog. Tudom, ha igazságtalanul szopatnak elmehet a kedve a játéktól az embernek, de egy profi, hivatásszerûen ebbõl élõ játékosnak ne menjen...
Szimpatikus volt a Milan amúgy 3-1-ig. Jövõre egy két igazolással és Pato eladásával csak jobbak lehettek 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"2006 meg nem adott Sheva gól.
2008 meg nem adott Chelsea 11-es.
2010 Motta jogtalan kiállítása.
2011 RVP kiállítása a továbbjutásra álló Arsenalból 3 perccel azután, hogy egyenlítettek az angolok
2012 Kamu tizi félidõ elõtt 2 perccel.
Bírói segítség nélkül továbbjutni megfizethetetlen,
minden másra ott az unicef."
"Nagyon sok kritika éri a csapatot a két barca elleni meccs után. Fõleg a barcások írják, h nem antifocit kellene tolni stb, meg, h hazai pályán nyerni kellett vna, meg ott nem adtak meg 11est.
Vannak dolgok, amiket soha nem fogok megérteni. Az egyik ilyen a sok helyzet vs kevés helyzet.
Nézzünk már egy kicsit a dolgok mögé. Adott 2x11játékos, és 3-5 bíró. A játékosok azon fáradoznak, h túljárjanak az ellenfelük eszén. A játékos megcsinálja a cselt, és ellövi a lasztit. A védõ megpróbálja ezt megakadályozni. S, hogy jön ez ide? Aki focizott az tudja, nagyon jól tudja, h gólt csak úgy lehet rúgni, ha a játékos ott van, és a végsõ próbánál is túljár (szerencsével, vagy a nélkül) az ellenfél utolsó játékosán, majd belövi a labdát a kapuba.
Tehát hiába volt a barcának 5trilliónyi helyzete, és 600millió ziccere a két meccsen, ha voltak olyan szerencsétlenek, vagy bal*asz*k, h nem lõtték be. Ezt gondolom senki sem látja. Nem is tudom a 2 meccsen mennyi helyzetük volt? 50? Mennyi gólt rúgtak ebbõl? 1et. Emberek 1et! Tehát kéretik elgondolkodni azon, h melyik a jobb mutató: a 50/1, vagy a 6/1?
A foci nem a gólhelyzetek kidolgozásáról szól, hanem azok belövésérõl, és ha így nézzük az nem elég, h eljut a gólhelyzetig a csapat, azt be kell lõni. Ezt a barca nem tette meg, tehát jogosan merül fel a kérdés, h milyen alapon KELLETT ennek a csapatnak továbbjutni? Azért, mert szebben tudnak passzolgatni? Azért, mert több helyzetük volt?
A 11esekrõl direkt nem írtam, mert az más lapra tartozik.
A kedves szurkolóknak azon kellene elgondolkodni, h ha a Milan edzõje, és játékosai bíróznak, akkor vajon, mint csapat, és mint emberek hogyan befolyásolhatta õket a tegnapi 11es? Aki focizott az nagyon jól tudja, h ilyen esemény minden szögletnél van. A játékosok tépik egymást, és vki el fog esni a 16oson belül. A labda a közelében sem volt az elesõ játékosnak. Érdemes megnézni, h mind a 22 játékos értetlenül néz ki a fejébõl az ítéletnél.
Érdemes emlékezni, amikor Robinál elszakadt a cérna, h Alves mosolyogva csitítgatta, ölelgette. Vajon egy BL ki-ki meccsen így ölelgetik egymást a játékosok?
Mindkét csapat játékosai a 11es befújása pillanatában tudták, h ezt a meccset lezsírozták. Ez akkor, és ott mindenkinek feltûnt.
Érdekes, h 1-1 nél, sõt 1-0nál a barca milyen játékot tolt? Annyira más volt a meccs képe, mint 2-1 szünet után. Rettentõen tartott ez a barca a Mialntól, attól, h villannak.
A meccs 3-1nél véget ért, ezt mindkét csapat játékosain lehetett látni. Nézzétek meg hogyan vánszorog Boa visszafele, nézzétek meg Ambro arcát. Nem azért voltak csalódottak, mert kikaptak, hanem ahogyan történt az egész, és ahogyan alakult a "forgatókönyv". Direkt használom ezt a szót, h forgatókönyv. Ezt ennél szebben nem lehetett vna megírni, egyedül még az hibázott a bírónál, h a 93. percben befújjon egy 11est a Milannak. Ezt a 48-50. percben nem merte meglépni... Érdekes volt az is, amikor Robi helyzetbe került, és lefújták. Lehet, h kétes szitu volt, lehet, h kéz volt, de befújta a barca javára.
A kétes szitukat érdemes megnézni, és azt hogyan befolyásolta a bírót a barca. Mert azt tette. Akárhányszor volt "kezezés" az ellenfél egybõl "bírózott", és az láthatóan sokszor a nagy barca-gesztikulálás után fújta be a szabit. Az is megérne 1-2 misét, h a barca 16osa körül tényleg csupán 1x szabálytalankodtak a hazaiak? Valóban ennyire béna az olasz bajnok, h minden egyes alkalommal tisztán tudták elvenni a labdát Robitól/Ibrától/Boától/Nocetõl? Nem hiszem, és ezzel nem vagyok sztem egyedül.
Aki azt írja, h nem így kellett vna fociznia a Milannak, attól megkérdezném, h õ szerinte mégis hogyan? Nagyon jó taktikát épített fel erre a két meccsre a mester, és mûködött is. Láthatóan mûködött, és nem csak én mondom ezt. Azért mûködött, mert a barcasok nem rúgták be a gólhelyzetüket. De vajon miért nem tudták berúgni? 3-1 elõtt vajon mennyi 100%os gólhelyzetük volt? Én úgy emlékszem, h Abbiatinak nem kellett sok bravúrt bemutatnia. A védelem "jól" zárt, hiszen sokszor kiszorított helyzetbõl kellett az ellenfeleknek lõni, és a szabad területet a kapus védte. Volt egy Xavi löket, de az sem ment annyira a szélre. A barca ellen nem lehet más játékot játszani. Mégis hogyan, és mikor?
Amikor 60-70%ban az ellenfélnél van a labda, akkor mit tud az ellenfél tenni? Ti mit csináltok, amikor nem nálatok van a labda? Védekeztek. Ez nem azért volt ilyen, mert a Milan védekezni akart, hanem, mert a barca ellen, amikor õk gurigáznak, akkor nem tudsz mást csinálni: védekezel, és megpróbálsz labdát szerezni.
Szóval én összességében a meccstõl ezt vártam, és rettentõen csalódott vagyok a meccs miatt, mert ha ezt is érdemelte a csapat, de nem ÍGY. És jelen esetben az Így-en van a hangsúly, nem a vereségen. Bizony ez a csapat partiban volt a barcaval mind2 meccsen, és esélye volt továbbjutni. Ha belegondolok abba, h milyen 11est kaptak, akkor nem is kicsi esélye volt továbbmenni a Milannak... Gratulálok a csapatnak, és az ellenfélnek is a sok kidolgozott helyzetért!"
pont ti vagytok azok, akik egy vereség/x után bírózni, pályázni fasomsetudja mit szoktatok kitalálni, de még 1 barca drukkertõl sem hallottam azt, hogy igen, jobbak voltatok, jogosan lett az eredmény az, ami (és most nem erre a meccsre gondolok)
Szóval Barca ellen marad a kemény védekezés, idegekkel kibírni az irányítást, és úgy megnyerni a néhány lehetõségbõl.
Ezek után mondják hogy nem UEFA válogatott... nem hiszem el, hogy ilyen kamu szar 11est fújtak be ellenünk, feljelentik a csapatot hogy szar a San Siro gyepe, mert aztán a két 11eshez kurvára köze volt a gyepnek, szánalmas brigád.
#acm