36663
-
#11235 -
#11234 remélem idéna csapat kép nagyobb és jobb minőségű lesz mint a tavalyi mert nekem eddig egy normális csapat képen nincsen. :( -
#11233 :) Hát én is beszerzek egyet az is tuti:) csak nem biztos hogy eredetit:) -
#11232 húúú nekem nagyon tetszik, minden erőmmel azon leszek h szert tegyek egy ilyenre!!! :) -
mrroma #11231 hello,tenyleg sracok,nem tudjatok pontosabban hogy 19-iken vagy 25-iken lesz a rajt? -
#11230 nekem sem tetszik ez a bwin matrica.... bár lehet h. finomítanak még rajta -
#11229 nekem a Bwin felírat nem tetszik nem kellene alá az a fekete cucc. amugy a hátulja sztem jó:9 az tetszik -
#11228 07/08 home kit, hátulról is -
hááááááát az előző sem tetszett a bemutatáskor, talán a fiúkon jól fog majd állni -
#11226 Hát az is igaz:) De még is a 07/08-as szezon meze:) Szóval nagy esemény:D -
#11225 én is, kíváncsi vagyok az új mezre, bár sztem nagy változást ne várjunk a tavalyihoz képest :) -
#11224 hát remélem azért így fél hat hat fele fenn lesznek a képek -
#11223 volt egy visszaszámláló itt: http://unitidallamaglia.acmilan.com/
biztos azt jelezte h mennyi idő múlva mutatják be a mezeket a San Siroban... az oldalon sztem kicsit később lesznek fenn :S -
7Ryan7 #11222 Hy all! Azt szeretném megkérdezni hogy mikor fog kezdődni az olasz bajnoki szezon? Mert már nagyon várom. Kerestem a neten de seholse volt pontos dátum leirva. -
#11221 De mi van már a mezekkel fél 3 kor volt a bemutatás nem?
Akkor a képek róla mért nincsenek már fent az oldalon?:)
(kcisti türelmetlen a srác:)lol)
-
#11220 szegények, még mindig álmodoznak :D -
#11219 15:36 - A Milan két kiszemeltje Pato és Baptista. Előbbi csak télen csatlakozna az olaszokhoz, de egyértelműen a Milan játékosa szeretne lenni. A Madrid brazilja ma beszélget el Schusterrel, a Milan pedig a hivatalos ajánlatot - kb 15 millió euró - a pénteken kezdődő tornán prezentálja. Ezzel párhuzamosan a Real ott szeretné elcsábítani Kakát. -
#11218 új szerzemény nem hiszem h. kifut ma a San Siroba az új mezzel, kopasz is elmondta h. 2 db igazolás lesz az 1. augusztusban a másik pedig valszeg januárban;) (Pato)
Leonardo ma találkozik Patoval..szal hajrá..amint megvannak a képek az új mezről linkeljük be! -
#11217 Én is remélem, hogy bemutatják. Ezt a napot vártam már mióta új mez, sorsolás, és az új szerzemény, ha minden jól megy. -
#11216 nem baj tudom hogy sok de ő eszmei érték is:) szóval megfizethetetlen:) -
#11215 jó van nem kell marakodni álandóan, most nem szólt semmi rosszat, beírt egy összeget ennyi...
amúgy remélem az új igazolást is bejelentik ma (ha lesz ilyen egyáltalán ) -
#11214 már kíváncsi vok :D -
Holnapi program:
Fél 2-kor sajtótájékoztató és az új mez bemutatása a Giannino étteremben
Fél 3-kor a mez bemutatása a San Siroban és a hivatalos fotók elkészítése
7-től a bajnokság sorsolása. -
#11212 kiszámoltad vagy a tvben hallottad?-.- -
ryhdeksan #11211 Az tudod mennyi pénz,
22,5 milliárd ft
-.- -
#11210 Hát nem azért de szerintem Kaká Többet ér mint 90 millio euro. Inkább szálljanak már le a Kakás témáról a nem az nemet jelent. -
#11209 mindenhol ezt a rekordajánlat Kakáért című baromságot látom:) felesleges ezért milánóba repülniük:) -
#11208 sztem se kell... -
laca70 #11207 Cassano nem kell. -
#11206 álítólag Mijatovics Milánóban van tárgyalni Baptistáról meg Cassanóról... -
#11205 értem. tényleg érdekes lett volna ha név nélkül szaladgálnának :D -
#11204 ez még nem az új mez..egyedül a kapusmez volt az új fehér is kicsit másképp fog kinézni, hazait pedig kedden mutatják be:) -
#11203 sztem am nem ez lesz az idei mez. a nevük sincs rajta.... de lehetséges, h. az.... :D nem tom XD -
#11202 milyen meccsen voltál Nuno? -
#11201 nagyon hasonlít az új mez a régire -
#11200 Lecco-AC Milan 0:4
-
#11199 Jól sikerült az idei első felkészülési mérkőzése az AC Milan csapatának. A piros-feketék az első félidőben Ronaldo révén szerezték meg a vezetést, majd a második játékrészben még háromszor mattolták a Serie C1-ben szereplő Lecco védelmét.
LECCO-MILAN 0-4
Gólszerzők: Ronaldo (40.), Kakà (56.), Brocchi 71.), Seedorf (87.)
Játékvezető: Emiliano Gallione
LECCO:
Varaldi, Carnesalini, Mussoni, Campi, Lomi, Villagatti, Chianese, Corti, Barbieri, Altobelli, Vieri
Vezetőedző: Aldo Dolcetti
MILAN:
Dida (Kalac 45.), Cafu (Oddo 45.), Bonera (Nesta 45.), Kaladze (Simic 45.), Serginho (Jankulovski 45.), Gattuso (Caraglia 71.), Brocchi, Ambrosini (Pirlo 45.), Seedorf, Kakà, Ronaldo (Aubameyang 64.)
Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Forrás: acmilan.com -
A Chelsea, az Inter és a Real Madrid is szeretné megszerezni Alexandre Patót, azonban a fiatal brazil nem titkolja: a Milan ajánlatára vár.
A 17 éves sztárpalánta az átigazolási piac egyik legkeresetebb játékosa lett, ami nem meglepő, tekintve, hogy már ilyen fiatalon ráaggatták az "Új Kaká" nevet.
"A Milantól iderepülnek Brazíliába, hogy engem leigazoljanak? Ez fantasztikus" - nyilatkozta Pato a spanyol "As"-nek, illetve számos brazil lapnak is.
"Nem fogok találkozni a képviselőikkel, egészen addig, amíg az Internacional és az ügynököm nem adják meg az engedélyt. Jelenleg csak várni tudok, és reménykedni."
A hírek szerint hétfőn a Milan képviseletében Leonardo utazik majd Brazíliába, hogy megegyezzen a játékos klubjával, az Internacionallal. A hétvégén Carlo Ancelotti nyilatkozatában tett rá utalást, hogy Pato valószínüleg januárban csatlakozhat a Milanhoz, miután betöltötte 18. életévét.
A Milan ajánlata állítólag 14 millió font körül mozog, amivel jócskán előnyben van az Inter, a Chelsea és a Real Madrid előtt.
Az eset idáig nagyban hasonlít Kaká 2003-as szerződtetéséhez, ahol szintén Leonardo képviselte az olaszokat, és vállalt oroszlánrészt a fiatal zseni leigazolásában. Kakánál maradva, az ő jelenléte szintén döntő fontosságú lehet Pato döntésében, a fiú családja ugyanis szeretné, ha lenne mellette egy pozitív példakép, amikor elköltözik Európába.
A pletykák szerint öt éves szerződést kínálnának Patónak, évi 800000 fontos fizetéssel, amely 2011-12-től évi 1,3 millió fontra emelkedne.
Forrás: channel4.com
-
#11197 na örülök h nyertünk 4:0-ra, bár nem láttam mert nekem is meccsem volt, Roninak nagyon örülök h betalált és See is remélem hozza azt amit a szezon vége felé! -
#11196 ja Seedorf a múlt szezonban főleg a vége felé nagyon jó volt