36663
-
#11275 nah végre:) -
#11274 királyság Pato a Milané :)))) -
Bereet #11273 most már jöhet Nasri is :D -
#11272 A Milan hivatalos oldalán bejelentette, hogy a hatalmas tehetségnek kikiáltott Alexandre Pato immár a vörös-feketék játékosa. Pato szeptember 3-án csatlakozik a Milanhoz, ahol kezdetben csak az edzéseken és a barátságos mérkőzéseken vehet részt, 2008. január 3-tól pedig hivatalos találkozókon is szerepelhet majd.
ohh igen! Végre PAto a Milané:) -
#11271 Nasri ha jól tudom középpályás, így szerintem a real még harcban marad Pato-ért...de mostmár hülye is lenne csak úgy kiszálni amikor mind2 klubb ajánlatát elfogadták és már csak Pato döntésére várnak. -
#11270 Pato=MIlan!!! Remélem:) -
#11269 most olvasom h a Madirid megakarja szerezni Nasrit, és sztem így Patoért már csak mi maradunk harcban :) -
#11268 Donadoni beletörődött Nesta elvesztésébe
Külföldi labdarúgás
Francesco Totti után Alessandro Nesta is bejelentette, hogy a jövőben nem kíván az olasz nemzeti együttesben szerepelni. A szövetségi kapitány tudomásul vette a döntést.
Roberto Donadoni Totti elvesztése után már meg sem lepődött, hogy ismét gyengült az olasz válogatott, a szakember nem próbálja meg meggyőzni Alessandro Nestát, hogy gondolja meg magát.
- Nesta döntését mindenkinek tiszteletben tartani kell. Nem tudom, mit hoz a jövő, de nem fogom kényszeríteni Alessandrót, hogy játsszon a nemzeti együttesben - mondta Donadoni.
A Milan védője sorozatos sérülései miatt döntött úgy, hogy a jövőben nem vállalja a válogatott fellépéseket, de attól félt, hogy a szövetségi kapitány nem tartja tiszteletben elhatározását, és megpróbálja "rékényszeríteni" a játékot. -
#11267 Alexandre Pato legfrissebb nyilatkozatában egyértelmű utalást tett arra nézve, hogy a Milant részesíti előnyben a Real Madrid ellenében.
"Mindig is Ronaldo volt a példaképem, nagyon boldog lennék, ha mellette játszhatnék. Mesélt nekem a Milanról, és csak pozitív dolgokat tudott mondani. A Milan egy igazi nagy klub, erős kerettel" - nyilatkozta Pato a spanyol Sport-nak.
A Sport szerint Patóért 10 millió fontot szeretne kapni az Internacional, míg további 5 millió font kerülne elosztásra a játékos és ügynöke között.
Forrás: channel4.com -
#11266 még nem döntött csak a Milan részesíti előnyben, Ronaldo a példaképe és Kaká játékát is nagyon szereti! -
#11265 hiányolom Ronaldot meg Gilat, de így is képesek vagyunk megnyerni a tornát :) -
#11264 nem tudom én is csonálkoztam rajta.De ez van mit lehet csinálni -
#11263 hát akkor remek formában volt... -
#11262 Mert sérült! Gilával és Pippoval együtt! Legalábbis az acmilan.hu fórumán ezt írják.
NEm baj remélem ettől még megnyerjük a Tornát és a MAdridnak meg Kaká lő egy mester hármast:) -
Bereet #11261 R99 mért nem megy -
#11260 1 csatárral megyünk a tornára...plusz még Ricky is játszhat csatárt -
#11259 A sports.it-en és a calciomercato-n ez a főcím:
Pato ha scelto: "Voglio il Milan"
vagyis hogy Pato döntött: a Milant akarja. -
#11258 keret a moszkvai tornára:
Dida, Kalac, Fiori.
Jankulovski, Serginho, Favalli, Oddo, Kaladze, Bonera, Cafu, Nesta, Simic.
Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Gourcuff.
Kakà, Aubameyang. -
#11257 Alexandre Pato, a 17 éves brazil szupertehetség nyilatkozata szerint augusztus 15-ig eldönti, hogy a Milanban vagy a Real Madridban folytatja pályafutását.
Pato az egyik legkeresettebb játékos jelenleg a piacon, többek között a Chelsea, a Liverpool és az Inter is komolyan érdeklődött iránta, azonban mára két csapatra szűkült az esélyesek listája. Az Internacional a hírek szerint 15 millió fontot szeretne kapni játékosáért, azonban a kivásárolási záradék a szerződésében 'mindössze' 9 millió fontot jelöl meg.
"Édesapám útban van hazafelé, Olaszországban és Spanyolországban járt, hogy megismerje a Milan és a Real nújtotta lehetőségeket" - nyilatkozta Pato a globoesporte.com-nak.
"Pato a következő néhány napban döntésre fog jutni. A dolgok természetesen nem mehetnek tovább ebben a bizonytalanságban, így döntenünk kell az egyik csapat mellett. Augusztus 15-ig megszületik ez a döntés, de addig már nincs értelme megújítani jelenlegi szerződését az Internacionallal" - erősítette meg Pato édesapja.
Forrás: channel4.com -
#11256 Alessandro Nesta ma meglepő kijelentést tett:
„Nem fogok többet pályára lépni a nemzeti tizenegy színeiben. Véget ért egy nagy kaland. Nagyon szomorú vagyok. Mindig izgalommal töltött el, ha magamra húzhattam a válogatott mezét, és az atmoszféra is különleges volt a csapatnál. Életem egyik legörömtelibb élménye volt játszani ebben a gárdában, de már többet nem lesz ilyenben részem.”
Forrás: acmilan.com
-
#11255 sorry a pénzügyi tanácsadója...manager az a vater -
#11254 moszkvai tornán remélem elverjük őket Kaká mesterhármast várok, de Roni is beköszönhet:) ha a Hannover elverte őket;) bár igaz mi is most kezdtük el a felkészülést szal arra nem foghatják majd a vereséget:))) -
#11253 Kaká megfizethetetlen... nem lehet pótolni, ő a Milan új szimbóluma, nem a pénzzel van a baj... Calderonék mindent pénzben mérnek, menedzsere biztos jóljárna azért is erőlteti h. fontolja meg, kezdőnk megvan minek igazoljunk 3 minőségi játékost? kiegészítő emberek kellenek..nekünk csapatunk van nem építgetünk...mint a Real, még1 érv Kaká minek menne egy "vesztes" csapatba egy nyertesből..ennél sokkal többre tartom emberileg is... -
#11252 Lehet megvárom amig behozzák a Dechatlonba:) -
#11251 Igaz! Nekem ez a mez eleinte nem tetszett, de kezdek vele megbarátkozni. Am. hol van az új szerzemény?:) -
#11250 70 euroba kerül az uj mez de én megfontolnám azt h külföldi oldalrol rendeljetek mert ugy kibaszott drága lesz!!!!!!!!!!!!!! -
#11249 70 euro ha jót zézztem:) -
#11248 mennyiért lehet a mezt megrendelni ? -
#11247 Nekem egy ilyen trikó is kellene, nagyon tetszik:)
Csak reggelnem kellene a com ra mert nem az én loginommal lépek be, és úgy nem tudok magamnak rendelni nem?
-
-
#11245 Így van, és Kaká még fiatal előtte áll csomó jó szezon.
Szóval őt nem adjuk el.
Sheva meg így járt. -
#11244 ez igaz, de hajthatatlan vagyok és én tuti nem adnám el :) -
ryhdeksan #11243 ja csak nálatok Kaka formában van -
#11242 hát a pénz nem lenne rossz ,de én akkor sem adnám el... van pénz mert nem szegény a klub csak a vezetőség szarakodik... Shevát eladtuk, de Kakát remélem nem fogjuk, olyan mintha tőletek menne el Adriano -
ryhdeksan #11241 Ennyi pénzért vehetne a milan még 3 minőségi játékost, és azért nem nagyon igazoltatok szóval lehet jól jönne. Sztem még shevat is vissza hoznátok. -
#11240 9:36 - Kaká képviselője továbbra is csak annyit mond, hogy ügyfelének komolyan el kell gondolkoznia az ajánlaton. Jelenleg is folynak tárgyalások a két klub között más játékosokról is, a pénteken kezdődő torna pedig még közelebb hozhatja a feleket.
-
#11239 Tegnapi edzés:
-
#11238 nekem kell ilyen mez az tuti :) -
#11237 Nekem ez a mez nem nagyon jön be!!! De viszont az a polo amit a Bl megnyerése után adtak ki az nagyon amit megis rendeltem tegnap!!! -