A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
Az olasz lapok így értékelték a Bayern-Milan találkozón pályára lépõ játékosok teljesítményét:

LA GAZZETTA DELLO SPORT

BAYERN MONACO: Rensing 6.5; Sagnol 6, Lucio 6.5, Ismael 6, Lahm 6; Salihamidzic 6 (58’ Karimi 5.5), Demichelis 6.5, Ze Roberto 6 (76’ Scholl -); Ballack 6.5; Makaay 5.5 (79’ Guerrero -), Pizarro 5.5.

MILAN: Dida 6 (68’ Kalac n.r.); Stam 6.5, Nesta 6.5, Kaladze 6, Serginho 6; Gattuso 6 (85’ Vogel -), Pirlo 5, Seedorf 5 (90’ Jankulovski -); Kakà 6; Shevchenko 6, Gilardino 5.

IL CORRIERE DELLO SPORT

BAYERN MONACO: Rensing 6; Sagnol 6, Lucio 6.5, Ismael 5, Lahm 6; Salihamidzic 7 (58’ Karimi 5.5), Demichelis 5.5, Ze Roberto 6 (76’ Scholl -); Ballack 6.5; Makaay 5.5 (79’ Guerrero -), Pizarro 6.

MILAN: Dida 6.5 (68’ Kalac n.r.); Stam 6.5, Nesta 5.5, Kaladze 7, Serginho 6; Gattuso 6 (85’ Vogel -), Pirlo 5, Seedorf 5.5 (90’ Jankulovski -); Kakà 7; Shevchenko 6, Gilardino 5.5.

TUTTOSPORT

BAYERN MONACO: Rensing 6.5; Sagnol 6.5, Lucio 6, Ismael 5.5, Lahm 6; Salihamidzic 6.5 (58’ Karimi 5.5), Demichelis 6.5, Ze Roberto 5.5 (76’ Scholl -); Ballack 7; Makaay 5 (79’ Guerrero -), Pizarro 6.

MILAN: Dida 6.5 (68’ Kalac n.r.); Stam 6, Nesta 5.5, Kaladze 6.5, Serginho 6; Gattuso 6.5 (85’ Vogel -), Pirlo 5.5, Seedorf 5.5 (90’ Jankulovski -); Kakà 6; Shevchenko 6.5, Gilardino 5.

Forrás: acmilan.com

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
tegnap

DEXTER92
BAYERN-MILAN MECCS MÁR VOLT??????

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

forza milan
Vezet az Ajax!Huntelarr ügyeskedet..😄

Sheva
DIDA: OFFICIAL A.C. MILAN RELEASE
2/22/2006
MILAN - A.C. Milan communicates that Nelson Dida underwent an x-ray at the Le Betulle clinic this afternoon. The examination has confirmed the diagnosis of a tibia-tarsal lesion and the absence of any bone lesions. The recovery time is set for the next few days.

Sheva
csak szögletig jutottunk

tep
az elsõ félidõben nem is rugtunk kapura???..........ez elég gáz 😞

\"SLICE of LIFE\"

forza milan
Reméljük,én nem csak egyet<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>...😄

Sheva
úgy legyen de egy Shevchenko gólt ígérhetek a visszavágóra is <#worship>

fernando torres
ti fogtok továbbjutni
a németeknek nem sikerült semmit kitalálni a védelmetek ellen ,csak folyamatosan ivelgették felfelé a labdát

Sheva
jaja nagy volt

de majd a visszavágón eldõl minden

fernando torres
nem volt rossz meccs
Ballack eszméletlen nagy gólt vert

Sheva

Sheva

Sheva
Dida-t bokasérülés miatt a mérkõzés 66. percében le kellett cserélni. Az elsõ röntgen szerint nincs törés, de a következõ órákban újabb vizsgálatokat végeznek a brazil kapus bokáján.

Forrás: acmilan.com

forza milan
Naja...😄

tep
Lpool , PSV meg a Real szívott......szal....

\"SLICE of LIFE\"

tep
1:1 idegenben.......az nem rossz

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
VÉGE!

Sheva
Vogel jött be Gattuso helyére... kellett Gattusot ki is állíthatták volna (szokás szerint)

forza milan
Lehetne lassan cserélni,noén menek,örülhettek,megnézem az uccso 6 percer+hossz...ami sztem a mai meccsen 5perc kb,de lehet hogy kevésis!Csá all,Forzá!

forza milan
Tááámadásssss....Stam vezeti,Gila,elvszi aza köcsög német,Csere...

forza milan
Ne sértegessük...😄DEJÓUYOO LENNE HA UHHOHH BEVARRNÁNK EGYET NEKIK,IGYIS AMGABIZTOSABBAK VUNK,HÁTMÉG UGY..😄

forza milan
Kalácsnak még nemvolt védenivalója...Kalac,bocsánat..😄

forza milan
CumiCumi,Mivotez vaz?Kapusokban már egálban vunk..Kibaszhatnánkmár a hogyishivjákkal,nevemsenki kapus...😄Nemtuum hogyhijják...😄

Sheva
Sheva is kihagyta

forza milan
Hogy mondjak vmit elszántabbnak látszik mint Dida...Majd meglessük mittud!Csak nehogy elsö ladbaérintés a kapuban kössön ki...😞

forza milan
Jóvan,nyugi látom...Akko Didának szevasz tavasz van...Kalács bebizonyithatja miylen kemény harmadosztályból érkezett hozzánk!Forza!

Sheva
Kalacra egy DVD tokot nem bíznék :S

na de remélem megmutatja h nem balfasz õ

forza milan
Visszahatott,megátkoztam a Bayernt,hogy szarban van,mert nem Kahn véd,na rábasztam(tunk)...

Sheva
Dida nem tudja folytatni nem látod?

forza milan
Bazdmeg!Váááááááá

forza milan
Bázdmeg,Kalácsot beakarja küldeni,ez nem normális bazdmeg!

Sheva
szevasz Didának a bokája kiment <#wilting><#wilting><#wilting>

forza milan
Bevok indulva,gólörömi hatás!😄

:ASD:SD:ASD:SDASD:ASD:A😄D:😄ASD:A😄😄

Sheva
bazze összesen nem írtál ide ennyit mint ezalatt a mecs alatt

forza milan
Egyébként Pirlo bevarrhatna egykét szabigult!

forza milan
Most nnnnnnem kéne hozni ezt a kihagyós formát!Gattusot fektették,szabad!

forza milan
BAzdmeg Gila!Ne siessnükmár ennyire,ha lekezeli(volt üres helye böven,most megint örülhetnénk),bár örülök,most beálltak védekezni,és mi támadgatunk..😄

Sheva
bazze Gila mit hagyott ki

forza milan
Megvan a remény Sheva,megvan a remény fiuk(lányok..😄),megvan a remény Föld!<#mf2><#idiota>Nemkel rögötn feladni!Most idegesek a bajorok,kikell használni,zavarban vannak,látszik!Szabálytalansággal állitanak emg minket!

Sheva
na most nem beállni védekezni CA

tep
<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

forza milan
Na,lehet hogy most megszivjuk magunkat!

Sheva
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL SHEVA

forza milan