36663
-
#11355 65.perc Ambrosini,Pirlo le Guffi,Brocchi be -
#11354 Serginho állt be Janku helyére -
#11353 1-0 a Betisnek 11es volt, Cafú,Storari álltak be még Janku helyett talán Favalli...Storari "kihúzta" Sobis lábát, szvsz a labdát már elütötte nem volt szabálytalan... jó lesz a folytatás -
#11352 az a meg nem adott gól az les volt, hangulat az télleg ottvan:) -
#11351 egy kis összefoglaló: az elején majdnem meglepett minket a Betis, aztán kezdett helyreállni a rend:) széleket szépen megjátszuk,Janku többet fut fel mint Oddo, középpályánk szűrhetne jobban is jobb oldalt Odonkor elég aktív a Betisnél, Sobis sem játszik rosszul, Nesta,Kaladze megoldja amit kell:) Kaká "gólpasszt" adott Gilának, de az nem tudta a kapuba gurítani 5 m-ről, szal benne van a gól, nagyon akar,küzd... szabadokat Pirlo végzi, több figurát is megpróbáltunk eddig eredménytelenül, birtokoljuk a labdát, szerintem nyerünk, mutatott játékkal elégedettek lehetünk szvsz, ja és Carlo a meccs végére végez a doboz cigijével
lényeg: Betis - Milan a félidőben 0-0, forza! -
North #11350 0-0 félidőben. Mivel 100 éves jubileumot ünnepel a Betis, így telt ház van, kurva jó a hangulat és ennek megfelelően nem is lazáz túlzottan egyik csapat sem. Mindkét oldalt voltak nagy helyzetek, nekünk egy meg nem adott gól. Inkább mi irányítunk. -
#11349 azért majd pillanateredményeket meg kommenteket árasztani! :) -
#11348 minjár kezdődik a meccs, Forza! -
North #11347 Italia 1 közvetíti. Streamerone-nal befogható. Részletekért: acmilan.hu fóruma.:) -
#11346 Srácok ha valki tud egy linket ahol lehet nézzni a mai meccset az linkelje már majd be plz:) köszi előre is:) -
#11345 Ancelotti nagy kész :D -
#11344 remélem nyerünk, de a legfontosabb h ne sérüljön le senki -
#11343 Carlo Ancelotti kijelölte a Betis ellen pályára lépő kezdőcsapatát.
Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Gilardino
A teljes keret:
Dida, Fiori, Storari, Cafu, Oddo, Nesta, Bonera, Simic, Kaladze, Favalli, Jankulovski, Serginho, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Pirlo, Gourcuff, Seedorf, Kakà, Aubameyang, Gilardino.
Forrás: acmilan.hu
-
ryhdeksan #11342 rendes tériszonyom van a képektől a stadionnál .D -
#11341 Az AC Milan csapatánál ismét képbe került a Palermo védője, Cristian Zaccardo.
A piros-feketék vezetői fontolóra vették az olasz hátvéd megszerzését, mivel Carlo Ancelotti középen számít Massimo Ambrosinira.
Forrás: tribalfootball.com
Az AC Milan csapata döntetlennel kezdte a 2007-es malajziai utánpótlás Bajnokok Kupáját. A mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott, de a második félidő 11. percében Nogueira révén vezetést szereztek a brazilok. A válasz nem késett sokat, és bő 10 perccel később Pierre Aubameyangnak köszönhetően egyenlítettek a milánói fiatalok.
Flamengo-Milan 1-1
Gólszerzők: Nogueira, illetve Pierre Aubameyang
Forrás: acmilan.hu
-
#11340 jók:D -
#11339 :DDD -
Gyureszka #11338 Én lennék az a jó barát.. :O -
A képeket egy jó barátom csinálta nekem nagyon tetszenek. Ti mit szóltok hozzá szerinttem nem rosszak sőt kifejezetten jók:)
-
#11336 Remélem nem jut eszükbe Decora rácsapni!!!! Nála jobban játékost nem utálok! -
#11335 Deco 15 millió fontért eladó --- nem csapunk le rá? :| -
#11334 nemértem én se minek kellene ő, bár sztem csak pletyka... Sneijdert nem igazoljuk le padra az tuti... -
#11333 még mindig Sneijder párti vagyok, vkp-nak,szélsőnek,irányítónak is alkalmazható a srác-.-
-azokon a Lyon meccseken amiken láttam Kallstromot játszani ott nem nyújtott vmi nagyot -
#11332 majd bebizonyítja a szkeptikusoknak:) -
#11331 jó nem kell túlsztárolni hiszen 17 éves mindössze, de lebecsülni se kell -
#11330 Hát ebben biztos vagyok Már várom hogy játszon:) -
#11329 na az jó:) úgy se jönn nagyobb sztár aki 7-esbe játszik mostanábban:) -
#11328 Meglátjuk h milyen??? Egy videobol nem lehet megálapítani h milyen mert otta legjobb megmozdulásait teszik be!!! Ilyen videot rollam is lehetne csinálni!! -
#11327 AC Milan figyelemmel kíséri Kim Kallstrom (Olympique Lyon) teljesítményét. A Tuttosport szerint a piros-feketék vezetői tisztában vannak azzal, hogy a Valencia és a Real Madrid is érdeklődik a svéd labdarúgó iránt, de készek lecsapni a játékosra, ha a klubja hajlandó elengedni.
A Milannál szívesen látnának egy tapasztalt támadó középpályást Carlo Ancelotti csapatában, és mivel megakadtak a tárgyalások Julio Baptista ügyében, ezért az olaszok figyelme most Kallstrom felé fordult.
Forrás: tribalfootball.com -
#11326 sztem jobban megbecsüli mint Oliveira :) -
#11325 Pato lesz Sevcsenko utódja
Az AC Milan frissen igazolt brazil csatára Andrij Sevcsenko egykori mezszámát, a 7-es kapta meg a következő szezonra.
A 17 éves játékos nem ijedt meg a lehetőségtől, hogy a világ egyik legerősebb klubjában futballozhat, és az otthonától való hatalmas távolság sem izgatja különösebben.
- Tizenhárom éves koromban jöttem el otthonról, a szülővárosomtól többszáz kilométerre nőttem fel, és nem volt vele semmi problémám. Messze voltam a családomtól, s bár ez a távolság most megsokszorozódott, biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi probléma. A Milan olyan, mint egy nagy család, és ez segít majd a beilleszkedésben - mondta Pato, aki azt is elárulta: szerette volna, ha a 11-es mezszámot kapja a klubtól a következő szezonra, de erre Gilardino tartott igény, így végül beérte a 7-essel, ami legutóbb egy másik nagy sztár, Andrij Sevcsenko mezén díszelgett Milánóban. -
#11324 Pato Milanelloban:
-
#11323 Pato állítólag a 7-es mezt kapta -
mrroma #11322 itt vagyok 50-km re Sevillatol, kimegyek megnezem oket, meg drukkolok is nekik, bar nem valoszinu hogy tul jo mecs lesz de azert megiscsak a BL gyoztesek, 25 €-t meger -
#11321 majd az acmilan.hu fórumán kell nézni mert ott bíztos beírják. de ha ott nem akkor it is biztos valaki linkel majd ha adja egyáltalán valami. -
#11320 augusztus 9. 21:00. Betis-Milan. Nem tom, h. közvetíti-e valameik csatorna :) -
mrroma #11319 tenyleg jatszik a Milan a Betis-el? Ha tudjatok mikor es hanytol megkoszonnem. hello -
#11318 Hát nézzél megróla pár videót.. szerintem tehetséges -
#11317 Írjátok be a youtube-be h. Pato, és meglátjátok, h. mien. -
#11316 http://www.i-tv.hu/index.php?chid=1262
Nemtudom érdekel e valakit, Serie A gólok mennek egész nap:)[nem reklámnak szántam]