A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2/27/2006
MILAN - Below are the players away on international duty
MONDAY 27 FEBRUARY 2006
Australia get together (KALAC) at Eindhoven (Holland)
TUESDAY 28 FEBRUARY 2006
Azerbaijan-UKRAINE (SHEVA) at Baku
WEDNESDAY 1 MARCH 2006
Russia-BRAZIL (KAKA’😉 in Moscow
Turkey- CZECH REPUBLIC (JANKULOVSKI) in Izmir
Scotland-SWITZERLAND (VOGEL) in Glasgow (Hampden Park)
ITALY (NESTA, PIRLO, GILARDINO)-Germany in Florence
Argentina-CROATIA (SIMIC) in Basil (Switzerland)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
tribalfootball.com - February 27, 2006
AC Milan are chasing Santos teenager Neymar.
The 14 year-old whizkid is already being likened to Real Madrid star and former Santos prodigy Robinho.
Milan have been tipped off about Neymar by South American ambassador Leonardo and are anxious to secure a deal for the youngster.
tribalfootball.com - February 27, 2006
AC Milan striker Andrei Shevchenko has dismissed reports of a £50 million summer move to Chelsea.
The Ukraine international declared: "This appears illogical to me. It won't happen. I have a contract with Milan until 2009.
"And I am emotionally connected to the Rossoneri colours."
Milan vice-president Adriano Galliani also declared: "This transfer news is completely false."
de kalács nem volt rossz tegnap
Didárol van valami hír?Bayern ellen már védhet?
Ez a Kalac azért nem egy nagy szám!
FORZA MILAN
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Dida sokkal jobb és várom h felépüljön minnél elõbb
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
BUDA > miskolc.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Orulok hogy elszorakoztathattalak titeket😊))
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
mekkora arca volt még amikor elkezdett flémeli a topikomba
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"SLICE of LIFE\"