36663
  • LasCar16
    65.perc Ambrosini,Pirlo le Guffi,Brocchi be
  • LasCar16
    Serginho állt be Janku helyére
  • LasCar16
    1-0 a Betisnek 11es volt, Cafú,Storari álltak be még Janku helyett talán Favalli...Storari "kihúzta" Sobis lábát, szvsz a labdát már elütötte nem volt szabálytalan... jó lesz a folytatás
  • LasCar16
    az a meg nem adott gól az les volt, hangulat az télleg ottvan:)
  • LasCar16
    egy kis összefoglaló: az elején majdnem meglepett minket a Betis, aztán kezdett helyreállni a rend:) széleket szépen megjátszuk,Janku többet fut fel mint Oddo, középpályánk szűrhetne jobban is jobb oldalt Odonkor elég aktív a Betisnél, Sobis sem játszik rosszul, Nesta,Kaladze megoldja amit kell:) Kaká "gólpasszt" adott Gilának, de az nem tudta a kapuba gurítani 5 m-ről, szal benne van a gól, nagyon akar,küzd... szabadokat Pirlo végzi, több figurát is megpróbáltunk eddig eredménytelenül, birtokoljuk a labdát, szerintem nyerünk, mutatott játékkal elégedettek lehetünk szvsz, ja és Carlo a meccs végére végez a doboz cigijével
    lényeg: Betis - Milan a félidőben 0-0, forza!
  • North
    0-0 félidőben. Mivel 100 éves jubileumot ünnepel a Betis, így telt ház van, kurva jó a hangulat és ennek megfelelően nem is lazáz túlzottan egyik csapat sem. Mindkét oldalt voltak nagy helyzetek, nekünk egy meg nem adott gól. Inkább mi irányítunk.
  • Palinko
    azért majd pillanateredményeket meg kommenteket árasztani! :)
  • LasCar16
    minjár kezdődik a meccs, Forza!
  • North
    Italia 1 közvetíti. Streamerone-nal befogható. Részletekért: acmilan.hu fóruma.:)
  • DjCooll
    Srácok ha valki tud egy linket ahol lehet nézzni a mai meccset az linkelje már majd be plz:) köszi előre is:)
  • Nuno88
    Ancelotti nagy kész :D
  • Nuno88
    remélem nyerünk, de a legfontosabb h ne sérüljön le senki
  • DjCooll
    Carlo Ancelotti kijelölte a Betis ellen pályára lépő kezdőcsapatát.

Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Gilardino

A teljes keret:

Dida, Fiori, Storari, Cafu, Oddo, Nesta, Bonera, Simic, Kaladze, Favalli, Jankulovski, Serginho, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Pirlo, Gourcuff, Seedorf, Kakà, Aubameyang, Gilardino.

Forrás: acmilan.hu

• ryhdeksan
    rendes tériszonyom van a képektől a stadionnál .D
  • DjCooll
    Az AC Milan csapatánál ismét képbe került a Palermo védője, Cristian Zaccardo.

A piros-feketék vezetői fontolóra vették az olasz hátvéd megszerzését, mivel Carlo Ancelotti középen számít Massimo Ambrosinira.

Forrás: tribalfootball.com

Az AC Milan csapata döntetlennel kezdte a 2007-es malajziai utánpótlás Bajnokok Kupáját. A mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott, de a második félidő 11. percében Nogueira révén vezetést szereztek a brazilok. A válasz nem késett sokat, és bő 10 perccel később Pierre Aubameyangnak köszönhetően egyenlítettek a milánói fiatalok.

Flamengo-Milan 1-1
    Gólszerzők: Nogueira, illetve Pierre Aubameyang

Forrás: acmilan.hu
  • Kaplartom
    jók:D
  • LasCar16
    :DDD
  • Gyureszka
    Én lennék az a jó barát.. :O
  • DjCooll

A képeket egy jó barátom csinálta nekem nagyon tetszenek. Ti mit szóltok hozzá szerinttem nem rosszak sőt kifejezetten jók:)
  • Szabi 22
    Remélem nem jut eszükbe Decora rácsapni!!!! Nála jobban játékost nem utálok!
  • Nuno88
    Deco 15 millió fontért eladó --- nem csapunk le rá? :|
  • Nuno88
    nemértem én se minek kellene ő, bár sztem csak pletyka... Sneijdert nem igazoljuk le padra az tuti...
  • LasCar16
    még mindig Sneijder párti vagyok, vkp-nak,szélsőnek,irányítónak is alkalmazható a srác-.-
    -azokon a Lyon meccseken amiken láttam Kallstromot játszani ott nem nyújtott vmi nagyot
  • LasCar16
    majd bebizonyítja a szkeptikusoknak:)
  • Nuno88
    jó nem kell túlsztárolni hiszen 17 éves mindössze, de lebecsülni se kell
  • DjCooll
    Hát ebben biztos vagyok Már várom hogy játszon:)
  • DjCooll
    na az jó:) úgy se jönn nagyobb sztár aki 7-esbe játszik mostanábban:)
  • Szabi 22
    Meglátjuk h milyen??? Egy videobol nem lehet megálapítani h milyen mert otta legjobb megmozdulásait teszik be!!! Ilyen videot rollam is lehetne csinálni!!
  • Nuno88
    AC Milan figyelemmel kíséri Kim Kallstrom (Olympique Lyon) teljesítményét. A Tuttosport szerint a piros-feketék vezetői tisztában vannak azzal, hogy a Valencia és a Real Madrid is érdeklődik a svéd labdarúgó iránt, de készek lecsapni a játékosra, ha a klubja hajlandó elengedni.

A Milannál szívesen látnának egy tapasztalt támadó középpályást Carlo Ancelotti csapatában, és mivel megakadtak a tárgyalások Julio Baptista ügyében, ezért az olaszok figyelme most Kallstrom felé fordult.

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    sztem jobban megbecsüli mint Oliveira :)
  • Nuno88
    Pato lesz Sevcsenko utódja

Az AC Milan frissen igazolt brazil csatára Andrij Sevcsenko egykori mezszámát, a 7-es kapta meg a következő szezonra.

A 17 éves játékos nem ijedt meg a lehetőségtől, hogy a világ egyik legerősebb klubjában futballozhat, és az otthonától való hatalmas távolság sem izgatja különösebben.

- Tizenhárom éves koromban jöttem el otthonról, a szülővárosomtól többszáz kilométerre nőttem fel, és nem volt vele semmi problémám. Messze voltam a családomtól, s bár ez a távolság most megsokszorozódott, biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi probléma. A Milan olyan, mint egy nagy család, és ez segít majd a beilleszkedésben - mondta Pato, aki azt is elárulta: szerette volna, ha a 11-es mezszámot kapja a klubtól a következő szezonra, de erre Gilardino tartott igény, így végül beérte a 7-essel, ami legutóbb egy másik nagy sztár, Andrij Sevcsenko mezén díszelgett Milánóban.
  • Nuno88
    Pato Milanelloban:

• Nuno88
    Pato állítólag a 7-es mezt kapta
  • mrroma
    itt vagyok 50-km re Sevillatol, kimegyek megnezem oket, meg drukkolok is nekik, bar nem valoszinu hogy tul jo mecs lesz de azert megiscsak a BL gyoztesek, 25 €-t meger
  • DjCooll
    majd az acmilan.hu fórumán kell nézni mert ott bíztos beírják. de ha ott nem akkor it is biztos valaki linkel majd ha adja egyáltalán valami.
  • Kaplartom
    augusztus 9. 21:00. Betis-Milan. Nem tom, h. közvetíti-e valameik csatorna :)
  • mrroma
    tenyleg jatszik a Milan a Betis-el? Ha tudjatok mikor es hanytol megkoszonnem. hello
  • DjCooll
    Hát nézzél megróla pár videót.. szerintem tehetséges
  • Kaplartom
    Írjátok be a youtube-be h. Pato, és meglátjátok, h. mien.
  • passatgt
    http://www.i-tv.hu/index.php?chid=1262

Nemtudom érdekel e valakit, Serie A gólok mennek egész nap:)[nem reklámnak szántam]