36663
  • Nuno88
    Verratti gyerek jöhetett volna ide :)
  • Hunor88
    Az biztos, de egyébként eddig a Milan volt az álma, ő akart lenni az új-Inzaghi (nem biztos hogy jól emlékszem, de valami ilyet is mondott), erre a PSG lett az álma... Azt is nyilatkozta, hogy ezt már soha nem hagyja el, de akkor hogy nyer BL-t a PSG? :D
    Egyedül Verrattit értem meg, hogy odament, ő még fiatal és egy jó hely, hogy minél jobb legyen.
  • Nuno88
    FM 2012/13 kicsit realisztikusabban :)
  • acm689
    ezt komolyan nem értem. állítólag Kaká is a célpontok között. minek ennyi középpályás és támadó középpályás?
  • bakkerman
    *500m€
  • bakkerman
    nem értem minek szórakozik a játékosokkal ez az arab,egyszerűbb lenne kitöltene egy 500€ euros csekket a cége nevére,odaadná Berlusconinak,és akkor övé az egész Milan. Ha mákja van,kap mellé pl.: egy Cataniat is,ahova küldhet egy kezdőre való arab srácot az országából.
  • DeerHunter01
    :DDDD Ez már vicc.
  • acm689
  • Nuno88
    "Elméletileg 35 millió eurót ajánlott a PSG Boatengért. Milan4ever facebook oldalán olvastam és eddig csak reális híreket olvastam náluk!"

acmilan.hu fórumról

BEFOSNÉK MÁR KOMOLYAN! :D:D:D
  • Nuno88
    Ha megcsókolja a címert megölöm...
  • DeerHunter01
    ADAS,DAsd?AS?dA?dA
  • limperatore
    Ibrahimovic sul Psg: "E' un sogno che si avvera"

Egy álom vált valóra

:SA:DSA:SD::DDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DSA:DSADS:DS:
  • Nuno88
    Elvileg simán, hiszen a PSG 3. vagy 4. számú kalapban lesz, mi meg ugye 1. kalaposak vagyunk.
  • acm689
    az lesz szép, ha összekerülünk a PSG-vel a BL-ben! :S:D Lehetséges egyébként?
  • DeerHunter01
    Ez mind igaz amit leírtál, csak arra akartam kilyukadni, hogy őt már nem fogja boldoggá tenni az a +1 millió euró, hisz neki aprópénz. Az meg, hogy Galliani összevissza hazudozik folyamatosan, először bejelenti hogy maradt Silva (szerződéshosszabbítás), aztán hogy Ibra sem megy, övé lesz a 10-es számú mez, végül mindkettő egyszerre elment, az szégyen.
  • Nuno88
    Na Ibra is hivatalos lett. Most már kijelenthetjük hogy valóban nincs egy vezére sem a csapatnak.
  • Voyager5
    Akkor máshogy fogalmazok:
    Dolgozol egy helyen ahol szeretsz lenni - kapsz 100.000 Ft-ot, azonban itt kitalálják, hogy holnaptól elkell menned egy másik (számodra szarabb) helyre, ugyanennyiért.
    Belemennél?
    Rohadtul nem jársz jól, mert új közeg, be kell illeszkedni, nyelvet kell tanulni, sikereket ki tudja mikor fogsz elérni (ha fogsz egyáltalán).
    Egyébként a könyvében azt is leírta, hogy anno mikor a Barcelonából igazolt a Milanba akkor a MCityvel tárgyaltak a Milanon kívül, és pontosan ezen dolgok miatt nemakart odamenni.
    Jól csinálta, hogy lehúzta őket, csak lehetett volna többel is.
  • DeerHunter01
    Sok pénz NEKÜNK, de azért ezek a focisták, már eddig is, annyi pénzt kerestek, hogy az ükunokájuknak se kelljen soha dolgozni, tehát -/+1 millió euró nekik annyit jelent, mintha MO-n a 100 ezres fizudhoz hozzácsapnának még 10 ezer ft-ot.
  • Voyager5
    Nem akart ő elmenni, de a klub elakarta adni. Akkor meg teljesen igaza van, hogy lehúzza az arabokat.
    Ha neked aztmondanák, hogy holnaptól egy olyan helyen kell dolgoznod, ahová semmi kedved nincs menni viszont van pénzük dögivel, akkor te is megpróbálnád lehúzni őket.
    És nem kell azzal jönni, hogy szaros 1 millió eurón cseszekszik, mert 1 millió euró bizony kurvasok pénz.
  • Nuno88
    Na igen kedves Kopasz alelnök úr. Lassan már tényleg hihetővé válik azaz állítás vele kapcsolatban, hogy "Az se igaz, amit kérdez...".
  • bakkerman
    mekkora pofája lenne egy BL cím után...ennek az embernek nem való a kezébe a BL trófea
  • LasCar16
    http://www.azzurri.co.hu/Milan/Galliani-es-az-igeretei
  • LasCar16
    mondjuk Berluék is el akarták adni.
  • Hunor88
    Ezért nem lesz belőle sohasem egy Inzaghi. Remélem sohasem nyer BL-t...
  • Grove4
    Szerintem aki 12 milliós évi fizetés magasságában egy millión baszakszik, az igenis undorító.
  • szucsy89
    Ibra nem undorító sztem, teljesen érthető a tette szakmai okokból... mindenki tudta, hogy nem ősmilanos nem is az a hű típus, ráadásul a Milannak most kellett eladni, mert 30 éves játékosért 25 milla körül nem kapott volna soha... ami számomra érthetetlen az Silva eladása.

Ja, és a PSG az undorító jah :D
  • Nuno88
    Nem nem, nálunk is 12 millát tett zsebre évente, most már 13 millát fog, és ugye erre még jönnek a bónuszok, amiből tuti lesz zsíros bevétel mert nem 4 gólt fog rúgni abban biztos vagyok.

Közben Seedorf meglátogatta Patot és Silvát a brazil edzőtáborban.

• Effe88
    :S
    akkor +1 millió/évért eladta magát??
    azt hittem kevesebbet keresett nálatok mit tom én pl. 6 milla per év
  • Nuno88
    Figyelj nem lepődöm meg rajta, emlékezz vissza hogy az akkor "süllyedő" Juventusból ment az Interbe...
  • Nuno88
    Ha jól tudom évente 12 milliót.
  • Effe88
    nálatok mennyit keresett évente ibra?
  • Grove4
    undorító a PSG és Ibra is :S
  • Nuno88
    Lassan egy hete egyeztetett Párizsban Mino Raiola ügynöke és a PSG vezérkara. Mino Raiola azt követően ült tárgyalóasztalhoz, hogy a Milan engedélyezte, hogy Ibrahimovic klubot váltson, vagyis a milánói sztárklub elfogadta a franciák ajánlatát (és Thiago Silváét is).

A hosszú tárgyalássorozat oka az volt, hogy a svéd játékos és a PSG nem tudott megegyezni a fizetési feltételekben. A PSG először 12 milliós fizetést ajánlott, amit Ibráék alacsonynak tartottak. Végül kedd este megszületett a megállapodás, amely alapján Ibrahimovic évi 13 millió eurót fog keresni, és három évre ír alá. A csatárt különböző bónuszok is megilletik, elsősorban góljai és a csapat eredményessége alapján.

A svéd csatár ügynöke, Mino Raiola kedden a skandináv ország hírügynökségének kijelentette, mindenben megállapodott a francia klub képviselőivel. Beszámolók szerint Ibrahimovic már úton van Párizsba, ahol szerda reggel esik át az átigazolásokkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd a megállapodást a tervek szerint délután jelentik be egy nemzetközi sajtótájékoztatón. (Fél órával azt követően, hogy Verrattit bemutatják…)

forrás: acmilan.hu
  • Nuno88
    Hát, én úgy vagyok vele, hogy nem élem bele magam semmibe, a min. elvárás a BL hely. Hozzanak fiatal sikerre éhes focistákat akik meghalnának a pályán a Milan mezében.
  • LasCar16
    izgalmas nyarunk lesz :D
  • Nuno88
    Na tessék, én most mondanám hogy "Aki akar annak az ajtó nyitva áll!".
  • DeerHunter01
    Cassano is menni akar, elvileg Genoahoz.
  • Nuno88
    Viszlát Ibra, köszi a gólokat, a bajnoki címből kivetted a részed. Könnyeket nem fogok hullajtani...
  • limperatore
    ez a benito a legundoritobb ember a foldon, nem ertem h kerulhetett tv kozelebe, biztos leszopta a juhart mert sztem buzi is
  • szabii98
    Ibra elmegy, úgyhogy hamarosan bl-t nyertek :DDDD