A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
A Real Madrid hajlandó lenne nyáron 20 milliót fizetni Boatengért.
Indul a busz a haza a BLbõl! jah ezzel kicsit elkéstem ^^
szucsy89
Vidal még messze nem világklasszis... ellenben nagyon jól játszik idén és ha így folytatja az lehet belõle. De még nem az szerintem.
acm689
az más. de akkor is irigyellek titeket, mert akiket kinéztek, azokat meg is tudjátok venni és hajlandóak is hozzátok igazolni. bezzeg nálunk... :S
(Cissokho, Tevez - hogy csak 2 példát említsek)

Grove4
Én a tavalyi keretrõl beszélek. Amikor Motta szaladgált a jobb oldalon, Martínez meg balszellõ volt, nem volt se Lichtsteiner, se Vidal, se Pirlo még akkor, de még az indián sem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

acm689
hááát... azért ti rendesen bevásároltatok a nyáron! az más dolog, hogy ki vált be, meg ki nem. Pl Vidal világklasszis, aztán Del Piero is csak eldönt egy-két meccset! Buffon szintén nem egy gyenge kapus, hogy finom fejezzem ki magam. Ne mondd, hogy ne lennétek ellátva klasszisokkal! 😊

nálunk állandó sérüléshullám van, a legjobb védõnk sérült már egy ideje, Patoról nem is beszélek, olyan, mintha nem is lenne Milan játékos... aki ér valamit, az Boateng, Ibra. Robinhoról inkább nem nyilatkoznék, Seerõl, Gattusoról sem igazán. Nem szeretném õket bántani, de azért Vidallal szerintem már nem veszik fel a versenyt. (Jó, tudom, See nem azon a poszton játszik, én teljesítményre értettem, mielõtt megcáfolnál.)

Grove4
lényegesen gyengébb kerettel mint a tietek ...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
És csak a 7. hely jött össze...
Fabio Capello
tavaly ezt csináltuk.

bakkerman
szép lassan a régi nagy Milanosok átmennek a Juvéhoz,és zsinórban lesznek bajnokok a zebrák...😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Jaja, én is erre gondoltam. Hogy ha mondjuk Nesta bejelentené, hogy õ márpedig el akar menni hozzátok, akkor elé tolna egy szerzõdést.

Mondjuk talán rá igen, de Seedorfra szvsz semmi szükségetek nem lenne jövõre (de nekünk sem már<#zavart1>).
Grove4
Én úgy tudom, hogy Gallianinak nem volt beleszólása, hogy hova megy, lévén, lejárt Pirlo szerzõdése. Max annyiban tudta volna befolyásolni, hogy hosszabbít vele.

szucsy89
Most néztem meg a tegnapi Juve meccs góljait:

1. Rohadjon meg szundi, hogy nálunk az utolsó évében nem tudott ilyen játékkal elõrukkolni

2. Hányszor bánta meg már Galliani, hogy pont nekik engedte oda õt? 😄

és vajon ezek után elegedik e Seedorfot és Nestát is a zebrákhoz?
Athletic  Bilbo
Azért megnézné õk hogy játszanának 13 sérülttel vmint eltiltottal. Kb. Pálhalma szint lenne.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

LasCar16
A durva az benne hogy a Milan úgy örül ennek a három pontnak mint majom a farkának.Nem is játszottak jól,nem érdemeltek gyõzelmet.De remélem ez majd motiválja a fiúkat.Igaz ezzel nincs gond,Conte fanatizálja a csapatot.Azért szomorú,hogy ilyen játékkal lehet nyerni,és vezetni a Serie A-t..(mármint a Milan)

origo Juve fórum 😄

#acm

acm689
Ha egy valakit kell választani, én M’Vila-t szeretném vagy Higuaint.

LasCar16
Inter 😄

#acm

szucsy89
Kivel és kiért leszünk harcban a nyáron by Gazzetta:

DIFENSORI
Astori: Juve-Milan.
Nesta: Juve-Milan.

CENTROCAMPISTI
De Jong: Juve-Milan.
Montolivo: Inter-Milan.
M’Vila: Inter-Milan.
Nainggolan: Inter-Juve.
Sandro: Inter-Milan.
Verratti: Inter-Juve.

ESTERNI
Adriano: Inter-Milan.
Farfan: Inter-Juve.
Kalou: Juve-Milan.
Robben: Inter-Juve.

TREQUARTISTI
Ganso: Inter-Milan.
Hamsik: Inter-Milan.

ATTACCANTI
Balotelli: Inter-Juve-Milan.
Damiao: Juve-Milan.
Destro: Inter-Juve.
Higuain: Juve-Milan.
Tevez: Inter-Juve-Milan.
Van Persie: Juve-Milan.

Gazzetta Dello Sport
Nuno88
Hát ez a volt az a meccs amit lehetetlen volt végignézni annyira szar volt de a 3 pont annyira nagy értékû hogy nem igaz.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
Lesz mit rendet tenni a csapatban.
Meccsrõl a véleményem, az hogy, oltári szerencsénk volt, hogy nyertünk, ez tényleg egy kiizzadt gyõzelem volt, ezért is oly értékes az a 3 pont. Középpályát gyengének éreztem, Allegri gondolom a stabilitásra ment azzal, hogy Gatta, Nocerino és Muntari is a pályán volt, de nem jött össze úgy a dolog, ahogy azt elképzelte. Védelembõl is eléggé hiányzott Mexés/Thiago Silva, de minden tiszteletem Yepesé.
Robinho ismét hozott egy alibi meccset, sokat nem csinált, volt pár bicikli csele meg egy pár perces jó periódusa, mikor elküldte a Chievo védõket a sarki boltba, de ezen kívül semmi érdemleges. Ibrának se ment a játék annyira, nagyon hiányzik egy Kaká szintû játékos, vagy egy hozzá hasonló minõségi irányító középpályás aki fazont adna a játéknak.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Ez milyen kínkeserves meccs volt! Nem érdemeltünk volna gyõzelmet, ezt megköszönhetjük a szerencsének/rutinnak akárhogy lehet hívni...
LasCar16
Genoa után jól jön az a hosszabb szünet...

#acm

DeerHunter01
azt a qrva de beparáztam most a végén 😄

\"Erről van szó!\"

LasCar16
Binho is meccsek óta ismét súlytalan 😊

#acm

szucsy89
Ha eddig Seedorfot akarta a Juve, ezt a meccset látva tuti meggondolták magukat... -1 ember a pályán Gattusoval együtt
LasCar16
csak nyerjünk, lassan össze kell kaparni magunkat a hajrára Intert ütni kell de nagyon

#acm

DeerHunter01
Strassert behoznám középre, Abbiati lesérült :/

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Muntari eddig a legjobb, Gattuso is odateszi magát. Védelemben viszont gondok vannak, keveset birtokoljuk a labdát, jó lenne kicsit lassítani a játékot, aztán felépítgetni pár támadást szép lassan, mert így gólt fogunk kapni...
De jó lenne ilyenkor MvB a pályára.

\"Erről van szó!\"

Itt a link a meccsrõl
Forza Chievo! 😊
forza milan
Énis azért nyekergek mert akkor mindig jól szereplünk utána😄D

szucsy89
Én még nem mondok semmit, cáfoljanak rám ezek az emberek, és nyerjünk 0-4-re 😄
forza milan
😄DDItt dõl el nálam végleg, Allegri egy faszkalap e vagy nem.Hacsak nem tud vmi nagy dolgot amit mi nem, ebbõl megint zakker lesz...és most kéne a legjobban hajtani...

DeerHunter01
GYÕZELEM!!!!!!!!!!!!!

\"Erről van szó!\"

szucsy89
De Sciglio, Gattuso, a védelem többi része 35ön felül, Seedorf... MI LESZ ITT???<#wow3>
forza milan
Nagyon súlyos ez a kezdõ, Gattuso csak úgy a mélyvízben, mi lesz ebbõl basszus...?!!!

acm689
nem adjuk! annyit itt is játszik, mint amennyit ott játszana. kemény még neki az angol liga szerintem, nem hiányzik, hogy egy újabb Patonk legyen...

szucsy89
Shaarawyt nyáron kölcsönvenné az Arsenal!
szucsy89
Sandrot szemeltük ki nyárra a Spursbõl MVB utódjának... (ki hinné) az Interrel kell érte megküzdenünk majd 😄
szucsy89
A szép játékra reagálva: akkor lehet csak nekem Milan szurkolóként nem volt szemrevaló a játék, ugye a Milan meccsei nekem mindig "szépek", szóval itt tényleg nem nagyon tudom megítélni. 😄 A Juve drukkerek meg ugye fordítva látják... mondjuk nekem már a Barca játéka is unalmas... 😄😄

Amúgy korrekt hozzászólás <#eljen>
LasCar16
Nem kell itt rizsázni, voltak olyan meccsek amiket hozni kellett volna, de a lényeg ez az idény sokkal könnyebb lett volna ha sokkal de sokkal kevesebb a sérültünk, ez kijött az idény elején is.. nehezebb volt rotálni Cassano, Pato, Flamini, Gattuso mintha velünk sem lett volna, és sajnos fontos meccseken kulcsjátékosok nem álltak rendelkezésre vagy egyszerûen készen 100%-osan a játékra, nem a kettõs terhelés miatt sírunk hanem az miatt, hogy ennyi sérülttel nagyon nehéz helyt állni mindenhol, BL-ben ez egész szépen összejött, múlt heti vereség pedig a fáradtságnak köszönhetõ, volt pár meccs ahol a játékvezetést lehet okolni, teljesen jogosan, meg nem adott gólokat értem ezek alatt, amik döntõen befolyásolták volna a végkimenetelt, büntetõket és lest el lehet nézni.. de fontos szitukban már más a helyzet, sokkal erõsebb a keretünk mint a Juvénak ez az én véleményem, ez a kialakult helyzet pedig egyedül a sérüléseknek köszönhetõ, különben már meglenne a magabiztos elõnyünk, ha ezt a problémát megoldjuk akkor jövõre sem lehet gond, de ezek mellett tovább kell foltozni a csapatot a megfelelõ emberekkel, kopaszék ezt majd kitalálják 😊

#acm

9csöves9
pár dologra reagálnék

1.sok az X.tény,de a 0 vereség azért erõsen árnyal a képen.ha egy csapat nem ellenfél nélkül lesz bajnok,akkor a döntetlen+vereség mutatója simán megvan 13-14(lásd a Milan tavaly 10 x,4 v),ehhez képest nem lenne olyan kurva nagy dolog ha teszem azt a Juve a szezon végén 22 gyõzelem 16 döntetlennel fog állni.

2.európai kupák.ezzel az van,hogy nem kötelezõ indulni.ha valaki a terhelés miatt rinyál,az ne induljon el.a Bajnokok Ligája hiánya miatt a Juventus nem kis pénzektõl és presztizstõl esik el,hidd el sokkal nagyobb elõny ez a Milannak mint hinnéd.

3.a kevés sérült mögött nem a szerencse áll,hanem komoly munka.szerintem 1 kezemen megtudnám számolni a Milannál hány komolyabb sérülés történt meccshelyzetben

4.döcögõs és nem szép játék.itt jön az amikor nem hiszem el azt,hogy azt mondod elég sok Juve meccset láttál.a Juventusnál csak a Barcelona és a Bayern birtokolja többet a labdát és csak a Real Madrid lõtt többet kapura.a meccsek nagy részét folyamatosan az ellenfél kapuja elõtt töltjük.persze,ha a szép játék ott merül ki,hogy Robinho csinál 67 biciklicselt és üreskapura fölévágja,vagy Zlatan sarkal egy gólt,akkor tényleg nem játszunk szépen.itt nem pörgeti senki a faszán a labdát,mert Conte le is tépné a fejüket és beleordítana a tüdejükbe.meg van tiltva az egyénieskedés.

5. itt írnék a bírói ítéletekrõl,de inkább kihagyom😊

véleményem szerint mind a két csapat megérdemelné a bajnoki címet,ki ezért,ki azért.mindenesetre a Juventus sokkal nagyobb és rögösebb utat jár be érte.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
José Mourinho mondta még régebben, hogy míg a Bajnokok Ligája gyõzelem nagyon sok mindentõl függ (szerencse, sorsolás, pillanatnyi forma stb.), addig a bajnokságot MINDIG a legjobb csapat nyeri meg, az, amelyik a legerõsebb és legjobban megérdemli.

Ezzel maximálisan egyetértek, meglátjuk, hogy igazam lesz-e, miszerint idén a Milan érdemelné meg a bajnoki címet. A Juventus elindult egy felfelé vezetõ úton, és már most kijelenthetõ, hogy óriási idényük van, kisebb csoda amit a csapat (és Conte) idén tesz, fõleg az elmúlt pár év után. Ez tény. De ha idén bajnokok lennének, az a Serie A-ra vetne rossz fényt. 14 (vagy még több döntetlennel) nem hiszem, hogy volt már olyan csapat a topligák történetében, amelyik bajnok lett volna. A Juventus a kötelezõ meccseit képtelen megnyerni, a könnyûnek tûnõ ellenfelek, a kis csapatok ellen rendre elvéreznek. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy idén európai kupában nem szerepelnek, tehát csak a kupára és a bajnokságra kell összpontosítaniuk, és még sérülések sem hátráltatják, tulajdonképpen Conténak egész évben teljes keret áll rendelkezésére akkor már mindjárt másabb a helyzet.

Még vegyük hozzá azt, hogy a csapat játéka nagyon "döcögõs", nagyon sokszor szenvednek a pályán, a játék képe pedig enyhén szólva is hagy kívánnivalót maga után, idén Conte a szép játékkal még adós maradt, jövõre biztos vagyok benne hogy már ez is másképp lesz. (elég sok Juve meccset láttam idén, bár fõleg az õszi félévben)

Most nem akarok azzal jönni, hogy a Milannak mennyi sérültje van, 3-as terheléssel küzdött viszonylag sokáig, néhány elég csúnya bírói hiba a csapat ellen, de ezek mindenképp hozzátartoznak a tényekhez.

Jövõre a Juve igazi bajnokesélyesként fog a szezonnak nekikezdeni, egy vélhetõen még jobban megerõsített kerettel, néhány olyan igazolással, akik a rutinjukkal a BL-ben is nagy segítségére lesznek a csapatnak. Hogy aztán hogy fogják bírni a terhelést, ez a viszonylag BL-szûz csapat hogy fogja venni a Bajnokok Ligáját, ugye azért láthattuk, hogy a 33 éves Pirlora épülõ Milan a BL-ben nagyon kevés volt, lehet itt sem lesz ez másként, szóval ez még a jövõ zenéje. Szüksége lenne egy erõs Juvéra (és Interre) a Serie A-nak, mert ha ilyen ütemben folytatódik ez a tendencia (olasz csapat már nincs európai kupákban, spanyol pl. 6 is van), akkor még a franciáktól is tartani kell majd...

Szóval ezt a bajnokságot a Milan fogja elbukni, ha elbukja, de még van hátra 7 meccs (a Juvénak + egy kupadöntõ) nem hiszem, hogy mind gyõzelem lesz, de ha mégis, akkor én sem fogom annyira húzni a szám, mert az nem kis teljesítmény lenne.
Külföldi fórumokon milán fanok gratulálnak a Juventusnak a bajnoki címért,és elismerik az újabb botrányos 11-es jogtalanságát...Ez a milán saját maga veszti el a bajnokságot,nem a Juve nyeri meg.
Én még nem hiszem hogy a Juventus lesz a bajnok,de azt kétségbe vonni,hogy érdemtelen lenne,hát egy kicsit felbassza minden fociszeretõ ember agyát.
szucsy89
most nincs sok idõm, mennem kell de ígérem kifejtem
Forza Italia
nem érdemeljük meg??? te mirõl beszélsz???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forza milan
Nem szokásom ördögöt a falra festõset játszani de remélem ez nem megint egy nagyon zötyögõs és gyenge széria kezdete...

szucsy89
Juve topikba hamarabb beírják az eredményt mint ide...

Ne adjuk már át a bajonkságot ennek a gyenge Juvénak, veretlenésg ide vagy oda nem érdemlik meg... ugyan úgy ahogy ma mi a gyõzelmet sem érdemeltük meg ez tény. Viszont 1-1, 1-2 mind1 volt, mert pontegyenlõség esetén is a Juve nyerne, szóval nem hibáztatom Allegrit a kockáztatás miatt
forza milan
merõ szégyen, úgy játszottak ki mint ha valami megye 2es csapatot...atyaég😄

acm689
szerintem sem, de sebaj 😊

szucsy89
Nem volt 11es...