36663
-
#11515 lehet Berluék más eszközökhöz folyamodnak:DDDD
ala Cosa Nostra:DDD:
-
#11514 14 millát ajánlottunk Baptistáért -.- 25öt kérnek érte? a fszkalapok:O -
#11513 aham, hát majd meglátjuk, azt hittem ha egyenlően elosztjuk az jobb :)
köv. variáció: most nyerhettek mondjuk egy kamu tizivel, de mi vagyunk egész meccsen a jók, szépen focizunk, csak mondjuk Kalács kivéd mindent :), Milánóban nyerhettek akárhogyan, otthon vagytok, Torinóban viszont mi nyerünk, de ha mondjuk az Inter ellen csatáznátok a bajnoki címért és nekünk nem lenne esélyünk már(ami aztán abszurd:D) akkor kaphattok egy pontot, de csak mert bl-t nyertetek:)
de csak is akkor, ha pont ez az 1 pont kéne a bajnoki címhez, máskülönben... :)))
megfelel?:D -
#11512 ááá az úgy nem jó, pénteken mi nyerünk, Milánóba majd a bajnokin mi nyerünk, Torinóban elég egy X is :D -
#11511 jó ok, igazad van, idén 4 meccsen biztosan találkozunk, tiétek ez a kettő, miénk a másik kettő :) -
#11510 csaknem :) -
#11509 legalább visszavághatunk :) -
#11508 25 millió Bapistáért? :DDD
ez kész, jóhy egyből nem Kakát kérnék érte :DDD -
#11507 Ööö igen-igen..tudtam, hogy valamit rosszul írtam :) -
#11506 pénteken ismét AC Milan-Juventus, Berlusconi Kupa :) -
#11505 Egész Milánó Riquelmét akarja
Külföldi labdarúgás
Elképzelhető, hogy Juan Roman Riquelme mégsem a Villarreal futballcsapatában folytatja pályafutását. Az argentin klasszisért olasz lapértesülések szerint mindkét milánói sztárklub, az Inter és a Milan is bejelentkezett.
Riquelme sohasem titkolta, hogy nem szívesen térne vissza a Villarreal együtteséhez. Az argentin irányító még télen egy edzésen rúgta össze a port Manuel Pellegrini vezetőedzővel, a sztár erre úgy reagált, hogy az egész tréninget egy mp3-lejátszóval a fülén dolgozta végig, mire a chilei mester kitette őt a csapat keretéből. Riquelme pár héttel később hazatért, az idény hátralévő részét nevelőegyesületében, a Boca Juniorsban játszotta végig - nem is akárhogy, hiszen Libertadores-Kupát nyertek.
A nyári szünet után a Villarreal vezetősége úgy döntött, ad még egy esélyt a játékosnak, aki visszatért Spanyolországba, ám könnyen lehet, hogy a közelgő szezont mégsem a sárga tengeralattjáróknál kezdi meg. Az olasz lapok ugyanis arról számoltak be, hogy Riquelme ügynöke napok óta Milánóban tartózkodik, ennek oka pedig nem más, mint hogy Marcos Franchi tárgyalásokat folytat Massimo Morattival és Adriano Gallianival.
A játékos már korábban is felkeltette a két milánói gárda vezetőinek figyelmét, sőt, Moratti odáig ment, hogy kijelentette: egyszer még biztosan leigazolja Riquelmét, erre pedig most itt a soha vissza nem térő alkalom. A szerződést "csak" a városi rivális Milan akadályozhatja meg (a BL-győztes Patón kívül még senkit sem igazolt a nyár folyamán), kérdés, hogy a klasszis a rengeteg honfitársát foglalkoztató Interben, vagy a brazilokkal teletűzdelt piros-feketéknél játszana-e szívesebben. -
North #11504 A két meccs összefoglalója: Milan-Juve és Milan-Inter -
North #11503 Az elődöntőben vagyunk bent, de azért köszi.:)) -
#11502 Trofeo TIM: AC Milan-Inter 0:1
-
#11501 Ahhoz is csak gratulálni lehet, hogy bent vagytok az Ifjúsági BL negyeddöntőjében is :) Bayern ellen 2-0 azért szép volt! -
#11500 Berlusconi kupáról van vmi hír? -
#11499 Trofeo TIM: AC MILAN-Juventus 1:0
-
#11498 grat mind3 csapatnak! na majd élesben -
#11497 lényeg h nem sérült le senki és mozogtak a fiúk egy kellemeset, bár nem értem Kaká miért nem játszott az Inter ellen, de sebaj szép volt jó volt! -
#11496 kész az Inter nyert gratula nekik! Filkornak is grat hogy pályára lépett!
-
#11495 Filkornak volt egy lövése, szépen került helyzetbe -
#11494 nem, lepattant a sorfalról, gyerünk már legalább egyenlítsünk ki -
#11493 Recoba beveri ezt is oszt annyi -
#11492 See-Gila csere még 10 perc van hátra -
#11491 Seedorf helyett Gila, miért nem KAKÁ? -
#11490 nem lenne rossz kiegyenlíteni -
#11489 Filkor is beállt az előbb -
ryhdeksan #11488 Nem láttam a gólt de ismerem Recobát. Egy évben nem sok gólt rug, de akkor nagyot. -
#11487 Filkor a pályán!!! -
#11486 Kalács még mindig nem tud úgy megfogni egy labdát h. ne pattanjon ki-.- -
#11485 Toldo kiszedte Pirlo mester szabiját -
#11484 Pirlo szabadrúgás, kapus éppen kitolta!! -
#11483 szép gól Recobától beverte rendesen! -
#11482 bár nem értem miért nem Kaká van Seedorf helyén! -
#11481 Kalács kinnt állt, Recoba szépen betekerte -
ryhdeksan #11480 ki rúgta? -
#11479 Recoba mekkora gólt vágott nem semmi
bár Guffy kapufája se volt piskóta az előbb -
#11478 szép gól 1-0 az Internek -
#11477 nah h a picsába! -
#11476 Guffi, mekkora kapufa!!!!:SSS