A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég uncsi volt, a null null mégis jó eredmény, szerintem örülhetünk hogy nem kaptunk gólt. Azért szerintem miután kiállították Gattusot, azután is elég jól játszottak.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
FORZA MILAN
JUVENTUS-MILAN 0-0
Gólszerzõk: -
Játékvezetõ: De Santis
Sárga lap: Stam (12.), Chiellini (28.), Gattuso (40.), Nesta (66.)
Piros lap: Gattuso (69. - második sárga lap)
Juventus: Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Chiellini; Mutu, Emerson, Vieira, Nedved; Ibrahimovic (Del Piero 46), Trezeguet
Cserék: Abbiati, Balzaretti, Blasi, Giannichedda, Camoranesi, Del Piero, Zalayeta.
Vezetõedzõ: Capello.
Milan: Dida; Stam (Costacurta 14), Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf (Ambrosini 79); Kaka; Shevchenko, Inzaghi (Gilardino 67)
Cserék: Kalac, Jankulovski, Costacurta, Ambrosini, Vogel, Rui Costa, Gilardino.
Vezetõedzõ: Ancelotti.
Forrás: acmilan.com
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
....amúgy 10 emberrel is jobbak voltunk.
\"SLICE of LIFE\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
REAL MADRID
de a sárga nem volt jogos! bár kitudja mit mondott!!
REAL MADRID
--::REAL MADRID 4EVER!!!::--
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

BUDA > miskolc.
JUVENTUS-MILAN: OFFICIAL LINE-UPS
12/03/2006
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Chiellini; Mutu, Emerson, Vieira, Nedved; Ibrahimovic, Trezeguet. Coach: Capello.
Subs: Abbiati, Balzaretti, Blasi, Giannichedda, Camoranesi, Del Piero, Zalayeta.
MILAN: Dida; Stam, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Inzaghi. Coach: Ancelotti.
Subs: Kalac, Jankulovski, Costacurta, Ambrosini, Vogel, Rui Costa, Gilardino.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
\"SLICE of LIFE\"
Ma dõl el a bajnokság. Ha a Juve nyer akkor már ki lehet hírdetni a bajnoki címet, de ha a MILAN, akkor még izgalmas lehet a végkimenetel. Remélhetõleg a MILAN folytatja remek sorozatát és, akkor nem lehet gond(remélem). A MILAN csatárai fantasztikusak Sheva, Inzaghi, de még Gilardino is képes eldönteni a meccset. Kaká aki remek irányító nagyon tehetséges.MEG KELL NYERNÜNK A MECCSET, még akkor is ha a juve gyõzelmére többet adnak😞
Akkor este következhet a forduló csúcsrangadója juventus-MILAN
\"SLICE of LIFE\"