36663
-
#11715 oksa! de ezt nem muszály :D csak mondtam h. jó lenne sztem... -
#11714 North ebben az illetékes ha nem reagál pü-t neki! -
#11713 nem lehetne nekünk is a fórumban olyan, h. előző mecs, meg következő mecs? (itt fölül) és hozzá a címerek eredmények stb... ha valaki megcsinálná az jó lenne :) csak egy feltevés :P -
#11712 Hű, ez nem lenne rossz! Tényleg nem mutatott semmit Spanyolországban abból, amit ő valójában tud. Én várom! -
#11711 nah ha jönne akkor reszkessen mindenki:DD -
#11710 Cannavaro lesz az új Vieri?...
-
#11709 na ha meglesz Cannavaró is akkor tényleg mindent visszavonok hogy szar volt az idei átigazolás. -
#11708 Edzés:
-
#11707 Milánóban állhat össze a Nesta-Cannavaro védőtengely
Külföldi labdarúgás
Lapértesülések szerint Fabio Cannavaro, a Real Madrid olasz középpályása hazatérhet, és a BL-címvédő Milannál folytathatja pályafutását.
Angol internetes értesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának aranylabdás védőjéért a napokban bejelentkezett az AC Milan, amely még a nyári átigazolási időszak pénteki lezárása előtt szerződtetné a 33 éves játékost. A Real Madrid nem akar mindenáron megválni Cannavarótól, de 7 millió euró fejében elengedi az olasz válogatott hátvédet.
Cannavaro - bár télen megnyerte az Aranylabdát - az elmúlt szezonban csak árnyéka volt a Juventusban szereplő önmagának, és azóta sem tudott alkalmazkodni a spanyol bajnoksághoz. Nem kizárt tehát, hogy ő maga sem ellenezné a hazatérést, pláne, hogy a Milanban ismét együtt szerepelhetne válogatottbeli társával, a squadra azzurrától már visszavonult Alessandro Nestával. -
#11706 az jó mert akkor itthon leszek és nézhetem -
#11705 Sevilla Bl selejtezője az el lett halasztva, mi az UEFA-ra várunk nyilatkoztuk h. kérhetnek halasztást ha akarnak:)
Fio meccs 7főn lesz! 17:45kor asszem sport1/2 közvetíti:) -
laca70 #11704 Nem kértünk halasztást a Szuper kupa miatt ? -
#11703 RIP és még csak 22 éves volt:( (újra van netem-.-)
és grat a csapatnak a 7végén jöhet a Fio! -
#11702 Az UEFA hivatalos honlapján adta hírül, hogy az AEK Ahtén-Sevilla Bajnokok Ligája selejtező visszavágóját szeptember 3-án játsszák le. Az UEFA szóvivője, Wiliam Gaillard továbbá kijelentette, hogy az augusztus 31-ére tervezett Milan-Sevilla mérkőzést megtartják.
”Ez a mérkőzés, tisztelgés lesz Antonio Puerta előtt.”
A Milan vezetősége, alkalmazottai, és játékosai együttérzésüket fejezik ki Antonio Puerta elvesztése miatt.
Forrás: acmilan.com -
#11701 ja én is arra gondolok csak hát nem nagyon merem kimondani mert kényes ügy. de azon gondolkodom hogy egy mecsen 12-13 km t futnak ami azért nem annyi hogy mesterségesen kéne elérni. igaz azokkal gyorsabb, gyorsaság javítása is mehet dopping nélkül meg akármi a focistáknál szerintem. na de ezekkel a szarokkal gyorsabban megy. meghalni is meglehet de úgy néz ki doppingal ez is gyorsabban megy -
#11700 Talán a doppingszerek miatt, szerinted? én nem tudom... -
#11699 áh nekem gyanús azért hogy minden évben szív és vérbajok maitt halnak meg focisták.... -
#11698 Nyugodjon békében! remek focista volt! :(( :'( -
#11697 A lombard Bajnokok Ligája-győztes klub vezetői látatlanul elfogadják a pénteki európai Szuperkupa kapcsán hozott döntést.
Antonio Puerta halála miatt a Sevilla kérte a mai Bajnokok Ligája-selejtező elhalasztását, amelyet az UEFA hétfőre helyezett. Az azonban még nem biztos, hogy a Milan elleni európai Szuperkupa-döntőn sem lép pályára az UEFA-kupa győztese. Az olasz klub vezetői részvétüket fejezték ki Puerta halála kapcsán, és jelezték, előre elfogadnak bármilyen határozatot a Szuperkupa-döntő elhalasztása kapcsán.
- A Milan minden tagja nagyon együtt érez Antonio Puerta családjával és a barátaival – szól a Milan hivatalos közleménye. – A klub bármilyen döntést elfogad a pénteki mérkőzéssel kapcsolatban. -
#11696 nem pont így akartam, de nem tudtam jobban :) -
#11695 csapat GK P
1.Juventus +4 3
2.Milan +3 3
3.Fiorentina +2 3
4.Cagliari +2 3
5.Roma +2 3
6.Sampdoria +1 3
7.Catania +0 1
8.Parma +0 1
9.Lazio +0 1
10.Torino +0 1
11.Reggina +0 1
12.Atalanta +0 1
13.Udinese +0 1
14.inter +0 1
15.Siena -1 0
16.Empoli -2 0
17.Palermo -2 0
18.Napoli -2 0
19.Genoa -3 0
20.Livorno -4 0 -
#11694 Pippo sztem a szuperkupán kap lehetőséget kezdőként -
#11693 de nagyon szép gólok voltak azért. szétromboltuk a védelmet. erre jobb szó nincs -
#11692 csak mert csodáltam, hogy nem hozta be Ancelotti. -
North #11691 Miért lenne az? Játszott a válogatottban is, és most a bajnokin is bevethető állapotban volt. -
#11690 ezek szerint nemsokára gyarapodhat a brazilok Milanos tábora :)
amúgy Inzaghival mi van most? nem sérült? -
#11689 Az AC Milan Alexandre Pato egykori klubjának másik két játékosát is szemmel tartja.
Az Internacional de Porto Alegre szélsője, Morais Motta (19 éves), és belső védője, Silva Junior (18 éves) három hetet tölt Milanelloban, ahol a piros-feketék edzői stábja közelebbről is megismerheti őket.
A duó megfigyelése kezdete egy jó partnerkapcsolatnak a Milan, és az Internacional között.
Forrás: tribalfootball.com
A játékosok ismertetője:
Teljes név: Ramon de Morais Motta
Születési idő: 1988/05/06
Születési hely: Cachoeiro do Itapemirim ES
Magasság: 173 cm
Testsúly: 65 kg
Profi mérkőzések száma: 16
Magasság: 185 cm
Testsúly: 80 kg
Profi mérkőzések száma: 14
Forrás: http://www.internacional.com.br/ -
#11688 A Milan tegnapi 3-0-ás bajnoki győzelmét követően Carlo Ancelotti elégedetten nyilatkozott csapatáról.
"Nem számítottam ilyen könnyű győzelemre. Azt gondoltam hogy a csapat még nem talált rá a megfelelő ritmusra, de ennek éppen az ellenkezőjét láttam a találkozón."
"Ami Ronaldot és Emersont illeti, ha minden jól megy játszhatnak a pénteki mérkőzésen a Sevilla ellen. " - folytatta a Szuperkupát érintő kérdésre válaszolva
"Előbbi nagyon keményen készül, míg utóbbinak csak pár edzésre van szüksége hogy bevethető legyen."
Forrás: goal.com -
#11687 Itt van egy összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=3N3QfIbP-d0 -
#11686 na az internek nem sikerült, de a juve elég jól belehúzott. ahogy így elnézem a mi eredményünk nagyon szép -
#11685 1. forduló eredményei: SS Lazio - AC Torino : 2 - 2
Juventus - Livorno : 5 - 1
SSC Napoli - Cagliari : 0 - 2
Reggina - Atalanta BC : 1 - 1
Inter - Udinese : 1 - 1
Genoa CFC - AC Milan : 0 - 3
AC Parma - Catania : 2 - 2
AC Siena - UC Sampdoria : 1 - 2
AC Fiorentina - Empoli : 3 - 1
US Palermo - AS Roma : 0 - 2
-
#11684 csak így tovább -
#11683 jutúbon nem találtam eddig :|| -
#11682 golok?Video? -
#11681 Genoa-AC Milan 0:3
-
#11680 én is gratulálok a csapatnak! szép volt fiúk! :) -
#11679 szép volt fiuk -
#11678 ez nagyon jó! :D lehet találi olyat hogy ki menyit játszott és friss táblázatot. mert jólenne minden mecs után egy ilyet bemásolni mert idén úgy érzem fontosnak tartjuk a sccudettót is és éles párharc miat térdekes lenne figyelni -
#11677 nah, kibírtam és megnéztem ismétlésben... jó kis meccs volt! Kaká és Ambrosini gólja is szép volt! Remélem az egész szezon ilyesmi lesz :) -
#11676 Grat a csapatnak! szép játék, szép végeredménnyel! csak így tovább! a Fiorentinát meg kell verni jövőhéten! kellene oda sztem már Ronaldo, Gila helyére.