A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
Az olasz lapok így értékelték a tegnap esti Bajnokok Ligája elõdöntõben pályára lépõ játékosok teljesítményét:

LA GAZZETTA DELLO SPORT

MILAN: Dida 6; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5.5, Gattuso 6 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5; Kakà 6; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.

BARCELLONA: Valdes 6.5; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 6.5; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).

IL CORRIERE DELLO SPORT

MILAN: Dida 5.5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 6; Serginho 5.5, Gattuso 6.5 (Ambrosini 5.5), Pirlo 4.5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 6; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.5

BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).

TUTTOSPORT

MILAN: Dida 5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5.5, Gattuso 6 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.

BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6.5 (Motta -), Marquez 6.5, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6.5, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti 6) Eto’o 6, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).

IL CORRIERE DELLA SERA

MILAN: Dida 5.5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6.5, Kaladze 6; Serginho 5, Gattuso 6 (Ambrosini -), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 6.5; Shevchenko 6 Gilardino 5.

BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 6, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).

LA REPUBBLICA

MILAN: Dida 6; Stam 5.5 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 6; Serginho 5.5, Gattuso 5 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini -), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 6, Gilardino 5

BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 6, Puyol 7, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6, Iniesta 6.5; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).

IL GIORNALE

MILAN: Dida 6; Stam 6.5 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5, Gattuso 6.5 (Ambrosini 6), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 5 Gilardino 5.5

BARCELLONA: Valdes 6.5; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6.5; Van Bommel 6, Edmilson 7, Iniesta 6.5; Giuly 7.5 (Belletti -) Eto’o 5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).

Forrás: acmilan.com

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
Rui Costa, az AC Milan középpályása a szezon végi esetleges visszavonulásáról nyilatkozott. A portugál játékmester úgy tervezte, hogy a Benfica csapatában fejezi be karrierjét, de most a következõket mondta:

„A tárgyalások jelenlegi állása szerint nem térek vissza a Benficához. Úgy gondolom, ha ez nem valósul meg, akkor az idény végén visszavonulok.”

Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy az Arsenal fiatal csatára, Arturo Lupoli kijelentette, nem szándékozik elhagyni a londoni gárdát a piros-feketék kedvéért.

„Igaz, hogy a Milan a kedvenc csapatom, de most az Arsenal labdarúgója vagyok, és ha õk számítanak rám, akkor maradok. Ez nagyban függ Arsene Wenger velem kapcsolatos terveitõl. Az olaszok érdeklõdnek irántam, de én boldog vagyok Londonban.”

Forrás: tribalfootball.com

Sheva
hát jah nem volt szerencsénk és nem sok jót remélek Barcelonaban 😞

horpeti
Azért Ambrosininak is tolt kaka pár szép labdát... Kár, hogy nem ment be 1 se.. mondjuk a másik oldalon is volt ilyen hogy nem ment be pedig beférhetett volna...

sajna ez most így alakult.

EmIn3m02
:}

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Launcher
<#rinya>

Gilardinonak éghet a pofájáról a bõr, hogy Kaká összes jó indítását el**ta.
És még mi lesz Barcelonában...

LasCar16
az a három nagy helyzetünk... csalódott vagyok, hoztuk nekik a meccset... majd a visszavágón..remélem

#acm

tep
hát sajna ez van............visszavágón javíthatunk
sok helyzetünk volt , ezért még reménykedhetünk....

\"SLICE of LIFE\"

Hát wazz ez a Gilardino gyerek, Ambrosinirõl már nem is beszélve...Megnézném a Barcát is Ronaldinho nélkül, õ még a faláb sc-bõl is jó csapatot csinálna.
sztem Barca = Ronaldinho( ahogy a Bulls = Jordan)
az kár hogy Seedorf 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na szevasz milán, már most kiestetek. nem is értem hogy miért vette meg a milan gilardinot, mert szart se ér (legalábbis a bl-ben)shevchenko se csinált semmit. Ma a milan legjobbja egyértelmûen Zeedorf volt õ legalább mutatott valamit.... Remélem Barca-Arsenal döntõ lesz és az Arsenal agyonveri a Barcat úgy mint a Juve-t.

--::REAL MADRID 4EVER!!!::--

EmIn3m02
mifasz?
a nick duplikációnak mi köze ahhoz amit kérdeztem
kisfiú 😛

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

forza milan
Ok,ird a totyikotokba............Tudjuk....A csatát megnyertétek,a háborut közelse......!!!!!!!!!!!Majd meglátjuk a köv meccset....!Forza Milan,Avanti!Merda Divatgusztizós lolfejek!Csoki all!

lol 😄😄😄😄😄😄:

gg

Sheva
vége

hát ez kurva necces lesz jövõhéten

de garantálom ha Pippo van 2-t bevágott volna... de túl sok a volna 😞((

forza milan
Mácsak te kellettél ide......Engem lámázol,oszt nick duplikációjé bannolják....LOL,egyébként meg annak szurkol,akinek akar,ugyh kuss....Nagyfiu

forza milan
Hacsak nem beteg...Ebként mosmár a Bõrszalonnájé a metcssss....

EmIn3m02
már kérdeztem hogy hanyadikos vagy?

forza milan
Nem vok gépbuzi,szal nem css-zek,nekem az éelt vhogy jobban megy....A valóság...Egyébként Offon kivül van kb 5 percünk(hoszival együtt),Forza Milan,Jön be Maxi,de nagyobb esemény knée,mégpedig Milan gól!Annyit zicert,helyzetet kihagyunk....VÁÁÁÁÁÁÁÁ,Pippo lenne a ó befejezö emberünk ide....Ugyse hozza be ez a majomh,,,.....Forza!Minnyár fujnak😞

EmIn3m02
meg még minimum +3csapat drukkere 😛

bazzeg muszáj pont most jól védenie ennek a victor valdes-nek

buldozer99
Teljesen igazad van

Forca Barca

Sheva
EGYENLÍTENI GYERÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Sheva
megérdemli a Barca

õk belõtték a 100%-os ziccert mi meg kihagytuk mind a 3-t 😞

yo

gabber_saviola
Mátyás légyszives fejezd be

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jovan menny cs-zni ugyse megy neked

Sheva
nem kell

?
te barca meg milan drukker is vagy (elvileg)

mithagyott ki!

Ambrosini!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheva
jah remélem az inter jut tovább

gabber_saviola
moderáljátok magatokat

attól nem lesz seki sem nagyfijuka ha káromkodik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva neked mindegy kinyer nem?

Sheva
GYERÜNK MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aztaqqqqqqqqqqqva!!!!!

REAL MADRID

😄ASASDASDAASFASDFDASFDSFADSFADFSDAFSFFAS

REAL MADRID

Sheva
vette a szotyit a büfébe ez is bevétel

nyomi maxi lopez hogy örült 😄DDDD mintha sokat tett volna ahhoz hogy itt a Barca
😄DDDDDD

REAL MADRID

ehbasszameg

REAL MADRID

Sheva
szia<#sir>

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!44

Sheva
Gila bazd meg nem hiszem el

Úristen mit hagyott ki Gilardino!