A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LA GAZZETTA DELLO SPORT
MILAN: Dida 6; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5.5, Gattuso 6 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5; Kakà 6; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.
BARCELLONA: Valdes 6.5; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 6.5; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).
IL CORRIERE DELLO SPORT
MILAN: Dida 5.5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 6; Serginho 5.5, Gattuso 6.5 (Ambrosini 5.5), Pirlo 4.5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 6; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.5
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).
TUTTOSPORT
MILAN: Dida 5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5.5, Gattuso 6 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6.5 (Motta -), Marquez 6.5, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6.5, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti 6) Eto’o 6, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).
IL CORRIERE DELLA SERA
MILAN: Dida 5.5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6.5, Kaladze 6; Serginho 5, Gattuso 6 (Ambrosini -), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 6.5; Shevchenko 6 Gilardino 5.
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 6, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).
LA REPUBBLICA
MILAN: Dida 6; Stam 5.5 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 6; Serginho 5.5, Gattuso 5 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini -), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 6, Gilardino 5
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 6, Puyol 7, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6, Iniesta 6.5; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).
IL GIORNALE
MILAN: Dida 6; Stam 6.5 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5, Gattuso 6.5 (Ambrosini 6), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 5 Gilardino 5.5
BARCELLONA: Valdes 6.5; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6.5; Van Bommel 6, Edmilson 7, Iniesta 6.5; Giuly 7.5 (Belletti -) Eto’o 5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).
Forrás: acmilan.com
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
„A tárgyalások jelenlegi állása szerint nem térek vissza a Benficához. Úgy gondolom, ha ez nem valósul meg, akkor az idény végén visszavonulok.”
Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy az Arsenal fiatal csatára, Arturo Lupoli kijelentette, nem szándékozik elhagyni a londoni gárdát a piros-feketék kedvéért.
„Igaz, hogy a Milan a kedvenc csapatom, de most az Arsenal labdarúgója vagyok, és ha õk számítanak rám, akkor maradok. Ez nagyban függ Arsene Wenger velem kapcsolatos terveitõl. Az olaszok érdeklõdnek irántam, de én boldog vagyok Londonban.”
Forrás: tribalfootball.com
sajna ez most így alakult.
Gilardinonak éghet a pofájáról a bõr, hogy Kaká összes jó indítását el**ta.
És még mi lesz Barcelonában...
#acm
sok helyzetünk volt , ezért még reménykedhetünk....
\"SLICE of LIFE\"
sztem Barca = Ronaldinho( ahogy a Bulls = Jordan)
--::REAL MADRID 4EVER!!!::--
a nick duplikációnak mi köze ahhoz amit kérdeztem
kisfiú 😛
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
hát ez kurva necces lesz jövõhéten
de garantálom ha Pippo van 2-t bevágott volna... de túl sok a volna 😞((
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
õk belõtték a 100%-os ziccert mi meg kihagytuk mind a 3-t 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
te barca meg milan drukker is vagy (elvileg)
attól nem lesz seki sem nagyfijuka ha káromkodik
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REAL MADRID
REAL MADRID
😄DDDDDD
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID