36663
-
#11755 ha berúgjuk nyertünk:) -
Csesza #11754 2-1 -
#11753 Ez nagyon rendes volt a szurkolóitoktól! -
#11752 szerintem megnyerjük..kicsit pontosabb játék na meg még a befejezés hibádzik de egyáltalán nem játszunk rosszul -
North #11751 Köszi. Meg is van oldva. -
#11750 ha jól eléxem akkor a Chelsea-s Japep készítette;) -
North #11749 A banner tényleg jó volt, és valóban a BL-győzelem után lett csinálva. Viszont totál elfelejtettem, hogy ki készítette.:) Egy általános képfeltöltő címe volt beírva, gondolom onnan lett törölve. Ha valaki visszaszerzi a képet az szóljon, én nem mentettem el. Addig is itt a régi kép. -
#11748 tud angolul Pool utáni meccsen nyilatkozott!:)
angol csak yulcsának:P -
#11747 meglepődtem, hogy Kaká nem tud angolul.
amúgy nekem is! :D FORZA MILAN este! ;) -
#11746 nálam már a sör is behűtve:P már majdnem BL döntő előtti hangulatom van:) -
#11745 nem kell új banner mert most lett ez is csináltatva :)
na ma nem látom a meccset :(
-
#11744 lol tényleg :D majd North intézkedik remélemn bedob valami képet még nem rendeződik :) vagy itt az esély hogy valaki új bannert csináljon az új szezon örömére :) -
#11743 3év múlva tele lesz a vitrinje:PPP -
#11742 eltünt a banner :( -
#11741 Kakának mindkét kezét telepakolták :) -
#11740 bazz az utolsó képen See-ből csak a fogafehérjét látod :D -
-
#11738 A Bajnokok Ligája-győztes olasz labdarúgócsapat kapusa vállproblémái miatt valószínűleg nem lép pályára péntek este Monacóban a Sevilla elleni Szuperkupa-mérkőzésen, sőt, játéka kétséges a hétfői, Fiorentina elleni bajnoki találkozón is. Ronaldo szintén hiányozni fog a Sevilla ellen, ám mivel térdszalagsérülése szépen javul, a hétfői bajnokin valószínűleg már pályára léphet.
A Szuperkupa-döntő pénteken 20 óra 45 perckor kezdődik, a találkozót a sevillai Antonio Puerta keddi halála ellenére, a játékosok kérésére megrendezik.
Forrás: Mobilpress
-------------------------
fasza bassza meg :@ -
#11737 nem tok olaszul inkább a mailját :D de gondolom szerinted is felesleges jelen helyzetben. igaz szenon közben még morzsolódhatnak le. -
#11736 kérdezd erről Gallianit:) megadjam a számát?adsaasdas -
#11735 sport 1 20:30 -
#11734 Hol adjak a meccset tv-ben? -
#11733 Amauri minek? -
#11732 szóóóri novemberben-.-
Az AC Milan leigazolta a Bologna 16 éves védőjét, Michelangelo Albertazzit. A fiatal játékos ezt a szezont kölcsönben a Bologna utánpótlás csapatában fogja tölteni.
Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy a milánói klub érdeklődött Amauri ügynökeinél a játékos elérhetőségéről. A SportItalia úgy tudja, hogy egy vacsora keretén belül a csatár ügynöke, és szponzora, valamint a Milan képviselője egy lehetséges januári átigazolás létrejöttéről beszélgetett.
Amauri már teljesen felépült térdsérüléséből, ami miatt ki kellett hagynia az előző idény zömét. Mostantól szabad az út előtte, és a Milan is figyelemmel fogja kísérni a támadó teljesítményét.
-
#11731 fasza holnap döntik el h. játszhat-e :SSSSS -
#11730 gazzetta:
Calcio: Milan, problema alla spalla per Dida
MONTECARLO - E' in dubbio la presenza di Nelson Dida nella finale di Supercoppa del Milan di domani contro il Siviglia. Un problema alla spalla ne mette in forse la partecipazione. Il portiere brasiliano si e' infortunato al termine della seduta e lo staff medico assieme al tecnico Carlo Ancelotti decidera' solo domani se farlo scendere in campo oppure se far giocare Kalac. (Agr) -
#11729 Rui Costa hamar ottlesz a San Siroban:))...de az ukrán kirándulás decemberben lesz:SS -
#11728 A BL-csoportkör időpontjai:
Milan-Benfica: 18 settembre 2007
Celtic Glasgow-Milan: 3 ottobre 2007
Milan-Shakhtar Donetsk: 24 ottobre2007
Shakhtar Donetsk-Milan: 6 novembre 2007
Benfica-Milan: 28 novembre 2007
Milan-Celtic: 4 dicembre 2007 -
#11727 meleltünk kérdés Benfica vagy Celtic szerintem Celtic -
#11726 AC MILAN
Benfica
Celtic
Saktar Doneck
Jó kis csoport! nem a legkönnyebb, de jó. Szép volt Kaká, Seedorf, Maldini! -
#11725 én elégedett vok:P díjakat is megérdemelten zsebeltük be:)
de galliani sem lepődött meg nagyon:D az a fej:DD -
#11724 nekem tökmind1 h. kiket kapunk csapat is tudja:) bárki ellen képesek vagyunk a győzelemre;) -
#11723 Valencia, Porto, Sevilla, Roma --- ezeket ha lehet inkább ne
Celtic, Schalke, Lazio --- ezeket se
Rangers, Fenerbahce --- ők is kimaradhatnának
jó lenne egy ilyen csoport:
1.Milan 2.PSV 3.Steua 4.Slavia Praha -
#11722 me a pénteki döntőre utazó Milan keret, melyben helyett kapott a nemrég igazolt Emerson és az újra egészséges Ronaldo is.
Kapusok Dida, Fiori, Kalac
Védők: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic
Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Emerson, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi, Ronaldo
Forrás: acmilan.com
----------------------------
Ronaldo és Emerson is a keretben :) -
#11721 Tényleg élőben fog menni az Eurosporton? Az szupi! Köszi az infot ;) -
#11720 Első kalap: AC Milan, Arsenal, Barcelona, Chelsea, Internazionale, Liverpool, Manchester United, Real Madrid
Második kalap: Valencia, Lyon, FC Porto, Sevilla (?), PSV Eindhoven, AS Roma, Benfica, Werder Bremen
Harmadik kalap: Celtic, Schalke, Stuttgart, Steaua Bukarest, CSZKA Moszkva, Sporting Lisszabon, Lazio, Marseille
Negyedik kalap: Rangers, Shakthar Donyeck, Besiktas, Olympiakosz, Dinamo Kijev, Fenerbahce, Slavia Praha, Rosenborg
A sorsolást ma 18.00 órától az Eurosport élőben közvetíti. -
#11719 Nem tudjátok, hogy mikor lesz a BL sorsolás? Mindenhol ma 18:00 órát írnak, de az Eurosporton holnap ÉLŐBEN közvetítik 10:30-kor. -
North #11718 Nem régi az, az előző bajnokság. Amíg nincs vége az átigazolási szezonnak, nincs értelme hozzányúlni, elég egyszer dolgozni.:) Utána valamikor frissítve lesz. -
#11717 hát az mégis figyelemfelkeltő itt meg néha sokat szólunk hozzá :) ja írtam nektek mailt hogy az acmilan.hu n a csapat menü hát elég régi jó lenne ha frissítenétek. köszi! -
North #11716 Gondolod a privát üzeneteimet megnézem, de a fórumot nem?;)
Nem tudom mekkora igény lenne rá. Viszont tény, hogy a netes időm nagyrésze az acmilan.hu-ra megy el. Ezzel foglalkozni nincs túl sok energiám. Ha valaki gyűjt logókat, háttereket, megtervezi, méretre szabja stb, akkor hajrá, küldjétek el, és majd összevágom és berakosgatom alkalmanként, de most többre sajnos tényleg nem futja az időmből.