A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csakhogy azok a 40körüli játékosok védõk
és nem mindegy hogy egy támadó kp 37 vagy egy védõ 37éves
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
--::REAL MADRID 4EVER!!!::--
dögöljek meg mikor a tv-re nézek és inzági helyzet,ez mindig a fejével ér bele
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2006.04.26., Forrás: www.realmadrid.dk
Zinedine Zidane túl fiatal a visszavonuláshoz - az AC Milan szakvezetõje, Ancelotti szerint, hiszen õ olyan idõs focistákat is vezényelt már, mint Paolo Maldini (37), Billy Costacurta (40) és Serginho (33).
"A kor csak egy szám... A Milanban vannak olyan fiúk, akik jóval idõsebbek nála. Ha újra átgondolja a jövõjét, csak fel kell hívnia bennünket, itt vagyunk" - ajánlotta Ancelotti.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
<#zavart1>#zavart1>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
zsír lokó 😄DDDDD
REAL MADRID
\"SLICE of LIFE\"
--------------------------------------------------------------------------------
Milan kezdõkeretébe 5-6 hazai játékos van, Barcába meg vagy 2.
Nem tudom te errõl milyen következtetéseket vonsz le, de szerintem elég érthetõen fejeztem ki magam, hogy úgy gondolom, hogy a barca még jó hogy mindent visz, mikor a világ minden tájáról összeválogatott legjobb játékosokkal van tele. A milan-ban pedig az ellenkezõje érvényes. Így olyan, mintha nem is spanyol csapat ellen játszanának...
Most ha Te ezt felfogod, akkor #5489-nek semmi értelme nincs.
favalli aláírt a milanhoz
vkit kellett venni hogy az átlagéletkor megmaradjon 35 <#mf1>#mf1>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
A Barcánál meg nem volt Messi, Deco, Xavi, Larsson. 3 stabil kezdõ, plusz egy legalább olyan jó csatár, mint a Pippótok...
Ha Inzaghi bepofozott volna egyet, akkor szerintem Messi kettõt...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.