A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Jaja, Gratu Milan! 😊

Bár a "sok" távozó igencsak megnehezíti a csapat dolgát. Remélem azért sikerül ütõképes csapatot összehozni! 😊

Johnny23
...azért én gratulálok a srácoknak igazán nincs mit szégyenkeznünk és sajnálom,hogy Stam elmegy!!!

..kezdõdhet remélhetõleg 1"okos<#heureka> csapatfrissités"<#email><#hawaii>

FORZA MILAN FOREVER !!!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
...azért én gratulálok a srácoknak igazán nincs mit szégyenkeznünk és sajnálom,hogy Stam elmegy!!!

..kezdõdhet remélhetõleg 1"okos<#heureka> csapatfrissités"<#email><#hawaii>

FORZA MILAN FOREVER !!!!!!

tep
nyertünk 2:1-re..........csak a juve is nyert sajnos....ez van....majd jövõre....

\"SLICE of LIFE\"

tep
góóóól Kakaaaaaa - tizenegyesbõl<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

fsgh
aláírásod!Sub Bass!😊<#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmIn3m02
paff .dd

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

fsgh
#5569 :Andriy Shevchenko steht offenbar vor einem Wechsel zu Chelsea. Auf einer von ihm einberufenen Pressekonferenz teilte er heute mit, dass er bereits mit Silvio Berlusconi über einen Wechsel nach England gesprochen habe. Eine Entscheidung sei allerdings noch nicht gefallen.

Nem tudok németül de ez is arról szól asszem!
Hát Seva nélkül elég "Impotens" lesz a csatársor...De biztos vesztek valaki mást ugyhogy np!😊 (részvétem fejezem ki mert én se nagyon örülnék ha Adri menne Cselzie...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pénz az úr :]

jAsOn VoOrHeEs
Úgy néz ki Shevchenko a Chelsehez igazol! <#wow1> ( az acmilan.hu fórumán olvastam ) Nem gondoltam volna, hogy elhagyja majd valaha is a Milant.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

horpeti
nembaj, hajrá Milán 😊

Azért szép teljesítmény akkor is! 😊

Dehogynem, neten lehetett nézni, ahogy az összes Milan-meccset a szezonban. A Juve a Regginával játszik, a Milan meg a Romaval.

Palinko
köszi az infót,kerestem,de nem volt sehol közvetítés :'(

jövõhéten ki kivel játszik? gondolom csak a Milan,meg a Juve ellenfelei érdekelnek...
Olaszországban az utolsó két forduló meccseit mindig egyidõben rendezik. Nyert a Milan 3-2-re.

Palinko
a Milan mikor játszik?
tep
már megint nyert a Juve is......már csak egy meccs<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

forza milan
Jah ez télleg egy álom!4 bajnokságot nyert eddig,az egekig vitte csapatait........Milannak ilyen ember kell!

Johnny23
"AC MILAN OFFICIAL ANNOUNCEMENT
04/05/2006
MILAN – AC Milan have announced that player Dario Simic has extended his contract until June 30, 2009.

forrás : acmilan.com"

pffff<#bdead>

horpeti
jah, csak ha jól tudom, 2 könnyû ellenfele lesz a Juvénak (egyik ellenfele sem kell hajtson..), míg a Milánnak valamivel izmosabb...

De attól függetlenül szép eredmény!

Igen, 3 pont a különbség, viszont még két foduló van. Tehát a Juvénak egy gyõzelem és egy döntetlen a minimum, ha a Milan hozza a maradék meccseit.

horpeti
akkor most már 1 döntetlen is elég a Juvénak a bajnoksághoz ugye?

Most 3 pont a különbség??

Mind1, azért szép volt nagyon, gyönyörûen ledolgozta a Milán a ponthátrányát!

forza milan
g

Johnny23
Milan - Livorno : 2-0 (Inzaghi 2x<#crazya>)

...a dolog 1etlen "szépséghibája",hogy nyert a Juve is.

Johnny23
jaja...viszont,ugyanitt olvastam azt is(ami Gallianira rögtön rá is cáfol),hogy lehet Ancelotti nyáron lelép Madridba(egyre sanszosabb), helyére pedig José Murinho jönne,aki hozná magával rögtön Crespo-t is (aki naon visszavágyódik amugy is)!

...hát ez nem lenne rossz sztem<#nezze>

forza milan
Gallianit is kezdem unni....

Johnny23
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani tagadta azokat a spekulációkat, miszerint a piros-feketék érdeklõdnek a Juventus kapusa, Gianluigi Buffon iránt. A klub elsõszámú hálóõre, Nelson Dida nem tartozik a gárda egyenletes teljesítményt nyújtó játékosai közé, ami miatt a hírek szerint az AC Milan a nyáron egy másik kapus után néz. Buffon hosszú ideje a Serie A egyik legjobb hálóõrének számít, de Galliani kizártnak tartja, hogy ajánlatot tesznek neki.

„Buffon? Mi Didával folytatjuk tovább. A mi kapusunk mindig igazán fontos tagja volt a együttesnek. Ez a gárda megérdemli a bizalmat. Elégedettek vagyunk a szezonban nyújtott teljesítménnyel, és a csapattal egyaránt. Biztos lesznek változások a keretben, de ne számítsanak nagy átigazolási szenzációkra<#felkialtas><#falbav>.”

Forrás: planetfootball.com

forza milan
Nagyon vicces....😄

R10
akkor ok

Forza Fio

!!!Hajrá Brazília!!!

forza milan
Ugy értem,hogyha továbbmentünk volna...És elbukjuk....De mind1....Ne Zavarjon,mellesleg nem sértödtem meg😛

R10
"esetlegesen benézzük a döntöt" >>> már benézted 😛PPP

na nem bántásképpen mondtam

!!!Hajrá Brazília!!!

forza milan
Cumi,pofabe R9!Egyébként meg igy jártunk,Galliani azt nyilatkozta a szezom felében,h Bl re van esély,Scudettora nincs,sztem többet érünk,ha az erönket a maradék 3 fontos Serie A meccsre fektetjük,minthogy esetlegesen benézzük a döntöt,és akkor lélektanilag emg fizikailag is jobban lelenne épülve a csapat...Forza Milan,ne szomorkodjatok!

<#gunyos1><#szomoru2>

divat 😄😄

Launcher
Gilardino-ról inkább ne is beszéljünk. Múltkor is kihagyott egy csomó helyzetet, és reklamált, most meg helyzete se volt...

Johnny23
hu ez "..ha mázlink van" ,de szarul hangzott<#wilting><#bdead>

Johnny23
ha mázlink van még a scudetto-t megcsiphetjük<#whatever>

elgoltság = elfogultság 😊

FORZA MILAN!!!!
hát kiestünk, sztem a MILAN legalább annyira megérdemelte a döntõbejutást, mint a Barca. Egy Ronaldinnyével és egy góllal voltak jobbak, ezt az elsõ meccsen csesztük(-ték) el. Ott kellett volna a 4 ajtó ablak helyzetbõl legalább 2t bevágni és most ki tudja mi van/lenne?... Azért grat Barca
De egy kicsit már unom a szitut, hogy a bíró keze is benne van a dolgokban tavaly Gerrard dõlt el mint egy zsák sz@r,16oson belül,11es Dida véd de a kipattanót berúgták ha jól emléxem, így lett 3-3( arról a meccsrõl ennyi elég), most meg a Puyol esett hasra mert megfútta a szél..... hááááááát, kicsit túlsztároltnak érzem a katalán csapatot(ez már persze elkeseredettség és elgoltság is). Henry és az Arsenal szimpatikusabb, Go Gunners, de a meccset nem biztos h nézni fogom
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
kuktabá
Dd szopásnyalás urak? Dd

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

tep
....mármint a védõhöz hozzá sem ért.

\"SLICE of LIFE\"

tep
pedig a látottak alapján hozzá sem ért Sheva......szal sztem elvette a bíró.....de most már úgyis mindegy....nem mérgelõdöm többet , mert így is jobb volt a Barca

\"SLICE of LIFE\"

Johnny23
Hajdu B. -nek igaza van: Derekasan helytállt a Milan !!

DE (független a mai teljesitményétõl) 40 évesen Costacurta-t,má nem erõltetném 1BL elõdöntõben, Rui Costa abszolute formán kívûl leeresztve má miota...na tovább nemmondom,csak annyi,hogy ha talán télen elkezdtünk volna frissiteni<#whatever>

<#rinya>

R10
Shevchenko gólját azt hittem megadja de szerencsére nem

jók voltatok Gilardino meg engedjétek BL meccsre mert gyenge

!!!Hajrá Brazília!!!

tep
két meccs alapján jobb volt a Barca......ezek után remélem õk nyerik a BL-t , nem az Arsenal....

\"SLICE of LIFE\"

tep
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#schmoll2>

\"SLICE of LIFE\"

Na sajna ez már 0-0 lesz. Picsába vesztettm a fogadást

--::REAL MADRID 4EVER!!!::--

tep
elvették a gólunkat!!!!!!!! keci bíró<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

De szép volt

SHEVA!!!!!!!!

DONGUBA
Barcanak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!