A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a "sok" távozó igencsak megnehezíti a csapat dolgát. Remélem azért sikerül ütõképes csapatot összehozni! 😊
..kezdõdhet remélhetõleg 1"okos<#heureka>#heureka> csapatfrissités"<#email>#email><#hawaii>#hawaii>
FORZA MILAN FOREVER !!!!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
..kezdõdhet remélhetõleg 1"okos<#heureka>#heureka> csapatfrissités"<#email>#email><#hawaii>#hawaii>
FORZA MILAN FOREVER !!!!!!
\"SLICE of LIFE\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Nem tudok németül de ez is arról szól asszem!
Hát Seva nélkül elég "Impotens" lesz a csatársor...De biztos vesztek valaki mást ugyhogy np!😊 (részvétem fejezem ki mert én se nagyon örülnék ha Adri menne Cselzie...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
jövõhéten ki kivel játszik? gondolom csak a Milan,meg a Juve ellenfelei érdekelnek...
04/05/2006
MILAN – AC Milan have announced that player Dario Simic has extended his contract until June 30, 2009.
forrás : acmilan.com"
pffff<#bdead>#bdead>
De attól függetlenül szép eredmény!
Most 3 pont a különbség??
Mind1, azért szép volt nagyon, gyönyörûen ledolgozta a Milán a ponthátrányát!
...a dolog 1etlen "szépséghibája",hogy nyert a Juve is.
...hát ez nem lenne rossz sztem<#nezze>#nezze>
„Buffon? Mi Didával folytatjuk tovább. A mi kapusunk mindig igazán fontos tagja volt a együttesnek. Ez a gárda megérdemli a bizalmat. Elégedettek vagyunk a szezonban nyújtott teljesítménnyel, és a csapattal egyaránt. Biztos lesznek változások a keretben, de ne számítsanak nagy átigazolási szenzációkra<#felkialtas>#felkialtas><#falbav>#falbav>.”
Forrás: planetfootball.com
na nem bántásképpen mondtam
!!!Hajrá Brazília!!!
FORZA MILAN!!!!
De egy kicsit már unom a szitut, hogy a bíró keze is benne van a dolgokban tavaly Gerrard dõlt el mint egy zsák sz@r,16oson belül,11es Dida véd de a kipattanót berúgták ha jól emléxem, így lett 3-3( arról a meccsrõl ennyi elég), most meg a Puyol esett hasra mert megfútta a szél..... hááááááát, kicsit túlsztároltnak érzem a katalán csapatot(ez már persze elkeseredettség és elgoltság is). Henry és az Arsenal szimpatikusabb, Go Gunners, de a meccset nem biztos h nézni fogom
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
\"SLICE of LIFE\"
DE (független a mai teljesitményétõl) 40 évesen Costacurta-t,má nem erõltetném 1BL elõdöntõben, Rui Costa abszolute formán kívûl leeresztve má miota...na tovább nemmondom,csak annyi,hogy ha talán télen elkezdtünk volna frissiteni<#whatever>#whatever>
<#rinya>#rinya>
jók voltatok Gilardino meg engedjétek BL meccsre mert gyenge
!!!Hajrá Brazília!!!
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
--::REAL MADRID 4EVER!!!::--