36663
  • Szabi 22
    Ez mekkora kép!!!!!!!!!!!
  • Yulcsa
    érdekes, Kakát hol a támadók közé, hol meg a középpályások közé sorolják :D
  • Johnny23
    gyerekek, mi van Ronaldo -val?

Ugy volt,hogy Sevilla elleni meccsen is jáccik! Sérült?
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Fiorentina ellen készülő keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac

DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi

Forrás: acmilan.com
    ----------------------------
    Ronaldo még mindig sehol :(((
  • Nuno88
    :DDDDDDDDDD
  • LasCar16

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ryhdeksan
  • LasCar16
    ugye a Milan lab:P
  • LasCar16
    Ronaldo nem bocsátott meg Capellonak az olasz mester első halvány dicséretét hallva.

Az ex-madridista brazil klaszis nyílvánosan "visszavágott" Capellonak a korábbi lekicsinyítő nyilatkozata miatt.

Ronnie nem felejtette el, hogy Capello amatőrnek nevezte. Az olasz tréner Ronaldo távozása után azt mondta, hogy nagyon nehéz eset volt,alig lehetett vele bírni az edzéseken. Majd miután magát a mestert is menesztettét megpróbálta jóvátenni tettét s nemrégiben a következőket nyilatkota:"Ronaldo a legnagyszerűbb játékos akit valaha edzhettem"

" Néha azt mondja, hogy én vagyok a legjobb játékos a világon, máskor pedig kritizálja a futballtudásomat és a kitartásomat. " -mondta Ronaldo

"Nem értem. mondjon amit akar én akkor is a legjobb formámat fogom nyújtani a következő szezonban! "

Ronaldo egy közel ötéves kapcsolatot zárt le a Madridi klubbal mely nagy részben az ő és Capello közti fagyos viszonynak köszönhető.

Magának Capellonak kellett követnie Ronaldot a Real Madridból kivezető úton. "Don Fabio távozásával lezárult egy korszak" -mondta Ramon Calderon

Sokan az olsz tréner számlájára írják a Real játékban mutatott hanyatlását, s azt hogy Ronaldot elüldözte.

A napokban Ronaldo súlyproblémáinak okára is fény derült. Egy régebbi térdműtétnél szenvedett károsodást a pajzsmirigye, s Ronnie pajzsmirigy hormon-túltengésben szenvedett mely köztudottan elősegíti a hízást. Mióta rájöttek a problémára kezelik, s a világsajtó már a következőt írja Ronaldoról:
    "A brazil fenomén vékonyabb mint valaha."

Már sohasem derül ki mi lett volna ha Ronaldo a Madridban marad. Lehet, hogy soha sem jöttek volna rá betegségére.
  • Nuno88
    Andrea Pirlo, a Milan középpályása lett a péntek esti, monacói Szuperkupa-döntő legjobbja, csapata pedig 3-1-re győzte le a Sevillát. A résztvevők azonban mindannyian úgy vélekedtek, hogy a meccset elhomályosította Antonio Puerta tragédiája - mint ismeretes, a 22 esztendős, nagy ígéretnek tartott balhátvéd kedden hunyt el.
    - Nagyon nehéz volt így futballozni, mindannyian Puertára gondoltunk - mondta Pirlo -, megpróbáltuk megtenni minden tőlünk telhetőt..
    Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője szerint jól játszott a csapat, de ennek nem sok jelentősége van, míg a Sevilla mestere, Juande Ramos úgy vélekedett, nem meglepő, hogy fiai nem tudtak a futballra koncentrálni a hét során.
  • Nuno88
    Az AC Milan kihirdette a 2007/2008-as Bajnokok Ligájának nekivágó keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac, Fiori

VÉDŐK: Cafu, Maldini, Kaladze, Nesta, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Serginho, Darmian, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà, Ronaldo

(Willy Aubameyang a B listára került.)

• Nuno88
    Kakha Kaladze az Európai Szuperkupa megnyerése után nyilatkozott.

”Nagyszerű érzés elhódítani egy ilyen kupát. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk. Jól kezdtük a szezont, és így is akarjuk folytatni. A tegnapi egy érzelmekkel teli este volt. A mérkőzést megelőző tragédia miatt nem voltunk könnyű helyzetben, mert egy fiatal játékos hagyott itt minket, és ilyen körülmények között nehéz volt felkészülni a meccsre. Mindkét csapat jól kezdett. Az első félidőben több lehetőséget is kialakítottunk, de nem volt szerencsénk, míg a Sevillának minden előzmény nélkül sikerült gólt szereznie. A második játékrészben már megmutattuk az erényeinket, és sikerült nyernünk. Mi egy erős csapat vagyunk, mert több éve együtt játszunk, és nyugodtak tudunk maradni, amikor hátrányba kerülünk. A mérkőzés első felében a taktikánk nem volt tökéletes, és volt néhány nehézségünk a középpályán, de utána az ellenőrzésünk alá tudtuk vonni a mérkőzést.”

”A hétfői Fiorentina elleni mérkőzésről annyit tudok mondani, hogy ma pihenünk, mert egy kicsit fáradtak vagyunk az utazástól. Azonban holnap edzésbe állunk, hogy fel tudjunk készülni a meccsre. Minden bizonnyal egy nagyszerű mérkőzést fogunk játszani.”

”A Milan mindig a maximumot tűzi ki célnak maga elé. Mindent meg akarunk nyerni. A Fiorentina egy jó csapat, és ezért nehéz találkozó vár ránk. Reméljük, hogy mindent meg tudunk nyerni, ahogy az elmúlt évben a Bajnokok Ligáját is, amire senki sem számított.”

• North
    Bannerben az összefoglaló.
  • szucsy89
    sanja én se láttam a meccset, csak a hsz-ekből tudtam meg hogy nyertünk, szép volt fiúk, azért vki a gólokat belinkelhetné ha tudja, mert szivesen megnézném őket...csak így tovább!!
  • Prince23
    Gratula mégegyszer, most már ti vagytok Európa legjobbjai, tegnap bebizonyítottátok ezzel a mérkőzéssel is.
  • Nuno88
    nagyon szépen köszönöm :)
  • North
    Csak most keltem.:) Tessék.
  • LasCar16
    nah asszem a mai estém is jól fog zárulni:DD ennyi öröm ami mostanában ért Milan szurkólóként ez már sok:P... de a jóból sosem elég ;) Sempre!
  • LasCar16
  • Nuno88
    Berlusconi: Mi vagyunk a legjobbak!
    Külföldi labdarúgás
    Az európai Szuperkupa-döntőt a helyszínen megtekintő klubtulajdonos elégedetten értékelte az AC Milan Sevilla felett aratott diadalát, amellyel a lombard BL-győztes a világ legsikeresebb klubja lett.

A Bajnokok Ligája győztese 3-1-re múlta felül az UEFA-kupa címvédőjét a monacói Szuperkupa-döntőben, a győzelemmel és az újabb trófeával pedig a Milan lett a földkerekség legsikeresebb klubja. A klub tulajdonosa elégedetten értékelte a találkozót, amely Antonio Puerta halála miatt különleges atmoszférában zajlott. Az ex-kormányfő szerint csapatát megfogta a szokatlan, légkör az első félidőben, ám a második 45 percben már felszabadultan játszottak.

- Nagyon elégedettek vagyunk. Ezzel a győzelemmel a Milan lett a világ legsikeresebb klubja, megelőzve most már a Boca Juniorst is. Különleges volt a mérkőzés hangulata, természetesen a győzelmünket Puerta emlékének ajánljuk – emlékezett a hét elején elhunyt sevillai labdarúgóra Silvio Berlusconi, aki büszke rá, hogy csapata sikerei által mindenidők legsikeresebb klubelnöke lett.
  • Nuno88
    de szép gólt lőtt Janku, Pippo fejese is nagyon szép volt!
  • Yulcsa
    köszi! :D
    szép volt a meccs, igazán baráti hangulatban zajlott! Nagyot nőtt a szememben ismét a Milan, mind Kaká, mind Seedorf, mind mindenki!
    FORZA MILAN!
  • Nuno88

• DJ BP
    nem volt ideje mit produkálni :), egy szép kis rövidpasszára emlékszem :.)
  • Nuno88
    nekem összefoglaló kell, ha valaki tud linkelhet :)
  • Palinko
    gratula a csapatnak sajna nem láthattam. Emerson mit produkált?
  • Nuno88

Bocs ezt a képet az előbb kihagytam
  • Nuno88
    ://www.goal.com/images/22566.jpg[/IMG]

• Nuno88
    AC Milan-Sevilla 3:1

• Nuno88
    A Bajnokok Ligája győztes AC Milan nyerte az idei Szuperkupa-döntőt. A piros-feketék a félidőben még hátrányban voltak, de a második játékrész elején sikerült fordítani, majd a hajrában Kakà révén bebiztosították a diadalukat. A mérkőzésen Antonio Puertára emlékezve mindkét csapat tagjai a hátvéd nevét is a mezükön viselték.

MILAN-SEVILLA 3-1 (0-1)
    Gólszerzők: Inzaghi (55.), Jankulovski (62.), Kakà (87.); illetve Renato (14.)
    Játékvezető: Konrad Plautz (Austria).
    Sárga lap Gattuso (6.); illetve Duda (67.), Poulsen (69.)
    Piros lap: -

MILAN (4-3-2-1):
    Dida; Oddo, Kaladze, Nesta, Jankulovski; Gattuso (Emerson 73.), Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf (Brocchi 89.); Inzaghi (Gilardino 89.)

Nem léptek pályára: Kalac, Cafu, Favalli, Bonera
    Vezetőedző: Ancelotti

SEVILLA (4-4-2):
    Palop; Alves, Escudè (Luis Fabiano 83.), Martì (Kerzhakov 65.), Dragutinovic; Navas, Poulsen, Duda (Maresca 75.), Renato; Keita, Kanoutè

Nem léptek pályár: De Sanctis, Mosquera, Capel, De Mul
    Vezetőedző: Ramos

Forrás: gazzetta.it
  • Nuno88
    szép volt fiúk már keresem is az összefoglalót!

Forza MILAN!!!
  • tep
    bannerban még egy kupás kép elfér :)
  • Prince23
    Gratulálok a győzelmetekhez, szép volt a tisztelgésetek, külön kiemelve Kakát és Seedorfot.
    R.I:P
  • LasCar16
    én bíztam a fiúkban:) grat ... :) jó ünneplést mindenkinek Forza Milan!
  • tep
    0:1-nél kicsit megijedtem......
  • tep
    szép volt
  • LasCar16
    Seedorf szép gesztus volt tőle ... :)
  • LasCar16
    Palopot fejbe találta a 11es de már jól van szép volt! kijött a klasszis a 2. félidőben!
  • LasCar16
    szegény Palop...szép volt az ismétlés, gólöröm is grande Kaká!grande Milan!
  • tep
    igenigenigennnnnn