A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:SADAS:AS_DSA_SADAS:DFSA:DFSF:ASDFASDFAS?DF?A:F
Amelia, Ujfalusi, De Rossi<#nezze>#nezze>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
A Milan-nal mostanság kapcsolatba hozott játékosok "gyûjteménye":
Kapus: G.Buffon, C.Abbiati
Hátvéd: Massimo Oddo, Cris, Rafael Marquez, G. Zambrotta, W.Gallas, J.Zebina, P.Mexes, F.Grosso, Alex, Edmilson, C.Puyol
Középpályás: Emerson, M.Diarra, Del Piero, F.Totti, Gilberto Silva, Javier Mascherano, W.Snejder, Gourcoff, M. Camoranesi, C.Brocchi
Támadók: D.Drogba, Adriano, Z.Ibrahimovic, R.Van Nistelrooy, Ronaldo, F.Torres, C.Tevez, H.Crespo, S.Eto'o, D.Trezeguet, V.Iaquinta, A.Kerzhakov, T.Henry(de õ már tuti marad Arsenalnál)
(ugy hirtelen ennyi<#whatever>#whatever>)
de vszeg a Cselzibe fog menni:( (azt rebesgették a madarak)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
!!!Hajrá Brazília!!!
Buffon a Milanhoz készül !
Ma reggeli értesülések szerint Gianluigi Buffon a nyáron elhagyja a Juventus csapatát, és a Milanhoz igazol.
A olasz válogatott kapus nevét már hónapok óta összefüggésben emlegetik a vörös-feketékkel, és úgy tûnik, hogy az átigazolás tényleg megvalósulhat.
A Juventus esetleges kizárása mindenképp a kapus eladásához vezetett volna, de a hírek szerint Buffon ettõl függetlenül is a távozáson gondolkodik.
Egyes pletykák szerint a hálóõr és Fabio Capello vezetõedzõ kapcsolata nem éppen felhõtlen, ami szintén hozzájárulhat az új kihívást keresõ kapus távozásához.
A Milan a megfelelõ csapat lehetne számára, mivel a vörös-feketék nem elégedettek Nelson Dida idei teljesítményével, és emellett a brazil kapus szerzõdése 2007 júniusában lejár, és eddig még nem tudott megegyezni a klubbal a hosszabbításról.
Forrás: channel4.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
akkor nem jár ide és nem végzi a házigdaságot a topikban
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 04. 19. 18:12
miért kell leváltani?
Õ kérte?
Lehet korházban van , vagy mittomén...
köszönöm
Sajnálom Shevat,de ha el akar menni hagyni kell !
Viszont ténleg lesz szépen "szórás",ha kivágják a Juve-t. Minden értékes Juve játékos hol ide ,hol oda fog menni, azért erre kiváncsi vagyok marhára. Vicces olyan,mintha felszámolnának 1csapatot,amin a többiek osztoznak (mint a keselyûk P)
Érdekes lesz olyan játékosokat látni hol itt,hol ott,akik tán soha nem igazoltak volna el a Juve-ból.
..vagy Ronaldinho :))
..mivel Berlusconi papa "visszatért", innentõl bármi elõfordulhat ;)
ha akartok adok videót mikor több ezer szurkolónak levezényli a "chi non salta rossoneri"-t:D
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
!!!Hajrá Brazília!!!
amúgy kizárt dolog h Alex elmenne a Juvéból ha visszasorolnák õket
!!!Hajrá Brazília!!!
...amugy Totti is régi kiszemelt PP
...a másik meg,hogy Del Piero ténleg olyan,mint nálunk Maldini,DE most hogy Rui elmegy kell Kaká mellé vki irányitó,szoval naon összevág a dolog. +azis hozzájön,hogy Del Piero-t mostanság meglehetõsen nélkülözik a Juve kezdõjébõl.
...az ellenérv viszont,hogy Del Piero se mai gyerek sõt, DE emellett sokkal inkább tisztelem ,mint pl. Ibrahimovic-ot
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ehez kapcsolodhat ez a hír:
"Guido Rossi találkozott az ügyészekkel, akik a botrányban nyomoznak, az esetleges büntetésekrõl beszélgettek. A hírek szerint szinte bizonyos, hogy a Juve, Lazio és Fiorentina a B vagy C osztályba lesz sorolva. A Milanról az ügyészek szerint annyijuk van, hogy tavaly áprilisban a Chievo elleni meccs elõtt egy alkalmazott a klubból, aki meg sincs nevezve, beszélt az egyik partjelzõvel. Más csapatokról semmi. Egyelõre ez hírlik. Várjuk a fejleményeket."...(Youme szúrta be a Index Inter topicába...)
hozzánk meg Zambrotta jönne elvileg meg lehet hogy Terezi
A 10-es számú mez immár szabaddá vált a vörös-feketéknél: Manuel Rui Costa és a Milan közös megegyezéssel megszakították szerzõdésüket.
A portugál játékmester, miután néhány napos pihenõt tartott Portugáliában, visszatért Milánóba, hogy a jövõjérõl tárgyaljon a Milan managementtel. Ennek végeredménye az, hogy az eredetileg 2007 nyaráig szóló szerzõdését azonnali hatállyal felbontották.
Geovanni Branchini, a játékos ügynöke már korábban jelezte a Milan vezetõinek, hogy ügyfele szeretne új klubhoz szerzõdni, amennyiben Carlo Ancelotti továbbra is csak csereként számít rá.
Rui Costa így hamarosan visszatérhet a Benficához, akiknek a szerzõdés felbontása után jóval könnyebb dolguk lesz a játékos leigazolásával.
Amikor arról faggatták a veterán irányítót, hogy milyen érzés volt Nuno Gomes és Simao dicséreteit hallani, így válaszolt: "Ilyen nagyszerû barátoktól, a régi csapatomból ez a dicséret sokat jelent. Nagyon hazavágyom Portugáliába, hiányzik a Benfica, és minden, ami a hazámhoz köt."
Forrás: goal.com
...várható volt
Másik hír:
- lehet ,hogy Del Piero és Ibrahimovic érkezhet a Milanba, HA ténleg kizárják a Juve-t !
Silvio Berlusconi, miután miniszterelnöksége véget ért Olaszországban, bejelentette, hogy visszatér a Milan elnöki székébe.
"Mivel politikusként lejárt az idõm, kijelenthetem, hogy én leszek a Milan elnöke a jövõben."
Berlusconi összeférhetetlenség miatt kénytelen volt elnöksége alatt feladni a Milanban betöltött pozícióját, és bár hivatalosan senki sem foglalta el a helyét, Adriano Galliani alelnök irányította a klub mindennapi életét.
Forrás: channel4.com <#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --